1447
-
#82 Nekem az NfS Porsche tetszett utoljára igazán, még az UG2, és a Most Wanted sem volt vészes, de azóta.... Utóbbi 5-6 évben, már csak megnézem youtube-n, és le sem töltöm, annyit nem érnek. Nem hogy még pénzt adjak értük.
Jó volna, EA végre elkezdene játékot csinálni, és nem pénzt.... Mert, ha játékot csinálna, jönne a pénz is. Így meg, egyre több az igénytelen játékos, akik EA, meg Ubi játékokon nőnek fel, és azt hiszik, ha van sok blúr, meg lehet driftelni, az A JÁTÉK. Pedig.... nagyon nem. -
#81 #78: omg...mindegy :D majd ha jön az armageddon, akkor is nézz be, hogy ránk fogd :D
#80: Ma már "eredeti játékot" is lehetetlen csinálni. R*-nak most talán sikerült, nagyon eltalálták a GTA5 PC-s változatát, de mint tudjuk, a futószalagon érkező játékok közül nem sok jót lehet emlegetni. NFSt is lehet nevezni annak, de x éve már nagyon nem tudtak mit kitalálni. Volt néhány jó alapötlet az újak közül, de nagyjából mindegyiknek csőd lett a vége, de csinálták tovább, mert visszahozta a fejlesztés árát...
Ha már összeraknak egy olyan játékot, amiben nem kell minden kanyarban driftelni, mosom kezeim, örülni fogok neki. Nem tették magasra a lécet az elmúlt 5 (talán 10 évben), szóval most már csak az következik, hogy mennyire fogják magukat mélyebbre ásni, ha kapunk valami DLC huszár szar játékot.
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.05.22. 18:48:13 -
#80 Mindenkinek másutt van az a pont, ahonnan az NFS lecsúszott, de teljesen. És amilyen katyvasz van, (illetve vonult végig a sorozaton) ma már eredeti NFS-t csinálni, szinte lehetetlen. Nagyon oda kell figyelni arra, hogy a régi, KICSIT szimesebb irányítás, és a driftelős is benne legyen, Hogy a Fast and Forious fanok is kilegyenek elégítve, és azok is, akik tényleg az origi, 94'-est kedvelték igazán. Mission Impossible....
Én, csak egy normális irányítást, jó kocsikat, (Sokat alapból, és nem fizetős DLC-ként) részletes tuningot, egy összefüggő nagy területet szeretnék. Jó multival, és odafigyeléssel, a fejlesztők részéről.
Sosem kapok ilyen játékot, sajnos.... -
#79 Kinek hogy. Nekem az NFSU volt az első NFS ami bejött, én onnantól szamitom. Elozokkel is játszottam kicsit, de inkább visszamentem a STUNS-ra!!!!
Vagy Carmageddon, Colin 2
Nagyon remélem, h jó lesz és underground 2 klon lesz online tartalommal -
InfoCsill #78 Akkor gondolom nektek bejön az ízlésficamos rózsaszín 180SX képi világa is. (előre félek, ha többet mutatnak, egyre rosszabb lesz a helyzet)
A legelső NFS-ből toltam a DOS, Windows (TNFS SE) verziót és a PlayStation, 3DO platformokon, egyedül a Sega Saturn változat maradt ki, de ami késik, nem múlik. Szóval eléggé előttem van az első Need For Speed játék. Ennek ránézésre köze sem lesz hozzá, ez a játék a legelső NFS megcsúfolása, éljen, a rebootok korát éljük, most már újradefiniálják az első részt is egy igénytelen gagyisággá, de hát ez kellett nektek, én is leírtam a fejlesztőknek milyen játékot csináljanak, hát nem olyat csináltak, többségben voltatok, örülhettek.
Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2015.05.22. 18:29:03 -
#77 1 teaser videót kaptunk...mit akarnak letolni a torkodon?:D
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.05.22. 17:27:08 -
InfoCsill #76 Irigyellek. :) Én sajnos sírok. -
InfoCsill #75 Látom az egészből nem értettél meg semmit.
Ezt a játékot úgy akarja letolni a marketingrészleg a torkunkon, hogy ez az a rész, ami majd az EREDETI hangulatot hozza, ember, nézz már rá a játék címére. Érted már mi a gond?
Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2015.05.22. 15:23:10 -
Bullitt #74 Nope, ez a címe most simán, hogy Need for Speed. Mert "reboot" és mert csak. (próbálok nem röhögni) :) -
#73 "Full reveal on 6.15.15 with the first look at customization" -
#72 Nem nevezzük át a topikot NFS Underground 3-ra? -
#71 Köszi srácok - a rohadt életbe, akkor csak a Complete kéne mégis... az meg még bazi drága. -
#70 kb. az autólista feléről :D -
#69 Ezeket tartalmazza pluszban a complete.
Simply Jaguar Complete Pack
Ferrari Edizioni Speciali Complete Pack
Concept Lamborghini Complete Pack
The Koenigsegg Agera One
Complete Movie Pack
Loaded Garage Pack -
#68 Autók csak elvileg. Nem tudom hány Autó pakkot adtak ki de volt pár.
Need for Speed - miért van szükség a teljes rebootra?
Vigyázat Gamestar Link
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.05.22. 12:51:49 -
#67 "Rivals" esetében miről maradok le, ha csak az alapjátékot veszem meg szürkéből, és nem fizetek 4-6x annyit a komplett csomagért?
