1447
  • LeWyTy
    Most tényleg a Carbonból lesz a fele soundtrack?
    Mondjuk én nem bánom... akkor nem tetszettek... most valamiért imádom mindet (nem értettem a stílusát)
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.13. 19:25:33
  • Overburner
    Ja ez is jó cucc :D
  • LeWyTy
    Imádtam ezeket az igazi jó drogos zenés videós mulatságokat
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.13. 17:35:29
  • LeWyTy
    Ez egyetlen zene ami tetszett a Carbonban
  • Rev Hard
    Ez az eredeti. Szerintem jobb mint a remix.
  • Bullitt
    Van a Polygonon egy jó cikk sorozat, azzal a címmel, hogy "How EA lost its soul". Kapitalizmus van, minimális költséggel akarnak maximális nyereséget. Ha van valami amit a mezei felhasználók csak 20%-a használ, hiába rinyálnak, nem éri meg egyszerűen ráfordítani az energiát.
  • LeWyTy
    Igazából a felmérésekre hivatkozvá állítjàk hogy nincs ilyesmikre igény, meg lusták is vele foglalkozni. Ami azért kellemetlen mert a 5-10évvel ezelőtti generáció nem várta el azt amit a játékok adtak... most meg már olyan fejlettek a nátékok hogy kihagyják az alapokat, mert nem az indexel meg a manuál váltóval adják el a játékot hanem minimalista parasztvakítással. Ezért van az hogy szinte csak azok az indie fejlesztők tudnak igazán inmovatívat alkotni akiket érdekli is az amit csinálnak és nem csak bevételt akarnak kevés teljesítményért.
  • Overburner
    Ezt el is felejtettem. Pedig jó szám.

SLICK #393 Ez az a szám amiről tipikusan a Carbon jut eszembe.
  • SLICK
    az UG1-ben még voltak jó zenék, de a 2-ben már nekem max 1-2 szám tetszett. :|
  • Rev Hard
    A nagyon durva az lenne ha beleraknák az Underground 1-2 -ből is a legjobb zenéket az újak mellé. Lenne felhozatal.
  • SLICK
    Ez az egyik kedvencem a Carbonból, ha már Ekstrak. Amúgy rengeteg jó zenével van tele az NFS széria, igaz van olyan rész is ami abszolút nem tetszik... Rom di Prisco zenéi is faszák voltak régebbről, sajnálom is, hogy ma már sehol nem látni a nevét. Pedig pár régi remake zenét csinálhatnának vele.

• Bullitt
    Nekem eddig az első gémpléj zenéje jött be nagyon. Chemichal Brothers ftw
  • Overburner
    Manual Transmission DLC 10$
  • DaemoonHunter
    Nem fejlődik vissza, csak később visszateszik mint újdonság :D
  • Overburner
    Összes NFS zenéit imádom
  • Rev Hard
    Ez milyet szól b+ Lehet hogy a játék mellé beszerzem még az OST -t is díszdobozban.

• Overburner
  • Rev Hard
    Ekstrak - Induction kit átdolgozva. Nem rossz.
  • Overburner
    Carbon zenéje amúgy. Elvileg visszatér ide is.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem ismerős. Inkább:

• Overburner
    Szerintem ez max hanyagság nem visszafejlődés.

Más: Kinek ismerős?

És újra lesznek Hondák fuckyeah!
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.08.10. 19:10:44
  • IMYke2.0.0.0
    Pontosan!
    A GRID 2 online során azon mérgelődök, hogy:
    * mi a lópikulának nem lehet átléptetni a G$ számláló animációkat...? - több mint 450 online versenyen vagyok túl, és még mindig rühellem.
    * ha utólag lépsz a lobbyba és zajlik valamilyen verseny, semmiféle idő visszajelzés nincs:
    Képecske: klikk
    //A képen azért látni a nevem mellett vote kicket, mert megvertem nálam magasabb szintű játékost :)
    * továbbá: a szavazás visszaszámlálás hosszú és az autóválasztás csak 20 mp... kapkodni kell.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.08.10. 19:07:00
  • Rev Hard
    Erről szól már évek óta a játékipar, a visszafejlődésről. Valamilyen okból alap dolgok nem kerülnek ma már be egy játékba.
  • Overburner
    Mondjuk manuális váltót szerintem kormánnyal érdemes használni IMO és ez annyira arcade lesz szerintem hogy nem kormányos megoldás lesz hanem bill vagy gamepad de jogos egyébként. Amekkora felháborodást kelt én úgy gondolom hogy biztos belerakják.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.08.10. 18:36:13
  • smog15
    Csak amennyi plusz pénzt esetleg szereznek ezzel azt el is dobják ott, hogy nem lehet manuálisra átállítani a váltót...
  • Overburner
    Szerintem ezzel magyarázzák meg azt hogy nem akarják hogy tele legyen kalózverziókkal a net. Ha állandó net kell hozzá lehet nem tudják majd feltörni mint a Crew-t ? és akkor többen megveszik = több bevétel nekik. Nekem ez inkább logikus válasz lenne csak persze ezt jó hogy nem fogják megmondani ezért szépen a hasukra ütöttek és tessék ez jött ki belőle.
  • IMYke2.0.0.0
    "Marcus Nilsson elmondta, hogy azért döntöttek így, mert nagyobb hangsúlyt szeretnének fektetni a közösségi funkciókra, valamint az Autologra."

Faxot. Rühellem a közösségi funkciókat. Hadd döntsem el én, mikor kell nekem a Közösség és mikor nem...!
    //Utópia.
  • RYO21
    HP-ban sem lehetett, bár az criterion volt.
  • smog15
    Az komoly Underground 2-őt is már manuálisan toltam meg azóta az összes autós játékot amivel játszottam, kibaszottul idegesít az automataváltó főleg ha épp 50-el akarok menni a városba és bőgeti a motort feleslegesen -.-
  • Overburner
    Elvileg nem. De szerintem nem nagy valami belerakni ha nagy lesz a felháborodás miatta biztos megcsinálják.
  • smog15
    Nem lehet majd manuálisan váltogatni?

Ezért kell folyamatos internetkapcsolat
  • Overburner

De lehet majd dönteni az első és hátsó kerekeket függetlenül szögben!
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.08.10. 15:25:03
  • IMYke2.0.0.0
    60 euro. Semmi meglepő.
  • LeWyTy
    Már be is árazták? 59,99€
  • TBTPumpa
    Főleg a Denuvo DRM alatt!
  • grebber
    Need for Speed auf PC mit GTX 980 gespielt: Gamescom-Eindrücke zur Technik
  • Skypack

• Krisztiam #366
    úgy legyen :)
  • IMYke2.0.0.0
    Mutass nekem Frostbite Engine-es MOD-ot... :)
  • Bullitt
    DLC :D
    Vagy modderek kiokoskodnak vmit