Need for Speed (2015)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"CD Galaxis várható ár:"

CD Galaxis mindig beáraz mindent saccolva, nyilván hülyén nézne ki ha kiírnának 9 ezret és lesz 11, ezért inkább többet írnak és lepődj meg hogy 2 rugóval kevesebbet gombolnak le rólad (bahaha, pont az EA állna meg ennyinél. DLC-kel lesz az 30 ezer is :D)

GTAV és a Battlefront is ennyi.
Overburner
Szerintem még nincs is meghatározva ár. Csak valamit kitaláltak.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

TBTPumpa
Gyakorlatilag ez minden EA játékról elmondható! <#idiota>

Az úgy igen! 13990 Ft-ot akarnak elkérni PC-n ezért a hulladékért?

EA hülye vagy, menj haza és mondd meg anyucinak!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.26. 20:27:05

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Skypack
Érdekes, hogy nincs a listán a 180sx a 15ös Mustang és GT86/BRZ sem amikor volt már róluk kép

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Overburner
Részletek igazak lehetnek :D Találgatni bárki tud :D Bejöhet.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Rev Hard
Majdnem minden nagyobb cím előtt előkerül valami kamu pletyka, tele van már velük a padlás.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

SLICK
semmi Mercedes? Hát így egyre inkább nem fog érdekelni a játék... (feltéve ha lehet hinni ennek)

Szabi
bár nem voltam még játékfejlesztő, de nem hinném hogy olyan pozícióba lett volna, hogy pontosan ismerje az autólistát, ráadásul még a térképről is van rajza :D

az autólistáról egyébként hiányzik az összes autó, amit az előzetesben láttunk :DD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.26. 17:42:52

"Nulla tenaci invia est via"

Fűű de fake :D
Pont pár hónapja (asszem február) volt egy ugyanilyen "kirúgtak, úgyhogy elmondom" és a faszi azt állította hogy UG3 lesz (jó, ez bejött) és a tréler detto ugaynolyan mint az UG1 introja (na ez már annyira nem)
És nincs 2011 óta fejlesztés alatt, akkor a Rivalst kezdték még... a térkép meg. Jaj.

Gabor77
"Semi open world"? Am ez tuti valami fake cucc.
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.05.26. 17:36:53

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

IMYke2.0.0.0
Porsche Cayman S - megvettek kilóra :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gabor77
Jónak tűnik. Ki tudja mi igaz ebből...de Bayviewnak örülök :D

Állítólagos kirúgott EA dolgozó infói:

+ térkép
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2015.05.26. 17:23:06
Gabor77
Akkor más az ízlésünk. Nekem megjelenés óta csücsül Origin fiókba, de nem játszottam vele sokat, mert nem kötött le. Multival 5 percet játszottam, és elég is volt annyi belőle.

IMYke2.0.0.0
"Most Wanted egy idő után unalmas lesz singlebe, a multi pedig roncsderbi."

Utóbbit meg tudom erősíteni.
Előbbit nem.
Én ugyanis Nem eredeti verzióval már végigjátszottam - és nem egy autót maxoltam ki akkor sem.
Origin(al) verzióval meg (ahogy a képek is tanúsítják) 50+ órája elvagyok, és az Autolog révén még újabb célok is lebegnek előttem - jelesül pár ismerősöm időinek, eredményeinek a túlszárnyalása.
Röviden: én nem unom.

S épp ezért merem majd olcsón megvenni a Rivalst is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gabor77
Most Wanted egy idő után unalmas lesz singlebe, feloldasz néhány autót, kurva sok DLC van hozzá, szintén autókkal.., a multi pedig roncsderbi. Semmi extra. Rivals ugyan az, csak kicsit szebb a körítés.
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.05.26. 16:29:58

Totti5
What???

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
"ahogy a Most Wanted is. "

Ahhoz képest (képekben - direkt Windowed állapotban, kedvenc autómmal):

Annyira nem jó a multi (kaotikus), hogy látható, mennyit játszottam vele csak az 50 órából, eddig.

Szerk.:
A legfontosabb lemaradt:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.05.26. 13:16:45

Gabor77
Ezen nincs mit végig játszani. Ez egy multis játék, ahogy a Most Wanted is. Kb. semmi értelme a single playernek.

IMYke2.0.0.0
Én azért végigjátszanám.
Lehet, elkap a gépszíj és megveszem digitben és kipróbálom a 6000+ -os CPU-n.

Gabor77
2900FT a cd galaxisnál a dobozos, de annyit se ér. :D

IMYke2.0.0.0
Apropó - tudtommal, neked már megvan, de mást érdekelhet talán - G2A-n 2200 Ft-ért vehető a "Rivals".

RIP Underground 3 2015-2015
IMYke2.0.0.0
És a mumus: a Frostbite.

