1568
10804749371454315238.jpg
  • Papa01 #86
    Szerintetek ehhez a részhez készül honosítás? :)
  • Shiwo
    a rating így is - úgy is csak egy útmutató, a nagy átlag véleménye, akkor is ha nem bundázzák meg.. lehet bármi olyan film, játék, zene, csaj, satöbbi, ami minden 10 000 emberből csak 1-nek nem jön be vagy csak 1-nek jön be épp.. és az az 1 lehetsz akár te is..
  • Fenrir
    Az a baj az ilyen pontozásokkal, hogy mióta kiderült, hogy sok nagy kiadó lefizeti ezeket az oldalakat a jobb pontok reményében teljesen értelmetlen ezeket nézni.

Ez olyan mintha csak IMDB rating alapján néznél filmet. Láttam már 8-as feletti xart és 5-ös nekem tetszőt is.
  • Fenrir
    Ez a Deluxe a steam szerint. Miben más a Day One? Vagy ugyanaz a kettő?
  • Hyder
    Includes 2 items: XCOM 2, Resistance Warrior Pack.

Resistance Warrior Pack:
    Customize your squad of resistance fighters with bonus outfits, headgear, and custom facial war paint. Instantly unlock a survivor of the old war as a recruit in your barracks.
  • wedge31
    Teszt.
  • Etelkozi Vata
    Az utolsó 3 nem ért ehhez semmit. ☺
  • TBTPumpa
    Pontszámok:
    The Daily Dot - 5/5
    Game Informer - 9,5/10
    IGN Italia - 9,5/10
    PCGamer - 94/100
    GameTrailers - 9,3/10
    IGN - 9,3/10
    InsideGamer.nl - 9,3/10
    PC Games - 93/100
    Multiplayer.it - 9,1/10
    3DJuegos - 9/10
    Attack of the Fanboy - 4,5/5
    Eurogamer Italy - 9/10
    Eurogamer Poland - 9/10
    GameCrate - 9/10
    Gameplanet - 9/10
    Gamer.nl - 9/10
    GameSpot - 9/10
    GameWatcher - 9/10
    IGN Spain - 9/10
    Meristation - 9/10
    PCGamesN - 9/10
    Polygon - 9/10
    Power Unlimited - 90/100
    The Escapist - 4,5/5
    XGN - 9/10
    GameStar - 88/100
    Vandal Online - 8,8/10
    PLAY! Zine - 8,5/10
    Shacknews - 8/10
    EGM - 7,5/10
  • Fenrir
    Ez a Day 1 Edition mit takar? A Deluxe-ban van benne a dlc, de ez miben más?
  • bundaskenyerrrr
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.twitch.tv/dyoshiitv
  • Hyder
    tegnap óta megy a végleges verziós streamelés itt:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.twitch.tv/miss_jamball
  • Hyder
    XCOM 2 Day 1 Edition -t a kinguin ről
  • Etelkozi Vata
    Én az instantgaming oldalon vettem, steames, 30 euró
  • PiszkosFred
    En a "szokasos" helyrol, a CD Galaxisnal. Legtobb jatekot megveszem steamen vagy gogon, de van par kiveteles jatek, amelyet meg akkor is dobozosan veszek meg, ha a doboz jelen esetben egy nyomtatott boritot es muanyag tokot jelent, a tartalom meg nem mas, mint egy steam kod (ha szerencsem van, talan egy dvd is van benne, amelyet aztan sosem lat a gepem) :) Ne kerdezd meg miert, valoszinuleg ez nalam valami regi "rossz szokas vagy rituale", miszerint a premier napjan varom a meloban a glst, majd ha megjott, akkor mar csak haza kell erni este es remenykedni, hogy meg aznap leer a kliens/jatek es ki tudom probalni. Ha nem, akkor masnap a kave kozben, ami egyebkent nem jo otlet, mert kurva gyosan el tud kesni az ember... Meg szerencse, hogy most pentekre esik a premier :)

Az extra preorder packokat vagy dlcket, amelyeket esetleg a steames preorderrel lehet szerezni meg beszerzem vagy ott, vagy g2a-n, ha a CDG-s csomagban nincs (altalaban szokott lenni)
  • Fenrir
    Ti előrendeltétek már valahonnan? Pl valami cd kulcsos oldalról?
  • PiszkosFred
    Ezt a harom napot mar fel labon allva is kibirjuk/om, direkt nem nezem mar a videokat, maradjon ujdonsag a hetvegere is :) Mar a rivjukat is ovatosan olvasgatom...
  • Madi92
    Ha valaki nagyon nem bír várni, akkor jelzem, hogy ChristopherOdd-nál vannak új videók, van benne pár újdonság is.
  • Renegade
    ez igen jól hangzik:

index cikk
  • Shiwo
    vihar előtti csend
  • Etelkozi Vata
    5 nap. Még.
    Csönd lett kicsit, gondoltam emlékeztetek rá. Már készülök egy jó legendary ironman végigjátszásra.
  • Maala
    Fapfap.

