1191
Nathan Drake utolsó kalandja
  • ppista
    Ahogy kiröhög mert bénáztam, az nagyon mókás.
  • TDC Geronimo
    Gondoltam. Nem is kell. 8as fejezetnél járok és még mindig mosolyogva játszom. Ezt nem is lehet máshogy.
  • Moby
    ?
  • balee4
    Nálam nem jött elő.
  • Moby
    Szerintem ilyet még más sem.
  • balee4
    Végigvittem..., ezt szavakba nem lehet önteni, minden várakozásomat felülmúlta, sima goty, nem hiszem, hogy ezt ebben az évben bármi is képes, akárcsak megközelíteni is.
    Utoljára szerkesztette: balee4, 2016.05.10. 22:46:36
  • Moby
    Lepörgött a credits.
    Nemtudok mit írni. Felesleges pontozni is. Nincs semmi, amivel össze lehetne mérni, vagy amivel össze kellene mérni. A legkalandabb film-játék-fjáfilmték. Leg.
  • kill3r21
    Igen és ez elég szomorú, de rájöhetnének már hogy sokkal jobban járnak ha minőséget pakolnak az ember elé :)
    Bár ha sokan megveszik a szart is, akkor az is érthető
  • Bandicoot
    Nálam kb 4 óra és chapter 5.:)
    Nemsietüüüünk, nézelődök,kincset keresgélek mindent megnézek.
    Nincs jobb szó zseniális!
  • TDC Geronimo
    Az a baj, hogy ilyen játékot egy generáció alatt csak 1-2 alkalommal kap az ember :(
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.10. 22:27:59
  • Amiga
    Egyébként kiköpött DaS3 ez a játék. Ahogy Nate gurul... ahogy a létrákat unlockolja... ehte DaS. :-)
    Persze csak viccelek, de akkor is.
    Amúgy folyamatosan meglep, nem tudok hozzászokni a minőségéhez. Elképesztő.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.10. 22:20:43
  • kill3r21
    6óra kb chapter 10, madagaszkár, nem akarom elhinni hogy ez tényleg így néz ki és fut :D
    Kalap Emel :D
  • Totti5
    Ó a real time render
  • TDC Geronimo
    Azért így se volt az rossz
  • SlickAdam
    chapter 4 SOKKAL nagyobbat ütött volna (2 dolog kapcsan is), ha nem nezem meg anno azt az elsö(?) gameplay videot... :(
  • SlickAdam
    jaja
  • Moby
    Najó, erre már én sem tudok mit mondani. Totális agyfasz. A valósidőben renderelt film.

• TDC Geronimo
    Tükörbe L2 :D

Több féle anim is van
  • TDC Geronimo
    annyira természetesek a párbeszédek. Chapter 4

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elena és drake a kanapén. Eszméletlen volt
  • TDC Geronimo
    lol

Nálam még 1 árva bug se volt. Ez valami jó ritka eset lehetett :(

Újrajátszottad az átvezetőt?
  • SlickAdam
    nos en elhiszem es latom is, hogy Naughty Gods meg Brúsz meg Kempbell meg a kisnyuszi, de ilyet en mar regota nem lattam :D
    az nyissa le, aki chapter 2-t elerte:

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.10. 20:43:40
  • TDC Geronimo
    Amúgy igen. Én kb 5 percenként állítom meg a játékot és "dolgozom fel" a látottakat. Nem vicc
  • TDC Geronimo
    hát a 6. most jön csak. Ott remélem jól fogsz ülni, mert ájulás kerülget majd :D
  • n000rbi
    Minden, félelmetes az egész. Még csak 5. chapter, de kész vagyok teljesen. Az agyam nem bírja feldolgozni amit látok. Nem vicc, a fejem megfájdul :D
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.10. 20:15:23
  • TDC Geronimo
    last of us 2 PS NEOn

• TDC Geronimo
    Na és az animok??? Hol jársz? Mindjárt folytatom én 7es fejezettől, de ahogy hallottam kb 1/5nél lehetek csak :D
  • n000rbi
    AZTAROHADTKURVAÉLETBE. Komolyan mondom, rendesen ijesztő, amennyire durván kinéz.
  • AntiHero
    Megyek multizni inkabb. :D Majd este folytatom. :)
  • TDC Geronimo
    Biztos
  • AntiHero
    Remélem, hogy lesz még benne +10 óra. :)

Eddig amugy 5*
  • Moby
    Most jönnek a hosszúak.
  • TDC Geronimo
    Én 7 elején vagyok 4 óra után. Későbbi chapterek hosszabbak lesznek
  • AntiHero
    Hát én vagy rohanok vagy rohanok... pedig szoktam bóklászni, de 5 és fél óra alatt már chapter 10.
  • Bandicoot
    Aki esetleg gameshopból várja egyébként és még nem értesítették, nos már ott áll a boltban a special is felcimkézve az előrendelőknek.:)
  • Bandicoot

Viszont így megnyugtattál picit hogy most az egyszer a hamariságom jól jött (az állítólagos késés miatt lemondtam a special-t és megvettem store-ból a deluxe-ot), kicsit csalódott lettem volna hogy nem dombosnyomott illetve ha tényleg csak annyi a könyvecske...
  • Hypo #114
  • Totti5
  • SlickAdam
    Uncharted 4 Special Edition képek
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

kicsit csalodott vagyok. se a külsö dobi, se a steelbook nem dombornyomott, az art"book" meg csak a szokasos "5" oldalas kis semmi. ez plusz 15 ojróért. haaaaat... de megvan a lemez, az a lenyeg.

• Amiga
    Zseniális a multi TDM is, még jobb, mint a bétában. :-)
  • gergou
    Nekem is megérkezett még a délelőtt folyamán, thx Konzolok szervize :) Le vagyok döbbenve!!! Ez aztán a játék :D Ez, hát ez, szavakat nehéz találni :) Ez tényleg minden egyes fillért megér! :)