Need for Speed (2015)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.16. 05:41:20

"Nulla tenaci invia est via"

LeWyTy
Attól a kameramozgástól már most szédülök. És ennél (ránézésre) arcadabb fizikát már össze se lehetne rakni. De legalább jól néz ki.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Rev Hard
Azért az Underground 2 -ben nem kellett driftelni ha kell ha nem, szépen lehetett csúsztatni az autót ettől függetlenül, ám egy jól megépített vas a kanyarokban azért betapadt rendesen. Pont annyit csúsztak a vasak hogyha benéztél valamit akkor eldobd a vasat vagy kipördülj.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Underground 2 feeling tényleg megvan, tuning egyenlőre amennyit látni belőle tetszik, kamera mozgás már kevésbé, minden kanyart driftelve bevenni is U2-re emlékeztet, egyenlőre tetszik.

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Rev Hard
Amennyire sikerült eddig informálódnom azt mondják hogy a kamera mozgását lehet majd állítani.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Norbi1990
Most akkor ez a Need For Speed: Burnout? 😄
Rev Hard
Lehet hogy a kamera mozgás az ami megtévesztő számomra is, minden esetre kell még néhány ízelítő ahhoz hogy tudjam hova helyezni a játékot. A The Run volt az utolsó amit toltam, még nem vagyok biztos abban hogy ez majd megtöri az alakuló jeget de bizakodó vagyok.

mulli1986
Underground 2 feeling megvan. Kamera tényleg fos. Sín driftelés fos. (Mondjuk ilyenről még nem halottam) Ez még akármi is lehet...

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

szabii98
Hát ez a kamera elég gagyi így, de amúgy nagyon tetszik maga a játék és az elképzelés. Kicsit mondjuk félek Ken Block miatt(hoonigan felirat, meg a trailerben is benne van), de elég jó is lehet ebből

I met God. She's black

Rev Hard
Aki nem tudná miről van szó. Én egyáltalán nem vagyok elragadtatva tőle.

ToCsEk
jó volt ez a pre alpha gameplay, csak a kamera "idétlen" mozgása nem jött be többi faszás

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Gabor77
Ezt? Preorder??? Mi ez már megint....drift drift drift...btw, sapis árnyékos fószer az Ken Block 😄

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Ez valami vicc? Úgy rángatózik a kamera kanyarodásnál mint valami mobilos játékban...

Szabi
najó.. hol a preorder gomb? 😄

Rev Hard
Amióta játszok talán 1-2 csalóval találkoztam, ahhoz képest hogy több millióan megvették a játékot csak PC -re ez nem nagy szám. A Rockstar meg is mondta anno hogy kiemelten foglalkoznak a csalókkal, tehát aki bepróbálkozik esélyes hogy előbb utóbb kulcsostul megy a levesbe.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.06.15. 21:16:34

Overburner
Except the cheaters. Bár most harangozták be a bannrohamot. <#gonosz1>
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.15. 21:13:17

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Rev Hard
Az inaktív mód ott van a játékban, pont az ilyenek miatt találták ki. Ha meg biztosítás van az autódon onnantól kezdve a biztosítótól mindig kapsz egy újat, aki meg megkárosított perkál, minél drágább az autód annál többet.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nekem még warezban se 😄

előzménnyel 😊

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.06.15. 20:30:27

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Overburner
Hiba 😄

Szabi
nem az 1-2 hét az érdekes.. hanem hogy megveszel egy játékot és mások már 2 hete játszhatnak vele, te meg várj türelmesen ha már kifizettél érte 15ezret.. 😄

én még nem vettem meg a GTAV-t, de nem is nagyon hiányzik 😄D

Rev Hard
Hát ez max azt érinti aki annyira kocka hogy nem bír kivárni még 1-2 hetet a megjelenésig. Én a GTA V-t pl. egy hónappal a megjelenés után vettem meg, akkor jött meg a kedvem hozzá. Kb. nem vesztettem vele semmit.

Szabi
xdobozon1-en az EA Access-esek megjelenés előtt játszhatnak az új NFS-el.. -.-

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szabi
én idén a változatosság kedvéért jobban örülnék gagyi előzetes videónak.. de egy jól összerakott játéknak.. sajnos a jó videó gagyi játék kombót már sokszor megkaptuk 😄

Mivel gameplayt mondanak egy hónapja, fogalmam sincs honnan vetted, hogy összeCGI-zett trailer lesz 😊

IMYke2.0.0.0
Tuti, hogy valami rángatódzó kamerás, menetközben festést és tuningot váltogató frankó videót rittyentenek hozzá, de a kérdés inkább az, hogy miként fog ez a "valóságban" kinézni - ne trailert nyomjanak, hanem demót.................

