X4 - Foundations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Különben nagyon meglepődnék, ha a csillagpolgárban olyan gazdaság lenne, mint az X-ekben. Vagy esetleg olyan birodalmat építhetne az ember.
A németek nyugodt emberek. Általában. 12 meg még nagyon messze van.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Hogy Star Citizen lenne-e,azt nem tudom megmondani, de az kétségtelen, hogy hasonlót sem nagyon láttam, illetve nincs ugyanilyen. Vannak mindenféle próbálkozások, de azért ez egy komplex, részletgazdag játék.
A Boronról még tényleg nincs ár, de még áruházban sincs.Még sok minden történhet addig, szerintem nem lesz baj.
Vajon tényleg ennyire debil a tisztelt újságíró, vagy csak öngyilkos akart lenni?
Gyorsan megnéztem mióta vannak X játékok.
És még mindig nincs ára a Boronoknak! De hát, hol van még 12.-e?!?!?! :-)
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2023.04.03. 06:29:45
Arra gondolok, hogy azért adta el azt, mert arra volt üzleti lehetősége. Unatkozni nem akart, hát eladta.
A gazdasági igazgató egyik fő feladata, hogy pénzt szerezzen és vásároljon belőle szükséges cuccokat. Ez nem hiszem, hogy olyan bonyolult algoritmus lenne, amibe beleférnének csodák. Egyszerűen ez volt a lehetőség...
Köszi az infót a képzésről!
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2023.03.30. 23:13:00
A gyáram gyárt mindenféle cuccot a Duke hajógyárához. Totál hiány van Antimatter Converterből, erre fogja a hajóm és elvisz fél raktérrel Adv. Electonicsot egy olyan gyárnak ahol nincs belőle hiány. Menedzser, pilóta 5*.
Miért nem képes megnézni hogy miből van a legnagyobb hiány, és azokat a termékeket pótolja? Komolyan nekem kéne mindent egyesével beállítani?
Mindero!
Valóban ideges típus vagyok. Sajnos ezt örököltem az apámtól.
Lassan az egész család szóba kerül.
Az az odaküldés engem is rohadtul érdekelne!!!
@kisiku: Nem gond, a csillagpolgár se egy nagy valami. Bár én már látok fényt az alagút végén. Gyorsan oda is érhetünk, ha rászánják magukat, hogy kiaknázzák az újabban nagyon felkapott AI lehetőségeit. Persze akkor nem tudnak a semmiért (pár hajóért) annyi pénzt összeharácsolni.
@mindero: Te most nekem újat mondtál. Valahogy oda lehet küldeni a katonákat a bolygóhoz képzésre? Hogyan? Mióta van a játékban?
Két égitestet biztos, hogy terraformáltam már, de lehet, hogy hármat. Viszont ezt a konkrét opciót sosem fedeztem fel.
Én mod-dal orvosoltam a dolgot. Állomásokon megvehetők lettek a tankönyvek, így egy-egy embert elég gyorsan lehet tanítani. Pénzes, meg az embereket egyesével kell.
István: Óhh, igen, olvastam, hogy irtózatos mennyiségű dolog kell hozzá, csak nem tudtam, hogy mi az értelme.
Mindegy, most már én is úgy vagyok, hogy nem tudok mit kezdeni a játékkal, meghagytam a Xenonokat (persze durván ellenőrizve) és időnként engedem hogy jöjjenek, időnként nem. Néha segítek valamelyik fajnak, néha nem...
Igazából a fennmaradó fő küldetéseket tolom, de egyre kevésbé. Én inkább megvárom a Boronokat.
A terraformálás amúgy rengeteg mindenre jó. Lehet a bolygókon extra épületeket is felhúzni, amik vagy pénzt adnak (valamilyen nyersanyagért cserébe), vagy tudod fejleszteni a pilótákat / katonákat nyersanyagok fejében. Oda kell csődíteni egy halom embert a HUB-ra (asszem 120-at lehet) és ha meg van építve a felszínen a kiképzőközpont, akkor el lehet őket küldeni csoportos vagy egyéni képzésre. Sokkal gyorsabb mint 1000x elfoglalni a szállítóhajókat. Nekem így lett viszonylag gyorsan egy veterán csapatom. Előtte sosem tudtam fejleszteni őket, mindig kipurcantak.
Jó hogy már csak ennyit kell várni. Teljesen úgy gondoltam hogy ősz lesz.
