6439
-
#819 -
JagFater #818 Ráadásul Gero elég áptúdét a témában.
Egyébként meg pöttyet ellentmondásban vagy önmagaddal, mert egy fórumon kérdeztél valamit, amire csak is "egy fórumozó"-tól jöhet válasz. Vagy egy másik fórumozó hsz-e nem valószínűsítő?
-
yossarianHUN #817 Váo, tuti hozzád fogok fordulni, ha korrepre lesz szükségem túlreagálásból, és alpári stílusból :D
Na már ha az utolsó hsz elolvasása túl nagy nehézséget okozott, és egy fórumozó valószínűsítéseinek figyelembe vétele is derogál, akkor megsúgom, hogy nincs még hivatalos dátum. Mondjuk ez kikövetkeztethető lett volna a fent említett utolsó hsz-ből, de hát... -
#816 válaszolni nehéz lett volna, de mivel fingod sincs akár nem is kellett volna a billentyűzethez nyúlnod.
bírom az ilyeneket, na mindegy :)
dátum érdekelt volna ha van már, nem az hogy egy fórumozó mikorra valószínűsíti -
yossarianHUN #815 Még csak vissza se kellett volna olvasni :P -
#814 lehet tudni már hogy mikor lesz a nyílt béta? -
#813 Kicsit több, mint 2 hét és gamescom. Addig kell várni az új trailerre és infókra. Utána közvetlen valószínű jön a beta is végre
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.08.02. 17:36:41 -
JagFater #812 Ez hiányzik nekem! -
#811 jó kis teamwork videó az uborkaszezonra
-
#810 -
#809 -
yossarianHUN #808 Egyébként a mi hadtörténeti múzeumunkban is van most egy ideiglenes I. világháborús kiállítás (legalábbis egy-két hete, mikor voltam, még volt). 1500 a felnőtt belépő. Nyilván nem mérhető a londonihoz, de aki épp nem jár mostanában Angliában, annak ez se rossz alternatíva:) -
#807 ezt a múzeumot megnéztem áprilisban, amikor Londonban jártam.
kár, hogy nem tudtam akkor, hogy BF1 lesz ebből - az 1. világháborús részeket elég felületesen tekintettem meg.
aki arra jár, tényleg nézze meg, ingyenes (az összes állami múzeumhoz hasonlóan) és nagyon sok tárgy van bent. Manchesterben is van egy hadi múzeum, de ez jobban tetszett. -
#806 -
#805 -
JagFater #804 Szupcsy, koszcsy -
#803 BF insiderre ugye fel kell iratkozni a korai beta miatt, de most látogassátok meg újra, mert ki lehet jelölni a platformot amire akarjátok a bonusokat+betat -
#802 Lehet, na de melyik gombbal?! -
JagFater #801 Es a sznajperrel lehet majd zumolni?
-
#800 Battlefield 1 Closed Alpha Netcode Analysis
-
toza #799 ez egyfele konzolbol sok..nem uaz.. -
#798 -
toza #797 off---
ha mar konzol ,akkor osszesbol lennie kell mininum egynek a hazban..hasznalt,kicsit torott a legjobblegolcsobb..
exluzivok miatt is meg jol mutat tv alatt..
kell vkinek xbox one kontroler szerelgetni!?! most vettem 15 db ot olcson!!1000 ert darabjat..
mind hibas de biztos ossze lehet rakni egy-kettot..
off-
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.07.20. 11:20:57 -
#796 szeretem a sony-t ,az xbox olcsóbb a asszony pajtás meg szereti a just dancét , wii megvan de ott sumákol . -
#795 ha már konzol akkor PS4 -
#794 Én egy refurbished xbox one al szemezek -
JagFater #793 Helyes. :-) -
#792 Ha már a sok ősbfes köcsög visszatér lehet veszek egy 1060as karit és veszem ezt PCre én is :y -
#791 -
yossarianHUN #790 Egyetlen egy térképet láttunk eddig, ez alapján kicsit korai messzemenő következtetéseket levonni. -
#789 Hát itt van sok-sok év után az első tripla A-s játék amiért könnyeket hullajtok amiét a szar 10 éves gépemen nem tudok játszani vele:D
Másik ok, hogy a multi nagyon vissza hozza a cod2-s emlékeket.
Hiába ww1, eléggé második világháborús feelingje van, amit kicsit sajnálok.
Kár, hogy a multi leragad ennél a relatíve kis téképeken cod stílusú hentelésnél. -
#788 Nem tudom a kép forrását úgyhogy nem örülnék még előre. -
#787 Éjszakai pályák! -
#786 hmmm
-
#785 Na holnap vége alphanak. Nem mintha engem érintene :D
Beta valószínű augusztus végén lesz -
#784 -
#783 Persze, ezek csak az alpha miatt 200-as korlátúak. -
#782 100% hogy úgy állítod be a ticket arányt és az időt saját szerveren ahogy akarod. -
#781 elképesztően jól néz ki ez a játék, egyre jobban tetszik a gameplay is a videók alapján, egyedül az új conquesttel nem barátkoztam még meg, de bízom benne, hogy lesz lehetőségük megemelni a ticket countit a szerveradminoknak, így lesznek azért még valódi háborúk. -