1447
  • Skypack
  • Snexi
    rivalsal mi volt a gond?én nem emlékszem olyan nagy bugokra
  • TBTPumpa
    A szokásos EA féle pre-aplha gameplay. Ami az elmúlt években ment. Megy a nagy nagy hype, aztán a megjelenéskor meg mindenki kap egy bughalmaz, épphogy működő publikus bétaváltozatot. Ugyanaz lesz itt is, mint anno a BF4-nél és tavaly a Dragon Age Inquisition-nél. Kapunk 13000 Ft-ért egy szuper kis public beta állapotú játékot, amelyhez sok-sok DLC érkezik + online kapcsolatot igényel + Denuvo DRM + Frostbite 30 FPS limit (by Rivals). Végülis jó ez, mert EA, meg NFS, meg hangulatos, meg autók, meg sebességérzet, meg nagy bejárható terület, meg madafaka OST, meg Underground meg Carbon éra meg meg...
    Star Wars Battlefront is ugyanebben a cipőben jár. Abból is mindenki kap egy szép méretes és bugos publikus bétát. Egyedül a Mirror's Edge Catalyst-nál nem láttam a pre-alfa feliratot, szóval bizakodom. De ha láttam is volna, megnyugodnék, mert azt csak 2016 február végén tervezik (8 hónap) kihozni és nem pedig idén november elején (5 hónap múlva)!

Az eddigi 1,5 éves ciklusok helyett most 2,5 évük volt összehozni valamit és csak pre-alfára futotta. Ha valóban annyi tartalom és terület lesz a játékban, ahogy ígérik, akkor ez sehogysem fog elkészülni novemberig. Persze nem is az a cél, hogy a vásárló egy kész terméket kapjon. A cél, ünnepi szezonban kihozni, legyen bármilyen állapotú is, mert az garantált bevételt hoz.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.16. 11:42:19
  • Overburner
    Hát ez elég ígéretesnek tűnik így elsőre :D
  • LeWyTy
    A hangulatát nagyon eltalálták.
  • IMYke2.0.0.0
    Nyilván tudom [összessel játszottam szinte, csak a multi only-kkal nem].
  • RYO21
    Nem ez az első NFS ahol vizes minden.
  • IMYke2.0.0.0
    Van egy sejtésem miért nincs száraz felület: több particle effecttel kellene foglalkoznia a motornak verseny közben [csúsztatáskor füst]. Így, a vizes utakkal ez ki van küszöbölve a kerekeknél lévő extra minimális víz fröcskölős textúrával.

Szerk.: Ja és persze a csillogó út az olyan "menő" fílinget ad a lurkóknak.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.16. 08:15:42
  • smog15
    Volt olyan kép amin nem volt víz? :D

Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.06.16. 07:56:40
  • IMYke2.0.0.0
    Anyukáját annak, aki ezt a kamera settinget elkészítette - mintha egy hullámvasútról szálltam volna le...

Video alatt:

"Frostbite Edy 6 hours ago

that camera angle is called action camera and it is OPTIONAL. Like this to let everypne know."
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.16. 06:36:35
  • Szabi #192

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.16. 05:41:20
  • LeWyTy
    Attól a kameramozgástól már most szédülök. És ennél (ránézésre) arcadabb fizikát már össze se lehetne rakni. De legalább jól néz ki.
  • Rev Hard
    Azért az Underground 2 -ben nem kellett driftelni ha kell ha nem, szépen lehetett csúsztatni az autót ettől függetlenül, ám egy jól megépített vas a kanyarokban azért betapadt rendesen. Pont annyit csúsztak a vasak hogyha benéztél valamit akkor eldobd a vasat vagy kipördülj.
  • smog15
    Underground 2 feeling tényleg megvan, tuning egyenlőre amennyit látni belőle tetszik, kamera mozgás már kevésbé, minden kanyart driftelve bevenni is U2-re emlékeztet, egyenlőre tetszik.
  • Rev Hard
    Amennyire sikerült eddig informálódnom azt mondják hogy a kamera mozgását lehet majd állítani.
  • Norbi1990
    Most akkor ez a Need For Speed: Burnout? :D
  • Rev Hard
    Lehet hogy a kamera mozgás az ami megtévesztő számomra is, minden esetre kell még néhány ízelítő ahhoz hogy tudjam hova helyezni a játékot. A The Run volt az utolsó amit toltam, még nem vagyok biztos abban hogy ez majd megtöri az alakuló jeget de bizakodó vagyok.
  • mulli1986
    Underground 2 feeling megvan. Kamera tényleg fos. Sín driftelés fos. (Mondjuk ilyenről még nem halottam) Ez még akármi is lehet...
  • szabii98
    Hát ez a kamera elég gagyi így, de amúgy nagyon tetszik maga a játék és az elképzelés. Kicsit mondjuk félek Ken Block miatt(hoonigan felirat, meg a trailerben is benne van), de elég jó is lehet ebből
  • Rev Hard
    Aki nem tudná miről van szó. Én egyáltalán nem vagyok elragadtatva tőle.

