1191
Nathan Drake utolsó kalandja
-
#390 Hát igen, megtaláltam a régi képeimet, azé odabasz.
U1/1
U1/2
U1/3
U2/1
U2/2
U3/1
U3/2 -
#389 Félreértés ne essék, én már végigjátszottam természetesen az UC Trilogy remasteredet, és annak idején még a PS3-as eredetit is. A remasteredet ma is bátran lehet mutogatni, mert a Bluepoint gyönyörűen felújította.
Most csak arról van szó, hogy kedvet kaptam egy időrendi végigjátszáshoz, ahogy a kedvenc sorozataimat is újranézem néha. -
#388 Nem vészes? :D
Én odatenném a mai átlag játékok mellé. :D -
#387 Azért ennyire nem. A collecton mostani szemmel is szép. Olyan képeket lőttem korábban hogy ihaj. Az első rész is nagyon durván fel lett húzva. :) -
#386 Îgy van. Élvezni fogod. Egyedül talan a régi megoldások nem fognak tetszeni. (Végtelenitet ellenfelek) (mozgás)
(Grafika ami amúgy felpimpelve nem olyan vészes) -
#385 Ezért kell a címeket főleg sorozatokat az adott generációban és az adott években letolni. Nagy a kontraszt generáción belül is 2-4-6 év után, pláne később. -
#384 Nézd, ezzel nem tudok mit kezdeni. :-D
Az újdonság varázsa odalesz, helyette bejön a nosztalgiafaktor. De azt állítani, hogy "nem fogod élvezni", alaptalan. Hogy "gagyi lesz", az is alaptalan.
Én még a Might and Magic VI - Mandate of Heaven-nel is játszom néha, és se nem gagyi, se nem élvezhetetlen számomra. Sőt, amint meghallom a játékban az első zenét, elszorul a torkom.
Nem működik mindenki így, sőt rengetegen nem működnek így. Nem is létezne remastered business, ha a többség úgy működne. -
Ulthane #383 Mindenki így működik. Ilyen a pszichológia. Persze, eljátszol majd velük, de már nem az az élmény lesz. -
#382 Dehogy. Lehet, hogy te így működsz, de én nem.
Én a Bloodborne után is élveztem a Dark Souls 2-t, pedig ég és föld a különbség. És a Mass Effect 3 után is élveztem a Mass Effect-et.
Attól, hogy egy játék korszakalkotó, a készítők korábbi munkái is tovább ragyognak. -
Ulthane #381 Nem fogod élvezni ezután egyiket sem. Még a harmadik rész is gagyi lesz. -
#380 Mert kurvajó, mert ND és mert mondták hogy lesz. ;) -
#379 Miért köveznénk meg? Én is nagyon élvezem a multiját. Tegnap Elenával annyi segget rúgtam szét, öröm volt nézni. :-)
Már csorog lefelé a Trilogy. Ha az lejött, asszonyt beültetem a kanapéra és szép nyugodtan végigpörgetjük a négy részt.
De előbb még crushing-on végigtolom, meg összeszedegetem, ami eddig kimaradt.
-
Ulthane #378 Ha ez az argumentum igaz lenne, akkor minden játék végtelen számú folytatást kapna, hisz a motor kész.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.05.13. 08:14:40 -
Ulthane #377 Tegnap folytattam a kalandot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most a skóciai résznél vagyok, de mintha kicsit leült volna a Hűha! hatás, picit gyengusabbnak látom vizualitásában.
Reggel kipróbáltam a multit. Hát kövezzetek meg, de élveztem. :) -
#376 A játék motorja kész majd hülyék lesznek nem felhasználni -
Ulthane #375 Dark, te a cerkád raknád a TLOU2-re, pedig még az sem biztos, hogy lesz. Zérót láttunk belőle, csak pletykálgatják, confirmation meg semmi. -
#374 Nem rossz, nem rossz. -
#373 Yes, csakhogy több mint a fele elvileg, mivel a játék csak az első negyede után nyílik meg igazán, azután olyan nagy területek lesznek hogy beszarsz, a dudás pálya az első...effektíve vnagy a játék előző részeihez képest. -
#372 12 fejezet legelején hagytam abba, még a fele ugye hátra van? :D -
#371 Most fejeztem be. Ez nem a generáció legjobb játéka, kérem szépen. Mert ez a játék már a következő generáció.