Merthogy nem VÉGJÁTÉK, hanem UTÓJÁTÉK
Csak mivel a bolygó tele van ostoba barommal és imádnak rövidíteni így csak végjáték marad belőle.
Tehát.: Lehetne AFTER GAME is de már END GAME a neve.
Atomot nekünk!
Viku!
Hogy a kérdésedre is legyen válasz: Ha már akkora császár vagy, hogy semmi anyagi gondod nincs a játékban, akkor csinálhatsz olyan feladatokat amikben irreális mennyiségű terméket kell összehordanod a HQ-ba, ami MEGSEMMISÍTI. De azt is csak akkor, ha még vagy nyolc "M"-es szerelő vagy építő dokkot építesz rá, mert különben sokáig tart. (A duma az, hogy drónokat gyárt)
Az lenne az értelme, hogy az unatkozó hülyegyerekeket, (én) akik szétharácsolták az agyukat, még egy picit játékban tartsák. Hasonlít az X3 HUB küldetésre!
Nincsenek nagy városok, vagy épp hatalmas elhagyatott civilizációk.
Nem rossz, de jobban belemélyedve nem is nagy szám.
Az ilyen mászkálós cucctól elvárnám, a legalább cyberpunk vagy gta nagycságú városokat. Esetleg még nagyobbat. Felszín tekintetében, mint NMS vagy Satisfactory, Subnautica, stb.
Űrállomást tekintve meg nem is tudom, hogy játszottam e olyan játékkal amiben egy szép nagy, jól kidolgozott űrállomáson kell rohangálnom. Lehet, hogy ilyen nincs is?
A terraformálást mi csak EndGame-nek hívjuk, bár nem a végén jött, viszont azok olyan feladatok, amiket akkor tud a legjobban csinálni az ember, ha már nincs más és nagyon unatkozik. Jó sok SETA-val jár a dolog. Cserébe kapsz egy-két jópofa videót, meg köszönetet.
Ténlyeg, mi értelme a terraformálásnak? Tudom, hogy van ilyen, csak még nem kezdtem bele.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2023.03.29. 23:03:51
De majd kijavítgatják menet közben!
És még mindig nincs ára!
6.00 RC1
A hangulat ismét adott lesz.
Ami inkább gond volt nálam mindig, ha a saját hajómat valahova odarendeltem azzal a paranccsal, hogy repülj ide és várj.
Aztán átvettem az irányítást, járkáltam jobbra-balra, leszálltam egy állomáson, kiszálltam, a hajó meg felszállt és elindult a korábban megadott helyre. Szóval mindig ügyelnem kell, hogy a zászlóshajómnak ne legyen parancsa, ha én vezetem. A parancsot törölni meg asszem csak úgy tudtam, ha nem én ültem a székben.
Egyébként már most is van valami hasonló tükröződés, engem is rohadtul idegesít.
Autopilot rendszerint akkor van, ha van valami feladata a hajónak. Defend, patrol,stb, nálam is mindig ezt csinálja, ilyenkor Shift+A és már suhanhatsz is.
Az "M"-es hanggal nincs is baj. Én nem is hallom őket, de a gőzös "L"-es halkítót visszateszem!!! (tettem)
És akkor most feltenném a költői kérdést:
Ki volt az az állat, aki ezt a tükröződést kitalálta? Ekkora fa..ágot még életemben nem láttam! És vajon miért hatástalan a csúszkája?
Azt meg sem merem kérdezni, hogy nektek ez tetszik-e, mert azonnal ezren jelentkeznétek rá!
Hála istennek, hogy eleve nem használok fülke nézetet és mellesleg mod is van rá. Na azt szintén vissza fogom tenni, mert ha véletlenül erre a nézetre váltanék, azonnal szétcseszne az ideg!
Akár szavazhatunk is.
Legszívesebben teleírtam volna válogatott káromkodással ezt az oldalt és az ego fórumot is.
A másik: Nem volt egyszerű rájönnöm, hogy amikor átveszem egy másik hajó irányítását, akkor vajon miért nem tudom vezetni! Azt is kérdezhetném, hogy azt ki találta ki, hogy ilyenkor váltson automatikusan AUTOPILÓTÁRA?!?!??!?
Mikor robban már ki a harmadik világháború? Szeretnék ott lenni a frontvonalban!
Nemezis, sárkány, csörgő. Csak, hogy pár kedvenc hajónkat megemlítsük.
Kiadják ahogy lesz, aztán majd foltozzák, mint mindig.
Amíg nem jön ki, addig jó nekem, nyűvöm az SR-t.
