5896
-
#85 + minden fegyver átalakítható, ami ad egy teljesen új movesetet szóval beszorozható 2vel ez is -
#84 Ahogy a többiben is, csak ott a kovács fogja neked olyanra csinázni, amilyenre szeretnéd. Ez ugyanolyan tilitoli-átnevezés, mint minden más. -
SlickAdam #83 nem, ha az valojaban csak 10 fegyver * 100 (apro variaciok).
tudtad-e kandur, hogy BB-ben a fegyvereket tudod kovekkel pimpelni? kulonfele tüz, villam, arkane, ... effekteket hozzaadva. akkor igazabol hany fele fegyo is van? 26 * X? (X = legyen pont a 3 felsorolt)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.12.03. 13:23:53 -
#82 az agyament felfogás.... próbálok szintre süllyedni
Pistike mondja:
"én azt szeretném, ha egy baszott nagy véres kasza lenne benne, csak...és esetleg egy íj.... mert én azt szeretem, és kurvára nem fogok mást használni"
Janika mondja:
"én csak az íjakat szeretem nagyokat lövök, legyen benne két íj NEM KELL MÁS!"
Sándorka mondja:
"én a kardokat szeretem és azokból is a görbítetteket, de kétkezes legyen és esetleg még pár tőr, de más tényleg nem mert én csak 2 vagy 3db fegyvert használok"
azé kell bele bazd meg 1000+1 fegyver, mert millió játékos van millió igénnyel és piszkosul változatossá teszi
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.12.03. 13:19:25 -
SlickAdam #81 szerintem is. sok a felesleges. -
#80 + shieldek + már van boxer is -
#79 nem tetszik, az sok! csak három kell! vagy kettő!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.12.03. 13:10:34 -
SlickAdam #78 ez nem jött be.:)
26 fegyver van BB-ben (+ a puskak)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.12.03. 13:06:42 -
#77 DS3 sokat köszönhet majd BBnek eladások terén, főleg PS platformon. Rengeteg új játékost hozott és szerintem akik letolták BBt, azok mind megveszik DS3at is. -
#76 ja és nem kell sok fegyver, legyen benne...kasza..meg...balta...meg egy íj....oszt ennyi! nem kell más mer' nem!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.12.03. 13:04:36 -
#75 Az se legyen, az is zavar! -
#74 AZ SE KELL! Fúj! -
#73 Sírtatok itt amiatt is, hogy network testen úgy ugrált a karakter full armorba, mint a szöcske, holott ki volt kapcsolva a weight teljesen. -
#72 lehet, de a BB topikba eleve széttárt farpofával indulok -
#71 Attributeokból is feleslegesen sok van/volt szerintem DSbe. BBbe van asszem 6. Bőven elég. Amúgy meg BBbe kieggel dupla annyi fegyver lett és nagyon jók. Amúgy is van 2-3 fegyver max, amit ember használ. -
SlickAdam #70 [remelem a fejed föle] -
#69 LEGYEN!
Ne legyen benne olyan dolog ami megzavarna az L1 nyomkodásba! Legyen egy nagy ZÖLD WIN gomb! MOST! AKAROM!
[hova tettem a hányós smiley?]
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.12.03. 12:59:18 -
SlickAdam #68 komolyan mondom mostmar rohadtul unom ezt a szoveget (keretik csak felig komolyan venni...).
gyalazas, hereles, ... LONAK A FA##AT! magasan egyik legjobb jatek az evben, ami ugy összehozta a core PS-es SG-s tagokat, mint semmi mas iden. szarok a targyakra, a 22millio fele felesleges pancelra es barataira. nem kell. felesleges.
legyen a DaS3 is olyan, mint a BB! -
#67 feltéve, ha nem gyalázzák meg ezt is, mint a BB -et és kiherélik a tárgy rendszert...meg ilyenek... -
#66 Én is stres shieldes build felé hajlok elsőre. Magic amúgy is EZ mód. -
#65 én simán ütök-vágok-amputálok full mozdony felszerelésben...másodikra pedig jöhet a wizard -
SlickAdam #64 dark souls: kard + pajzs. en tuti nem kiserletezgetek varazslassal, nem ertek hozza. -
#63 Éjjel jönnek új infók meg videó is valószínűleg. Nem tudom még milyen legyen az első buildem. stres tökig páncélos pajzsos, vagy próbáljak valami olyasmit, mint BBbe. Dex build, rongyokba -
sublimaze #62 Kicsit azért még bízom abban, hogy a bloodborne palettán kicsit túlnyúlnak majd színekben. -
#61 Végülis a DS széria dolgait meg a BB-be tették úgyhogy. :D -
#60 :) -
#59 Újra hasznosítás.... tán asszitted kidobják a már használt matériát? -
#58 Ahogy egy rakat más Bloodborne asset is :p -
#57 Hogy kerül bele bloodborne ruha? :P -
sublimaze #56 Új képek! Kezd megint tetszeni, ezek valahogy másnak tűnnek, mint amit eddig láttam a demóból... :) -
#55 japán megjelenés március 24.Valószínű ez lesz EU is. -
Ulthane #54 Úgy-úgy! Azóta is nyögöm :-D -
#53 Mentségére legyen mondva, hogy a BB-vel vesztette el a From-szüzességét :) -
#52 lol
összes DS játékban ezek szinte mind megegyeznek. -
Ulthane #51 Ugyan már!!
Amúgy néztem videókat, és hááát, egy csomó mindent átvesznek a BB-ből. A You Died felirat tök úgy néz ki, a bossok életerő csíkja dettó, sok font, s ennek egyáltalán nem örülök.
Érezzük már, hogy egy teljesen új játékról van szó, nem egy klónról! -
#50 De
De
Ez
Könnyebb!
/elfut -
Ulthane #49 Ki van zarva. A bb eleg lesz egy eletre. :) -
#48 Jajaja. Láttam én már falon pókot... -
Ulthane #47 Csuzligumi legyek, ha ezzel valaha is jatszani fogok! -
#46 A zsizsgés mindenestre már most BB-s :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.07. 14:47:48