1191
Nathan Drake utolsó kalandja
-
#230 Nem baj ha felesleges, nekem kell. :)
///ja és áldom az eget hogy NINCSEN zizi a játékban, még távol sem a növényzeten....szuper!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.11. 19:25:01 -
#229 Csak ott van értelme ahol ki is van használva. Feleslegesen beleverni azért h a júzer átfusson a pályán egyenesen előre időpocsékolás. QB is tud mindent, mert többször van benne időjárs/napszak változás real time felgyorsítva, ami szerves része az adott jeleneteknek. Az összes sandbox, openworld játékban alapból van minden. -
#228 LOL....:)
de nem vágással, hanem magátol változzon. :DDDDDDDDDDDDD
Így ja mindenhol van, mert snittek váltakoznak, de másképpen értem, mint egy GTA. :D
Pl ha egy játékban akarok akkor egy küldit este csinálhassak sötétben vagy nappal világosban. :D
Amúgy ahhoz képest hogy Uncharted az AI-t dícsérném...persze összefüggés lehet azzal hogy beletettek most lopakodást is... :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.11. 19:22:44 -
#227 Még a siegeben is valtozik. :o van nappal meg éjszaka. :D -
#226 Jó én is tudok írni néhány címet, de ezt hogy váltakozik az idő ma már minden játékban elvárnám, ehhez nem is kell szerintem akkora nagy erőforrás, nem kell mindenhol ilyen részletesen, csak érezzem a játékban hogy változik, megy az idő....sok mászkálós játéknak tenne jót. -
#225 "Máshol meg annak is örül az ember ha napszakok váltakoznak. :D"
Nem örül, mert kb már mindenben van ahol van értelme megvalósítani. Még a Rise of Tomb Raiderben is volt ( időjárás és napszak egyarát bizonyos részeken ) pedig az aztán nem sandbox. -
#224 Ilyet csinálok magamnak ingyen. :D -
#223 Ja lehet, nekem az kimaradt, ezért kérdeztem, mert csak azt tudom amikkel én sokat játszottam cimekben azokban nem emlékeztem ilyenre, hát nem gyenge, jópofa kis dolog.
Máshol meg annak is örül az ember ha napszakok váltakoznak. :D -
#222 vidéki suttyó postapontos vagyok így még 1 nap :(:)
frankó ez a kulcstartó
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.11. 19:08:15 -
#221 Ma kaptam meg én is. Plusz hozzá egy ilyet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#220 Igen, pl a witcher3-ban. -
#219 Aki éppen a 10. résznél már tovább ment az olvassa tovább!!!!
Tudtátok vagy észrevettétek, hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Madagaszkári pályán legalábbis ahogy fent mennek a felhők a nap takarásba kerül és lent a földön a felhőnek van árnyéka, mint a valóságban látod néha hogy a felhő árnyéka halad a földön....ez bazze szerintem más játékban még nem volt. :DDDDDDDDDDDDDDD
Vagy ezt akalmazták már más helyen is? :D -
#218 Remedy 130 dolgozó.
ND 300 dolgozó.
Nyilván. -
#217 Melyik a C64? :DDDDDDDD
Amúgy azon sokkal kevesebbet melóztak, -
#215 Hát akárki akámit mond a Quantum Break látványban ehhez a játékhoz képest olyan, mintha egymás mellé tennél egy C64 és egy mai PC-s játékot... Jaj,most jöhet, hogy nem ugyanaz a műfaj, blablabla. Konzol exkluzív összehasonlítás. -
#214 Én is. -
#213 Én alapon hagytam. Elsőre nem akartam hardon -
#212 Egyébként milyen fokozaton nyomjátok? Én hard-on, egyelőre nem vészes (9. ch)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.11. 17:48:57 -
#211 Kis olvasmány azoknak, kik elfáradtak :
http://gamepod.hu/teszt/quake_nosztalgia_bemutato/a_quake_tortenete.html -
#210 Ennél?? 12 elején hagytam abba, mert este R6ozok kicsit, de rám is fér, mert kivagyok :D
Ahogy nézem kb felénél lehetek úgyhogy még van bőven hátra -
#209 Vegyél be nyugtatót, egyre durvább lesz. -
#208 Annyira jó csak nézelődni, és bámészkodni a játékban :D sztem nekem a gameplay felét ez fogja kitenni :) -
#207 :D -
#206 Na megjött az SE, most már ennek a lemezével játszok tovább -
#205 Najó most toltam le E3as set piecet :DDDD
Végem van remeg a kezem is. Ami durva, hogy videón nem látszott, de konkrétan MINDENT mi irányítunk. -
#204 Hát nem tudom, én attól a játéktól sokkal többet vártam... Agyatlan lövölde lett sztem, de ez a saját véleményem, és mindenki másét tiszteletben tartom! :) -
#203 ch 11
-
#202 QB nem lett gagyi, az egy teljesen más játék és koncepció s frankó cucc. Aki meg irigy az húzza le magát a WCn. -
#201 Erre én csak azt tudom mondani, hogy full nem gamelek manapság már... Van itt egy ps4, és ha jön egy érdekes játék kipróbálom. Na ez a játék visszahozta a kedvemet a játékokhoz... Egyszerűen akkora a hangulat benne, hogy magába szippant mint a porszívó a porcicákat :D Am más meg azt mond amit akar, persze irigykednek, mert a Quantum break meg gagyi lett :)
Utoljára szerkesztette: gergou, 2016.05.11. 16:27:15 -
#200 Ezért nem PHzok. Ott sokkal több a sírás. -
SlickAdam #199 helyes.:) -
#198 Milyen másik véglet? Én még két lábbal állok a földön, ha erre gondolsz. -
#197 Szerintem Uncharted 3-ban ez tényleg probléma volt. A második rész teljesen egyensúlyban volt, én nagyon reméltem, hogy a 4. valami hasonló lesz. Azt nem gondoltam volna, hogy ez ennyire oda fog verni a másodiknak is. :-)
Gondolom PC-sek és boxosok fanyalognak a PH-n is, mert aki eddig JÁTSZOTT is vele, az mind letette a haját ott rögtön. :-)
De hát az irigység nagy úr.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.11. 15:37:30 -
#196 Sosem értettem meg h egy játék 5. részénél ( igen Vitán is hót ugyan ez volt ) mi a jó Istent várnak amire újfent rá kell csodálkozni, hogy ez neki nem jön be... -
SlickAdam #195 azert a masik veglet se teljesen egeszseges. TENY, hogy van benne dögivel atvezetö. -
#194 Elképesztő, ahogy ph-n megint előjöttek a professzorok és már az orderhez meg mgs-hez hasonlítják a játékot, mert "nem filmet akarok nézni, hanem játszani, minek a sok fölösleges átvezető!!" (mindezt pár chapter után persze) -
#193 chapter 10, mother of god. Karakterek közti bantert imádom :D -
#192 Eszembe jutott egy hasonlat. Van a kommersz pizza, meg van az amit kemencében sütsz, és igazi friss dolgokat raksz rá, és mondod a kóstolása után, hogy jeajj de finom... :D Na ez a differencia a játékok és az Uncharted 4 között. Aki teheti, ezt vegye meg izibe :D -
#191 Zseniáls a játék, ahogy nem erőlteti rád lövöldözést, egy halom pályarészt meg lehet úszni anélkül, hogy elsütnéd a fegyvered, hála a pályatervezésnek. :D Alul, felül, bozótban lopakodva, ugrálva, mindenkit ki lehet nyírni csendesen... :D Isteni. -