1191
Nathan Drake utolsó kalandja
-
#69 sima megjött nekik? -
Bandicoot #68 Beszéltem platinumshoppal ugyan ez a helyzet a Specialnál. Leghamarabb szerda de inkább csütörtök péntek....
Asszem én most leszek úgy hogy lemondom mindet a picsába és veszem a deluxe-ot store-ból. Ez úgyis megtartós game. -
#67 Ja az garantált igen -
#66 Remélem a leszedhetetlen matricázást nem basszák el és rákurják a tokra középre... -
#65 lol de jó hogy simát rendeltem. Ezért halasztották elvileg 2 hetet, hogy mindenki megkapjon mindent. Gratulálok nekik. Én is bánom, hogy nem digiben vettem és nem tudom kezdeni éjjel. Enyém elvileg holnapra megérkezik, legalábbis nem írt platinum. -
#64 Gratulálok a magyaroszági forgalmazónak, hogy elbaszták és a Special Editiont senki nem kapja meg, csak pénteken leghamarabb. Végülis csak az egyik legmeghatározóbb címéről van szó. Balfasz idióták.
Most beszéltem a nyomorék konzolvilággal is, "rendszerhiba" volt, hogy én reggel megkaptam a mailt.
Ez van, a tolvaj retkes zugwebshopokat kellett volna támogatni és megvenni még múlt héten. -
#63 Nekem a konzolvilágtól jött az értesítő, hogy már be van csomagolva és holnap érkezik. (ahogy priviben is írtam) -
#62 konzolstudio, most hívott h csütörtök / péntek a special, valamit sikerült elbasznia a terjesztőnek, mert a sima és szobros ott van már
mindegy várok most már arra, úgy sem izgat annyira a játék -
#61 Ehun e: 1.02 patch is. (144 mb)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.05.09. 14:45:53 -
#60 Kijött közben 1.02. Remélem ez nem dob rá még pár gigát az updatere -.- -
#59 Te melyik helyről rendelted elő ? -
#58 Azt mondták h lehet késik és szerda/csüt. -
#57 Valaki rajtam kívül megrendelte a Speciel Editiont és holnapra meg is kapja itt Magyarországon ? -
eje75 #56 Multival tolta valaki? Én nem mertem a hétvégén, meg a single teljesen maga alá temetett... -
-
Zozzancs #54 Termék neve
Uncharted 4 A Thief's End - Libertalia Collector's Edition
holnap gyerekek :D -
SlickAdam #53 +10000
-
Jöjjönmááár! -
#51 Ja értem, azt hittem valami betrollkodást tulajdonítasz nekem. :-)
Nem nekem való ez a youtube-on nézem dolog, még a sétaszimulátorokba is úgy beleélem magam, alig lehet kirángatni. :-D
De ez az UC4... lázban égek. :-) -
#50 A lényeg, hogy ezt a részt lassan kell játszani, mert teljesen más, mint az eddigiek. Nagyon hasonlít a last of usra pacing terén. Inkább kaland, mint Third person shooter -
#49 Mert nem is rád vonatkozik :) -
#48 Szerencsére spoilermentes maradtam, de továbbra is olvasgattam véleményeket és már egyre több van. Hát mind mondjak továbbra sem változott az emberek véleménye róla :D -
#47 "Száztízezretmégazunchartedsemérvégignézemyoutubeon meg nemsoká a végére ér."
Őőőő... ez mi...?
Szerintem te keversz valakivel... -
#46 Ja, miszter Száztízezretmégazunchartedsemérvégignézemyoutubeon meg nemsoká a végére ér
Picsába, ez a várakozás kikészít :D Legyen má' holnap. -
#45 <3 -
#44 Holnap!
Mondom HOLNAP!
Igen, HOLNAP! -
Azért szeretném inkább patchel tolni -
#42 Nekem több
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.08. 23:30:52 -
SlickAdam #41 fontos patch? nem csak valami multis esetleg? -
#40 1 nap 6 óra :P -
#39 Amúgy el se hiszem, hogy már csak 2 nap -
#38 Azért lett volna jobb megvenni digitálisan, mert tolhatnám éjféltől így meg nemhogy várhatom futárt, de még szedhetem az 5 gigás patchet ami nekem 2 és fél óra :(
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.08. 23:22:40 -
#37 Lehet tölteni Digibe a játékot. .) 52.4 Gb. :) -
#36 Nem, de ez nem baj :)
/azt nemtudom mennyi idő lesz, az utolbó 2 annyi volt, mint az azt megelőzőek összesen.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.08. 13:23:11 -
#35 Hát akkor neked is lesz vagy 15 legalább. Akkor mégse végzel ma :) -
Bandicoot #34 Szerintem lesz az több is legalábbis én elsőre próbálok majd mindent felfedezni, mindig pepecselősen vonulok...:)
DS3 első köre is 60+ óra lett...:) -
#33 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ch12. Kereken 8 óra. -
#32 Ma szerintem végigtolja bár mondták, hogy ezen nem szabad végigrohanni, mert olyasmi, mint last of us. Sok opcionális dialógus van, érdemes felfedezni meg körbenézni. Én ahogy ismerem magam nekem simán lesz 16-18 óra -
Bandicoot #31 Van egy olyan érzésem hogy túlvállaltad ezt a keddig 1x letolod mutatványt... -
#30 hol tartasz? :)