Nagyon gondolkodom, hogy a Boron-ok jövetelével újrakezdem a játékot.
Megint pár 100 óra.
És amikor leigázom a verzumot, akkor biztos, hogy nem fog megjelenni egy újabb faj. Csak én leszek és a tuti FPS. Na jó, meg a lilák, ha bányászok.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2023.03.22. 20:54:40
Hogy lesz-e még béta? Szerintem béta 100 is lesz, vagy 1000. Ugyan nem mondta ki senki, de én úgy vettem ki Bernd szavaiból, hogy ebből csak MAJD EGYSZER lesz valami! De, ne legyen igazam!
Eleve nagyon nagy fába vágták a fejszéjüket azzal, hogy nagy mértékben változtattak a játékon. Az meg, hogy a mi van közben a Boronokkal?!?!?
Lesz még béta?
A hangot nézd meg. Jó lenne, ha egy moddal kevesebb lenne 😊)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
" Javítottuk a tolóerő hangerejét, hogy kevésbé legyen zavaró manőverezés közben."
Akkor leszedhetem az emiatt felrakott modot? :-)
Lehet, hogy teszek egy próbát.
A csata inkább nyögvenyelős vot, ráadásul a világ legsötétebb rendszerében. Így nincs értelme feltolni.
A fene, hogy én meg megvettem az 5-öset. Nyugodtan várhattam volna vele.
Szép csata lehetett. Szerintem nem baj, hogy a gépek kicsit erősebbek. Megfelelő mennyiségű nagyvaddal és megfelelő parancsokkal eltörölhetőek. De az állomások L-es ágyúit simán le lehet szedni egy M-es hajóval.
A boron dlc-nek még ára sincs!
Amúgy csúnya nagy leárazások vannak X4 fronton a gőzön!
De nem ezért jöttem.
Tegnap észrevettem, hogy egy Terrán flotta bemegy a rezervátumomba. Na mondom, ebben részt veszünk, mint megfigyelő. Imitt-amott be is segítettünk, (Én meg a támogató hajóm) csak, hogy gyorsabban haladjanak a céljuk felé, ami nem derült ki!
Szóval aprították a gépeket rendesen. Azok meg nem sajnálták a vasat úgy szépen folyamatosan jöttek. Jobbára vadászokkal és "P"-kel.
Pár érdes dolgot megfigyeltem.:
Hiába a folyamatos vadász és P támadás, egyetlen Osaka-t tudtak leszedni. Ja igen. Nem tisztán Terrán flotta volt, mert volt velük két TRI Odüsszeusz is. Meg ne kérdezzétek, hogy mire ez az összefogás. Nagyjából együtt mozogtak, de az lehetett véletlen is. Mert maga a támadás nem volt összehangolt. Az a végkifejletből kiderül.
Nagy nehezen eljutottak egy Xenon hajógyár közelébe. Először a két Odüsszeusz. Illetve egy, majd még egy. Ezekkel játszi könnyedséggel végzett az állomás. Aztán az Osaka. Az is kuka. És végül odaért az Asgard is, ami szintén támadta a hajógyárat és az összeszerelő "csarnokot" le is lőtte róla, de aztán ennyiben maradtak. Továbbment.
Mindeközben jött két "K" a sleppjével. Abban segítettem picit. Épp csak nem akartam, hogy nagyon beleszóljon a népirtásba. Az elsőt közös erővel taccsra tettük. A másodikat szinte én egyedül kezdtem el abajgatni, a kísérő Leopárdommal, de nem mentünk vele semmire. Az az: Megállítottam, lefegyvereztem és ott megállt a tudomány, mert hiába lőttük ketten, hiába koncentráltam a pajzsára alig tudtuk meggyengíteni. Talán, ha háromnegyedig bírtuk letornászni. Én a Yaki-féle nemezissel voltam (Kukurikú) A kísérőm egy moddolt Buffalo. Jóval erősebb pajzzsal, jobb motorral és több TUNINGOLT fegyverrel.
Mit akaor ezzel mondani? Szép nagy lépcsők lettek az osztályok között! A sok lúd ugyan győzhet disznót, de annak csúnya nagy ára van. És ha az állomáson valamire való és megfelelő mennyiségű fegyver van, akkor ugyanez igaz egy lépcsővel feljebb is.
Ki-ki döntse el, hogy ez jó, vagy sem.
