6439
-
#739 Ezek tech demo-k, nem játékok. Amúgy szánalmas, hogy tényleg összehoztak itt egy baromi részletes rombolhatóságot és most is csak a sírás megy, hogy nem fizika rombolhatóság, miért ha egy robbanásnál a ház darabja mindig máshová esnének, akkor mivel lenne másabb? :D Komolyan ott a COD, menjetek oda hisztizni, az nektek való. -
toza #738 over 400 game..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.07.08. 15:49:10 -
#737 Igen, annyira lófasz, hogy minden másik játékban ilyet látni és hol vannak a havok fizikás játékok? -
toza #736 buuuuuuuu
-
#735 -
Gyuszopapa #734 -
Gyuszopapa #733 Csak úgy hozzátenném ez a rombolhatóság egy lófasz mert nem fizikai.Látványosnak látványos de meg se közelít például egy igazi Havok engine fizikát. -
#732 Mondjuk ez tényleg egyenlő a teljes pályás rombolhatósággal.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#731 Jó kis favágás...de csak single-ben.
Multiban meg szartak a rombolhatóságra (és normális patchekre is) a kedves Crytekesek. -
yossarianHUN #730 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
toza #729
... -
toza #728 2007 es krizisben jobb rombolhatosag volt..ott tort a fa ag ahol lotted..itt egyben dolnek el es hujen nez ki..
vagy a 2009 es redfeksonbem megjobb..
semmi ujat nem hoztak..es meg szar is a grafikaja..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.07.08. 11:02:54 -
Borg #727 Nem rossz. Reméljük ez multiban így is marad, és nem okoz majd lag-hegyeket cserébe. -
#726 Oké, nem kell a trollkodás. :) -
#725 Meglehet csak ma a legjobb (COD) ot a Frostbite team tagja készítik . -
#724 Az biztos, hogy ha a Frostbite team tagja lennék, akkor most nagyon büszke lennék magamra és a csapatra. Elképesztő amit összehoztak, nagyon jó játék lesz, aki pedig most is csak fanyalogni tud, annak ott van egy olyan játék, aminél biztosan tudja, hogy mire számíthat. (COD) -
#723 Épületek / falak / talaj rombolhatóságának tesztelése:
-
yossarianHUN #722 Nemtom melyik streamerre gondolsz, egyik sem verte a nyálát a kulcsára, gyanítom, hogy ezt te láttad bele a dologba, mert hát savanyú a szőlő. A hsz többi részét nem is kommentálnám, mert nem érdemes. -
toza #721 sztem vicces volt.. es en is irni akartam pont.. a maszturbalast is meg a evolvot is..
mindenki lassan beszel es nem mond kb semmit ezekben a buzi videokban,ugyis minden ki lesz javitva,vagy meg lesz valtoztatva..
akkor meg minek nezzuk akkor!?
es mindenki csak veri a nyalat h be be bee kaptunk kulcsot ,ti meg nem be be beee..
egyebkent meg "hun " van a nevedben!!!!
es a grafikaja is szar
-
yossarianHUN #720
Nem épp vadiúj, egy-két hetes videó, de eloszlat pár streamerek által terjesztett tévhitet, úgyhogy érdemes lehet megnézni. -
yossarianHUN #719 Frappáns és elmés, egy 12 évestől legalábbis az lenne. Szóval le sem tagadhatnád. -
#718 És még a Evolve ingyenes lett a steam-on -
#717 Nagyon telilehetsz , maszturbálj egyet . -
yossarianHUN #716 Ja igaz, akkor pofázzunk a BF1942-ről, nem mintha lenne saját topikja direkt erre kitalálva. Ja, de.
Bréking nyúz, ez egy BF1 topik, itt bizony az emberek a BF1-ről beszélnek. Aki nem a BF1-ről szeretne beszélni, hanem a BF1942-ről, CoD-ról, LoL-ról, Hello Kitty Online-ról, az nem értem, miért itt szándékszik ezt elkövetni, és miért nem ezen játékok topikjaiban.
-
toza #715 linkeljel be meg 20 1 oras gameplay videot legyszives.. lattunk kb mindent bf1 bol..
single player kampanybol meg semmit..
multi sztem mar unalmas mar most kb.. lehet loni,dejo.. ugyanaz mint elozo 4 resz,szebb grafika(nyilvan,mivel kotelezo annak lennie,tehat lenyegtelen),mas fegyverek,csodalatos..
-
#714 a 2 höz is volt , meg sok minden ami már nem lesz, deazok az idők elmúltak . -
yossarianHUN #713 Nem is értem, miért nem erről folyik a szó a BF1 topikban :P -
toza #712 ijen vagany bf1942 modok voltak vannak!? es senki sem szol?!
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.07.07. 19:02:11 -
#711 -
#710 Gondolom, csalók továbbra is vannak még. Csak kérdés, mennyire sokan. -
#709 Azóta elváltam, a 0-ról kell kezdenem, stb....
Történtek dolgok, de itt ez most off lenne!
Rég beszéltünk valóban!
Remélem nálatok minden ok! -
yossarianHUN #708 Biztos, de minek, ha megvan a 4. Az nem csak néha tud szórakoztató lenni :P -
toza #707 most h olcso volt,ugy megerte pedig..
neha az is tud szorakoztato lenni.. -
#706 az lehet, ettől még így van :) -
yossarianHUN #705 A Hardline számomra sosem létezett -
#704 nem igazán, a Hardline is ugyanígy volt. -
#703 -
yossarianHUN #702 Szóval ingame pénzért lesznek vehetők a fegyverek. Ez új. -
toza #701 ejnye
szegenyke
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.07.06. 22:21:51 -
#700 Battlefield @Battlefield 3 p3 perccel ezelőtt
Want to see more #Battlefield 1? We've lifted the Closed Alpha NDA. Barrage of videos and impressions incoming!
Na most már kitakarás nélkül is jöhetnek a képek/videók :)