Need for Speed (2015)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Meg ahogy látom a Mustang is
http://www.gamespot.com/articles/need-for-speed-open-world-full-reboot-hitting-ps4-/1100-6427492/
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
csak kár hogy nem merték egyiket se pontosan lemásolni :-/
a videóban amúgy nem ez a hátsó lökhárító van a járgányon :)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.22. 21:17:27
"Nulla tenaci invia est via"

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
" Nagyon remélem, h jó lesz és underground 2 klon lesz online tartalommal "
Need for Speed II (1997)
Need for Speed III: Hot Pursuit (1998)
Need for Speed: High Stakes / Need for Speed: Road Challenge (1999)
Need for Speed: Porsche Unleashed (2000)
Need for Speed: Hot Pursuit 2 (2002)
Need for Speed: Underground (2003)
Need for Speed: Underground 2 (2004)
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground Rivals (2005)
Need for Speed: Carbon (2006)
Need for Speed: ProStreet (2007)
Need for Speed: Undercover (2008)
Need for Speed: Shift (2009)
Need for Speed: Nitro (2009)
Need for Speed: World (2010)
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: Shift 2 Unleashed(2011)
Need for Speed: The Run (2011)
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: Rivals (2013)
Nagyon szerettem az első kettőt, imádtam a 3. részt, a 4. nekem kicsit szaggatott már a Voodoo Banshee-n, a Porches-t is imádtam, és bár nem volt nagy előreugrás, de HP2-t is.
Az Underground 1 hirtelen más lett - jó is volt, meg nem is. A 2 csak pepita.
A Most Wanted 2005-öt azóta is imádom.
Carbont lenyomtam, tisztes iparosmunka volt.
Pro Street nem lett a kedvencem.
Undercover - sosem játszottam végig, akkora sokk volt az eleje.
Shift és Shift 2 - nincs kormányom, így kimaradt.
Nitro és World: kimaradt.
HP2010 - épp most hagytam abba a játékot vele. Nem kedvencem, de elgurultam vele.
A The Run nekem hatalmas csalódás volt.
A Most Wanted 2012 viszont nagy kedvencem. Origin szerint 38 órám van benne eddig és nem értem még a végére. Annak idején persze lenyomtam, nem tisztességes forrásból, DLC-k nélkül.
Rivals: nem fut jól a gépemen, de egyszer majd megveszem a fullos csomagot.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Ú, ilyeneket ne is mondj. Ennél is rosszabbat prediktálok, remélem nem lesz igazam. Már tavaly ilyenkor vészmadárkodtam (mikor kiderült, hogy nem lesz abban az évben új NFS), hogy mire kijön ez a rész, valószínűleg a másik gagyi: NFS World-öt bezárják, és ebbe mentik át a mikrotranzakciós rendszerüket, egyszerűen már beleintegrálják az új NFS játékokba.
Ebből a jóslatomból a World bezárása megvalósult, előre félek, hogy a másik is meg fog, és ez már egy mikrotranzakciós NFS lesz. Remélem hatalmasat tévedek, de ha így lesz, kuka.
Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2015.05.22. 19:24:04
Jó volna, EA végre elkezdene játékot csinálni, és nem pénzt.... Mert, ha játékot csinálna, jönne a pénz is. Így meg, egyre több az igénytelen játékos, akik EA, meg Ubi játékokon nőnek fel, és azt hiszik, ha van sok blúr, meg lehet driftelni, az A JÁTÉK. Pedig.... nagyon nem.
http://www.freetvmaci.info/
#80: Ma már "eredeti játékot" is lehetetlen csinálni. R*-nak most talán sikerült, nagyon eltalálták a GTA5 PC-s változatát, de mint tudjuk, a futószalagon érkező játékok közül nem sok jót lehet emlegetni. NFSt is lehet nevezni annak, de x éve már nagyon nem tudtak mit kitalálni. Volt néhány jó alapötlet az újak közül, de nagyjából mindegyiknek csőd lett a vége, de csinálták tovább, mert visszahozta a fejlesztés árát...
Ha már összeraknak egy olyan játékot, amiben nem kell minden kanyarban driftelni, mosom kezeim, örülni fogok neki. Nem tették magasra a lécet az elmúlt 5 (talán 10 évben), szóval most már csak az következik, hogy mennyire fogják magukat mélyebbre ásni, ha kapunk valami DLC huszár szar játékot.
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.05.22. 18:48:13
Én, csak egy normális irányítást, jó kocsikat, (Sokat alapból, és nem fizetős DLC-ként) részletes tuningot, egy összefüggő nagy területet szeretnék. Jó multival, és odafigyeléssel, a fejlesztők részéről.