Az ABLAK TISZTÍTÓS KAPCSOLÓT (Béta 6 ficsőr) Nem sikerült beazonosítanom a menüben. Kizárásos alapon talán igen. De miért nem lehet egyértelmű a meghatározása?
Odakint Afrikában sok mindent megtanul az ember, de a buddhista nyugalmat csak akkor tudod, ha kikapcsolod az agyadból a hazádat, a körülményeket és ott élsz a mindennapokban.
A környezetvédelemmel egyetértünk, de sajnos az is a pénzről szól. Abból is látszik, hogy senki nem a megoldást erőlteti, eltörölték az üvegvisszaváltást, üzletet csináltak a hulladék szelektálásból, a PET palack nem fog eltűnni, lehetne kimosható-újratölthető üvegbe is rakni, amely ha nem is bomlik le, felhasználható sok másra is. Jönnek a "lebomló műanyaggal", mindenki "zöldül", ami annyit jelent, hogy mostantól minden szart is kifizettetnek veled. A lebomló, nem 1500 hanem csak 500 év alatt bomlik le. De lenne alternatíva, csak azon nem lehet keresni.
De nem igazán a modern világ szennyez, hanem az elmaradottak, akiknél nem az a fontos, hogy hányféle módon szelektáljanak, hanem hogy egyáltalán elvigyék, amit kiraknak a ház elé.
Ahol nem töltenek az autókba semmilyen káros anyag elleni cuccot (Blue...stb), nem az itthon is elérhetetlenül drága "környezetbarát" elektromos autók mennek. Kenyában, habár szépen fejlődik, általában van egy főút és a többi földút. A forgalom nem szabályozott, a légszennyezettség, a szennyezés,stb nem szabályozott, nincs olyan csatornahálózat, mint itthon, max a nagyvárosaikban. Szóval leszarják nagy ívben, mert amíg itthon az a baja egy gyereknek, hogy nem legújabb Iphone-nal vagy Ipad-del megy iskolába, addig ott annak is örül ha van egy színes ceruza készlete...és örül neki. És rajzol, ír, olvas. Itthon vonyít, ordít, követel, erőszakoskodik, anyját apját (már ahol még annak nevezhetik) a picsába elküldi, a szülők meg félnek, hogy a gyerek felnyomja őket a gyámügynél, rendőrségnél, mert a kis szarosok azt már megtanuilják idejekorán, hogy milyen jogaik vannak. A kötelezettségekről persze semmit nem tudnak.
Azért szeretnék elköltözni később, mert elegem van ebből az aberrációból, ami itt megy, amit itt ránk erőltetnek. Ott legalább még börtönnel, agyonveréssel büntetik az ilyen elmebetegeket, ott a pedofiloknak esélyük sincs. Elegem van a lehajtott fejű, beletörődő, egymáson átnéző emberekből. A mindenszarizmusos magyarokkal is tele a tököm. Ha esik az a baj, ha süt a nap az a baj, ha ingyen van az a baj, ha fizetek az a baj...
Erőltetik ránk azt a világot, amit a legtöbb sci-fiben elrettentésként mutatnak be. De a totál kontroll a lényeg. Minden elektronikus legyen, az életed is az legyen, totálisan megfigyelhető, irányítható legyél, ez a lényeg.
Ezek az "okos eszközök" is erre valók. Minden adatot gyűjt, elemez, stb. Persze jól hangzik, tök jó, automata, mobilomról bekapcsolom a klímát, a kazánt, a fűnyírót,stb,még a frigómat is...de minden adatot gyűjt.
Én azt érzem, hogy a - normálisabb fele - az európaiaknak/amerikaiaknak menekülne a régi megszokott hagyományos világba és értékekbe, az újkori aberrációt csak egy kisebbség próbálja erőltetni.
Mindig mondom a feleségemnek, hogy te ebbe a világba akarsz mindig eljönni, én meg hozzátok akarok menekülni. Aztán meglátja a valóságot, ami korántsem olyan durva nálunk, mint egy-két országgal odébb a "műveltnyugaton"
Most ennyi. 😊 További szép napot, vissza a játékra...
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2023.03.14. 09:19:38
Másrészt ott vannak a gyárak is.
A játék nem szimulálja a luxuscikkek fogyasztását, ahogy igazán a munkásokat sem. Ezért is hívom őket csak rabszolgáknak. Elég, ha van kaja, meg drog és tudnak hol lakni.
Erre most olvasom ezt.
Egy komplett ukrán család jött a melóhelyre. Nincs velük semmi gond. Dolgoznak, ahogy tudnak. Normálisak, köszönnek.
