392

Ashes of Creation Hungary Magyar Facebook csoport Hivatalos Facebook csoport Hivatalos honlap Hivatalos Twitter
-
Igen, szó volt róla, hogy ez a része a gyártási folyamatoknak még nem készült el. Egyelőre az alapokat fektették le és azt mutatták be, ami már elkészült.De minden változni és fejlődni fog. Valószínűleg többet fogunk majd látni ha kijött az Alfa 2. -
Jó lett ez a bemutató. Remélem a tényleges gyártási folyamatot megcsinálják valamilyen minijátékosra (felmegy a csík 2mp alatt, és kész a kardod... ez így még gyenge), akkor aztán tutifrankó lesz. -
November havi összefoglaló - Kézműves Rendszer -
Október havi összefoglaló: Karaván Rendszer -
Szeptember havi összefoglaló és Alfa 2 érkezése 2024-ben -
Augusztus havi összefoglaló - Node (Csomópont) rendszer -
Júliusi összefoglaló: Cleric -
Június havi összefoglaló, amelynek témája a Birtokrendszer volt. -
Valamiért erre gondoltam, amikor megjelent a küklopsz: :)
-
Május havi összefoglaló - Küklopsz Raid Boss ölés -
Április havi összefoglaló - Varázsló kaszt -
Igen. Szépen összefoglalta megint. -
A lustája is csinált új összefoglalót.
-
Március havi összefoglaló és Alfa 2 teszt információk -
Február havi UI összefoglaló -
Január havi Tank bemutató és összefoglaló -
November havi összefoglaló:
A tegnapi összefoglaló a Cleric kasztról, az új terület bemutatásáról, valamint a nappal-éjszaka változásáról és a csillagképekről szólt. Első ránézésre elég karcsúnak tűnik, de a részletek sokat elárulnak.
-
Pedig bizony van az a sarló, ami mindent visz, tavaris. 
Talán az ArcheAge-ben volt hasonló favágás és növekedés.
A bányászat kiszámíthatatlansága jó ötlet. -
Lesz co-op gyűjtögetés is.
Ami engem nagyon zavar (be is írtam a Youtube-on a kommentbe), hogy bokrot és virágot nem sarlóval szokás szüretelni :) Remélem ezeket kijavítják, mert így jó gagyi. -
Gyűjtögetős stream havi összefoglaló óriási meglepetéssel. Link itt. -
Nagyon sok érdekes kérdésre válaszolt Steven. Az például teljesen újdonság volt számomra, hogy a lerombolt Node romos állapotban fennmarad egy darabig és itt lehet majd kincsekre vadászni, ami nyílt PVP terület.
A többit megtaláljátok a cikkben. Jó hétvégét Mindenkinek és jó olvasgatást.
-
Szeptember havi összefoglaló és a Ranger kaszt bemutatása -
Augusztus havi összefoglaló jó sok infóval -
Alfa 2-ig nem fog kiderülni szerintem mi a végleges irány. Ott már dönteniük kell erről is. Alapvetően ez egy pvp játék lesz, szóval 5x is meg fogják fontolni milyen legyen a harc.
Utoljára szerkesztette: Running, 2022.07.04. 11:35:55 -
Hibrid harci rendszer lesz: https://ashesofcreation.wiki/Combat_targeting -
Majd balanszolják még ezt. Ja és ez még csak az alap mozgás/suhintás, az ütős képességek még nincsenek meg. Jól néz ki, jó az irány. -
Eléggé Black Desert Online-osnak tűnik a harc, ami PvE-ben nem gond, viszont PvP-ben átláthatatlan káoszt okoz a BDO-ban a több méteres kitérő képességek folyamatos használata.
-
Május havi összefoglaló: Új alap harcrendszer bemutatása -
És ez még csak az Alfa 2-höz készült verzió, amit valószínű, hogy finomítanak még bőven. :) -
Durván jól néz ki :) -
Előként játékban megvalósított dinamikusan változó évszakok és időjárás. Májusi összefoglaló. -
Áprilisi stream összefoglaló -
Alfa 2 karakterkészítő
-
Februári összefoglaló -
Januári összefoglaló -
Ashes of Creation – Élő Stream összefoglaló 2021.12.23.
Utoljára szerkesztette: Running, 2022.01.12. 08:32:03 -
Hát az nagyon gáz volt, de még van pár skill, amely ilyen túlmozgásos. Szerintem szépen fejlődnek és hallgatnak a teszterekre, így van esély arra, hogy minden a legjobban alakul majd. -
Végre, végre jól néznek ki az animációk. És köszönöm a magam nevében is, én a kézilabdás mozdulat fireball animtól okádtam. -
Elkészült a ferbruái összefoglaló. Akit érdekel itt megtekintheti: Link -
Ashes of Creation – Élő Stream összefoglaló 2021.01.29.