1447
  • Stockbauer33 #242
    [/spoiler]
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.06.17. 03:23:30
  • Overburner
    Jó előre gondolkodtok :D
  • Rev Hard
    Neki nem kellett, arra ott voltak a szponzorok. Talán ezt a feature -t is viszontlátjuk az új részben. Illetve eddig az sem tisztázott hogyan alakulnak majd a szálak, hogy fog összeállni a játék. Lehet hogy lesz majd 4-5 rivális banda, de az is lehet hogy mind a 4 -en haverok lesznek ott meg bőven elég ha az egyik tud autót építeni a többi meg vezetni.
  • Szabi #239
    viszont az aranyos, hogy Magnus járgányának Anakai rendszáma van, bár tény,hogy valóságban is jól kijöhetnek egymással, mert sok-sok közös képük van, plusz azonos autóbuzériájuk is van :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.16. 21:16:03
  • Szabi #238
    gyanúsan ismerős volt a baloldali emberke haja.. közbe beugrott hogy honnan.. ő Kei Miura :D

#237: eddig az 5 ből 3 tutira megvan hogy "tuningautó tervező/pitő zsenik", akkor gyanús hogy a másik kettő is az lesz, KB mit épített vagy tervezett ? :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.16. 21:10:55
  • Rev Hard
    Szerintem a jobb szélső az a Gittin, a sapkásnak pedig zsidó orra van és olyanja pedig Ken Block -nak van illetve az is sapkát hord állandóan. Gittin -t azért láttam párszor sapka nélkül is.
  • Szabi #236
    ja egyébként a KM4SH demó járgányon a kezdetek óta (első render) ott volt az NFS matrica, örülök hogy végre belátták a tuningkiegészítők gyártói, hogy engedélyezni kell a játékba kerülést :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.16. 20:57:24
  • Meridius
    Baszki, ezt a "yo yo yo te leszel az éjszaka királya" gagyiságot már 2004-ben ejteni kellett volna.
  • Gabor77
    Gittin nem hord fullcapet :D Az Block lesz :D Ősszel kiderül...
  • Szabi #233
    a sapkás faszi 99% hogy Gittin.. nem véletlenül mutatták a Mustangját is.. :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.16. 20:48:59
  • Gabor77
    Block autóján tavaly feltűnt az nfs logó, aminek az NFS No Limits lett a vége, szóval szinte biztos, hogy az Ő. A Hoonigan ezt pedig csak megerősíti :D
  • Overburner
    Nekem kicsit Ken Block-os is az fantomkép :D Mondjuk HOONIGAN rajta feküdt a BRZ popóján xD

Gabor77 #230 Majdnem egyszerre
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.16. 20:44:24
  • Gabor77
    Szerintem a sapkás fószer az Ken Block.
  • Szabi #229
    megnéztem még párszor a renderes előzetes videót, a videóban és a borító képen középen is Nakai San van (vééégre kapott egy játékot és úgy tűnik sok-sok féle járgánya is bekerült a játékba ) , tőle balra Vaughn Gittin Jr. a szokásos Mustangjával, Anakai-tól jobbra Magnus Walker, a videóban ő jön le a lépcsőn, illetve mintha a szétfurkált járgányát is látni lehetett volna az egyik jelenetben :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.16. 20:54:07
  • Szabi #228
    én imádom az NFS-es zenéket.. sok-sok éve hallgatom kb. havi egyszer végig a gyüjteményt, vannak nagy kedvencek és vannak amit már skippelek, de összeségében jók voltak a zenék mindig az NFS-ekben :D
  • Overburner
    Magamat és őket is minősítvén ezt még én is meg tudtam volna csinálni.
  • IMYke2.0.0.0
    (Nem neked szól) Nagyon gyenge PS munka.
  • Overburner
    Jó indulatból mondtam. :) Már csak emiatt is.

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.16. 17:59:55
  • Rev Hard
    Nem kell sokáig nyűni a dolgot ? Ahhoz képest az új stúdió albumával feltette a lécet rendesen, és az egyik legjobb albuma lett ami hamar az eladási listák élére került. De kíváncsi leszek hol lesz majd a többi 56 évesen.
  • IMYke2.0.0.0
    Abszolút.

