- Az "alt-tab" nem igaz, kifejezetten stabil meg ugy is, hogy kozben tobb "ehesebb" process is megy. Sot, ez szokatlan, mert a korabbi reszeknel ennek a motornak az elodje nem birta az alttabot.
- Iranyitas+grafika izles kerdese, a grafikával semmi gondom (ultran szamomra gyonyoru és beton stabil fps), iranyitas meg olyan, mint eddig.
- Targy osszehasonlitas eddig sem volt, de a rendszer jelzi, hogy az uj cucc amit nezel miben jobb, mint a mostani, ami rajtad van. Invben meg marad a fejszamolas, vagy rendezed oket.
- Ruhaknal jelzi, hogy hova valo (de a neve is elarulja a legtobb esetben)
- Craft sem tul bonyolult, csak eppen kell nemi ido, mire atlatja az ember. A visszafejtes mar mas kerdes, az picit "jobbrol vakarom a bal fulemet", de ha ledobalod a foldre a sok szart, majd R+E gombokat szpemeled, meg gyorsabb is, mint barmely masik jatekban.
Bugok viszont vannak - bar miben nincsenek -, engem a parbeszed kozbeni glitchek zavarnak nagyon, illetve - szerintem - picit hosszuak a toltesek, vagy legalabbis nekem annak tunnek (SSD-n is). Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.12. 12:18:23