De úgy látszik, rossz példát hoztam fel.
Beszélhetünk a világháborúról is. Vagy akármelyik másokról. Hol volt az jó az embereknek? Kajajegy. Sorban állás a húsért. Meg még mit tudom én mi. Ebből én kimaradtam. De mostanában tapasztalom, hogy nincs ez, meg az a polcokon. Eltűnnek termékek. Alap élelmiszer ára megy a duplájára.
Egy rohadt vírus és a tetű média miatt nem lehetett klotyópapírt kapni egy darabig. Ha meg volt, akkor is korlátozva. Nem is olyan rég akartam egy karton 10kg cukrot venni. Csak 5 kg-ot vehettem. Ja és ketten voltunk. Ez mi? 2023. Civilizáció, mi?
A műanyag palack, amiből az italt töltöd, sosem tudhatod, hogy mennyire káros. Ezek nem bírják a napfényt. Sérülés esetén (az UV-től is sérül már) belekerül a piába, aztán meg a szervezetedbe. És simán kint hagyják a szabad ég alatt, ha úgy adódik, hogy nincs hely a raktárban.
Tolják itt a nagy EU-ban a környezetvédelmi nyavaját, de azért kell évente új csúcstelefon. Meg az új luxusautók. Nagy TV, játékgép. Regélnek a szelektív hulladékgyűjtésről, de kinek van 10 kukára való helye? Miért csomagolják nem környezetbarát anyagba a kaját? Drágább lenne más anyagba és az emberek nem vennék? Jaaa, a környezetvédelem csak addig számít, amíg jó hasznot hoz? Munkahelyteremtés: a szemét szétválogatása elég sok embert foglalkoztatna.
Na mindegy, elkalandoztam.
Azt azért vágjátok, hogy egy rahedli műholddal teleszórják a fejünket anélkül, hogy bárkit megkérdeztek volna?
Simán átverik a fejedet a nyílt hazugságokkal. M$ azt ígérte, hogy a W10 az utolsó. Erre itt a 11. Bárki utánament, hogy hazudtak? Dehogy. Ez várható is volt. Veszel egy játékot. Egy teljes értékű játékot, teljes áron és mit kapsz? Nézd csak meg az X-eket. Bárki komolyan veszi a dolgot? Dehogy. A nagy stúdiók is simán megjátszák. Ott a Cyberpunk sztori.
És akkor már a kocsik is frissítéseket kapnak. A telefonos cucc is nagyon gáz. Mi az, hogy 5 évig kell biztosítani a frissítéseket? Hülyére vesz még az EU is. Olyat kell kiadni, amit nem kell frissíteni, max, ha új tartalom érkezik, de nem azért, mert hibás! A chrome is vagy hetente dob ki új frissítést. Persze ez nem zavaró, ha az ember bezárja, meg leállítja a gépet. De nálam éjjel-nappal megy a gép és a chrome sincs túl gyakran bezárva a megnyitott lapok miatt. Innen tudom, hogy túl gyakran érkezik a frissítés.
Na tényleg befejezem.
De most hogy megvagyok mindennel, azt hiszem az egyetlen modot amit valaha használtam, felrakom, azzal tudok ugyanis craftolni különböző Advanced és Exceptional tuningokat. Crafted mod components
Edzés után alig tudok gépelni...jesszusom.
Nekünk a háború max annyiban nem jó, hogy itt vannak a szomszédban. Ha nem lennénk szomszédok, mi is kioktathatnánk a világot a befogadásról, együttérzésról,stb hazugságokról egy kontinenssel odébbról. De sajnos itt vannak mellettünk, a tőlünk elcsatolt és ezeknek ingyen odaadott területeinken élősködnek és áldoznak be mindenkit...
ON: Itt a játékban is mindent a háború és a hajógyártás mozgat, mint minden eddigi részében. A végtermék az űrhajó, űrhajó akkor kell, ha fogy. Mikor fogy? Ha lelövik...mi kell hogy lelőjék? Háború.
Gondolj csak az ukránokra. Vagy a menekültekre. De előbbi esetén ez a háború még nekünk sem tett jót. Nézd meg az árakat. Meg a gazdaságot az anyag és alkatrészhiánnyal.
Persze vannak akik így is sokat profitálnak, mindenki más kárán.
Ahogy mi is ezt tesszük a játékban, mint iparmágnás.
