6439
-
#779 3 új kép. Csak ilyen kicsiben találtam
-
#778 Halo 5: Guardians -
#777 unatkozhat otthon , berakott egy kis codot hátha pörög majd a topik. -
#776 Csodálatos, mit is keres ez itt? -
toza #775 nem sok cod van benne,de igazbol televan csomo uj dologgal. nem ugy mint bf1 pl ...:D -
#774 üdv
akinek van kedve csatlakozni egy kialakulóban lévő Battlefield 1 társasághoz facebookon, az jelentkezzen bátran
(próbálunk a legfrissebb infókkal szolgálni a játék megjelenéséig, és természetesen utána is)
itt tudtok csatlakozni -
toza #773 votma
megy majd low on.. -
Drazse23 #772 Bocs elírtam:
Radeon HD 7850 1GB
-
Drazse23 #771 Ezzel milyen esélyeim vannak?
Radeon HD 7800 1GB
AMD Phenom II x4 925 2800MHZ
8GB RAM
Win 10
BF4 ultra beállításokkal fut, a Doom már csak highon.
Vagy mi a rendszer Achilles-sarka? (A következő választ hanyagoljuk: az egész!) -
toza #770 ferencsikbeni 6:30 ?
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.07.12. 20:55:22 -
#769 Frankie nagyon kitett magáért ezzel a videóval. zseniális jelenetek, jó narratíva, az eddigi legjobb, leghangulatosabb gameplay szerintem. hosszú, de megéri!
-
#768 Battlefield 1 Awesome Moments
-
toza #767 es nem is draga annyira..
-
#766 DX12 módban szerintem annyira már nem fog elfogyni -
yossarianHUN #765 Baromi jó kártya lett az az 1070, a fene essen belé, nagyon viszket a tenyerem, hogy beszerezzek egyet :) Viszont másfél éve újítottam gépet, és jelenleg nem vagyok annyira eleresztve, hogy összeszedjek egyet a jó öreg 970 helyett. Na de ezen nem érdemes kattogni, mindig lesz egy még újabb, még jobb.
Toza: a RAM számít a legkevésbé, 8 giga szerintem bőven elég lesz neki. A Battlefront fullon nálam 5 giga körül eszik, ehhez tegyünk hozzá nagy jóindulattal 2 gigát a win, meg a böngészők, háttéralkalmazások számlájára, és még mindig van egy giga tartalékod.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.07.11. 23:03:56 -
#764 azért azon csodálkozok, hogy az RX 480-on ennyire "elfogy" 1440p-n.
(ősszel erre a játékra fogok gépet építeni, egyre biztosabb vagyok a GTX 1070-ben...). -
toza #763 szamit e a sok ramok!? 8 nem eleg?!
-
yossarianHUN #762 Persze, hogy jól fut, a Battlefront motorját használja, az is faszán volt optimalizálva :) -
#761 uh, ez egész jól fut
-
#760 Battlefield TV series coming from Paramount Television and Anonymous Content.
Érdekes... -
#759 Thx.. -
#758 ott van új játékmódnak az Operations. egyébként sem új játékmódokat kell kitalálni, bőven elég 2-3, ami jó és játszható, nem kell 12, amiből szintén csak 2-3-at játszanak, de azok sem jók igazán. -
toza #757
julius 19
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.07.10. 15:34:45 -
#756 16 azt hiszem -
#755 Azt tudja valaki meddig tolhatjuk az alfát?
-
#754 Szépnek szép , de a DICE miért fél új játék módokat kitalálni vagy amik már voltak kicsit másképp megvalósítani ww1 témában , pl: a zeppelint elfoglalni (2142 titán) a RUSH is valahogy átdolgozni ,hogy ne agyatlan hent legyen , a commandert is visszahozni a pálya szélén ülne egy megfigyelő ballonban, vagy valamit kitaláltak volna , de marad a hent meg a csili vili -
toza #753 korabban mar linkeltek..
hd 7850 a minimum...
add el a kulcsodat,vegyel rajta video kartyat...
kerjel kolcson jobbat,vagy jofejkent ird be ide.
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.07.10. 07:11:08 -
#752 wow...
-
lala42 #751 Sziasztok. Van egy kis gondom. A Bf-1 inditásakor hibaüzenetet kapok, hogy az amd driverem elavult. Egy HD 6950-es kártyám van. Azt írja,hogy frissebb driver kell, de az van fent. Van valaki aki tud valami okosságot, vagy valamilyen megoldást?
A driverem 15.301.1901 és követeli a 16.10.1025 öst. De olyat nem találok.
Minden választ előre is köszönök. :R -
#750 -
#749 squad leader ha parancsot ad van sípszó -
toza #748 barcsak lehetne igy is jatszani majd,gombnyomosra behozna a fobb cuccokat. igy magy mindjart masabb..
tovabbra is hujeseg h ossze vissza rohangalsz csatamezon,semmi trencsezes ,se sipszora roham,de hud nelkul szexibb az biztos.
-
#747 -
#746 -
#745 (egyébként nem, mert a ranked szervereken is lehetett bármennyi a player count, ticket count, minden. részemről azt támogatnám, hogy a Ranked szerverekben legyen szinte minden fix, ha meg valaki 64-men metrót és hasonló őrültségeket akar, menjen darálni Unranked-re). -
#744 igen. abból, amit beírtál, arra következtettem, hogy végre most máshogy lesz, és nem lesz pl. 64-men TDM vagy Rush.
viszont végül is ebből nem következik, de reménykedek tovább. jó lenne, ha a DICE szigorúbb lenne a szerverbeállításokkal kapcsolatban, nem kell hagyni minden hülye adminnak, hogy a saját képére formálja a játékot - teljesen megváltozik a balance az instant vehicle respawnnal és társaival pl. -
#743 ? Ez eddig is volt. Ranked szervereken mindig volt egy limit, Custom szerverre meg azt állítasz be, amit akarsz -
#742 nem kell ezeket az embereket komolyan venni :)
kurva jól néz ki, amit a BF1-gyel csináltak. főleg, hogy 64 player multiban hozzák össze, nem tech demókban meg single playerben.
abban igaza van Jacknek, hogy jó lenne jelezni valahogy, hogy mely falak nem omolhatnak le. -
#741 wow! na ennek itt volt az ideje, limitált player count, yess! -
#740 Játékosszám hivatalos szervereken játékmódokra lebontva
Conquest: 64
TeamDeathmatch: 24
Breakthrough: 40 (This is Operations)
Domination: 24
Possession: 24
Air Superiority: 64
Conquest Small: 40
Rush: 24