5896
-
#45 Tudod mit, leszarom, idevele :D (de azért ne Blighttown-ig süllyedjünk)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.08.07. 14:39:20 -
#44 souls féle 30 lesz kb mint BB. Jobbra ne nagyon számíts :) -
#43 Hajjaj, csak konzolon is fusson jól... -
#42 -
#41 Nagyméretű DaS3 shotok (kösz Moby) -
#40 Souls 3 plays like a mixture of Bloodborne and Demon’s Souls -
#39 Biztos valami szarrátápolt karaktert adnak a látogatóknak, különben esne-kelne mindenki. -
#38 sneaky cam, na nézem is -
#37 -
#36 >ha ök mutogatjak, akkor le van szepen vajazva, hogy a Sony gepen NEM lesz jobb semmiben
Ez egy totális agyrém :D Túl sok filmet nézel, vagy túl sokat jársz a leáldba. -
SlickAdam #35 igen, mert akkor kifelejtenek 2,5 effektet.
kapjatok be amugy mind, en tolom le elöször. aztan meg levizelem! -
#34 És ha stabil 30 frém lenne akkor az is az Ms miatt lesz? Bár ettől nem kell tartani mert úgy sem fog bekövetkezni -
#33 bb motor. 1080 meg souls féle 30 fps. Ez lesz nem több, nem kevesebb. Bandai kap pénzt mstől, mert náluk reklámozhatnak, miyazaki meg shu nagy haverja. Na most akkor mivan :p
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.04. 23:41:48 -
SlickAdam #32 hekas! emlekeztek meg az elsö kommentemre? ugy kabe 6 sorral lejjebb? :D
a jatek jo lesz, kicsit be is csurgattam a treler alatt.
az a problema, hogy feltunoen sokat mutogatjak MS-ek a cuccot (na ja, eddig csak ok...). ez nem veletlen, ehhez treler se kell, ez teljesen logikus. ha ök mutogatjak, akkor le van szepen vajazva, hogy a Sony gepen NEM lesz jobb semmiben. se fremben, se p-ben, se semmiben. engem ez zavar. en a lehetö legjobbat akarom konzolon.
vegulis nem fog annyira suviteni a gep, ez is valami.:)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.04. 23:40:09 -
#31 Csak sok volt a bier Adam-nek, ő lesz az első, aki végigtolja, megint valami űridővel (mint a BB-t:)) -
#30 De amúgy tényleg. Szerintem senkinek nincsenek ám illúziói. Pontosan tudjuk, hogy konzolon fosfrém lesz, és rece. Mint a BB. És minden más meg kikúrt jó lesz. Mint a BB. És szénné fogjuk tolni. Mint a BB. :) -
#29 Már előre látom megjelenés után ezt a topikot. Pont mint BB idején, alig várom <3 -
#28 Ezt csinálja örökké. Rinyál, és a vicc, hogy komolyan!!!négy! (mármint ténylegám)
Aztán elindítja a wicsert, és kurvára kettőig nem lát az okádékfrémből semmitse!
LOL -
#27 Nem tudom, hogy most komolyan vegyem-e amit írsz vagy sem -
#26 Valamelyik bossnál biztosan. Tutter :DD -
SlickAdam #25 megmondtam, amit megmondtam. sirni fogtok geco! -
#24 LÖL.
A BB nem egy recetenger...HEGY? :DDD -
SlickAdam #23 a kuuuurva nagy recetengerböl föleg az elejen.
mindegy, believingeljetek, de tolem hallottatok elöször a valot. -
#22 Üldözésimániád vane? :D -
#21 Most ebből a videóból ez jött le? :D -
SlickAdam #20 konzolparitas confirmed. le lett teve a dollar az asztalra, ha mar X-eknel mutogatjak... -
#19 HQ trailer
-
#18 fos stream minőség, egyelőre ennyi van de omg... tegnapelőttre kell
-
#17 -
#16 Souls communityből jópáran kipróbálhatták a játékot, köztük lobos jr is. Gamescom első napján aug 5én jár le embargo, akkor raknak majd ki gameplay videókat. -
Zavarodott #15 Jónak tűnik... q;) -
#14 Eurogamer preview -
#13 Ezek a harcosok Dark Souls-on nevelkedtek. -
Zavarodott #12 Még mindig ezeken röhögök... Egyszerűen zseniálisak. q;D -
Zavarodott #11 Kiköptem a vizemet... q;D -
SlickAdam #10 na meg egyet akkor :D
-
Zavarodott #9 Hatalmas... q;) -
#8 Szakadok :D:D -
#7 :DD -
SlickAdam #6