1447
-
#122 Én azért végigjátszanám.
Lehet, elkap a gépszíj és megveszem digitben és kipróbálom a 6000+ -os CPU-n. -
#121 2900FT a cd galaxisnál a dobozos, de annyit se ér. :D -
#120 Apropó - tudtommal, neked már megvan, de mást érdekelhet talán - G2A-n 2200 Ft-ért vehető a "Rivals". -
Meridius #119 RIP Underground 3 2015-2015 -
#118 És a mumus: a Frostbite. -
#117 De milyen Underground 3? Én csak egy alcím nélkülni NFS-t látok, amit teljes reboot-nak neveznek mindenhol.
Persze hajaz az Underground/Carbon érára, de ahhoz kellene egy kellemes sztori is (Underground 2/Most Wanted/Carbon) meg persze a csöcsös leánykák is. Bár ilyenekre csak a BlackBox adott, a Ghost Games már nem foglalkozik ilyenekkel. Nekik a publikus és soha el nem készülő betaverzió, a 30 FPS-es korlát és a tonnányi ótós DLC a lényeg.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.26. 11:06:13 -
Stockbauer33 #116 -
ntex #115 Ha csak a kormány hiánya miatt nem játszottál a shiftekkel nyugodtan próbáld ki, teljesen jól játszható anélkül is, nem szimulátor az annyira... -
#114 Ez egy szar. Mármint az animéhez képest -
#113 dehogynem...amikor nem volt már verseny, feldobsz mindent, jön a csillag meg a telefon, megcsinálod a fotózást, majd a rondaságokat lekapod utána a gépről :D -
#112 Anime jobb. -
#111 ajánlott film :) -
#110 Ajánlott videó. -
#109 Ha az autós játékoktól nem megszokott módon nagyából... tudna egy !!!!ILYEN!!!!! // !!!VAGYILYEN!!!!!feelinget visszaadni. Akkor részemről tuti vétel. Ha meg versenyre kel a játék a Forza Horizon 2 vagy legalább hozná azt szintet PC-re az jó lenne. A lényeg hogy engedjen csúszkálni :P
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.05.24. 02:40:42 -
#108 Azt tudom, de az MW-t említette és a szuperautókat :)
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.05.23. 23:55:21 -
#107 UG2-be se lehetett.. :D -
#106 Ki mondta, hogy azokat fel kell rakni a kocsira? :D
Gondolom egy külsőleg alap autóval is végig lehet majd nyomni a játékot. -
Rev Hard #105 -
InfoCsill #104 " a sok rajongók által, már a 2005.-ös Most Wanted óta visszakövetelt, részletes külső és belső tuningolási rendszert is visszakapjuk. "
Köszönöm, itt ezen a ponton dőlt el nálam, hogy ez a játék (Underground folytatás) soha, semmilyen formában nem fog érdekelni. Azok a förtelmes vizuális tuning alkotások a szupersportkocsikon máig traumaként élnek bennem, amiket a 2005-ös MW hagyott maga mögött. Nagyon szépek lesznek a rózsaszínre festett kocsik a lehetetlenül ronda body customization-önkkel.
Mindenki másnak, aki erre vágyott, jó szórakozást a játékhoz. Remélem nektek tetszeni fog. Többé nem rontom itt a levegőt, sziasztok!
Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2015.05.23. 20:24:47 -
#103 A lehető legőszintébben: Jááááááj...:( -
Rev Hard #102 Alul az egyik hozzászólás: "Engem csak a tores erdekel. Legyen egy Burnout Paradise szintu tores szimulacio, es en oda adom nekik a penzemet."
LOL
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.05.23. 19:41:35 -
Rev Hard #101 További részleteket tudhattunk meg az új Need for Speedről, amelyek szerint közelebb fog állni az új rész az Undergroundokhoz és a Most Wantedhoz, mint eddig bármi. -
#100 "az, hogy kell alá a négymagos cpu, nem érv"
Neked. Nekem húsba vágó és érv***.
Viszont, a motor több sebből is vérzik, és nem autókára való. Legfeljebb annyira, mint amennyi egy Harcmezőben kell.
Szerk.: *** = mindaddig az is lesz, míg én is 4+ magról nem tudok írni.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.05.23. 13:02:11 -
#99 túl jól néz ki vagy mi vele a gond? (az, hogy kell alá a négymagos cpu, nem érv)
---
amugy az nfs ug3-től hányok, a névadástól detto. dögölj meg EA.
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.05.23. 12:27:13 -
#98 Fúúú ilyenem volt! :) -
#97 Ráadásul, Japánban a rózsaszín az egyik legfontosabb szín - a cseresznyevirág miatt.
Náluk nem is jelenti azt, mint a világ más tájain.
