Ashes of Creation Hungary Magyar Facebook csoport Hivatalos Facebook csoport Hivatalos honlap Hivatalos Twitter
-
Nephin #121 No, abból, amit Steven elmondott a Discordon, az jön le, hogy a szerződésben biztosítékok vannak arra, hogy nem lesz p2w (ez mondjuk oké, simán tudják felügyelni az intrepidesek), és meghatározták a szükséges szerverparamétereket is, tehát ELVILEG van remény arra, hogy nem a my.com-tól megszokott vacak szolgáltatást kapjuk. De mivel oroszokról van szó, bár nekem amúgy semmi bajom velük, csak a cégekkel, azért majd hiszem, ha látom...
Ami a legmegnyugtatóbb, hogy ha nem kapják azt a my.com-tól, amiben megállapodtak, akkor van lehetőség arra, hogy "megjavítsák" a dolgot, nekem ez azt jelenti, hogy felmondhatják a szerződést.
Region lock nagy eséllyel nem lesz (bár még ez sem 100%), szóval ha minden kötél szakad, játszunk NA szerveren, egyébként pedig szerintem sok mindent nem tehetünk, legalábbis aki már bevásárolt, az max eladja az accját, ha nagyon nem veszi be a gyomra, vagy megvárjuk, mi lesz az egészből. Ez van.