Need for Speed (2015)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CD Galaxis mindig beáraz mindent saccolva, nyilván hülyén nézne ki ha kiírnának 9 ezret és lesz 11, ezért inkább többet írnak és lepődj meg hogy 2 rugóval kevesebbet gombolnak le rólad (bahaha, pont az EA állna meg ennyinél. DLC-kel lesz az 30 ezer is :D)
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Az úgy igen! 13990 Ft-ot akarnak elkérni PC-n ezért a hulladékért?
EA hülye vagy, menj haza és mondd meg anyucinak!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.26. 20:27:05
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
az autólistáról egyébként hiányzik az összes autó, amit az előzetesben láttunk :DD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.26. 17:42:52
"Nulla tenaci invia est via"
Pont pár hónapja (asszem február) volt egy ugyanilyen "kirúgtak, úgyhogy elmondom" és a faszi azt állította hogy UG3 lesz (jó, ez bejött) és a tréler detto ugaynolyan mint az UG1 introja (na ez már annyira nem)
És nincs 2011 óta fejlesztés alatt, akkor a Rivalst kezdték még... a térkép meg. Jaj.
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.05.26. 17:36:53
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

+ térkép
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2015.05.26. 17:23:06
Utóbbit meg tudom erősíteni.
Előbbit nem.
Én ugyanis Nem eredeti verzióval már végigjátszottam - és nem egy autót maxoltam ki akkor sem.
Origin(al) verzióval meg (ahogy a képek is tanúsítják) 50+ órája elvagyok, és az Autolog révén még újabb célok is lebegnek előttem - jelesül pár ismerősöm időinek, eredményeinek a túlszárnyalása.
Röviden: én nem unom.
S épp ezért merem majd olcsón megvenni a Rivalst is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.05.26. 16:29:58
Ahhoz képest (képekben - direkt Windowed állapotban, kedvenc autómmal):

Annyira nem jó a multi (kaotikus), hogy látható, mennyit játszottam vele csak az 50 órából, eddig.
Szerk.:
A legfontosabb lemaradt:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.05.26. 13:16:45
Lehet, elkap a gépszíj és megveszem digitben és kipróbálom a 6000+ -os CPU-n.
Persze hajaz az Underground/Carbon érára, de ahhoz kellene egy kellemes sztori is (Underground 2/Most Wanted/Carbon) meg persze a csöcsös leánykák is. Bár ilyenekre csak a BlackBox adott, a Ghost Games már nem foglalkozik ilyenekkel. Nekik a publikus és soha el nem készülő betaverzió, a 30 FPS-es korlát és a tonnányi ótós DLC a lényeg. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.26. 11:06:13
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.05.24. 02:40:42
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.05.23. 23:55:21
Gondolom egy külsőleg alap autóval is végig lehet majd nyomni a játékot.
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Köszönöm, itt ezen a ponton dőlt el nálam, hogy ez a játék (Underground folytatás) soha, semmilyen formában nem fog érdekelni. Azok a förtelmes vizuális tuning alkotások a szupersportkocsikon máig traumaként élnek bennem, amiket a 2005-ös MW hagyott maga mögött. Nagyon szépek lesznek a rózsaszínre festett kocsik a lehetetlenül ronda body customization-önkkel.
Mindenki másnak, aki erre vágyott, jó szórakozást a játékhoz. Remélem nektek tetszeni fog. Többé nem rontom itt a levegőt, sziasztok! <#bdead>#bdead>
Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2015.05.23. 20:24:47
LOL
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.05.23. 19:41:35
Neked. Nekem húsba vágó és érv***.
Viszont, a motor több sebből is vérzik, és nem autókára való. Legfeljebb annyira, mint amennyi egy Harcmezőben kell.
Szerk.: *** = mindaddig az is lesz, míg én is 4+ magról nem tudok írni.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.05.23. 13:02:11
---
amugy az nfs ug3-től hányok, a névadástól detto. dögölj meg EA.
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.05.23. 12:27:13
Forza.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Náluk nem is jelenti azt, mint a világ más tájain.
//Persze, náluk is vannak "mások" - de Japánban a divat olyan kaotikus, hogy még az "egyenesek" is képesek fájdalmasan öltözködni.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.05.23. 09:49:58

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.05.23. 03:06:44
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.05.23. 02:54:55