5896
-
#165 ezt csak intro, kb. akkora játék tartalom spoiler -el, mint az eddigi részekben, aka semmi -
SlickAdam #164 helyes!
en probakörbe beleneztem meg az azutani 1 videot (amiben el is löttek egy epik boss-t). eleg is volt. -
Ulthane #163 Egy videót se néztem meg a játékból, ami érdekel, azt sosem nézegetem. .) -
SlickAdam #162 mar tul sok a video + a zinfo. adam nem nezi. adam inkabb meg fog lepödni! -
#161 -
#160 -
Samurai84 #159 Jóság nagyon, áprilisban 3-4 nap szabi befigyel csak emiatt ;) Egyedül az a meztelencsiga nem tetszik ami kikel a boss hátából... az kicsit ötlettelen szerintem.
BB-ben lement Witch of H, aztán Amelia is elsőre!!! Érdekes, hogy pár szint mennyit segített. -
#158 -
#157 -
#156 Nem nagyon követed a játékot....már rögtön a második órában elfogyott. De oda se neki, elég horror áron adták. -
SlickAdam #155 mar (pont) 1 honapja is irta ugyanezt masik oldal. draga, szal oly' mindegy. lehet csak 10 darabot csinaltak.:D -
#154 nem az ő hibájuk volt elég idő előrendelni :) -
Ulthane #153 Elfogyott. Lófaszt a seggünkbe! -
Ulthane #152 Jo nagy rago! :-d -
#151 -
Ulthane #150 Vigyazz, nehogy a torkodon akadjon! -
#149 [unatkozva rágózik]
Ez új? Minden valamit magára adó fan-ak kötelező. -
Ulthane #148 Hat en ezt megveszem :) -
#147 Zene miatt aggódok. BBbe istentelenül jó még a DLCben is. Amit eddig itt hallottam hááát. Első bossnál nem rossz, de ennél a fánál ugyanolyan gyenge, mint a 2ben volt :( -
SlickAdam #146 GAME-en elörendelhetö a Collector's Edition (a kisebbik szobros) ... 99 font-ert...
mennyi lesz a Prestige (nagyszobor + kicsi szobor + a tobbi)? 200? -
#145 Én is bánom dehát nem tudok mit tenni :(
Legalább az utolsó fázist nem spoilerezték el. Most már nem kéne bossokat mutogatniuk. -
#144 "fasz verje ki a szememet" ...hát, én még így nem kezdtem mondatot....de tetszik :D -
SlickAdam #143 fasz verje ki a szememet, kar volt belenezni (memmozdul a fa szpojler...).
de najsz amugy, siman elhinnem, hogy BB, ha nincs a pancel. ami csaphatna kis zajt mikor bukfencezik...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.12.04. 17:19:59 -
SlickAdam #142 100+ euro LAZAN -
#141 Meglátjuk ez mennyi lesz, de ha nagyon drága akkor marad az apocalypse edition
-
#140 New #DarkSouls3 trailer! Coming 12th April 2016 for Xbox One, PlayStation 4 and PC! -
#139 március az japán. 12 meg eu/us -
#138 Na, most apr. 12 vagy march 24?
Ha most ez a konzolos és PC megjelenés akkor eldőlt, 18 napot én nem várok...
Egyébként volt egy jó what a.., pillanat benne, ahogy megfordul a boss, zsírosság! -
#137 +1. :)
De a látvány kicsit furcsa, homályos kicsit ahogy nézem, meg pár terület, ellenfél annyira nem szimpi. -
#136 kurva beteg az a fa boss :D és a helyszín is.jaj nagyon várom már:) -
#135 na nézzük :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.12.04. 16:22:37 -
#134 Szombat és vasárnap. -
#133 aha -
SlickAdam #132 az szombat ugye? -
#131 PSX -
#130 Nem lett semmi új infó... -
SlickAdam #129 ezt is figyelembe vettem, mikor irtam a kommentet -
#128 az baj,... nem szívesen várnék... -
#127 >neked lesz meg itt leghamarabb
Még ha ez így is lenne, már most jósolom, hogy a pécés verza később jön. -
#126 láttam már rondábbat is (háttérvilágítást meg ki szoktam kapcsolni)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!