Be se szállok semmilyen vitából arról, hogy ez a legjobb játék-e. Inkább befizetek a második körre.
Ahogy dark mondta, nehéz lesz ezek után bármi mást elindítani. Majd visszakényszerítem magam a Hitman-be, meg persze megyek a DS3 platinára hamarosan.
De az Uncharted, ami eddig számomra a műfaja egyik legjobb képviselője volt (bár a TR 2013-at az UC2-vel egy súlycsoportúnak gondoltam) most lett teljes. És ez a teljesség gamer életem legcsodálatosabb élményévé, legmeghittebb együttlétévé csúcsosodott ki az Uncharted 4-ben. -
#370 Jó ég :) Na ez, ez, ez szavakat nehéz találni jujj :) Csak ilyet szeretnék látni a jövőben :) -
#369 Egyhamar a TLOU2 lesz majd...addig szépen visszatérhetsz az átlagba hogy megint tudj a mennyben járni ha jön a haver. :D -
#368 hát most már mindegy. ezután a játék után akár be is fejezhetném, ennél jobban aligha fogok játszani egyhamar :D -
#367 Az kemény :D -
#366 Én írtam, nem mertem nekiállni keddden délután, féltem az utána lévő gémer életemtől, most kéne megállnom Madagaszkárnál.... -
#365 Közben kiderült, hogy ez egy joke review és ezt rakta ki meta a normális helyett
"And in the end, the humble concerns of these four people mesh nicely with the globe-spanning fable of greed, ambition and hubris that they uncover. “Uncharted 4” is one of the most ambitious video games ever created, and it succeeds on almost every level. But its most impressive accomplishment may be its creation of four characters I actually cared about. Four stars out of four."
-
#364 :D -
SlickAdam #363 4 baszki... mi a 4/10? random Hello Kitty Nintendo DS-re, kb. -
#362 Egy halom ember azért húzta le, mert a sok "fanboy" adta a 10/10-eket, de azért egy jó adag irigység is van ebben a PC-s/Xbox One-os tábor részéről. Én csak nevetni tudok ezen, mert van mindhárom platformból itthon :)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.12. 18:59:07 -
#361 Ez is egy vélemény...
"Should have ended after one"
"The Uncharted games have never excelled at storytelling. Instead, they’ve used it an accompaniment to overwhelming visual technology."
És ilyen felkerül metára :D -
Zozzancs #360 Na befejeztem a játékot... röviden:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szomorú vagyok hogy véget ért, de boldog amiatt, ahogyan véget ért:)- Viszlát Nathan Drake! Egy életen át emlékezni fogok ezekre a pillanatokra..
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.05.12. 18:51:54 -
#359 Vicces amúgy, az UC4 után a még Witcher 3 fizikája is (pl a fák mozgása) röhejesnek hat :D
Ajj, kb minden játék grafikáját szarnak fogom látni ezután... :(
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.12. 18:45:20 -
#358 Szerintem a comic style-al nem lenne baj, de ezek az arcok kb bundásjézus szint :D -
#357 Kb. úgy néz ki, mint anno Bloodborne Collector. Az ára is úgy néz ki. Abba is megegyeznek, hogy mindkettő ruppótlan gagyi. -
#356 Ja mikor régen ezt megláttam kerülgetett az agyfasz.
Nem mintha a U4 design ps4 gépnél csodálatosabb lenne, a forza 6-os festéssel, amit én úgy nevezek "ami maradt festék öntsük össze, azt használjuk még fel" színárnyalat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.12. 17:49:47 -
SlickAdam #355 en se ertem mi ez a comic style design... -
#354 Szép a fémtok?????????????????? What?
Amúgy gratula ettől független a csomaghoz, dde hogy ettől ocsmányabb fémtokot ritkán sz.rnak a világra az is biztos és elnézést az érzékenyebbektől a szóhasználatért.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.12. 17:46:03 -
#353 Én végül megtartottam a pre-release normál példányomat, az SE-t nem vettem át az egybehangzó vélemények, és a látottak alapján. -
SlickAdam #352 -
#351 Végre! Kösz Sony hogy héten belül azért beesett! Rettentően túl lett lőve árban ez az SE, 24 ezernek ehhez semmi köze, de a fémtok szép.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.12. 17:38:42