1191
Nathan Drake utolsó kalandja
-
ppista #149 Ahogy kiröhög mert bénáztam, az nagyon mókás. -
Gondoltam. Nem is kell. 8as fejezetnél járok és még mindig mosolyogva játszom. Ezt nem is lehet máshogy. -
? -
Nálam nem jött elő. -
Szerintem ilyet még más sem. -
Végigvittem..., ezt szavakba nem lehet önteni, minden várakozásomat felülmúlta, sima goty, nem hiszem, hogy ezt ebben az évben bármi is képes, akárcsak megközelíteni is.
Utoljára szerkesztette: balee4, 2016.05.10. 22:46:36 -
Lepörgött a credits.
Nemtudok mit írni. Felesleges pontozni is. Nincs semmi, amivel össze lehetne mérni, vagy amivel össze kellene mérni. A legkalandabb film-játék-fjáfilmték. Leg.
-
Igen és ez elég szomorú, de rájöhetnének már hogy sokkal jobban járnak ha minőséget pakolnak az ember elé :)
Bár ha sokan megveszik a szart is, akkor az is érthető -
Bandicoot #141 Nálam kb 4 óra és chapter 5.:)
Nemsietüüüünk, nézelődök,kincset keresgélek mindent megnézek.
Nincs jobb szó zseniális! -
Az a baj, hogy ilyen játékot egy generáció alatt csak 1-2 alkalommal kap az ember :(
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.10. 22:27:59 -
Egyébként kiköpött DaS3 ez a játék. Ahogy Nate gurul... ahogy a létrákat unlockolja... ehte DaS. :-)
Persze csak viccelek, de akkor is.
Amúgy folyamatosan meglep, nem tudok hozzászokni a minőségéhez. Elképesztő.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.10. 22:20:43 -
6óra kb chapter 10, madagaszkár, nem akarom elhinni hogy ez tényleg így néz ki és fut :D
Kalap Emel :D -
Ó a real time render
-
Azért így se volt az rossz
-
SlickAdam #135 chapter 4 SOKKAL nagyobbat ütött volna (2 dolog kapcsan is), ha nem nezem meg anno azt az elsö(?) gameplay videot... :( -
SlickAdam #134 jaja -
Najó, erre már én sem tudok mit mondani. Totális agyfasz. A valósidőben renderelt film.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Tükörbe L2 :D
Több féle anim is van -
annyira természetesek a párbeszédek. Chapter 4
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elena és drake a kanapén. Eszméletlen volt -
lol
Nálam még 1 árva bug se volt. Ez valami jó ritka eset lehetett :(
Újrajátszottad az átvezetőt? -
SlickAdam #129 nos en elhiszem es latom is, hogy Naughty Gods meg Brúsz meg Kempbell meg a kisnyuszi, de ilyet en mar regota nem lattam :D
az nyissa le, aki chapter 2-t elerte:
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.10. 20:43:40 -
Amúgy igen. Én kb 5 percenként állítom meg a játékot és "dolgozom fel" a látottakat. Nem vicc -
hát a 6. most jön csak. Ott remélem jól fogsz ülni, mert ájulás kerülget majd :D -
Minden, félelmetes az egész. Még csak 5. chapter, de kész vagyok teljesen. Az agyam nem bírja feldolgozni amit látok. Nem vicc, a fejem megfájdul :D
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.10. 20:15:23 -
last of us 2 PS NEOn
-
Na és az animok??? Hol jársz? Mindjárt folytatom én 7es fejezettől, de ahogy hallottam kb 1/5nél lehetek csak :D -
AZTAROHADTKURVAÉLETBE. Komolyan mondom, rendesen ijesztő, amennyire durván kinéz. 
-
Megyek multizni inkabb. :D Majd este folytatom. :) -
Biztos -
Remélem, hogy lesz még benne +10 óra. :)
Eddig amugy 5* -
Most jönnek a hosszúak. -
Én 7 elején vagyok 4 óra után. Későbbi chapterek hosszabbak lesznek -
Hát én vagy rohanok vagy rohanok... pedig szoktam bóklászni, de 5 és fél óra alatt már chapter 10. -
Bandicoot #116 Aki esetleg gameshopból várja egyébként és még nem értesítették, nos már ott áll a boltban a special is felcimkézve az előrendelőknek.:) -
Bandicoot #115 

Viszont így megnyugtattál picit hogy most az egyszer a hamariságom jól jött (az állítólagos késés miatt lemondtam a special-t és megvettem store-ból a deluxe-ot), kicsit csalódott lettem volna hogy nem dombosnyomott illetve ha tényleg csak annyi a könyvecske... -
-
-
SlickAdam #112 Uncharted 4 Special Edition képek
kicsit csalodott vagyok. se a külsö dobi, se a steelbook nem dombornyomott, az art"book" meg csak a szokasos "5" oldalas kis semmi. ez plusz 15 ojróért. haaaaat... de megvan a lemez, az a lenyeg.
-
Zseniális a multi TDM is, még jobb, mint a bétában. :-) -
Nekem is megérkezett még a délelőtt folyamán, thx Konzolok szervize :) Le vagyok döbbenve!!! Ez aztán a játék :D Ez, hát ez, szavakat nehéz találni :) Ez tényleg minden egyes fillért megér! :)