1797
-
#43 Mint a meccs :D
Dávid annyira nem jött be, drop helyett himbilimbi volt, enekbol csak az utolsó 2 mondatot lehetett hallani.
Kassai jó, meccset annyira nem nézem -
#42 aktív a topik :D -
#41 Kassai ellen -
#40 . . . -
ManoNegra #39 Francia román? Na de ki ellen? -
#38 a nyitómeccsek mindig gyengék -
#37 én is ilyesmire tippelek, esetleg 1et rúgnak a franciák, de lagymatag meccs lesz -
#36 0-0 -
#35 3-1
(a román gól egy francia öngól lesz, vagy valami nagyon vicces gól, akár a meccs elején)
szerk: ha nem gond kivettem a transzparens hátteret, engem zavart)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.10. 15:32:29 -
#34 Francia-románra tipp? Sztem 2-0 lesz. -
#33 mi lenne, én is az olaszoknak, a magyar válogatottnak pont elég a csoportmeccsek alatt aztán úgy se lesz kinek, és mivel nincsenek a németekkel vagy az olaszokkal egy csoportban, nincs is ütközés, utána meg ha nem jutnak tovább nem is lehet.... csak a portugál szurkolók vannak bajban, de abból meg úgy sincs olyan sok, max CR miatt pár realos. -
SzocsA #32 Na apa kezdődik, kíváncsian várom a csapat szereplését, amúgy ilyenkor mi van ha a németeknek szurkolok? :D
Amúgy eléggé gáz, hogy most két műszakban dolgozok :( de a jövő hét délelőttös.
Addig volt jó, míg suliba jártam, mert az ilyen eseményeket simán megtudtam nézni.....
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.06.10. 11:17:58 -
#31 Köszi! -
Stockbauer33 #30 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#29 link -
#28 remélem majd valahol meg lehet nézni, TV felvevő pont most döglődik és nem tudom megnézni :( -
#27 Én is azt várom, hogy arra reagáljon. -
#26 a férfi/nő százalékokról ez jutott eszembe :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#25 Felmérés, hát eléggé vicces:
-
#24 ez így van és ha már feltűnt, Banok, lehet hogy érdekelne ez a topic. legalább is tudnál segíteni ott szerintem. bár elég tárgytalan mert rám se reagált semmit :D -
#23 banok is love, banok is life... -
#22 gugli találat szerint banok stream oldalán nézelődj :) -
#21 A tv2-s mai műsorhoz lehet szerinted bárhol streamet találni?
-
#20 Szerintem Ausztriával 1-1-et sikerült összehoznunk, Izlandot megverjük mondjuk 2-1-re, és Portugáliától kikapunk 2-0-ra. -
#19 Megcsináltam az EB stream topikját. :)
Utoljára szerkesztette: banok, 2016.06.08. 18:01:09 -
#18 Az is szuper lenne, ha nem az ellenfél védelmét erősíteni azzal hogy beleáll a lövéseinkbe :D -
Rudee #17 Ha tömeget akarnának irtani, akkor már megtették volna. -
Rudee #16 Izland ellen Szalai megint vergődni fog, azok ellen a védők ellen 100 kiló kell minimum Bár tőle 2 kaput eltaláló lövés is szuper lenne az elmúlt hónapok után. -
#15 biztos készülnek a terroristák, de sokkal inkább a rendőrök. egyszerűbb akkor csinálni valamit amikor lankad az éberség -
SzocsA #14 Szerintem meg lehet, hogy az idei Eb-t megszakítják, mert tuti, hogy történni fog valami, tavaly a franciáknál volt két terrorcselekmény, most baromi sok ember lesz mindenfelé, nem is kell bemenni a stadionban, mert az utcán lesznek kivetítők, elég csak közéjük bemenni.
Hogy garantálják a franciák ennyi ember biztonságát, amikor olyan sok arab van náluk?
A helyzet adott, de ne adja isten, hogy így legyen, most, hogy végre sikerült kijutni -
#13 Kikapunk mint a szar , nulla pontot várok tőlük, szóval innen bármilyen eredmény számomra pozitiv csalódás -
#12 maximum 1 pontot, de az nagyon max
izald ellen sima vereség
portugálok ellen szint úgy
ausztria ellen döntetlen -
#11 Kevés gólos x közeli meccsek. Kevés helyzettel. -
#10 sztem két vereség, izland ellen döntetlen. -
#9 0-1
1-1
0-2 -
Coolfire #8 A sógorokat és Izlandot el kell verni,a portugálokkal meg ikszelni,oszt hali.:) -
#7 Mit vártok a csapattól? Első meccsre mi a tipp? Szerintem brusztolós játékkal de kikapunk, talán x. -
#6 Hát Szalai ma is bizonyított -
#5 -