372
Ashes of Creation Hungary Magyar Facebook csoport Hivatalos Facebook csoport Hivatalos honlap Hivatalos Twitter
-
#252 -
kalif #251 Na úgy néz ki megy :) -
#250 Hát jobb most, mint megjelenéskor. Jó tapasztalatszerzés ez nekik. -
kalif #249 Ja dógoznak :) De most náluk lassan éjfél lesz, ha jól számolom. Teljesen felesleges volt belengetni ezt a dec.18-at, mert ebből talán még holnapra sem lesz semmi.Folyamatosan csak az újabb halasztásokról írnak, nem igazán biztató kezdet ez sajna :( -
#248 Biztos dógoznak még. :)
Pushing new site to production now. Deployment underway. Eta 5-10 min. When site is up you will need to login with your ashes account or create a new account and you can use that account to login to the launcher. The download of the client will be available on the Apoclaypse site
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.12.19. 07:26:48 -
kalif #247 Se mail, se oldal (maintance) :( Pedig hajnal 4 -től már mennie kellene. -
#246 Nephin küldte:
UPDATE 2: Steven, Today at 6:55 PM:
@everyone Glorious Ashes Community, the old website will be retired in the next 30 minutes. The deployment of the new website will take approximately 4-8 hours. We will begin the migration process in preparation for Apocalypse open testing that begins this evening at around 7pm PST. We will be capping total players allowed to 250k concurrent users for today and tomorrow as we test server stability.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.12.18. 19:04:11 -
#245 Sajnálatos, hogy egy alternatív valóságban élsz, de az Intrepid fejlesztői mindig elmondják, mi miért történik, és azzal mi a cél.
Itt is elhangzott, hogy az Apolcalypse miért került leválasztásra a tesztekről. Ha utánanéztél, akkor nem tudom mit nem értesz rajta. Sajnálatos, hogy csak pazarlod a karaktereket, arra kérlek, ne rontsd itt a levegőt, nem vagy semennyire sem hasznos semmire sem. Nincs értelmes gondolatod a topikban, értelmes magyarázatod bármire vonatkozóan, egyszerűen csak beöntesz ide random ostobaságokat, random elképzelésekkel. Kérlek szépen, ne tedd többet. Köszönöm. -
Vicodine #244 A baj azzal van eppen, hogy utánanéztem, kovetem a dolgokat, es azert irtam amit. A hulyesegeidet meg a kreten beszolasaidat tartogasd masnak, nem vagyok ra vevo. En a játék jelenlegi allpotarol objektiven irtam, te meg itt kiscsira módjára adogatsz. Huzd mar le magadat a wcn hulyegyerek, tényleg idegesito mar mennyire idiotan véded a nagy semmit, es mindenre figyelsz csak a valosagra nem. Faszert kell allandoan beszolnod? Itt tényleg barki lemer barmi realis dolgot irni a játékról, egybol meg kell vedeni, es ovodas szinten adogatni. Ilyenkor latod magadat mit miert irsz? Erdemben válaszoljál, cáfoljál, aztán adogassál. Egy ideig elviseli az ember a huléyeseget, de fullba tolod a kretént. -
#243 Kérlek segíts ki minket butákat, honnan tudod te jobban, mint ők, a fejlesztők, mit és hogyan kéne tenni a játékkal kapcsolatban? Játékfejlesztő vagy? Nem. Intrepid dolgozója? Nem. Közel vagy a tűzhöz? Nem.
