1191
Nathan Drake utolsó kalandja
-
#189 firefly pendeant is volt chapter 9be :) -
#188 Nem direkt volt . :D
De amugy ja. Én sem fogok 1 videót se megnézni. Max az első bejelentőt. Meg pár képet. Minden más játékmenet videót skippelek.
Ugyis tudom, hogy ND-től minőséget kapok.
Last of us:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amugy vannak Last of us utalások is a játékban. poszter pl. :) -
#187 Nekem ma (KV) -
#186 Holnap jön az SE... -
#185 A trailerek nekem is lelőttek pár dolgot, el is határoztam, hogy ilyen kaliberű játéknál nem fogok többé trailert nézni. Egy hírt nem nyitok meg többé. Ha majd jön a The Last of Us 2, úgy állok neki, hogy egy kockát nem láttam előre belőle.
UC4 sztori-DLC dettó. Kerülni fogok róla minden információ-morzsát a megjelenési dátumot kivéve.
Így is GOTY a játék, de inkább mondanám, hogy ebben a kategóriában a valaha készült legjobb, a GOTY kevés ide. És még csak chapter 13-nál tartok, alig várom, hogy folytathassam.
Néztem, mi kell a platinához, hát így ránézésre azt mondanám, a Bloodborne-ból könnyebben pattant ki, mint ahogy ebből fog. :-D -
#184 Hát így "élőben" szerintem még durvább. jeep irányítása is jobb, mint a legtöbb olyan játékban, ahol az autó kapja a főszerepet lol -
#183 Na még egyszer szúrd be -
#182 Sajnalom, hogy anno azt a videót is megméztem. Így nem hatott úgy, de azért így is adta. Szerencsére többet mar nem láttam a játékbol. :) -
#181 Sajnalom, hogy anno azt a videót is megméztem. Így nem hatott úgy, de azért így is adta. Szerencsére többet mar nem láttam a játékbol. :) -
#180 Sajnalom, hogy anno azt a videót is megméztem. Így nem hatott úgy, de azért így is adta. Szerencsére többet mar nem láttam a játékbol. :) -
#179 na most jutottam el a madagascaros demoig 7 óra alatt és ha jól tudom ez kb a játék 1/3a -
#178 +1. Ha most nem írja le többé eszembe se jut. A játék legelején emlékeztem erre utoljára. -
#177 Én teljesen kikapcsoltam fejben, hogy ő is benne van. -
SlickAdam #176 engem mar kurvara idegesit ez a troy baker gyerek. mindegy hogy modulalja a hangjat, az ö arca lebeg elöttem allandoan. mar regesreg tul lett tolva. mehhh... -
#175 Van egy átvehető Special Edition az Aqua Electromax-ban. Akit érdekel írjon és megadom az adatokat. Az ára 19090 pénz.
(Végül előrendeltem a Digital Deluxe verziót és ezért nincs rá szükségem.)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.05.11. 11:55:08 -
#174 Még csak a nyolcadik chapternél járok de eddig csak ámuldoztam,és tegnap jött a sony gold füleshez hangprofil is már a last of us-é is profi volt de ez mindenen tultesz, fegyverek, robbanások hangja odabasz végig áll a szőr a karomon -
LBandi77 #173 Akkor már csak 1 diesel aggregátor segíthet. -
#172 Kettőig toltam tegnap és rohadjak meg, ha emlékszem a chapterszámra :D (az is lehet, hogy újrajátszom azt a részt, mert nem tiszta minden) -
#171 Hol tartasz? 9 elejétől folytatom nemsokára. -
#170 True, Darky is megmondta! :) -
-
#168 Ne szarrágóskodj ha van ami megéri a pénzt akkor ez az -
#167 leírtam, hogy mekkora surmó vagyok nem? -
#166 Vágódeszkára vót 500k, erre meg sajnálod? -
#165 Szóval még mindig az van, h uncsi 4-et vennék,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
...és, hogy ne vesszek össze az áron senkivel, és mivel surmó köcsög vagyok, meg ilyenek,... átveszem a magyar webshopos áron.....mínusz ÁFA értéken :)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.05.11. 11:17:15 -
#164 hát ja :( olvastam -
#163 Na folytatódjon a kaland -
#162 Van, de max egy órát bírna :D -
LBandi77 #161 Gyorsan vegyél 1 szünetmentes tápot. -
#160 Ment privi. -
#159 ráérek,...de tényleg, és mennyiért vesztegetnéd? Privátban is tolhatod az árat. Amúgy előre utalok.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.05.11. 10:31:27 -
#158 Nekem elvileg lesz egy Standard Plus-om, ha minden igaz holnap fel is tudnám adni. Addig kibírod? -
#157 Ha valaki kitolta és eladná, írjon rám... egy barátságos áron átveszem ;) -
#156 Most nézem a papírok között, hogy a drága áramszolgáltató holnap egész nap basztatja a hálózatot és nuku áram. Mikor máskor! -
#155 Spoiler!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az olasz pályán, mikor mászunk fel egy helyre és a pincér pont akkor jön ki cigizni, azon szakadtam :D -
#154 Feltalálhatnák már a film és játék neutralizálót :D -
#153 Ne felejtsük el, hogy lesz egy single DLC majd ehhez a játékhoz. Moby addig próbáld meg nem eladni! :D -
#152 Milyen érzés lehet a többi 2 pálcás fejlesztőbandának, amikor leül egy ilyen játék mellé játszani. Egyeseket biztos motivál, másoknak meg ég a pofája -
#151 Ilyen volt a last of us is. Mindegyiknél az első az igazi :) -
#150 A pontozás intézménye le lett járatva, ezért felesleges bármit pontozni. Felesleges leírni mennyire csodálatos, mert aki itt elolvassa, az úgyis átéli. Az egyetlen megfogalmazható vélemény, hogy sajnálom, hogy az első találkozást, ezt a 16 órát ilyen formában csak egyszer élhetem át. Persze sokszor meg fogom még próbálni, és minden alkalom óriási élmény lesz, de ez így ebben a formában csak egyszer. És bár komolyan(mármint "valódi" komolyan) sosem merült fel természetesen annak lehetősége, hogy bármilyen formában kimaradjak belőle, mégis, boldog vagyok, hogy ennek az élménynek részese lehettem.