5896
-
#205 Valószínűleg pár boss osztozik egy-egy dalon :) -
#204 EZ elvileg nem az összes -
#203 15 boss? Hmm. DaS 2be mennyi is volt? -
#202 OSTről boss nevek. Spoileres én se néztem meg őket csak egyiken megakadt a szemem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Iudex Gundyr
Volde, of the Frigid Valley
Curse-Rotted (Ridden?) Greatwood (seen in trailer)
Crystal Sages
Dragons of the Deep
Dancer of the Frigid Valley (seen in the network test)
Old Demon King
Ozroes(?), the Condemned King
Ancient Wyvern
Nameless King
Abyss Watchers
Yhorm, the Giant
Aldrich, Devourer of Gods
Lothric Elder Prince, Lothric Younger Prince
Soul of Cinder
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.02.29. 12:58:00 -
#201 Hát nyaldosom allulról de azt rendszeresen. :D -
Ulthane #200 Jol nyomod, Darky! Van hozza erzeked. -
#199 Rendben akkor egyelőre berakatom, ha lesz közbe más akkor kicserélitek. :)
Még ezeket akartam mutatni:
2016-os képek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Melóhely (ezt nem láttad a pm linknél):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az eddigi képeimből a kedvencem ami szerintem a legdurvábban sikerült (akkor még az Only X1 felirat jogos volt....:D):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ulthane #198 Ez remek! Mehet bannerbe! -
#197 Ja várj akkor az add block gecizik, azért nem jelenik meg a hsz-ban neked a kép...
Még nem rakattam be, de most spoiler mögött már látnod kéne:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ulthane #196 Faszom, ne szivass már, hol a geciben van már az a kép? Hogy mondjak véleményt róla, ha nem is láttam? Itt bannerben az kurva élet, hogy nincs. -
#195 Eredeti? :D
Nincsen eredeti, ez több más képrészletből állítottam össze. :)
Ha így gondoltad az eredetit, ő volt az alap ötletgazda....:D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.26. 18:26:02 -
Ulthane #194 Hol lehet megnézni az eredetit? Azt se láttam még. -
#193 Vagy csináljak másikat? :( -
Ulthane #192 mimimimimi? -
#191 Thx, ezeket a tüzes effekteket meg hasonlókat utálom, nagyon időigényesek. :D -
#190 Szép lett -
#189 :) -
#188 -
#187 nájsz -
#186 PARANCSOLJ....remélem megfelel. :D
-
Ulthane #185 Lebeszéltem magam róla. Pont emiatt. Megnéztem párat a neten, s már fotóról látszott, hogy gagyi. Felvarró meg kell a tökömnek, a művészeti album is olyan, hogy egyszer megnézed, és utána soha többet.
Szóval nem kell a CE. -
#184 Pedig ezek a tömeggyártott, eszelősen túlárazott nagyrészt rémisztően gagyi és pocsék szobrok hatalmas vételek. -
#183 Ja hogy a CE-n megy a vacila. :D -
Ulthane #182 Mármint a CE-t nem biztos, hogy megveszem, a játékot igen. :) -
#181 Hát várd meg míg leteszteljük és megmondom érdemes-e. :) -
#180 Mi US storeból az szerintem vagy reggel 6 vagy 9 -
#179 Fú, de utáltam a Tomb of Giants-et :D (a reakció pedig abszolút korrekt :D) -
SlickAdam #178 -
Ulthane #177 Hajlok arra, hogy ne vegyem meg. :) Még filozofálok rajta. -
Ulthane #176 Nahh, én berendeltem ezt.
Szerintem baráti az ára, bár a hatfontos postaköltség nélkül lett volna az igazi. -
#175 Én amit lehet így csinálok, csak vannak játékok amik reggel 6-8 körül indulnak csak. Szabit nem kérek, csak 1-2 órás bemelegítést teszek :) -
#174 Szerintem szabi lesz nekem is és digitálisan veszem, hogy éjjel kezdhessem :y -
#173 Nekem két nap már be van jelölve nehogy valamelyik kollégám akkor offoljon, de videót semmit nem nézek mindent akkor akarok látni először -
#172 Tedd meg, egyszer élünk, a QB-n úgyis megspóroltad a különbözetet. :D -
Ulthane #171 :-D
Gondolkodom rajta... -
#170 A From-nak mindenképpen. :D -
Ulthane #169 Szerintetek ez megéri?
Kétszeres áron, mint a játék.. -
#168 Infok (angol)
Loading seems to be faster than Bloodborne (but some people guess it’s because they were busy to pay attention to the description on the loading screen and that’s why it felt faster)
Rolling seems to be like DkS2. There is no mid roll, there is just fast roll and greater the equip load, shorter the rolling distance. Also at a certain point it becomes a fat roll.
Pyromancy “Sacred Fire” (or purification) is like building up fire inside enemy and blow them up, apparently.The weapon art for Dragonslayer Greatbow is “Piercing Shot”
The weapon art for Whip and Notched Whip is “Severe Blow”. It’s an attack getting around the shield and reduces stamina regeneration speed.
The weapon art for Crow Demon’s Curved Greatsword is “Blow from the dead angle”
Flynn’s Ring confirmed
Darkdrift confirmed with the weapon art called “Darkdrift” too
Reinforce Estus Flask with Estus Shard, also you can have 0 FP Estus and get full HP Estus, and vice versa.
In the description of the sorcery “Tear of Cure(?)” had a name “Carim” in the description.
Covetous Silver Serpent Ring, Lloyd Shield (not sure if he’s talking about Lloyd from DkS1) (Stability is increased when full HP), Fake Ring (The same effect as Ring of the Living?)
Lloyd’s Talisman has been changed to Undead Hunt Talisman
The durability seems to be low, for example Battle Axe has only 80. However it’s like attacking enemy for 5 times will decrease 1 durability, and restores the durability by resting at bonfire.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.02.15. 20:41:36 -
#167 szerintem csak kihagytam egy szót :) -
Ulthane #166 Az aka az "also known as"-nek a rövidítése, azaz, "úgy is ismert, mint", "más néven". Azaz ide ez nem jó kifejezés. :-D