//Ez a Madonna zenés megállapításra ment.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.16. 17:45:13
  • Overburner
    Nincs bajom azzal amit le tett az asztalra lehet jó ember igazából nem követem az életének az eseményeit. Személyes véleményem hogy óriási pályafutása volt de már nem kellene sokáig nyűni a dolgot mert a végén a presztizsébe fog kerülni. Mostanában csak úgy lehet kb a zenei iparban megmaradni ha k*rva valaki és az neki nem állna jól már.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.16. 17:43:57
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony. Madonna személyes kedvencem. A 80-as évek végétől, mióta naponta hallgatok zenét (az első saját zajkeltőmtől kezdve).
  • IMYke2.0.0.0
    Ezen remélem, hogy nem fogunk összeveszni, de szerintem meg éppen hogy nem az ilyenek illenek. A kemény, tempós, "húzós" zenék inkább. Nálam ezt a classic trance, hardtrance, progressive trance és az uplifting trance jelenti.
  • Rev Hard
    Ha Jacko a pop királya volt, akkor Madonnáról nyugodtan ellehet mondani hogy ő a királynője. A hangjától a mai napig kiráz a hideg, és szerintem emberileg is sokat letett az asztalra, elég csak a segélyszervezetére gondolni és hogy az hány emberen segített. Lady Gaga meg az ilyen kamu szarok a közelébe se érhetnek.
    Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.06.16. 17:39:31
  • Overburner
    Én a Rivals-t is hozzá tenném a listához abba is voltak nagyon eltalált zenék.

Egyébként ehhez az "életérzéshez" illenek az ilyen chillsteppek meg hasonlók szerintem.

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.16. 17:39:03
  • Rev Hard
    Nekem az Underground 1-2, Carbon, Undercover, The Run OST mind nagyon bejött, illetve a többi részből is van egy-egy szám ami megvan.
    Az Underground 1-2 OST az meg kötelező, klasszikusok egytől egyig, én a játéktól függetlenül is rengeteget hallgattam azokat.
    Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.06.16. 17:31:48
  • IMYke2.0.0.0
    Biztos próbálkoznak, de az én ízlésemnek úgy sem tudnak és akarnak megfelelni - és ne is tegyék, mert az meg a modernkori NFS-ken szocializálódott egygombos játékosoknak fájna.
  • SLICK
    a régi Most Wantedben, a Carbonban, Pro Streetben, Hot Porsuitben is fasza zenék mentek Ezeken kívül még a 2 Shift résszel játszottam. A többi "újabb" NFS kimaradt az életemből mert okádék volt mind. Bár azok zenei összeállítását még nem hallgattam meg.
    Amúgy az EA tényleg jó zenéket szokott összeválogatni, tagadhatatlanul az egyik erősségük
  • Overburner
    Még nem láttam olyan AAA játékot ahol nem lehetett kikapcsolni a zenéket szóval nem hiszem hogy problémád lesz.

Alkalmazkodnak az új generációhoz. Ha most ez a kedvelt akkor ez lesz benne. Arra mennek hogy minél több embernek bejöjjön és ezt össze is tudják hozni.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.16. 17:24:42
  • IMYke2.0.0.0
    Ne menjen alatta semmi (döntés opció adott legyen) és infót se lökjön a monitorra, hogy mit nem hallok és akarok hallgatni.
    Ha zenére támad kedvem csikorgatni, akkor ALT+TAB (STEAM esetében meg ugye ott van a kliensbeli zenehallgatás) és nyomatom a kedvelt előadókat, stílusokat.

Szerk.: Az új részben úgy is töménytelen mennyiségben hip-hop meg dub- és drum zörejek lesznek.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.16. 17:21:51
  • Overburner
    Mert mi menjen alatta? Madonna vagy Beethoven. xD Nem mintha bajom lenne a klasszikus zenével. Madonnával már annál több.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.16. 17:20:23
  • IMYke2.0.0.0
    Engem már az is zavar, hogy a Most Wanted 2005 és a Hot Pursuit 2010 alatt is megjelennek a számváltáskor az előadók és címek infói a bal oldalon. Ha lehetne, kilőném az űrbe.
  • who am I 7
    gibbon "zene"
  • IMYke2.0.0.0
    Na, az ilyenek miatt nem hallgatok ingame zenék Need For Speedek alatt.

Ja, és a maddafakkafekamenőcsávó zenék miatt sem.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.16. 16:51:02
  • Overburner
    Biztos nem sokan teszik meg. Jókat válogatnak össze általában szerintem. Csak ad egy löketet a feeling-nek. Emlékszem amikor a Most Wanteddel játszottam (nem az új) akkor mindig jobban ment a verseny a Disturbed - Decadence számra.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.16. 16:43:55
  • IMYke2.0.0.0
    Első dolgom kilőni a zenéiket.
  • Overburner
    Zenékbe eddig mindig erősek voltak az NFS-ek. Úgy látom ez most sem lesz máshogy.
  • Rev Hard
    Jó music.
  • Gabor77
    Baaaaaaaaazd :D

Am most nézem a gameplay videót..."drift attack"...remélhetőleg nem kell mindig keresztbe menni és lesz értelme a kanyar csúcspontnak is :D
    Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.06.16. 13:34:12
  • IMYke2.0.0.0
    Állóképekben hatalmas szinte bármilyen játék. A lényeg a mozgás, az "érzés" és a játékmenet.