Minden szépen el van magyarázva, minden tisztán le van kommunikálva. Ha képtelen vagy utánanézni, vagy akkora arcod van, hogy csak fröcsögni tudod az ostobaságot, akkor kérlek szennyezz más topikot. Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.12.18. 14:01:37 -
hordani #242 Ez elvileg most nem az MMO-nak az open bétája, hanem csináltak egy Battle Royale-t azzal az enginel és classokkal gondolom. -
Vicodine #241 Open beta? Mit akarnak tesztelni? :D Azert ha a normal strategiat kovetik, (es nem 2 evig betazni..) akkor az open betazashoz minimum 1, 1,5 fel ev meg kell, de akkor tényleg nem alszanak addig. Legalabb is amit eddig tudunk, az alapjan kb. sehogyan sem all a jatek (de lehet titokban mar majdnem keszen vannak, a gagyi videok masbol valok), nem ertem mit izgulnak itt sokan..Majd jovo karácsonykor lehet izgulni, bar szerintem egy open betazashoz meg az is karcsu lesz. Ha meg tényleg akarnak ilyet, akkor mar csak az a kerdes, mi fogja kitolteni az open betazast? :D A beltartalomrol, azzal hogyan allnak, semmit nem tudok, pedig folyamat figyelem az esemenyeket, de kb semmi eddig.... De az biztos, hogy ami a külcsínt illeti, ott meg alaphangon minimum fel evnyi melo lesz rajta, plusz a combat rendszer. -
#240 Biztosan éjjel-nappal hegesztőpajzzsal tolják, hogy beinduljon a renccer. -
#239 Discordon is nyugtalanok a népek, mindenki a seggét veri a földhöz úgy várják -
kalif #238 Mától van elméletileg Open béta, igaz ? Pontos időpont nincs ? A honlapon, facebookon nem találtam.Azért illett volna már pár nappal előtte pontos időpontot adni, mint más MMo-k esetében.Ez így nem túl biztató :( -
#237 13.-ai Stream elemzése -
#236 Ashes of Creation Apocalypse - December 18. -
#235 Caste Siege részlet és egyéb infó -
#234 Ashes of Creation Apocalypse – Ruhák, felszerelések és kozmetika 2018.12.01.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.12.02. 12:01:03 -
#233 Raidekről -
#232 ashes-of-creation.hu - Miért van esély egy jó MMORPG-re? -
#231 ahses-of-creation.hu - Összefoglaló a szintezésről.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.11.08. 08:19:03 -
Vicodine #230 A baj eppen az, hogy nekem nagyon is atjon, mikor mi tortenik… Barcsak ne jonne at :D -
Nephin #229 "minden amit lehet latni a videoban, teljesen otlettelen, bugyuta, es elfogultsag es kritikusmentesen barki ramondhatja okkal, hogy gagyi."
Ez így van. Csak azt felejted el, hogy olyan dolgok alapján hozod eme sommás véleményt, mintha valaki nekiállna Eiffel-tornyot építeni saját készítésű gyufaszálakból, te odaállnál mögéje, mikor megmutatja, hogyan faragja ki a fadarabokat, hogyan illesztgeti őket így-úgy, hogy bemérje, miből mennyi-mekkora kell, és mondogatnád, hogy ez egyre vacakabbul néz ki, nem lesz belőle semmi.
Semmi baj, tudták előre, hogy a nyílt fejlesztés sok olyan emberkével jár, akiknek nem jön át, hogy mikor mi történik. Ez van. -
mikromanus #228 Felesleges a mostani kinézet alapján ítélni. Ez még nagyon pre alfa. A grafika az ami a legkevésbé fontos itt még. Sok-sok statikus elem, meg placeholder. Az alapok működjenek, aztán később ha ezek jok, akkor mehet a csinosítás! -
fluency #227 Én személy szerint nem kapcsoltam védekező üzemmódba Vicodine. A single player játékokat preferálom, de rajta tartom a szemem néhány multis dolgon: Pantheon Rise of the fallen, Camlot unchained, meg ez. Ez a védem a játékot dolog nálam megbukott. Felőlem aztán be is csődölhetnek nagyon nem érdekelne, de... Teljesen felesleges egy még fejlesztési fázisban lévő játékot leírni csak azért mert, most idézlek: "ez a video kicsit jobban kellene, hogy kinezzen".