Ellenben nagy komplex nélkül, mikor várnod kell a hajód legyártására ki tudja meddig, mert nem tudni, hogy mikor érkezik a pajzs komponens, már kevésbé tetszetős. Voltam így én is. Vagy veszem pajzs nélkül vagy szállítok magam neki.
Ha nem én gyártok minden alkatrészt, akkor megint csak gondban lennék.
Huhh, sokat kellett érte küzdenem, főleg, hogy -15-ről indultam...
Ellentétben egyesekkel (enyhe célzás Istvánra <#nyes>#nyes> ) nekem nincs saját Xenon K-m és I-m, valamint nálam nem olyan aktívak Litany of Fury-ban a Xenonok, én ugyanis odacsaptam nekik.
Én a magam részéről beléptető űrállomásokat építettem a kritikus pontokra, így azóta béke honol a galaxisomban. Kivéve, hogy néhány faj nagyon ellenszenves a másikkal és folyamatosan ölik egymást, de ez engem nem zavar, ettől működik a gazdaság.
Olvasó szemüveg régóta kell, de az nem segít az egy méterre levő monitor bámulásakor. És nincs is rá szükség. Ellenben a figyelmetlenségemre jó lenne valami dzsudzsu! :-)
Ezennel bemutatom a határőrségem a rezervátumomnál. Tudom, hogy nem illik kérkedni olyan dolgokkal, amik nem teljesen tisztán vannak a játékban (Ez egy hiba volt valamikor. Már kijavították.) De akkor is: Nekem vannak Xenon hajóim, nektek meg nincsenek! MUUUUUUUHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHAH
De vagy elfelejtettem vagy azt hittem, hogy te látod, de másra gondolsz.
Az SR-nél írtam, hogy vak vagy 😊))
Ezek szerint szemüveg kell már.
és Kyushu (02:07)
Amúgy a mentés 18 másodperc (Most. Nálam. 132 MB, 21.5 HUSZONEGY és FÉL millió sor! :-D) Emlékszem arra, amikor még csak kettő, meg négy volt! Nem is olyan rég.
A betöltés valahol 1:40 és 1:50 között van.
Majd megnézem a többit is!
Jocó!
Ugye erre a 16 kockára gondoltál, amikor abban bíztunk, hogy nem megy 20 alá??? :-) (Mire a hsz.-t elküldtem már csak 13 volt!)
Persze ez a legnagyobb komplexem, amihez épp további 30 elemet készülök hozzáépíteni. Ugyanis ez a hulladék feldolgozás nélkül sem tudja ellátni EC-vel saját magát...
Ha nem csinálnak valamit ezzel az EC rátával, akkor az fogja letérdeltetni a játékot, hogy minden gyárra egy valag napelem kell!
Ez egy bemutató az autópilóta képességeiről (Collision Avoidance OFF) és az aszteroidák meglepetésszerű megjelenéséről. Jó persze így talán nem annyira meglepő, de amikor én először tapasztaltam, akkor sírva fakadtam!
És a Heraklész animáció (01:32)
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2023.03.11. 16:15:16
A kis pöttyök a szövegkonténerek végénél vagy sárgák, kékek, vagy narancssárgák, attól függően, hogy ömlesztett, vagy darabáru, esetleg gáznemű anyag mozog azon a vonalon. CSODÁLATOS!
És már az előző képen is voltak kék pöttyök, de mint Jocó felhívta rá valahol máshol a figyelmem! VAK (is) VAGYOK!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2023.03.11. 15:06:28
Szóval a xenon cucc. Az egy EC-t termelő gyáregység. Benne van a listában. Semmit sem tettem érte. Vagy hiba, vagy valóban használhatjuk majd.
Ha bármennyit is emelkedett a kocka szám, az nem lépi át a lélektani határt. Tehát NULLA.
És valóban. Nekem is szimpatikusak az új CV-k!!!
De jó volt így látni is.
Na, erre azt mondom, hogy ez egy látványos és jó frissítés lesz.
Az új grafikai engine-ből nekem nem tűnt fel semmi látványosabb.
Viszont az FPS-ed nem ment 20 alá a nagy állomásodnál. Az nem tudom, hogy mennyire jó. Ha dokkolásnál és utána is tartja, akkor javulás is lehet. Nálam simán 15, de arra nem emlékszem, hogy ilyen távolról, vagy csak már dokkoláshoz közelítve.
És ahogy nézem, nálad pont úgy harcolnak, mint nálam.
Az a Xenon erősítő mit csinál ott amúgy?