1447
-
#162 oké, de az a te gondod*, semmi köze a motorhoz magához - az bizony alkalmas igen jól kinéző játékot prezentálni, nem rosszabb, mint az uj mostwantedé, ami kb az állandóan vizes aszfalton tul semmit nem tud :)
* félre ne érts, nem arrogánsan értem, hanem h sajnos most/még nem telik jobbra. de tényleg remélem, h egyszer végiggördülhetsz a Run-on és a Rivalson is -
#161 wut ? :D -
janihunk #160 Dikk milyen komoly lap lett neki. -
#159 E3-mon jön majd tuningot bemutató videó.. egy biztos, ismét kapunk egy jó videót.. aztán hogy a játék milyen lesz... :) -
#158 Ezek alapból lesznek. A DLC-k max kocsik lesznek vagy tuingok. -
#157 5 féle karrier? Akkor az első 5 DLC már meg is van. -
#156 Eredeti játékaink klub - péntek - 18:15
Ide: 18:17.
Nos?
//Sőt, ezt is ugye ma 18:15-kor írtam.
//Továbbá: a képet én szerkesztettem át - az eredeti: Ubisoft unplugged
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.05.31. 18:18:01 -
#155 Fú de dejavu-m van. Nem írtad már tök ugyanezt a kommentet valahova? -
#154 Nekem valamiért az a félszem hogy ez is egy cukormázas bughalmaz lesz ami csak akkor játszható ha a net is úgy akarja meg csak azért mert szép, nem pedig azért mert jó.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.05.30. 01:19:05 -
RYO21 #153 Csak nehogy új járjunk mint a Battlefield Hardline esetében. -
#152 erre is van megoldás: Crack.exe -
RED BULL F #151 Ha az egész játék online alapokra lesz építve, cseszhetjük a ruszkikat. Mondjuk én már magasról teszek rá, ez számomra már egy torrentet sem ér meg. Szép volt, jó volt, nekem ennyi elég is volt, 2010-es Hot Pursuit-tel bezárólag. -
#150 Erre is lesz megoldás...oroszok :D -
#149 Amúgy az egész játékról kialakult előzetes véleményem:
Erőltetett multi, frankó kis DRM-mel, zéró A.I. ellenfél, és folyamatos küszködés a pinggel, a szerverről ledobásokkal, és az idióta idegenekkel, és 1-2 év múlva a lekapcsolt szerverek miatt ezzel szembesülni:
Nem hangzik túl acélosan. -
#148 Mondanám, hogy ez manapság hétköznapi, de akkor sem mondom.
Helyette: szüljenek sünt! -
#147 + Denuvo DRM is lesz a biztonság kedvéért. -
ntex #146 Kötelező lesz az online kapcsolat a játékhoz -
#145 Béna MS. De ez is valami :D -
Bullitt #144 Gratulálok a Microsoftnak :)
Szóval a világ neve Ventura Bay, lesz tengerpart, belváros, és még kanyonok is. Ötféle karrier (Speed, Style, Build, Crew, Outlaw). November 3-án jön.
-
Stockbauer33 #143 http://www.gamestar.hu/need-for-speed-megjelenes-datum-2015-underground-3-pc-ps4-xbox-one.html -
Bullitt #142 "CD Galaxis várható ár:"
CD Galaxis mindig beáraz mindent saccolva, nyilván hülyén nézne ki ha kiírnának 9 ezret és lesz 11, ezért inkább többet írnak és lepődj meg hogy 2 rugóval kevesebbet gombolnak le rólad (bahaha, pont az EA állna meg ennyinél. DLC-kel lesz az 30 ezer is :D) -
Meridius #141 GTAV és a Battlefront is ennyi. -
#140 Szerintem még nincs is meghatározva ár. Csak valamit kitaláltak. -
#139 Gyakorlatilag ez minden EA játékról elmondható!
Az úgy igen! 13990 Ft-ot akarnak elkérni PC-n ezért a hulladékért?
EA hülye vagy, menj haza és mondd meg anyucinak!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.26. 20:27:05 -
#138 Érdekes, hogy nincs a listán a 180sx a 15ös Mustang és GT86/BRZ sem amikor volt már róluk kép -
#137 Részletek igazak lehetnek :D Találgatni bárki tud :D Bejöhet. -
Rev Hard #136 Majdnem minden nagyobb cím előtt előkerül valami kamu pletyka, tele van már velük a padlás. -
#135 semmi Mercedes? Hát így egyre inkább nem fog érdekelni a játék... (feltéve ha lehet hinni ennek) -
#134 bár nem voltam még játékfejlesztő, de nem hinném hogy olyan pozícióba lett volna, hogy pontosan ismerje az autólistát, ráadásul még a térképről is van rajza :D
az autólistáról egyébként hiányzik az összes autó, amit az előzetesben láttunk :DD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.26. 17:42:52 -
Bullitt #133 Fűű de fake :D
Pont pár hónapja (asszem február) volt egy ugyanilyen "kirúgtak, úgyhogy elmondom" és a faszi azt állította hogy UG3 lesz (jó, ez bejött) és a tréler detto ugaynolyan mint az UG1 introja (na ez már annyira nem)
És nincs 2011 óta fejlesztés alatt, akkor a Rivalst kezdték még... a térkép meg. Jaj. -
#132 "Semi open world"? Am ez tuti valami fake cucc.
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.05.26. 17:36:53 -
#131 Porsche Cayman S - megvettek kilóra :) -
#130 Jónak tűnik. Ki tudja mi igaz ebből...de Bayviewnak örülök :D -
Meridius #129 Állítólagos kirúgott EA dolgozó infói:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
+ térkép
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2015.05.26. 17:23:06 -
#128 Akkor más az ízlésünk. Nekem megjelenés óta csücsül Origin fiókba, de nem játszottam vele sokat, mert nem kötött le. Multival 5 percet játszottam, és elég is volt annyi belőle. -
#127 "Most Wanted egy idő után unalmas lesz singlebe, a multi pedig roncsderbi."
Utóbbit meg tudom erősíteni.
Előbbit nem.
Én ugyanis Nem eredeti verzióval már végigjátszottam - és nem egy autót maxoltam ki akkor sem.
Origin(al) verzióval meg (ahogy a képek is tanúsítják) 50+ órája elvagyok, és az Autolog révén még újabb célok is lebegnek előttem - jelesül pár ismerősöm időinek, eredményeinek a túlszárnyalása.
Röviden: én nem unom.
S épp ezért merem majd olcsón megvenni a Rivalst is. -
#126 Most Wanted egy idő után unalmas lesz singlebe, feloldasz néhány autót, kurva sok DLC van hozzá, szintén autókkal.., a multi pedig roncsderbi. Semmi extra. Rivals ugyan az, csak kicsit szebb a körítés.
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.05.26. 16:29:58 -
#125 What??? -
#124 "ahogy a Most Wanted is. "
Ahhoz képest (képekben - direkt Windowed állapotban, kedvenc autómmal):
Annyira nem jó a multi (kaotikus), hogy látható, mennyit játszottam vele csak az 50 órából, eddig.
Szerk.:
A legfontosabb lemaradt:
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.05.26. 13:16:45 -
#123 Ezen nincs mit végig játszani. Ez egy multis játék, ahogy a Most Wanted is. Kb. semmi értelme a single playernek.