1447
  • Krisztiam #443
    nem tudom mikor szoknak már le ezekről az esőcseppekről, minek az? rivals-ban is úgy volt sütött a nap közben vizes volt az autó :D
  • IMYke2.0.0.0
    Kibaszott nyálkás csillogás...
  • Overburner
    Nah elvileg kiderült hogy az Ekstark zenék amiket korábban linkeltem ide nem lesznek benne a játékban. Valaki csinált egy fake accountot Ekstark néven hogy ezzel átvágja az embereket. :D Sajnos....pedig jó zenék viszont látnám őket itt is.
  • TBTPumpa
    Éljen a Photoshop!
  • TBTPumpa
    Ez sem rossz (GamesCom trailer alól):
  • Overburner

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.08.20. 17:31:33
  • Cortinaar
    Nissan Silvia, yeah!
  • Krisztiam #436
    Rengeteg egyéb kocsira is számíthatunk :)
  • Gibor
    Ezt meg kommentek között találtam :D Egyre finomabb az autólista, végre jönnek a kedvenc Japán vasaim.
  • Krisztiam #434
    Supra
  • Szabi #433
  • RYO21
    -fav
    Mert érdekel a játék és nemakarom szétspoilerezni magam megjelenésig :D
  • Overburner
    Valaki redditen azt irta hogy elvileg lesz szerkesztő benne de nem mutatott fel semmi alátámasztást szóval nem tudom. Valami lightos matrica szerkesztő lenne annak örülnék kb mint a MW-ben vagy az Underground 2-ben.

Legjobb kérés a devek felé. Ezen most jót nevettem.

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.08.18. 14:10:48
  • smog15
  • Skypack
  • LeWyTy
    Az már akkor is undorító volt... bár a maga anonimitásával adott egy olyan érzést mintha házilag gányolnál padot a kocsidra, így akkorát csinálhatsz amekkorát akarsz. Meg azokon a pályaversenyeken még majdnem értelme is volt, de utcán már felesleges.
    Szerintem jobb ha márkanevet követve tesznek bele dolgokat... az egyediségen úgy sem változtat semmit hogy most 2cm-el rövidebb vagy hoszabb egy alkatrész... mindenki úgyis ugyanazt választhatja.
    (ezért ilyesmiket is betehetnék ha másnak nem akkor csak matricát #dapper #illest ...stb )
    (tényleg! matricázni vagy bármit lehet majd? mert az tényleg visszalépés lenne)
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.17. 21:48:06
  • Overburner
    Igazából életben sem fogsz kivágni darabokat egy spoilerből vagy mellé hegeszteni hozzá. Olyan amilyen ahogy megveszed a "boltban". Szerintem nem baj ha ezt kihagyják.
  • SLICK
    akkor ez visszafejlődés
  • Skypack
    Ha már van 180sx, akkor jöhetne a teljes csapat
    Utoljára szerkesztette: Skypack, 2015.08.16. 22:28:03
  • LeWyTy
    Ha az FC 7-et beleraknák... na akkor tényleg respect. Végülis a témától az sincs éppen távol.
  • Gibor
    FD RX-7 volt a gamescom-os trailerben ;) Supra, Skyline r32-33-34 valamelyike kell hogy legyen.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem. Nem lesz. Tuti.
  • Rev Hard
    A Suprát tuti nem hagyják ki.
  • LeWyTy
    350z-t meg 370z-t sem meg suprát és mazdákat sem... pedig ha arról szól amiről akkor a vankel mazdák nem maradhatnak ki.

#419 Engem inkább az zavart a körforgalomban való driftelésnél hogy olyan volt mintha magától csúszna körbe... neked meg csak elkezdeni kell a kanyart és nyomni a gázt majd befejezni a driftet.... (undorítóan árkád)
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.16. 13:36:48
  • SLICK
    engem kurvára idegesít, hogy minden kanyart driftelve kell bevenni, normálisan már nem is lehet kanyarodni.
    A másik borzasztó ahogy a körforgalomban driftel és az a motorhang közben. Ilyen motor tiltás a büdös életbe nincs.

Na meg egyáltalán lesz olyan tuning lehetőség mint a Carbon + Pro Streetben volt, hogy akár egy hátsó spoilert szélesíthetünk vagy állíthatjuk a magasságát?
  • Krisztiam #418
    evo 9-es, 458 italia hmm de még mindig nem látom a nissan gt-r -t sajna :(
  • paj01
    legjobb ffb/fizika volt benne. Isteni volt kormánnyal a többi nfs-hez képest. Törés is egész kellemes plusz volt benne. Ötvöznék az nfsu2-vel és kész is lenne a tökéletes NFS.
  • Rev Hard
    Alapvetően pályaverseny volt, de mégis megpróbált a street vonalon maradni. Nekem is az egyik kedvencem volt.
  • szabii98
    A ProStreet eléggé megosztotta a közönséget úgy emlékszem, de szerintem az egyik legjobb NFS volt. Nagyon imádtam
  • Skypack
    Eddigi infók, eddigi autólista itt szépen összegyűjtve, ha valakit érdekel.
  • grebber
    Ha meglesz új gép én előbb végigtolom az összes kihagyott nfs-t sajnos rengeteget kihagytam.

The Need for Speed (1994) - erre nem emlékszem de szerintem kimaradt
    Need for Speed: High Stakes / Need for Speed: Road Challenge (1999) - erre sem emlékszem tuti kimaradt
    Need for Speed: Porsche Unleashed (2000) - kimaradt
    Need for Speed: Underground Rivals (2005) - kimaradt
    Need for Speed: Carbon (2006) - sosem értem még a végére
    Need for Speed: ProStreet (2007) - kimaradt
    Need for Speed: Shift (2009) - kimaradt
    Need for Speed: Nitro (2009 - kimaradt
    Need for Speed: Hot Pursuit (2010) - kimaradt
    Need for Speed: Shift 2 Unleashed (2011) - kimaradt
    Need for Speed: The Run (2011) - kimaradt
    Need for Speed: Rivals (2013) - kimaradt
    Need for Speed: No Limits (2015) - droidra még nem jelent meg

Lesz mit pótolni

• LeWyTy
    Minden videóban ott a demo timer.... nem lesz majd ebből valami publikus vagy crackelt?
  • grebber
    Egy óra az új Need for Speeddel
  • LeWyTy
    Hát szerintem ha ilyesmikre futja nekik, akkor lesz még pár meglepetés.
  • Gibor
    Jaja, az brutál hogy ilyenekre is gondoltak... Remélem tele tömik jdm vasakkal.
  • LeWyTy
    SILEIGHTY?!?!?!?!?!?!? ááááááááá!!!!!!!! AKAROM MOST!!!!! MOST!!!!!
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.14. 20:29:07
  • Rev Hard
    Úgy tűnik a kamera mozgásának a mértéke is állítható, tehát nem csak on / off van. Így már egész jól fest a játék, az irányítás hasonló az Underground 2 -höz.
  • Skypack
  • Skypack
  • Bullitt
    Most jöttem rá hogy aki Dariust játszotta az többek közt a BSG-ben Helo volt :D Meg egy rakás kanadai sorozatban.

Azért Cross pl visszatérhetne. Az egyetlen valamire való karakter amit kitermelt a BlackBox anno.

EVERYONEEEE!