1191
Nathan Drake utolsó kalandja
-
#270 Hát, meg kellett vennem a beyond/heavy rain pakkot is, annyira visszajött a feeling :D Azok is jó játékok, és 5600 huf volt együtt a kettő. Szuper, csak már azt se tudom ki kivel van, 3 játék párhuzamosan :D
Utoljára szerkesztette: gergou, 2016.05.12. 12:35:08 -
#269 Amúgy én is ezt gondolom technikailag, biztos van játék ami egyidejűleg több poligont mozgat, ezt nem tudom, de így össz látványt illetőn nincs ilyen sehol, és itt is csak 1 lesz amiről tudunk, a The Last of Us 2. -
#268 Miért interneteze? :D -
#267 Figy szerintem gáz. Ilyen szar mumkát hogy átüt a fű a kocsin, meg lebegnek a kövek. Hát az év csalódása. :)
Amúgy jó eddig, szépen ügyeltek az egyensúlyra. Történetmesélés, kalandozás, ugribugri, harc. Pont elfogadható mértékben váltakoznak, és mire megunnám már változik is a játékmenet. -
#266 Nyilván. De ők is szabad akaratukból. :-) -
#265 Kurva áramszolgáltató -
SlickAdam #264 meg meg parmillio jatekos rajtam kivul. -
#263 Semmi gond, nálam is ez volt :D Am nagyon jó ez az Uncharted 4. Bárki akármit mond, engem kilóra megvettek :D -
#262 Ne mást hibáztass, te nézted meg azt a videót. :-)
@ Ulthane, gratulálok a játékhoz! Kár lett volna ezzel karácsonyig várni valóban! :-)
Lehetetlen betelni ezzel a játékkal.
Azon jót nevetek, hogy néhány tesztben úgy írják, hogy ez a legszebb játék - KONZOLON. Mintha PC-re naponta jönnének ki ilyenek. :-DDD Pedig épp ma reggel is olyan részeket láttam, ami szintén animációs mozifilm kategória. Csak közben... irányítom a hőst. Kész vagyok ettől.
Csak legyen ilyen minden ezután megjelenő játék. Nem kell jobb. Csak ilyen legyen. És akkor nekem becsszó elég a PS4 még húsz évig. -
Ulthane #261 "Majd karácsonykor, fullra peccselve, negyedáron valami akcióban"
Megvettem. Tegnap délután elgázolt a hype-vonat, pussy voltam, szájkaratés, jóárasítva elhoztam Gamertech-ből.
Az év legjobb döntése volt.
A sok hitvány, ratyadék, igénytelen moslék után, amit játékoknak nevezenek, kifejezetten felüdülés játszani ezzel. Chapter 7-nél járok, s aminek a legjobban örülök a játékban az az, hogy végre ez a faszbugyuta hülyegyerek stílus, amit az első 3 részben láthattunk, az már a múlté. Az egésznek sokkak komolyabb-komorabb a tónusa, s nekem ez nagyon bejön.
A sztori eddig kifejezetten tetszik, kurva jó! A látványvilág- bár nem homogén élmény - messze a legjobb, amit valaha játékban láthattunk. Vagy 10 percre lepózoltam a játékot valamiért, s amikor elindítottam ismét, hirtelen olyan érzésem volt, mintha filmet néznék. A látvány, amitől eddig letettem a hajam az a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!helyszín, ahol az ukciót tartják. Az az épület úgy néz ki, hogy tátott szájjal bámulom. De nekem a börtönalagút is nagyon bejött.
Szerintem az is jót tett a résznek, hogy visszavettek a lövölde hangsúlyból, a pacing szerintem sokkal jobb, mint a korábbi epizódokban. Hát ami meg LOL volt eddig a játékban az a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Crash Bandicoot rész, hatalmas! :)
Az a baj, hogy új hobbi után kell nézni lassan, mert ezt reprodukálni nem lesz könnyű bárkinek is. Tartok tőle, hogy ezután zokogva nyúlok majd bármilyen játékhoz, mert úgy fogom érezni, hogy 10 évet visszautaztam az időben.
