amúgy csak engem basz fel a gránát?xd 2mp alatt robban :D igaz én is 2x anynira szépen emgöltem egy egy mini bosst vele hogy csak na.de az idegölő amikor rohan pár szuper mutáns feléd és szórják a molotovot meg a gránátot és robban feléd lehet ám ugrálni elfele ami nem mindig jön össze xd .most írtottam ki vagy 10szuper mutánst nagyon kemény volt főleg egy legendaryval együtt :D az egyik group megfeküdt a rakétától a többit leszedtem sniperrel szép lassan .kemények amúgy a ghoulok és talán őket utálom a legjobban eddig itt nagyon erősek tudnak lenni főleg hogy sokan vannak egyszerre mindig .lőszerből viszont annyiran em vagyok eleresztve oké mindig van elég de na :D diamond cityn kívül remélem lesz más normális kereskedő hely is habár ez biztos :) 16 level vagyok lassan nagyon jók a perkek és amúgy azt jól vettem észre hogy minden könyv amit elolvasunk vagyis füzet az végleges perket ad?nagyon jó lett ez is.van 2 bobblehead figurám is eddig.20 óránál járok már én is sőt több nemtudom pontosan de lesz még annyi hiszen alig csináltam questeket még xd a mainből meg 1t :D