372
Ashes of Creation Hungary Magyar Facebook csoport Hivatalos Facebook csoport Hivatalos honlap Hivatalos Twitter
-
#372 Az Alfa 2 tesztre kijelölt szerver: Lotharia
Akinek kérdése van, vagy csak nem szeretne egyedül tesztelni, próbálozzon a Discord csatornánkon. -
#371 Összefoglaló a tegnapi streamből, aminek a témája az Alfa 2 útmutató volt. Jó olvasgatást!
https://ashesofcreation.hu/ashes-of-creation/ashes-of-creation-alpha-two-utmutato-az-alfa-2-hoz-stream-osszefoglalo-2024-09-27/ -
#370 Egy diablohoz illik ez a képesség pontozás, de egy mmo-hoz illene valami komolyabbat. A skillbook rendszerrel lehetne valami mélységet adni a témának. -
#369 Jó felvetés, bár az eddigiek alapján szerintem a készítők minimum egy fél-hc játékot próbálnak összehozni. -
#368 Sziasztok!
Felvetettem egy témakört, amivel kapcsolatban jó lenne ha megosztanátok a véleményeteket, legyen akár egyetértő, akár nem. Nem lenne rossz ha eljutna a téma a fejlesztőkhöz is a téma.
Segítségeteket előre is köszönöm!
A témát itt megtaláljátok -
#367 Alfa 2 Roadmap összefoglaló -
#366 Én mindig is a kardot és a pajzsot favorizáltam, lehetőleg tank speccel. Itt sem lesz másképp :) -
#365 Na megvan a kezdő classom :D -
#364 Én is inkább egy varázsló kezében képzeltem el ilyesmit. Lehet ott is lesz ilyesmi? -
#363 Az előtte lebegő nagylexikon furcsa. :)
Egyébként a klasszikus támogató karakter.
-
#362 Nektek hogy tetszik a Bárd? Összefoglaló itt...
-
#361 Átállt mostanában a 3 havi összefoglalókra. -
#360 -
#359 Server Meshing és ami mögötte van! Kellemes kikapcsolódást Mindenkinek, jó rövid lett. Link -
#358 Elkészült a Fighter kaszt bemutatójának összefoglalója: Link -
#357 Mit is láthattunk pénteken a streamben? A küldetés rendszer bemutatása volt az alap, de mellékesen bepillantást kaphattunk a Varázsló képességeibe, valamint láthattuk az időjárás változását, a dinamikus küldetést, a World event-et és Node fejlődést. Ezeken kívül is voltak még érdekes apróságok.
A cikket itt megtalálod. -
#356 Elkészült az új AoC magyar közösségi DC szerverm akit érdekel kattanjon rá!
Utoljára szerkesztette: Running, 2024.02.26. 13:12:36 -
#355 Januári összefoglaló - Karaván PvP -
#354 BUÉK -
#353 Decemberi összefoglaló - Ranger kaszt bemutató és Alfa 2 időpont
Utoljára szerkesztette: Running, 2023.12.20. 11:10:23 -
#352 Igen, szó volt róla, hogy ez a része a gyártási folyamatoknak még nem készült el. Egyelőre az alapokat fektették le és azt mutatták be, ami már elkészült.De minden változni és fejlődni fog. Valószínűleg többet fogunk majd látni ha kijött az Alfa 2. -
#351 Jó lett ez a bemutató. Remélem a tényleges gyártási folyamatot megcsinálják valamilyen minijátékosra (felmegy a csík 2mp alatt, és kész a kardod... ez így még gyenge), akkor aztán tutifrankó lesz. -
#350 November havi összefoglaló - Kézműves Rendszer -
#349 Október havi összefoglaló: Karaván Rendszer -
#348 Szeptember havi összefoglaló és Alfa 2 érkezése 2024-ben -
#347 Augusztus havi összefoglaló - Node (Csomópont) rendszer -
#346 Júliusi összefoglaló: Cleric -
#345 Június havi összefoglaló, amelynek témája a Birtokrendszer volt. -
#344 Valamiért erre gondoltam, amikor megjelent a küklopsz: :)
-
#343 Május havi összefoglaló - Küklopsz Raid Boss ölés -
#342 Április havi összefoglaló - Varázsló kaszt -
#341 Igen. Szépen összefoglalta megint. -
#340 A lustája is csinált új összefoglalót.
-
#339 Március havi összefoglaló és Alfa 2 teszt információk -
#338 Február havi UI összefoglaló -
#337 Január havi Tank bemutató és összefoglaló -
#336 November havi összefoglaló:
A tegnapi összefoglaló a Cleric kasztról, az új terület bemutatásáról, valamint a nappal-éjszaka változásáról és a csillagképekről szólt. Első ránézésre elég karcsúnak tűnik, de a részletek sokat elárulnak.
-
#335 Pedig bizony van az a sarló, ami mindent visz, tavaris.
Talán az ArcheAge-ben volt hasonló favágás és növekedés.
A bányászat kiszámíthatatlansága jó ötlet. -
#334 Lesz co-op gyűjtögetés is.
Ami engem nagyon zavar (be is írtam a Youtube-on a kommentbe), hogy bokrot és virágot nem sarlóval szokás szüretelni :) Remélem ezeket kijavítják, mert így jó gagyi. -
#333 Gyűjtögetős stream havi összefoglaló óriási meglepetéssel. Link itt.