11630
  • PTW
    nagyonnagy :)
  • Fpocok
  • morcosqtya
    :)
  • Andriska86
    XD
  • SötétBarom
    Veszel rá 10k körül egy normális LÓBASZÓ léghűtést, felcibálod a FASZBA az órajelet, mellécsapsz valami BÖSZME VGA-t, azt is felcibálod a GECIBE, aztán enjoy F4 1080p@60fps.

Nomen est omen.
  • sirdond
    meg inkább ne ebben a topikban akard megtanulni.
  • oneal1
    addig amíg nem tudod milyen hűtő van rajta és milyen állapotú semmivel ne húzzad

főleg hogy biosból kell :D
    Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.10.27. 19:18:59
  • morcosqtya
    egyébként ezt a procit (2500K) milyen progival húzzam? Merjem 4 Ghz-ig?
    (bocs ha noob a kérdés)
    Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.10.27. 19:12:27
  • morcosqtya
    Alaplapom nem nagy durranás: Asus P8P67LE
    nem tudom tuningképes-e vagy nem...
    Procin aktív hűtés van de nem tudom gyári-e vagy nem mert összerakattam a konfigot nem én szereltem össze
    "én nem tudom mitől megy a tank én csak vezetem" /by csodabogár - Kelly hősei/
  • Maala
    Tuningolod? Tuningképes alaplap van egyáltalán a proci alatt? Gyári hűtő vagy később vetted?

Ha megrángatod normálisan a procit, akkor tényleg elég lesz csak videókártyát cserélned.

Egyékbént mindenképp a videókártya a konfigodban a szűk keresztmetszet.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.10.27. 18:27:34
  • morcosqtya
    Azt hittem elég lesz videokártyát cserélnem de alaplapostól kellene procit is stb... :(
  • Maala
    Még szerencse, hogy a szép relatív, meg hogy ez egy RPG. Persze én könnyen "sírok a BMW-mből"... (Utalva arra, hogy nekem ultrán is fog kényelmesen futni)
  • morcosqtya
    GTX660 Ti-n, és 8GB RAM-mal, i5 2500K procival nem igazán fog elmenni szép beállításokkal úgy látom... :(((
  • sirdond
    lol :D
  • PiszkosFred
    Ah, rezzenestelen arccal nyirom en ki (na jo, "nyugdijazom") az ilyen karaktereket. Surubben hullanak ok, mint a TWD-ben az eredeti foszereplok :)
  • Paranoia
    Fallout 4 – Big Leagues Perk

• Count Adyn
    Jah de akkor lesz egy amit mar megszerettél minden foggyosságával meg egy jól felépitettt és mehet a lelkizés:D
  • oneal1
    nm:)
  • gurubefree
    koszonom
  • gurubefree
    a gtx 965m 2GB van a gep 8GB memoriaval de van ket szabad memory slot-om szoval ha kell mehet bele tobb ( + 8GB )
  • oneal1
    memória 8 gb?

ha igen akkor kb erre

link
    Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.10.27. 11:27:37
  • gurubefree
    sziasztok ...

gtx 965m es i7 4720HQ mellett mire szamithatok ? Csak 960m-el es Fallout New Vegas tesztet talaltam .
  • Jóózsf István #910
    Megkaphatnák az onlány vásárlók is előre, hogy mire hazaérek a boltból a kóddal, már simán tudjam tölteni én is!
  • Paranoia
    Ma,holnap a PRESS-ek is megkapják a példányukat.Remélhetőleg nem lesz teli fosva az internet spoilerekkel...
    Hamarosan jönnek a prívjúk
  • sirdond
    nagyszerű :)
  • oneal1
  • Paranoia
  • PTW
    hehe ennyike.
    kb 20 éve játszom rpgkkel és megvoltam eddig az ilyen szerkesztők nélkül :)
  • PiszkosFred
    Ugyanmar, marhasag. Az elso karakter egy jo rpgben mindnig olyan, mint az elso palacsinta. Megsulni megsul persze, de vagy kidobod vagy a kutyak eszik meg, es csak a masodikat kened meg :) Jobb az, ha elore nem tudja meg az ember, hogy mit akar, majd lesz ugyis masodik is, az majd "mukodik".
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.26. 21:10:02
  • PTW
    Najó, ha egy-az-egyben ideadnák most a F4 tükrös krakaterszerkesztőjét, akkor valóban gyúrmáznám énis vakulásig a maradék gyötrelmesen hosszú 2 hétben :D

De az ilyen félmegoldás, kamuszerkesztőket nem élem
  • Evoluti0N
    Ez az. Van lehetőséged órákat, ha kell akkor napokat fektetni a karaktered megtervezésébe.
    @PTW Pont azt mondod, hogy szeretsz sok időt a karakter megtervezésével tölteni. Egy ilyen dolog, ami a DAO-nál volt, pont ezt a lehetőséget adja.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.26. 20:02:56
  • R0GUE
    Én elvoltam vele, mire jött a játék megvolt a karakter és csak start és ment is a játék... Plusz volt időm pepecselni vele, változtatgatni és nem az volt hogy 5-10 òra game után meguntam a pofámat....:D
  • PTW
    Valami rémlik.. de azthiszem pont 5,6 másodpercig kötötte le az érdeklődésem :)
  • Evoluti0N
    DAO esetében tulajdonképpen tök ugyanaz volt, mint a játék karakterkészítője. Szal egy program volt, amit gépre le kellett tölteni. Úgy kell elképzelni, hogy megkaptad a játékot csak a karakterkészítővel, az összes többi dolog nélkül. Mondhatjuk, hogy segített csökkenteni a várakozás miatt érzett kínt. :D
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.26. 18:59:07
  • PTW
    És van ember aki használ ilyet? :D
    Egyik legjobb dolog másfél órát pöcsölni a karakter felett mielött végre kiléphetek a világba, mindezt zenével, atmoszférával stb. Ki nem hagynám semmi pénzért
    Utoljára szerkesztette: PTW, 2015.10.26. 18:46:15
  • Evoluti0N
    Ez nem pont olyan, meg nem hivatalos. DAO esetében a karakter kinézetét és meg lehetett csinálni, aztán egy klikkel import a játékba.
  • Evoluti0N
    A Dragon Édzs 1 volt olyan, hogy kijött karaktergeneráló a játék megjelenése előtt. Aztán importálni tudtad a karaktert a játékba. Azt nemtom, hogy Skyrimben volt-e hasonló BTW.
  • PTW

F4 Char calculator
  • R0GUE
    Akkòmost nem lesz ebbe hunosítás?? :D

Témát félrerakva...
    Nem tudni, lesz ehhez előre karaktergenerálò app mint ha jòl emlékszem Skyrimnél (lehet keverem és a dragon édzs vòt)?
  • sirdond
    köszi, bár ez elég "gyenge". azt hiszem marad a steam.