TBTPumpa
De milyen Underground 3? Én csak egy alcím nélkülni NFS-t látok, amit teljes reboot-nak neveznek mindenhol.
Persze hajaz az Underground/Carbon érára, de ahhoz kellene egy kellemes sztori is (Underground 2/Most Wanted/Carbon) meg persze a csöcsös leánykák is. Bár ilyenekre csak a BlackBox adott, a Ghost Games már nem foglalkozik ilyenekkel. Nekik a publikus és soha el nem készülő betaverzió, a 30 FPS-es korlát és a tonnányi ótós DLC a lényeg. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.26. 11:06:13

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ha csak a kormány hiánya miatt nem játszottál a shiftekkel nyugodtan próbáld ki, teljesen jól játszható anélkül is, nem szimulátor az annyira...
LeWyTy
Ez egy szar. Mármint az animéhez képest<#buck>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Gabor77
dehogynem...amikor nem volt már verseny, feldobsz mindent, jön a csillag meg a telefon, megcsinálod a fotózást, majd a rondaságokat lekapod utána a gépről :D

IMYke2.0.0.0
Anime jobb.

Szabi

IMYke2.0.0.0

LeWyTy
Ha az autós játékoktól nem megszokott módon nagyából... tudna egy !!!!ILYEN!!!!! // !!!VAGYILYEN!!!!!feelinget visszaadni. Akkor részemről tuti vétel. Ha meg versenyre kel a játék a Forza Horizon 2 vagy legalább hozná azt szintet PC-re az jó lenne. A lényeg hogy engedjen csúszkálni :P
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.05.24. 02:40:42

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Norbi1990
Azt tudom, de az MW-t említette és a szuperautókat :)
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.05.23. 23:55:21
Szabi
UG2-be se lehetett.. :D

Norbi1990
Ki mondta, hogy azokat fel kell rakni a kocsira? :D
Gondolom egy külsőleg alap autóval is végig lehet majd nyomni a játékot.
Rev Hard
<#wave> <#integet2>

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

" a sok rajongók által, már a 2005.-ös Most Wanted óta visszakövetelt, részletes külső és belső tuningolási rendszert is visszakapjuk. "

Köszönöm, itt ezen a ponton dőlt el nálam, hogy ez a játék (Underground folytatás) soha, semmilyen formában nem fog érdekelni. Azok a förtelmes vizuális tuning alkotások a szupersportkocsikon máig traumaként élnek bennem, amiket a 2005-ös MW hagyott maga mögött. Nagyon szépek lesznek a rózsaszínre festett kocsik a lehetetlenül ronda body customization-önkkel.

Mindenki másnak, aki erre vágyott, jó szórakozást a játékhoz. Remélem nektek tetszeni fog. Többé nem rontom itt a levegőt, sziasztok! <#bdead>
Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2015.05.23. 20:24:47
IMYke2.0.0.0
A lehető legőszintébben: Jááááááj...:(

Rev Hard
Alul az egyik hozzászólás: "Engem csak a tores erdekel. Legyen egy Burnout Paradise szintu tores szimulacio, es en oda adom nekik a penzemet."

LOL
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.05.23. 19:41:35

Rev Hard
IMYke2.0.0.0
"az, hogy kell alá a négymagos cpu, nem érv"

Neked. Nekem húsba vágó és érv***.
Viszont, a motor több sebből is vérzik, és nem autókára való. Legfeljebb annyira, mint amennyi egy Harcmezőben kell.

Szerk.: *** = mindaddig az is lesz, míg én is 4+ magról nem tudok írni.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.05.23. 13:02:11

arty
túl jól néz ki vagy mi vele a gond? (az, hogy kell alá a négymagos cpu, nem érv)

---

amugy az nfs ug3-től hányok, a névadástól detto. dögölj meg EA.
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.05.23. 12:27:13

Forza.

mulli1986
Fúúú ilyenem volt! :)

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

IMYke2.0.0.0
Ráadásul, Japánban a rózsaszín az egyik legfontosabb szín - a cseresznyevirág miatt.
Náluk nem is jelenti azt, mint a világ más tájain.

//Persze, náluk is vannak "mások" - de Japánban a divat olyan kaotikus, hogy még az "egyenesek" is képesek fájdalmasan öltözködni.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.05.23. 09:49:58

Gabor77
Az EA nagyon el van szállva a DLC-s dolgokkal. Elég beírni Origin keresőbe a Battlefield DLC-ket, és összeszámolni, hogy mennyibe kerül az összes. :D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Rev Hard
"Akkor gondolom nektek bejön az ízlésficamos rózsaszín 180SX képi világa is." Ne sértegesd a JDM fanokat, hidd el vannak páran szerte a világban. <#hehe> De neked nem kötelező rózsaszínre festened majd a vasat.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.05.23. 03:06:44

Rev Hard
Szerintem a mikrotranzakcióval semmi probléma nincsen ugyanis ez egy opcionális dolog, amiért akarsz azért fizetsz, ha meg nem akkor meg játszol érte. Nyilván az utóbbi esetben az időddel fizetsz. Még mindig jobb mint a havidíjas rendszer, vagy te havidíjat szeretnél fizetni ? Ha meg plusz tartalom kerül a játékba azt meg mire fel kéne ingyen adják, manapság mi van ingyen ? Ezzel addig nincs probléma amíg egy teljes értékű játékhoz kapunk plusz tartalmat, ha egy játék másik felét akarják DLC -ben kiadni az én zsebemben is nyílik a bicska.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.05.23. 02:54:55