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SLICK
itt is vizes lesz még az istennek a faszája is

Skypack
Lehet felnit cserélni nem semmi, lehet hogy még át is lehet festeni az autót ? <#banplz>

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szabi
holnap este jön a tuningot bemutató videó, de előtte még kaptunk egy képet 😄

IMYke2.0.0.0
Ha személyesen még nem is, de írásból ismerlek, és tudom, hogy nem szokásod sértegetőnek lenni 😊
A The Run-t végigjátszottam még 4850-esen, minimumon, 1280-ban.
A Rivalsszal már nem bír a 4870-esed úgy vele, hogy az is 1280-ban fut (ugye "szép" a látvány egy 27"-es, 1920-as natív monitoron <#nevetes1>), mint tette azt a Frostbite eső verziójával.
Cserébe tehát, vannak olyan szakaszok , ahol ha nem is diavetítés, de olyan 4-10 FPS-re esik a sebesség.
Itt (könyvtár) meg hiába a 7790, ha kevés a proci, és nincs a játék (ez utóbbit hamarosan pótlom).

arty
oké, de az a te gondod*, semmi köze a motorhoz magához - az bizony alkalmas igen jól kinéző játékot prezentálni, nem rosszabb, mint az uj mostwantedé, ami kb az állandóan vizes aszfalton tul semmit nem tud 😊

* félre ne érts, nem arrogánsan értem, hanem h sajnos most/még nem telik jobbra. de tényleg remélem, h egyszer végiggördülhetsz a Run-on és a Rivalson is

Forza.

Szabi
wut ? 😄

Dikk milyen komoly lap lett neki.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Szabi
E3-mon jön majd tuningot bemutató videó.. egy biztos, ismét kapunk egy jó videót.. aztán hogy a játék milyen lesz... 😊

LeWyTy
Ezek alapból lesznek. A DLC-k max kocsik lesznek vagy tuingok.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ryder159
5 féle karrier? Akkor az első 5 DLC már meg is van.<#banplz>

IMYke2.0.0.0
Eredeti játékaink klub - péntek - 18:15
Ide: 18:17.
Nos?

//Sőt, ezt is ugye ma 18:15-kor írtam.
//Továbbá: a képet én szerkesztettem át - az eredeti: Ubisoft unplugged

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.05.31. 18:18:01

maffioso
Fú de dejavu-m van. Nem írtad már tök ugyanezt a kommentet valahova?

\"If in doubt, flat out!\"

LeWyTy
Nekem valamiért az a félszem hogy ez is egy cukormázas bughalmaz lesz ami csak akkor játszható ha a net is úgy akarja meg csak azért mert szép, nem pedig azért mert jó.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.05.30. 01:19:05

Csak nehogy új járjunk mint a Battlefield Hardline esetében.

LeWyTy
erre is van megoldás: Crack.exe

Ha az egész játék online alapokra lesz építve, cseszhetjük a ruszkikat. Mondjuk én már magasról teszek rá, ez számomra már egy torrentet sem ér meg. Szép volt, jó volt, nekem ennyi elég is volt, 2010-es Hot Pursuit-tel bezárólag.

Gabor77
Erre is lesz megoldás...oroszok 😄

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

IMYke2.0.0.0
Amúgy az egész játékról kialakult előzetes véleményem:

Erőltetett multi, frankó kis DRM-mel, zéró A.I. ellenfél, és folyamatos küszködés a pinggel, a szerverről ledobásokkal, és az idióta idegenekkel, és 1-2 év múlva a lekapcsolt szerverek miatt ezzel szembesülni:

Nem hangzik túl acélosan.

IMYke2.0.0.0
Mondanám, hogy ez manapság hétköznapi, de akkor sem mondom.
Helyette: szüljenek sünt!

TBTPumpa
+ Denuvo DRM is lesz a biztonság kedvéért. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Overburner
<#eljen> Béna MS. De ez is valami 😄

Gratulálok a Microsoftnak 😊

Szóval a világ neve Ventura Bay, lesz tengerpart, belváros, és még kanyonok is. Ötféle karrier (Speed, Style, Build, Crew, Outlaw). November 3-án jön.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.