1447
  • Szabi #363
    kár hogy nem lehet neon az autók alatt :-(

bár az tény, hogy jobban néz ki így, mint az igazi... :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.08. 08:57:22
  • Skypack
    Szerintem lesz, a jelenlegi kínálat alapján kizárt, hogy kihagynák.
  • LeWyTy
    Pedig arra is van Rockett Bunny meg egyebek szépszámmal.
  • Krisztiam #360
    gondolom a Nissan gt-r nem lesz az autók között...
  • Szabi #359

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.07. 18:09:39
  • Bullitt
    IGN interjú
  • Szabi #356
  • Bullitt
    Saját pénzből van ott, EA régóta nem költ annyit a communityra, mint mondjuk 5 éve, az emberkét meg ismerem és ő inkább megmondja a véleményét mint kussol, mert marketing. Az megint más kérdés, hogy a vélemény mindig szubjektív :)
    Óvatos optimizmus van nálam is, bár rég nem tudok rápörögni a dologra mint jópár éve. Az igyekezet megvan, hogy aktuális dolgok legyenek a játékban, csak a giccses körítést kellett volna kihagyni a 12 évesek számára (bár ugyebár belőlük, illetve szüleikből van a legtöbb lé) :D
  • Szabi #354
  • IMYke2.0.0.0
    Az utolsó szerintem is mindent visz
  • IMYke2.0.0.0
    "Egyikük csak annyit írt, hogy ígéretes"

Nem fogja sem mondani, sem írni, hogy szar... pszichológiai jelenség.
    Mert ott van, mert ott lehet, mert láthatta, mert kipróbálhatta és mert hallotta a marketinget, látta a lányokat stb.
  • Skypack
  • Skypack
    Elkezdtem összeírni egy lehetséges autólistát, amiket eddig láttuk a videókban képeken.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    BMW E30 M3
    BMW E46 M3
    BMW E82 M1
    BMW F82 M4
    Ford Mustang GT 2015
    Ken Block Ford Mustang AWD
    Lamborghini Diablo GT
    Lamborghini Huracán
    Mazda RX7
    Mitshubishi EVO VIII/IX
    Nissan 180SX
    Nissan Skyline 2000GT-R
    Nissan Skyline R34 GTR
    Porsche 911
    Porsche 911 RWB
    Subaru BRZ

rx7,m1,evo
    m4,911
    skyline2000gtr
    rx7
    brz,diablo,m4
    e30
    huracán
    e46
    Utoljára szerkesztette: Skypack, 2015.08.07. 13:47:46
  • Bullitt
    Am már az E3-as gameplaynél is feltűnt... mintha lenne indexelés? :D
  • Dante73
    Ha nem veszek egy porschét, és csinálom meg az utsó képen lévő cuccot, vesszek meg.
    Van valakinek olcsó, eladó?
  • Bullitt
    Kamerás gameplay

Szép a grafika, de röviden ennyit tudok elmondani. Van pár ismerős kint Gamescomon (néhány NFS-es oldal adminja), majd megkérdezem milyen volt, elvileg zárt ajtók mögött is kaptak bemutatót. Egyikük csak annyit írt, hogy ígéretes, de nem részletezte, mert mentek piálni... sok ott az ingyen Kölsch :)
  • IMYke2.0.0.0
    Csak pár darab:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A végére:

Aduász:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.08.07. 10:57:48
  • smog15
    Aszfaltszárító kipufogó :D
  • Szabi #344
    azért ez így túlzás, ez pl. egy gyári Porshe versenyautó.. :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.07. 10:05:07
  • mulli1986
    Nakai san autóit egyfajta Bosozokunak szokták tekinteni, mivel a szó maga azt jelenti, hogy elveszti az uralmát, (gondolom maga a kocsi átalakítás felett) és hát ezek a Porschék is már valóban kicsit lost mind kategória :)
  • Szabi #342
    csak épp még semmi bosozokura utalót nem láttunk eddig a játékban :D
  • mulli1986
    Miért az európaiak igen? Néz meg egy Rat autót, meg egy Bosozokut. Mindkető izléstelen és szép a maga kategóriájába.
    Nekem egyébként tetszik, hogy megpróbálják a világgal megemésztetni a Bosozoku stílust ebben a játékban
  • Rev Hard
    A Pro Street nagy kedvenc volt nekem is, rengeteget mentem benne. És a fizika is jól megvolt csinálva arcade létére, nagy tempónál pillanatok alatt ellehetett dobni a vasat, a sivatag alaposan megizzasztott párszor.
    Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.08.06. 21:54:36
  • Skypack
    Diablo
  • Szabi #338
  • LeWyTy
    Neeeeem... a japánok sosem voltak normálisak.
  • Szabi #336
    annyi a különbség, hogy ezek mind valódi, létező autók :D

#334 igen, ő Stella, Nakai saját kis szerelme és az RWB első és legismertebb járgánya :)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.06. 21:35:06
  • SLICK
    úgy látom megint űrhajókká lehet tuningolni a kocsikat min a Carbonban...
  • Overburner
    Az most komolyan 3 kipufogó? :D
  • Szabi #333
  • Overburner
    Jó is volt az. Én szerettem. Kár hogy a Gripking kocsija egy fosvolt teljesítményileg.
  • Szabi #331
    ha jól rémlik, a prostreet-ben is a king-egeket kellet legyőzni aztán mégse lett rossz játék, bár kiemelkedően jó se.. :D
  • Dante73
    " Ha valami mindenből adni akar valamit, akkor semmiből nem ad eleget, sajnos."
  • Rev Hard
    5 -ig el kell számolni és már érdektelen ? LOL
  • Rev Hard
    Barátnő, feleség, stb, állítsátok oda a monitor mellé hagy táncoljon. Nő kérdés mindjárt megoldva.
  • Dante73
    Szerintem ezen a téren túl nagyot nem kell alkotni. Egyszerű történet, (vagy ha pályaverseny, akkor az sem kell, csak irány) normális, se nem túl árkád, se nem túl szimes, de azért FIZIKAI (nem script!!!) alapokon nyugvó, skálázható irányítás, Minél több verda, minél nagyobb szabadság, és a legfontosabb esetünkben, ne legyen zagyvalék az egész. (Mert ez a hírek szerint az lesz. 5 féle stílusban kell öt faszit meggyőzni, vagy mi)
    Na nálam innen érdektelen a dolog. Ha valami mindenből adni akar valamit, akkor semmiből nem ad eleget, sajnos. Hozzáteszem, majd néhány in-game videót megnézek azért, és őszintén remélem, csalódok pozitív értelemben. Régen azért ez egy jó sorozat volt, kár volt ennyire lezülleszteni.
  • LeWyTy
    Fúúúú.... hát a vélemény... kinek mi. Engem megvettek. (Pre-order kocsi meg szerintem régen is béna volt)
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.05. 16:11:43
  • Overburner
    Nekem elég lenne az a szint de sokaknak biztos nem. Van az a kategória aki mindenben talál szálkát.
  • Szabi #324
    azért a The Run-os főnöknéni meg a 370z-s csajok se voltak rosszak.. :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.05. 14:06:26
  • TBTPumpa
    Én csak azért örülök a lányoknak, mert lányok utoljára a 2008-as Undercoverben szerepeltek (ilyen bulihangulatban). Jó a 2011-es The Run-ba is volt néhány nőnemű egyed, de azokat nem is mutatták, meg semmit sem lehetett tudni róluk, csak a markegint anyagokon szerepeltek. Meg az nem is ezt az utcai illegális autóversenyzést követte (rajtjelzőnél leintős csaj).

Nem nehéz!
    2003-ban (Underground), 2004-ben (Underground 2) és 2005-ben (Most Wanted) sikerült jót alkotni. Ha azt hoznák ma is, valószínűleg elegendő lenne.