1447
-
#282 Mit is akar ez most jelenteni? -
#281 :D -
#280 tegnap egy kényelmes két és fél óra alatt végigszaladtam a story módon, összességében nem lett volna rossz játék, de kellet volna hozzá a nyílt terep és kevesebb maffiaharc.. :D -
#279 A The Run sem pihen a kontómon :) -
#278 ez a The Run, a Rivals még nekem sincs meg, majd ha jó árasítva lesz dlc-kkel együtt.. :D -
Rev Hard #277 Ez mindenkinek az egyéni igénye, de leginkább a pénztárcájának a kérdése. Én akkor tudok élvezni egy játékot ha tudom hogy grafikailag minden maxra van állítva és teljes a látvány ami elém tárul. Persze képes vagyok kompromisszumot kötni ha tudom hogy egy-egy beállítás minimuma és maximuma között nincs különbség, és csak az erőforrást zabálja ha maxra tolom. Ám amennyiben tudom tartani hogy 3-4 évente új gépet rakjak össze akkor nincs szükség kompromisszumokra.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.07.26. 13:31:41 -
#276 Engem már a Rocket Bunny megnyert, az még kérdés hogy a játék mennyire lesz szar
#264-#266 A valóságban is el szokták őket tüntetni, de nyilván nem csak olyan lesz benne. (bár szinte csak olyan kocsikat láttunk edig amire van RB. kit)
#267 Ha úgy vesszük akkor a GT86 egyszerre Subaru brz, és Scion frs is. -
#275 Rivals még nincs meg nekem official - így a fotómóddal sem találkoztam még élőben :) -
#274 én a fotómod-os képeket mondom, a képernyőképlopással nincs gond, viszont a fotómoddal készített képeket max a menüben lehet visszanézni, de ott meg belóg ez a szr.. :-/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#273 Én például ezért (is) használok Dxtory-t.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.07.26. 10:32:28 -
#272 Hát igen - ez az Electronic Arts... :( -
#271 az NFS játékok egyik legnagyobb hibája továbbra is az, hogy 1-2 évvel megjelenés után már le vannak szrva a játékaik...
"NFS Carbon screenshots were sent to old nfs site - taken down.
NFS Undercover and NFS Shift screenshots were sent to old "MyNFS" website which was taken down.
NFS Hot Pursuit, NFS Shift 2, NFS The Run sent screenshots to their separated autolog web sites which all been taken down, now you can see photos only through the game menu.
NFS Network is still only for Rivals."
brutáljó fotómodot csinálnak, erre halott oldalakra töltené fel a képeket és sehol máshol nem tudod megnézni őket, túl nehéz lenne a képeket a gépen is elmenteni és megnyithatónak hagyni.. inkább mindent a felhőbe, a felhőt meg megjelenés után 2 évvel töröljük.. -.-
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.07.26. 10:24:02 -
#270 //Nekem évek óta nem futnak jól a játékok, de - és talán épp ezért is - sosem a grafó érdekelt, semmilyen játékstílusban.
//Bár, teszem hozzá, hogy pl. a GRID 2 esetében, érzésre megvan a "60 FPS" - mert tudom, hogy sokaknak ez egyfajta hívó/varázsszó, ha a játékélményről van szó -, igaz, nem FullHD-s monitoron, és nem minden csúszka "csúcsmax". De ki nem szarja le, ha közben a játékba jókedvűen már 135 órát beleöltem.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.07.26. 09:38:27 -
Gibor #269 Inkább a játék, de max az nem vár ilyen "grafikát" a bemutatók és képek után aki tudja hogy neki ez így nem fog futni -
#268 Grafikára gerjedtek, vagy a JÁTÉK is érdekel benneteket? -
HUN BECSEHELY #267 Subaru lesz? -
Héeder #266 #260-os poszt első képén se szegecselt a szélesítés a Nissanon :) -
#265 Én úgy vélem ez az NFS jó lesz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#264 ilyen szegecses szélesítések lesznek csak a játékban? Vagy remélhetőleg lesznek normál szélesítések is a kocsikhoz? -
Rev Hard #263 A második képen kellett agyalnom hogy most melyik a valóság és a játék, de majd úgyis jönnek a nagyokosok és megmondják hogy szar a grafika. -
Gibor #262 MX-5 kimaradt :)
Utoljára szerkesztette: Gibor, 2015.07.25. 22:01:32 -
#261 -
#260 Pár kép
-
#259 Nekem tetszik, de a lényeg inkább a Rocket Bunny. -
Bullitt #258 Lehet bennem van a hiba vagy az ízlésemben, de ez...egyáltalán nem néz ki jól. :D
És lehet nem a kinézet a cél, de akkor is :D -
#257 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én is beszállok a szegecselésbe :P
-
#256 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Stockbauer33 #255 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jáj az a szegecs :)))
-
#254 Huracán
-
#253 Ez egész biztató. -
#252 -
HUN BECSEHELY #251 Ha az idei év is olyan lesz nekik,mint a régebbiek,akkor bezárhatják,mert ha fizika nincs,akkor kuka az egész."szerintem" -
#250 Az utóbbi pár rész nekem sem jött be, de most én is érzek valamit....amit eddig láttunk az tetszett, 9gagen azt is olvastam hogy a driftes kamera csak action camera és kikapcsolható..majd meglátjuk. Egy próbát szerintem megfog érni -
#249 Remélem ez a tuningolósdi hoz újra egy kis értelmet a sorozatba. -
#248 Én nem. Már vagy 5 éve ignorálom az NFS szériát. Ha csatlakozna a többi közé, hát sajnálni fogom, de kb a Meh kategória -
HUN BECSEHELY #247 Én már nagyon félek hogy mit hoznak ki a játékból. -
Stockbauer33 #246 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#245 Lesznek itt jó gyülekező helyek is -
#244 -
Rev Hard #243 Az a kanyar a hegyen nem egyszerű, nagyjából lehet is következtetni a játszótér méreteire.