• ToCsEk
    jó volt ez a pre alpha gameplay, csak a kamera "idétlen" mozgása nem jött be többi faszás
  • Gabor77
    Ezt? Preorder??? Mi ez már megint....drift drift drift...btw, sapis árnyékos fószer az Ken Block :D
  • RYO21
    Ez valami vicc? Úgy rángatózik a kamera kanyarodásnál mint valami mobilos játékban...
  • Szabi #179
    najó.. hol a preorder gomb? :D
  • Rev Hard
    Amióta játszok talán 1-2 csalóval találkoztam, ahhoz képest hogy több millióan megvették a játékot csak PC -re ez nem nagy szám. A Rockstar meg is mondta anno hogy kiemelten foglalkoznak a csalókkal, tehát aki bepróbálkozik esélyes hogy előbb utóbb kulcsostul megy a levesbe.
    Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.06.15. 21:16:34
  • Overburner
    Except the cheaters. Bár most harangozták be a bannrohamot.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.15. 21:13:17
  • Rev Hard
    Az inaktív mód ott van a játékban, pont az ilyenek miatt találták ki. Ha meg biztosítás van az autódon onnantól kezdve a biztosítótól mindig kapsz egy újat, aki meg megkárosított perkál, minél drágább az autód annál többet.
  • Stockbauer33 #175
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nekem még warezban se :D

[spoiler]előzménnyel :)
    [/spoiler]
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.06.15. 20:30:27
  • Overburner
    Hiba :D
  • Szabi #173
    nem az 1-2 hét az érdekes.. hanem hogy megveszel egy játékot és mások már 2 hete játszhatnak vele, te meg várj türelmesen ha már kifizettél érte 15ezret.. :D

én még nem vettem meg a GTAV-t, de nem is nagyon hiányzik :DD
  • Rev Hard
    Hát ez max azt érinti aki annyira kocka hogy nem bír kivárni még 1-2 hetet a megjelenésig. Én a GTA V-t pl. egy hónappal a megjelenés után vettem meg, akkor jött meg a kedvem hozzá. Kb. nem vesztettem vele semmit.
  • Szabi #171
    xdobozon1-en az EA Access-esek megjelenés előtt játszhatnak az új NFS-el.. -.-
  • IMYke2.0.0.0
    Ilyesmire gondoltam.
  • Szabi #169
    én idén a változatosság kedvéért jobban örülnék gagyi előzetes videónak.. de egy jól összerakott játéknak.. sajnos a jó videó gagyi játék kombót már sokszor megkaptuk :D
  • Bullitt
    Mivel gameplayt mondanak egy hónapja, fogalmam sincs honnan vetted, hogy összeCGI-zett trailer lesz :)
  • IMYke2.0.0.0
    Tuti, hogy valami rángatódzó kamerás, menetközben festést és tuningot váltogató frankó videót rittyentenek hozzá, de a kérdés inkább az, hogy miként fog ez a "valóságban" kinézni - ne trailert nyomjanak, hanem demót.................
  • SLICK
    itt is vizes lesz még az istennek a faszája is
  • Skypack
    Lehet felnit cserélni nem semmi, lehet hogy még át is lehet festeni az autót ?
  • Szabi #164
    holnap este jön a tuningot bemutató videó, de előtte még kaptunk egy képet :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ha személyesen még nem is, de írásból ismerlek, és tudom, hogy nem szokásod sértegetőnek lenni :)
    A The Run-t végigjátszottam még 4850-esen, minimumon, 1280-ban.
    A Rivalsszal már nem bír a 4870-esed úgy vele, hogy az is 1280-ban fut (ugye "szép" a látvány egy 27"-es, 1920-as natív monitoron ), mint tette azt a Frostbite eső verziójával.
    Cserébe tehát, vannak olyan szakaszok [nem is egy], ahol ha nem is diavetítés, de olyan 4-10 FPS-re esik a sebesség.
    Itt (könyvtár) meg hiába a 7790, ha kevés a proci, és nincs a játék (ez utóbbit hamarosan pótlom).