1191
Nathan Drake utolsó kalandja
-
#109 Szerintem jóval hosszabb, ugyanúgy játszva mint az előzőeket már 16 óránál vagyok, pedig még van hátra néhány fejezet, -
#108 Ha nem volt hosszabb akkor rosszul játszottad :)
Ezt úgy kell, mint last of ust. Magadba szívni mindent és a lehető legkörültekintőbben haladni -
#107 Nem éreztem hosszabbnak. De ha valahol meg lehet nézni, akkor gyorsan megnézem és megmondom pontosan. Nem éreztem rövidnek sem, pont olyan volt, mint az előzők. -
#106 konzolstudio -
#105 Honnan hívtak?
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.10. 10:38:35 -
#104 A Multi viszont nem nagy eresztés. Toltam most 1 órát. Eddig a terület foglalós jött be csak. a többi mód sima gyilok kb. -
#103 Most hívtak h az SE már a nagykerben lesz ma. Ha délután feladják akkor holnap, ha ma nem akkor csütörtökön itt lesz. -
#102 15-18 óra alatt tolják végig, régi részek 10-12. Egyértelműen hosszabb -
#101 Szerintem hosszabb, mint az előzőek, és minden tekintetben "több". Az fps pedig nagyrészt stabil, de előfordulnak pacinggondok. Nem jelentős, és nem is nagyon értem miért pont ott, de ez is a tények része.
A többivel egyetértek :) -
#100 Na, most hogy már hivatalosan is lehet róla beszélni egy-két spoilermentes benyomás. Igen, végigvittem, ahogy a korábbi részeket is megjelenésükkor.
1. Aki még gondolkozik, hogy megvegye-e, az tegye fel a kérdést: tetszettek-e a korábbi részek? Vagy legalább OK volt-e az eddigi 3 rész neki? Ha igen, akkor ne gondolkozzon, vegye meg. Ha gyűlölte, akkor inkább skip, mert alapjaiban nem változott a játék.
2. A játék hossza érzésre ugyanannyi, mint az előző részeké. Van eleje, közepe és vége a történetnek. Nem cseszték el. Emiatt se kell aggódni.
3. Nem 100%-ban ugyanaz, mint a korábbi részek. Vannak új játékelemek is a szokásos fedezékből lövöldözés és ugrálás mellett. Láthatóan sokat kölcsönöztek a The Last of Usból is. Szóval aki amiatt aggódik, hogy ugyanazt a játékot veszi meg negyedszerre, csak szebb grafikával, annak sem kell aggódnia.
4. A frame rate sima és egyenletes, nem tapasztaltam sehol belassulást a szingli kampány alatt. 30 fps, igen, de az stabil.
5. A játék szép. Kb. a legszebb PS4-en és talán az egész konzolpiacon most.
Akinek van PS4-e, annak kötelező darab. -
Bandicoot #99 Nembaj. Spoileres és kész. -
#98 :(
Még a napszemüvegen se az tükröződik ami előtte van :(
-
Bandicoot #97 Spoileres!! Viiszlát!!! -
#96 Ha van szép :O Na jó ez itt pont nem. (saját kép, szerintem nem spoileres)
Na majd PS4K-ban a remasteredben lesznek szép fák ott. :3
De amúgy jesszus. Azok a megoldások, azok a helyszínek, azok a mozgások..minden. Mintha egy filmet néznék. Pedig csak az elején vagyok.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.05.10. 07:43:30 -
#95 Na figyu. Ez a játék egy fookin' csoda. Nincsenek rá szavaim. Egy teljesen új szint. Most vagyok túl egy olyan részen, hogy ilyet még játékban nem láttam.
Találkozunk, ha lement a credits, addig elveszek benne. Jó játékot mindenkinek!
-
Bandicoot #94 Az (szőrszálhasogatás) de mind1 több képet nem rakok. -
#93 Na nézzük akkor :3 -
#92 Esetleg a hejszín, de ez már szörszálhasogatás :) -
Bandicoot #91 Pfff ebben mi a fene a spoileres....Na mind1. -
SlickAdam #90 tudod te mi az a szpojler...? na jo, majd vegigjatszas utan re. -
#89 spoileres :(
Képeket ne nagyon rakosgassunk be szerintem -
Bandicoot #88 Én csak azt tudom mondani: AAAztabüdösnemjóját...:-OOOO
Tessék egy full ingame (spoilermentes) kép. Nincsenek szavak :-OOOOO
-
#87 rohattak :y -
Bandicoot #86 1 perc :-O -
Bandicoot #85 5 perc...:-O -
#84 -
#83 Na akkor film nézés és alvás.. Reggel 6kor találkozunk. :D -
#82 Ott tartok én is. -
#81 Gyerekek ez a játék minden más játékot múltba tesz, vmi eszméletlen. Komolyan már-már pofátlanul durva... :D És bizony nem rövid. A 18. chapter legelején vagyok, közel 16 óránál. -
#80 Összeomlik a PSN
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.09. 21:04:19 -
Bandicoot #79 Még 3 óra 10 perc...:-O -
#78 áhh én lemondtam mindenhol , és megvettem az amcsi storeból :D legalább spóróltam egy csomó pénzt -
#77 Remélem dél körül legkésőbb megjön mert vár rám 2 óra patchelés még aztán belevetem magam. Szép lassan, mindent átviszgálva, meghallgatva, E3as kameraforgatásokkal fűszerezve
Erre várok évek óta <3
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.09. 20:34:14 -
Conqvistador #76 Twitchen már sokan tolják a gamet. Nekem nincs Ps4 em szóval ott nézem hát csodálatos játék. -
#75 Idiótaság, mindig 3-4 csík celluxom bánja :) -
Bandicoot #74 Pff....Faxért nem tudják ezt hátratenni, francot sem érdekel ez a maszlag...Ostoba szabályok... -
#73 Itt van a matrica -
#72 Na fasza akkor az megjött. Huhhh megnyugodtam -.- -
Bandicoot #71 Nemtom nem is kérdeztem úgy felb*szott agyilag... -
#70 Én is most tettem le a telefont, platinumból jön egy standard plus holnapra, az SE-t meg bevárom és amint megérkezett, a standard plus megy jatekaim.hu-ra. Röhej, hogy pont ennél a játéknál történik ez.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.09. 16:08:13