S a végén hadd legyek kicsit ördög ügyvédje. Azért valljuk be, könnyű úgy jó játékot csinálni, hogy a Sony teljes vállszélességgel áll mögötted, pénz, paripa fegyver nem számít. Mivel a japánoknak ez egy presztízsprojekt, akkor is pumpálnák bele a pénzt agyatlanul, ha veszteséges lenne a játék. Uncharted nélkül a PlayStation fogalom értelmezhetetlen, így egy Uncharted-nek minden áron, bármi áron el kell készülnie, és ilyen minőségben. Ez olyan helyzetbe hozza a Naughty Dog-ot, ami gyakorlatilag más csapatoknak elérhetetlen. Ez persze a ND erényeiből mit se von le, de azért az igazsághoz hozzátartozik.
/ Drake mozgásanimációja az
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!árveréses helyszínen, amikor az emberek között "tolakszik" úgy, hogy két ember között van vagy másfél méter távolság, viszont
ÜBER GAGYI! -
#260 De lesznek és ezekben tutibiztos lehetünk hogy nem cseszik el. D -
#259 Ilyenkor este félálomban már nincs kontroll. :D -
SlickAdam #258 remelem lesz meg az iszapban csuszos, elsökent mutogatott atom-epik kalamajkahoz hasonlo resz es nem ez az "U2 vonatos fejezete", mert ha nem, akkor bekaphatja ND, ha ilyeneket ellö elöre... meg ugye Chapter 4-ert is fakkjuuu Brúsz Kempbell...
pedig tenyleg csak azt a ket videot neztem meg, gondoltam eleg utana skippelni.:( -
#257 Nekem most 2 nap pihi aztán hétvégén belevetem magam ch12től a második felébe a játéknak.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.12. 02:01:52 -
#256 A fene enné meg, hogy minden mentéshez külön van a statisztika... A mai menetben inkább újrakezdtem a kilences chaptert, mert félálomban nyomtam tegnap, el is jutottam 10-be, ott is csináltam már ezt-azt, csak aztán jöttem rá erre a turpisságra. Márpedig érdekelne a végén a stat, anélkül, hogy össze kelljen adogatnom a két mentés értékeit, úgyhogy ez a mai az ördögé volt -
#255 11. fejezetnél E3as trófeát megcsináltátok? -
#254 Az előbb pörgött le másodszor a főcím. A zenétől még mindig kiráz a hideg. Nem tudok betelni evvel a játékkal. -
#253 Na egyet tudunk ugye biztosan: az enyém lesz az utolsó gép a topikban, ami túlmelegszik, de ez egyben azt is jelenti, hogy a föld belecsapódott a napba :D -
SlickAdam #252 összecsaptak a disznok! pfejjj -
#251 Nekem még nem fagyott le, de ami késik nem múlik :D Én az old coin kulcstartónál leragadtam, nekem nagyon tetszik :) -
#250 Nagyrészt olyan játékokról beszélsz, amik meg sem jelentek. És ja, legutóbb a God of War 3 volt rám ilyen hatással, mint az Uncharted 4.
Nyugi Moby, lehet hihetetlen, de pont az előbb nekem is ugyan így elszállt a játék... :D Lehet túlmelegedés, mert a gép közben majd' felrobbant. Amúgy az új Ratchet-nél is fagyott egyszer ilyennel... én nem értem, a valahogy kinéző játékokat nem bírja ez a fos.... Milyen jó lenne egy UC4 PC-n omg....