Sosem kapok ilyen játékot, sajnos.... <#wave>#wave>
http://www.freetvmaci.info/
Vagy Carmageddon, Colin 2
Nagyon remélem, h jó lesz és underground 2 klon lesz online tartalommal
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
A legelső NFS-ből toltam a DOS, Windows (TNFS SE) verziót és a PlayStation, 3DO platformokon, egyedül a Sega Saturn változat maradt ki, de ami késik, nem múlik. Szóval eléggé előttem van az első Need For Speed játék. Ennek ránézésre köze sem lesz hozzá, ez a játék a legelső NFS megcsúfolása, éljen, a rebootok korát éljük, most már újradefiniálják az első részt is egy igénytelen gagyisággá, de hát ez kellett nektek, én is leírtam a fejlesztőknek milyen játékot csináljanak, hát nem olyat csináltak, többségben voltatok, örülhettek. <#levele>#levele>
Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2015.05.22. 18:29:03
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.05.22. 17:27:08
Ezt a játékot úgy akarja letolni a marketingrészleg a torkunkon, hogy ez az a rész, ami majd az EREDETI hangulatot hozza, ember, nézz már rá a játék címére. Érted már mi a gond?
Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2015.05.22. 15:23:10
Simply Jaguar Complete Pack
Ferrari Edizioni Speciali Complete Pack
Concept Lamborghini Complete Pack
The Koenigsegg Agera One
Complete Movie Pack
Loaded Garage Pack
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Need for Speed - miért van szükség a teljes rebootra?
Vigyázat Gamestar Link
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.05.22. 12:51:49
//Azért kérdezem, mert amikor próbát tettem a játékkal, akkor nem tiszta forrásból, és abban minden benne volt - így nem tudom, mi hiányozna az alapjátékkal.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.05.22. 12:42:38
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.05.22. 12:26:22
Igazából ez egyéni preferencia, úgyhogy ezen nem kell felkapni a vizet. Nekem annyira nem jön be a Crew fizikája, az irányításban is vannak problémák, de amit hallottam, hogy a fejlesztés korai szakában ennél sokkal sokkal rosszabb volt, ahhoz képest szép amit elértek. Amire kíváncsi lennék, hogy pl a World of Speed milyen lehet. És értettem mit írtál, de kiragadva vicces volt a mondat. :)
/ON
Rivalsban az volt a legnagyobb probléma, hogy még egyszer el akarták adni a 2010-es Hot Pursuitot Ferrarikkal és Frostbite engine-el. Csak annyira nem jött be.
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Azzal egyet értek hogy az a 2 év fejlesztés nem jelent semmit, mert az utóbbi években is két évig fejlesztettek minden egyes részt, csak az egyik évben a Black Box, a másik évben meg ha jól emlékszem a Criterion adta ki a saját játékát.
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
#60 Horizon 2-t itt megemlíteném a Forza multja miatt biztos nem valami összecsapott tré fizika van alatta holott még sajnos nem volt lehetőségem kipróbálni. Crew fizikája itt ott elég érdekes. Főleg ha rámész egy mágikus kavicsra pl és elszállsz a francba :D
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.05.22. 11:38:20
Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2015.05.22. 11:16:55
Jó a tréler, beszabehu egyből, csakhogy ez van 3-4 éve, jók az előzetesek, de a játékból mindig hiányzik valami, mintha elvesztett volna egy sebességet a váltó...
Tavaly visszahozták a Ferrarit x év után, most meg megint UG-znak és tuti nem lesz vörös ágaskodó paci :(
Leginkább ezektől tartok a tréler alapján:
- bedriftelsz minden kanyart mint a HP-ban, MW-ben, Rivalsban...
- ... és Burnout szintű roncsderbi lesz versenyzés helyett, idióta "fegyverekkel" (komolyan a Rivalsban már nagyon elrugaszkodtak, HP-ban még épp olyan dolgok voltak ami úgy-ahogy elfogadható.)
- csak éjszaka lesz (2015-ben ez már... gáz)
- megint nedves lesz minden egy csepp eső nélkül (szintén gáz 2015-ben, de már anno 2003-ban is az volt)
- EA... ˇˇ 'Nuff said
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
A másik amiben még bízok, hogy részletes tuninglehetőségek lesznek benne na és persze sok.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.05.21. 20:20:57
imádom Nakai-San-t és amit kihoz a járgányokból.. bakancslistán rajta van a meglátogatása, majd egy saját autóval távozni tőle :D
a járgány pedig a Rauh Welt Pandora One
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.21. 21:00:38
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.05.21. 20:05:33
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.05.21. 20:05:06
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.05.21. 19:58:35