Őszintén szólva eddig kicsit sivárnak tűnt az XCOM 2 az LW-hez képest (tegnap nézegettem ChrisOdd-nál a skill tree-ket), de ez most megnyugtatott. :D
  • PiszkosFred
    Ebbol csak mi johetunk ki jol :)

"We are happy to announce Long War Studios, the developers behind the Long War total-conversion mod for XCOM: Enemy Unknown and XCOM: Enemy Within, has partnered with Firaxis Games and 2K for XCOM 2.

The Long War Studios team, which is comprised of John Lumpkin, Rachel “Amineri” Norman and James “JCLewis” Karlson, is currently hard at work on multiple mods for XCOM 2. These mods are currently slated to be available at launch on February 5, 2016. We’ll have more information about the content of these mods soon.

Going to PAX South? Don’t miss the Firaxis Megapanel on Saturday, January 30th at 12:30pm CT (10:30am PT/1:30pm ET) for EXCLUSIVE live gameplay of XCOM 2, as well as information on the mod tools from the developers and Long War Studios’ John Lumpkin. Not at PAX South? You can watch the panel LIVE at "
  • apz
    amikor megláttam először, hogy hogy fog kinézni az XCOM 2 -ben a környezet, kicsit megijedtem, hogy elfuseráltak egy jó játékot... nem tetszett hogy minden tiszta, rendezett, szögletes, jóformán egyforma... egyszóval nem túl realisztikus. aztán rájöttem hogy ez csak az ADVENT nagyvárosokra jellemző... elvileg van többféle környezet-típus. Na de akkor is, ez még úgy megvan bennem "mínusz"-ként...
    na de majd meglátjuk 3 hét múlva. jóformán számolom a napokat február 5.-ig... :-P
  • Etelkozi Vata
    Akárcsak én...
    Jól játszik, szépen, érthetően beszél, szimpatikus a hangja, úgyhogy én is úgy követem, mint valami tv sorozatot...
  • Madi92
    Jaja, eléggé jó a hozzáállása. Többet nézem őt, mint játszok. :D
  • wedge31
  • Renegade
    az kiderült már, hogy a viharban tud észrevétlenül repkedni egy kisebb város?
  • Agamemnon
    Ez nagyon brutál küldetés volt, és végre egy review, amiben tudnak is játszani a játékkal.
  • Maala
    Pesten elég gyakori, hogy megállnak és kiszállnak a kocsiból beszélgetni a civilek, közben a lámpa meg a motor jár...
  • PiszkosFred
    Akkor marad Vata valasza, latvanyelem ami kurva nagyot - es nem kevesbe latvanyosat - robban a jatekban. Megmondom oszinten, a kerdes jo, de valahogy sose fel sem merult volna bennem ez a dolog, hogy vajh' az a (meg tucat masik) kocsi miert ott van. Pedig jogos a kerdes :)

(de en mar leszarom azt is, ha mindegyiket kicserelik egy cserepes tujara, csak jojjon mar ki vegre)
  • Madi92
    Negatív mivel recon módban kezdünk és az ellenek sincs fingja róla, hogy mizu, míg nem támadunk, emellett lehet látni beszélgető civileket is.
  • PiszkosFred
    Mert gondolom ha kezdodik az adott palya (tamadas, vedekezes, event, barmi is legyen majd ott az aktualis sztori), akkor mindenki menekul a picsaba, kocsit hatrahagyva.
  • Etelkozi Vata
    Úgy is felrobbannak, nem mindegy? Amúgy biztos Advent előírás... :)
  • Madi92
    Azt valaki magyarázza el nekem, hogy miért vannak az úton autók, világítással elhagyatva?
    Még az 1 részben oké, de itt? Csak számomra fura?
  • Etelkozi Vata
    Hatalmas durranás lesz a játék, nagyon várom, de a színvilága nem tetszik.
  • apz
    ránktaláltak...

Utoljára szerkesztette: apz, 2016.01.08. 16:04:16
  • apz
    azt ígérik totál moddolható lesz... ígéretes ;-)
  • Maala
    Beagle Live streamje, kb. ott tart, ahol a videóban abbahagyta.
  • Madi92
    Karakterként ő is benne van. :D
  • kissssss
    én inkább maradok beaglerushnál.