//Persze, náluk is vannak "mások" - de Japánban a divat olyan kaotikus, hogy még az "egyenesek" is képesek fájdalmasan öltözködni.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.05.23. 09:49:58 -
#96 Az EA nagyon el van szállva a DLC-s dolgokkal. Elég beírni Origin keresőbe a Battlefield DLC-ket, és összeszámolni, hogy mennyibe kerül az összes. :D -
Stockbauer33 #95 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rev Hard #94 "Akkor gondolom nektek bejön az ízlésficamos rózsaszín 180SX képi világa is." Ne sértegesd a JDM fanokat, hidd el vannak páran szerte a világban. De neked nem kötelező rózsaszínre festened majd a vasat.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.05.23. 03:06:44 -
Rev Hard #93 Szerintem a mikrotranzakcióval semmi probléma nincsen ugyanis ez egy opcionális dolog, amiért akarsz azért fizetsz, ha meg nem akkor meg játszol érte. Nyilván az utóbbi esetben az időddel fizetsz. Még mindig jobb mint a havidíjas rendszer, vagy te havidíjat szeretnél fizetni ? Ha meg plusz tartalom kerül a játékba azt meg mire fel kéne ingyen adják, manapság mi van ingyen ? Ezzel addig nincs probléma amíg egy teljes értékű játékhoz kapunk plusz tartalmat, ha egy játék másik felét akarják DLC -ben kiadni az én zsebemben is nyílik a bicska.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.05.23. 02:54:55 -
Stockbauer33 #92 -
Stockbauer33 #91 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De a Porsche is :)
Meg ahogy látom a Mustang is
http://www.gamespot.com/articles/need-for-speed-open-world-full-reboot-hitting-ps4-/1100-6427492/ -
#90 kellemetlen, de attól én még imádom a brz és a 180-as rakéta nyuszit is :)
csak kár hogy nem merték egyiket se pontosan lemásolni :-/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
a videóban amúgy nem ez a hátsó lökhárító van a járgányon :)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.22. 21:17:27 -
Stockbauer33 #89 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de utálom az ilyen szegecselt szarokat
-
#88 Undergroundig nem nevezném játéknak azt amit csináltam. Underground pipa, 2 pipa, btw ez már open world volt, szal nagyot ugrottak. Most wantedba belefáradtam, carbon pipa, pro sreet pipa. Még a shifteket kéne megnéznem. Azt ajánlgatták még a magamfajtáknak. Ja meg undercovert felraktam, de gyors törlés lett a vége. Worldbe meg beta teszter voltam. Azóta mehh kategória az NFS nálam. Remélem majd most! -
Stockbauer33 #87 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szívemből szóltál.
" Nagyon remélem, h jó lesz és underground 2 klon lesz online tartalommal " -
#86 The Need for Speed (1994)
Need for Speed II (1997)
Need for Speed III: Hot Pursuit (1998)
Need for Speed: High Stakes / Need for Speed: Road Challenge (1999)
Need for Speed: Porsche Unleashed (2000)
Need for Speed: Hot Pursuit 2 (2002)
Need for Speed: Underground (2003)
Need for Speed: Underground 2 (2004)
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground Rivals (2005)
Need for Speed: Carbon (2006)
Need for Speed: ProStreet (2007)
Need for Speed: Undercover (2008)
Need for Speed: Shift (2009)
Need for Speed: Nitro (2009)
Need for Speed: World (2010)
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: Shift 2 Unleashed(2011)
Need for Speed: The Run (2011)
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: Rivals (2013)
Nagyon szerettem az első kettőt, imádtam a 3. részt, a 4. nekem kicsit szaggatott már a Voodoo Banshee-n, a Porches-t is imádtam, és bár nem volt nagy előreugrás, de HP2-t is.
Az Underground 1 hirtelen más lett - jó is volt, meg nem is. A 2 csak pepita.
A Most Wanted 2005-öt azóta is imádom.
Carbont lenyomtam, tisztes iparosmunka volt.
Pro Street nem lett a kedvencem.
Undercover - sosem játszottam végig, akkora sokk volt az eleje.
Shift és Shift 2 - nincs kormányom, így kimaradt.
Nitro és World: kimaradt.
HP2010 - épp most hagytam abba a játékot vele. Nem kedvencem, de elgurultam vele.
A The Run nekem hatalmas csalódás volt.
A Most Wanted 2012 viszont nagy kedvencem. Origin szerint 38 órám van benne eddig és nem értem még a végére. Annak idején persze lenyomtam, nem tisztességes forrásból, DLC-k nélkül.
Rivals: nem fut jól a gépemen, de egyszer majd megveszem a fullos csomagot.
-
#85 A Frostbite a legrosszabb, amit az újkori sorozattal tehettek - a többi csak ráadás. -
#84 Most Wanted volt az utolsó, amit végigjátszottam többször is...amit mai napig bármikor előveszek újra. Run volt az egyetlen játék, amiben még talán volt fantázia, de az is alapjaiban volt elcseszve. Frostbite, irányítás, átvezető videók...
-
InfoCsill #83 " szóval most már csak az következik, hogy mennyire fogják magukat mélyebbre ásni, ha kapunk valami DLC huszár szar játékot. "
Ú, ilyeneket ne is mondj. Ennél is rosszabbat prediktálok, remélem nem lesz igazam. Már tavaly ilyenkor vészmadárkodtam (mikor kiderült, hogy nem lesz abban az évben új NFS), hogy mire kijön ez a rész, valószínűleg a másik gagyi: NFS World-öt bezárják, és ebbe mentik át a mikrotranzakciós rendszerüket, egyszerűen már beleintegrálják az új NFS játékokba.
Ebből a jóslatomból a World bezárása megvalósult, előre félek, hogy a másik is meg fog, és ez már egy mikrotranzakciós NFS lesz. Remélem hatalmasat tévedek, de ha így lesz, kuka.
Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2015.05.22. 19:24:04