Ashes of Creation Hungary Magyar Facebook csoport Hivatalos Facebook csoport Hivatalos honlap Hivatalos Twitter
-
Eragon30 #126 Igen Nephin jól írja.. amúgy pontosan 15$ ~4500ft lesz havonta a játék ára!! Persze aki elég refferált gyűjt és szépen vásárolnak shopban annak ingyen lesz hiszen minden ref vásárlás után 15% jutalékot fog jóváírni a rendszer, ezt pedig kikérheti paypalra vagy pedig elvásárolhatja shop kozmetikumokra.. vagy pedig havi játék időkre ugye!
Ami a csomagokat illeti azok valóban csak támogatói csomagok voltak amik ilyen olyan nonp2w itemeket tartalmaztak kosztümök, mount skin , pet, ruha festékek stb extra 6-3 hónap játék idő , illetve hozzáférés az Alfa1, 2 és béta 1 béta 2 verziókhoz. Na most kb 10ezer ember a legnagyobb csomagot vette "nem tudom fejből az árát" az most szeptemberben már elkezdhet játszani az alfa 1 verzióval ,helyesbítek tesztelheti egészen 7 hónapon keresztül! Én úgy vagyok vele hogy valódi tartalmat majd csak az Alfa 2 és Beta1 alatt tudnak felmutatni. És ha akkor sikerül nekik én befizetek a béta 2 hozzáférésű csomagra mert az nem vészes, és valamivel előbb kezdhetek játszani mint a havidíjasok(nem támogatók) :) de igen mindenki döntse el maga .
Utoljára szerkesztette: Eragon30, 2018.08.22. 00:32:05