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.11. 22:59:28 -
#249 Amúgy az előbb fagyott ki valami CE hibával az U4
/most néztem csak meg milyen jól néz ki ez az alternatív borító a dobozban, meg is frodítottam, egyúttal jól lemérhető mennyivel faszábban néznének ki a dobozok, ha nem lennének teliverve ps4 logókkal, meg a sok felesleges marhasággal. -
#248 Nekem a dudás nagyon tetszett. -
#247 Legalább a magyar helyesírásnak megfelelően próbálj írni. -
#246 Itt Drake meg MÉDIUMI képességekre tett szert, mert lebegteti a nagy köveket! :D -
#245 Amúgy ezen az "animációs rajzfilmes nevű" pályán, találtam bugokat is! :S
Fentről az 5. képen.... (neked ezek a képek már úgysem újak!)
Ez mellett a keréknyom és a kis kövekkel is vannak gondok.
A keréknyom néhány szögből fekete foltokat csinál a talajon, a kövek amiket a kocsival szépbaszok, néha leesve a levegőben lebegnek!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.11. 21:36:38 -
#244 Ja baszom én is azt vártam ami az egyik legérdekesebb helyszín, beteg ami ott van. :D
De nekem a dudás rész is baromira tetszett, az ilyen területeket is szépnek találol, tetszett a harc, a bujkálás, ahogy be van rendezve. :)
Lőttem is egy háttérképet. :D
persze ez nem az eredeti 1080p-s, hanem ez a twitteres. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SlickAdam #243 mar pont pennat akartam ragadni, hogy "elpanaszkodjam" nektek, hogy a "dudás" helyszín latvanyban semmi extra (mert tenyleg nem az), erre ... madagaszkar.... -
#242 Bocs de The Last of Us 2?
God of War?
Meg én esküdnék egy Horizon Zero Dawn-ra is! -
#241 Ja, hát nem tudom szerintem jó volt, max a képességekből lehetett volna olyan is aminek haszna is van, mert a fele képesség csak demonak jó. :D -
#240 hard,de nem vészes egyáltalán sőt... -
#239 Na játék végéhez közeledvén már kijelenthetem: ez az a játék, amit 2013 végén reméltem a nextgentől, sőt, igazából ezért a játékért vettem PS4-et. Köszönöm a Naughty Dog-nak, hogy valóra váltották az álmaimat! -
#238 lájk :) -
#237 Ismét egy olyan fejezeten vagyok túl, hogy... Eh, basszus, játék? Ilyet még moziban se nagyon láttam. -
#236 Sztem nem volt jó ötlet az élőszereplős cuccokba annyi pénzt beleölni, ezzel hibázott a Microsoft. -
#235 Igaz, szép játék, nem ezzel van a bajom, hanem a tartalmával... Akkora potenciál volt, van ebben a térmanipulálós dologban, de sztem gyenge lett. Bízom benne, hogy a folytatása jobb lesz. Am ez a tér idő manipulációs dolog nem egyszerű, és lehet emiatt is van ellenszenvem a játékkal kapcsolatban. Nehéz ilyen formában elképzelni.
Utoljára szerkesztette: gergou, 2016.05.11. 19:55:27 -
#234 -
#233 Jó, de azért a QB is ottvan látványban, nem egy a háttér, azért a ND tudtommal nagyobb csapat, több erőforrással, QB-t meg a Remedy csinálta ami kisebb társaság...és ehhez képest lett szép. :) -
#232 Kb a téma kimaxolása, de ez az egész itt már nagyon off:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#231 Kérem az urakat, tartsuk tiszteletben a másik felet is! Én már láttam sok-sok 3ds megvalósítást, és szinte még mindig bennem él a voodoo 1 es korszak. Emiatt is merem kijelenteni, hogy a QB nudli az Uncharted 4 látványához képest, és lehet hümmöggni hammogni, a tények nem változnak :) Viszont távol álljon tőlem, hogy bárkit megbántsak, nem ezért írom eme sorokat, hanem azért, mert levett a játék a lábamról, és erre 20 éve nem került sor :)
Utoljára szerkesztette: gergou, 2016.05.11. 19:27:25