Ahhoz egyébként mit szólsz, hogy az a nagy pók a videó elején elhagyta az "otthonát", mert "kimosta" az eső? -
Daditsx #226 Bless topicból tudhatjuk, hogy akik védik a játékot a legvégsőkig védeni fogják. Kár bármit is mondani. De most még tényleg korai kiállni mellette vagy támadni. Ebből bármi lehet még. Majd ha kijön early access-ként és még mindig ilyen lesz na akkor már lehet támadni, mert akkor nagyon kevés dolog fog változni már. -
Vicodine #225 Latom nagyon bekapcsoltatok vedekezo uzemmodba :D En csak realista vagyok, nem pedig kritikus, jopar dologban hittem mar, kesobb mindrol kiderult, hiaba. Emlitettem, irtam, hogy tisztaban vagyok a jatek jelenlegi fazisaval. Ezen a reszen tok hulyenek nezel running, de tényleg, meg le is irtam, erre ugyanazzal jossz, hogy de ez igy meg ugy.. :D Ami nekem nem tetszik, az nem a grafika! Meg csak nem is az effektek. Hanem az, hogy minden amit lehet latni a videoban, teljesen otlettelen, bugyuta, es elfogultsag es kritikusmentesen barki ramondhatja okkal, hogy gagyi. Ilyen videokkal riogatni szoktak az embereket, nem pedig meggyozni es pozitiv reklamozni. Nem véletlenül kovetem en is a jatekot, mert hatha lesz belole valami, kicsit bizom benne, de az igazsag az, hogy a realitas talajan maradva az jon le, hogy hónapról hónapra egyre kisebb az esely arra, hogy ebbol tényleg az legyen ami. Elnezest, hogy ha valakinek nem tetszo véleményt fogalmaztam meg, es pont azok mondjak, hogy nem nekem valo, akik a legkevésbé realistak es vagjak mirol is szol az egesz :D NA nem baj, mar megint csak a sardobalas megy...Ahelyett, hogy ervelne valaki, miert is nem gagyi, a vedekezo táborból, ahelyett en vagyok a hulye :D -
#224 De most komolyan, megnézi Vicodine a videót, ami eleve medium, butított, az ui totál semmi, az animációk, effektek nagy része változik, majd megállapítja, hogy ez illúzióromboló, nem kéne mutogatni. Eleve elhangzik a videóban, hogy a dinamikus időjárás tesztelésére is van. Megjelenésig van kb másfél év, és 3 hónapig csak backend részt tesztelnek, ezek után nem igaz a vezérnek az az állítsa, hogy vannak olyan játékosok, akiknek nem való ez a játék, meg lesznek akik nem értik meg mi az amit látnak?
Vicodine az élő példája annak, hogy ez az egész nem neki való. -
fluency #223 Ugyan már Vicodine, amennyire ő elfogult, legalább annyira vagy te kritikus. :)
Ez amúgy tipikus dolog az alfa fázisban. Nem tolják ki a max grafikát, mert jelenleg az a fontosabb, hogy hogyan "viselkedik" játék. Engem mondjuk zavar ez a sok robbanás effektus, mert xart se látsz tőle csak a repkedő számokat. De egyenlőre nem lesz rossz. Mondjuk ha ez 1 év múlva is ugyan így fog kinézni, akkor össze fogom ráncolni a szemöldököm én is, de kétlem. -
Vicodine #222 Huha… :D Elfogultsag jeleit nem tudom felfedezni... :D -
#221 Azt mutatják, ami a valóság, ahogy áll a projekt, kb teljesen nyitott a fejlesztés. Elmondták, hogy az emberekre bízzák felfogják e azt, hogy a termék nincs kész, fejlesztés alatt áll. Azt is elmondták, hogy nem mindenkinek készítik a játékot. Ha nem tetszik amit látsz, akkor nézz meg egy Battlefield 5-ös videót, az majd izgalomba hoz, vagy valami hasonló széttupírozott terméket, a lényeg, hogy fogyasztható legyen amit látsz, mert az a fontos, nem az, hogy a megjelent termék jó legyen. -
Vicodine #220 Tudom tudom.... pre alpha, meg messze meg a kiadas stb stb.., de ez eddig egyre gagyibb...Ertem en, hogy legalabb masfel ev van a betaig/kiadasig, de azert ha olyan jol haladnanak akkor ez a video kicsit jobban kellene, hogy kinezzen. Jo sok melo lesz ezen, ebbol nem lesz semmi 2019 vege 2020 elejere, ha most ilyen allapotok uralkodnak. Ugy gondolom, egy darabig csak negativ iranyba halad az AoC vonat, ha ilyen videokkal sokkoljak a kozonseget. -
#219 Általános információk -
#218 :)) Rendben. -
#217 Akkor én most be is fekszem a frigóba - szedjetek ki egy héttel megjelenés előtt. -
#216 Gyártás-Szakmák-Feldolgozás témaköre került összefoglalásra. Jó olvasgatást, -
#215 Elkészült az új idővonal: Link -
Daditsx #214 hatások... -
#213 Összefoglaló cikk a hátasokról. Link