11630
-
#932 nagyonnagy :) -
#931 -
#930 :) -
Andriska86 #929 XD -
#928 Veszel rá 10k körül egy normális LÓBASZÓ léghűtést, felcibálod a FASZBA az órajelet, mellécsapsz valami BÖSZME VGA-t, azt is felcibálod a GECIBE, aztán enjoy F4 1080p@60fps.
Nomen est omen. -
sirdond #927 meg inkább ne ebben a topikban akard megtanulni. -
#926 addig amíg nem tudod milyen hűtő van rajta és milyen állapotú semmivel ne húzzad
főleg hogy biosból kell :D
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.10.27. 19:18:59 -
#925 egyébként ezt a procit (2500K) milyen progival húzzam? Merjem 4 Ghz-ig?
(bocs ha noob a kérdés)
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.10.27. 19:12:27 -
#924 Alaplapom nem nagy durranás: Asus P8P67LE
nem tudom tuningképes-e vagy nem...
Procin aktív hűtés van de nem tudom gyári-e vagy nem mert összerakattam a konfigot nem én szereltem össze
"én nem tudom mitől megy a tank én csak vezetem" /by csodabogár - Kelly hősei/ -
#923 Tuningolod? Tuningképes alaplap van egyáltalán a proci alatt? Gyári hűtő vagy később vetted?
Ha megrángatod normálisan a procit, akkor tényleg elég lesz csak videókártyát cserélned.
Egyékbént mindenképp a videókártya a konfigodban a szűk keresztmetszet.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.10.27. 18:27:34 -
#922 Azt hittem elég lesz videokártyát cserélnem de alaplapostól kellene procit is stb... :( -
#921 Még szerencse, hogy a szép relatív, meg hogy ez egy RPG. Persze én könnyen "sírok a BMW-mből"... (Utalva arra, hogy nekem ultrán is fog kényelmesen futni) -
#920 GTX660 Ti-n, és 8GB RAM-mal, i5 2500K procival nem igazán fog elmenni szép beállításokkal úgy látom... :((( -
sirdond #919 lol :D -
#918 Ah, rezzenestelen arccal nyirom en ki (na jo, "nyugdijazom") az ilyen karaktereket. Surubben hullanak ok, mint a TWD-ben az eredeti foszereplok :) -
Paranoia #917 Fallout 4 – Big Leagues Perk
-
#916 Jah de akkor lesz egy amit mar megszerettél minden foggyosságával meg egy jól felépitettt és mehet a lelkizés:D -
#915 nm:) -
#914 koszonom -
#913 a gtx 965m 2GB van a gep 8GB memoriaval de van ket szabad memory slot-om szoval ha kell mehet bele tobb ( + 8GB ) -
#912 memória 8 gb?
ha igen akkor kb erre
link
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.10.27. 11:27:37 -
#911 sziasztok ...
gtx 965m es i7 4720HQ mellett mire szamithatok ? Csak 960m-el es Fallout New Vegas tesztet talaltam .
-
Jóózsf István #910 Megkaphatnák az onlány vásárlók is előre, hogy mire hazaérek a boltból a kóddal, már simán tudjam tölteni én is!
-
Paranoia #909 Ma,holnap a PRESS-ek is megkapják a példányukat.Remélhetőleg nem lesz teli fosva az internet spoilerekkel...
Hamarosan jönnek a prívjúk -
sirdond #908 nagyszerű :) -
#907 -
Paranoia #906 -
#905 hehe ennyike.
kb 20 éve játszom rpgkkel és megvoltam eddig az ilyen szerkesztők nélkül :) -
#904 Ugyanmar, marhasag. Az elso karakter egy jo rpgben mindnig olyan, mint az elso palacsinta. Megsulni megsul persze, de vagy kidobod vagy a kutyak eszik meg, es csak a masodikat kened meg :) Jobb az, ha elore nem tudja meg az ember, hogy mit akar, majd lesz ugyis masodik is, az majd "mukodik".
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.26. 21:10:02 -
#903 Najó, ha egy-az-egyben ideadnák most a F4 tükrös krakaterszerkesztőjét, akkor valóban gyúrmáznám énis vakulásig a maradék gyötrelmesen hosszú 2 hétben :D
De az ilyen félmegoldás, kamuszerkesztőket nem élem -
Evoluti0N #902 Ez az. Van lehetőséged órákat, ha kell akkor napokat fektetni a karaktered megtervezésébe.
@PTW Pont azt mondod, hogy szeretsz sok időt a karakter megtervezésével tölteni. Egy ilyen dolog, ami a DAO-nál volt, pont ezt a lehetőséget adja.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.26. 20:02:56 -
R0GUE #901 Én elvoltam vele, mire jött a játék megvolt a karakter és csak start és ment is a játék... Plusz volt időm pepecselni vele, változtatgatni és nem az volt hogy 5-10 òra game után meguntam a pofámat....:D -
#900 Valami rémlik.. de azthiszem pont 5,6 másodpercig kötötte le az érdeklődésem :) -
Evoluti0N #899 DAO esetében tulajdonképpen tök ugyanaz volt, mint a játék karakterkészítője. Szal egy program volt, amit gépre le kellett tölteni. Úgy kell elképzelni, hogy megkaptad a játékot csak a karakterkészítővel, az összes többi dolog nélkül. Mondhatjuk, hogy segített csökkenteni a várakozás miatt érzett kínt. :D
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.26. 18:59:07 -
#898 És van ember aki használ ilyet? :D
Egyik legjobb dolog másfél órát pöcsölni a karakter felett mielött végre kiléphetek a világba, mindezt zenével, atmoszférával stb. Ki nem hagynám semmi pénzért
Utoljára szerkesztette: PTW, 2015.10.26. 18:46:15 -
Evoluti0N #897 Ez nem pont olyan, meg nem hivatalos. DAO esetében a karakter kinézetét és meg lehetett csinálni, aztán egy klikkel import a játékba. -
Evoluti0N #896 A Dragon Édzs 1 volt olyan, hogy kijött karaktergeneráló a játék megjelenése előtt. Aztán importálni tudtad a karaktert a játékba. Azt nemtom, hogy Skyrimben volt-e hasonló BTW. -
F4 Char calculator -
R0GUE #894 Akkòmost nem lesz ebbe hunosítás?? :D
Témát félrerakva...
Nem tudni, lesz ehhez előre karaktergenerálò app mint ha jòl emlékszem Skyrimnél (lehet keverem és a dragon édzs vòt)? -
sirdond #893 köszi, bár ez elég "gyenge". azt hiszem marad a steam.