//Azért kérdezem, mert amikor próbát tettem a játékkal, akkor nem tiszta forrásból, és abban minden benne volt - így nem tudom, mi hiányozna az alapjátékkal.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.05.22. 12:42:38 -
#66 HP-vel játszottam de nem igazán kötött le ellenben a Rivalsban volt valami nekem ami miatt teljesen jól elvoltam vele arra tökéletes volt hogy kikapcsoljon egy kicsit. Többet foglalkoztak volna vele akkor sokkal jobb eredményt érhettek volna el. World of Speed-ről már láttam bár véleményt azt mondják nagyon nagyon arcade és eléggé gáz még a kocsik mozgása gyorsulása tapadása. Dehát még bétában sincs ha minden igaz :D
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.05.22. 12:26:22 -
Bullitt #65 Forza Horizon 1-2 pl sokkal jobb (ok tudom, nincs PC-n, de attól még tényleg jó). De Driver SF is említhető, ami szintén Reflections.
Igazából ez egyéni preferencia, úgyhogy ezen nem kell felkapni a vizet. Nekem annyira nem jön be a Crew fizikája, az irányításban is vannak problémák, de amit hallottam, hogy a fejlesztés korai szakában ennél sokkal sokkal rosszabb volt, ahhoz képest szép amit elértek. Amire kíváncsi lennék, hogy pl a World of Speed milyen lehet. És értettem mit írtál, de kiragadva vicces volt a mondat. :)
/ON
Rivalsban az volt a legnagyobb probléma, hogy még egyszer el akarták adni a 2010-es Hot Pursuitot Ferrarikkal és Frostbite engine-el. Csak annyira nem jött be. -
#64 Sima Horizonnal már játszottam annál szarabb nem lehet és az eléggé rendben van. Főleg hogy mindenféle dolgon lehet állogatni ( felfüggesztés meghajtás stb ) ami itt ki maradt elég rendesen és ez nem fos fizikára utal azért. Egyébként már megbocsáss de pont te voltál az aki kb 3 hónapig szaroztad állandóan a Crew-t megjelenés után érthetetlen hogy most ennyi picsogás után mitől változott meg annyira a véleményed hogy mindenhol véded. Félre értés ne essék nekem nincs bajom vele még mindig felnézek időközönként és gurulgatok és elő is fogom még venni a jövőben mert a hibái mellett eléggé jól sikerült bárki bármit mond. -
Rev Hard #63 Értem én hogy nagy a hype a Forza körül, de ha nem volt lehetőséged még kipróbálni akkor meg minek alkotsz véleményt a semmire. -
Rev Hard #62 Hagyjuk már ezt a kamu dumát hogy melyik volt az igazi Need for Speed. Azóta felnőtt már egy-két másik generáció is, és totál nem érdekli őket hogy neked melyik volt az igazi. Nekem pl. az Underground 1-2 volt az amit imádtam, pedig toltam a 2000 előtti részeket is. Az igénytelenség egy tág fogalom, attól függ hogy milyen szemszögből nézzük, a helyedben én nem fitogtatnám.
Azzal egyet értek hogy az a 2 év fejlesztés nem jelent semmit, mert az utóbbi években is két évig fejlesztettek minden egyes részt, csak az egyik évben a Black Box, a másik évben meg ha jól emlékszem a Criterion adta ki a saját játékát. -
#61 Egyet értek a legtöbb dologban bár én a Ferrari-k hiánya nem fáj a fejem valahogy sohasem kedveltem őket igazán. Driftelős dolgot tényleg hanyagolhatnák de én erre sajnos kis esélyt látok. :/ Ha csak éjszaka lenne az igen gáz lenne szerintem megoldják azért hogy ne legyen így. Nedves dolog meg mindegy jól néz ki az egész összetettben akkor who cares :D Rivals teljesen jó volt kinézetügyileg ha azon tuningolnak engem grafikailag megvettek.
#60 Horizon 2-t itt megemlíteném a Forza multja miatt biztos nem valami összecsapott tré fizika van alatta holott még sajnos nem volt lehetőségem kipróbálni. Crew fizikája itt ott elég érdekes. Főleg ha rámész egy mágikus kavicsra pl és elszállsz a francba :D
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.05.22. 11:38:20 -
Rev Hard #60 Akkor mondj már légyszíves egy olyan Arcade autós játékot az utóbbi évekből aminek jobb a fizikája mint a The Crew -nak. Pontosítom az autóvezetés fogalmát mert szerintem meg nem érted amit leírtam, tehát közelebb van a valósághoz a fizika mint a sínautózáshoz. Valamennyire próbálok pontosan fogalmazni, de mindig van valaki akinek külön körbe kell magyarázni valamit mert nem érti, kissé unalmas. -
InfoCsill #59 2015 nagy NFS epizódja, amit 2 évig, csak nekünk fejlesztettek? Ennek be nem dőlök megint, egyszer már eljátszották ezt, felőlem ezek után bármivel is kábíthat a marketing részleg, velem nem fogják ezt megetetni még egyszer, kis emlékeztető: 2000-2002 között ugyanígy két évig fejlesztették a játékot (HP2), és milyen lett, hozta az eredeti NFS feelinget, amit akkor ígértek? Nem. Ősszel itt fog sírni megint a nép nagy része, mint eddig mindig. Már a zenéből és a képi világból is leszűrhető, hogy ez egy szuty*k Underground és Carbon (és talán egyéb epizódok) kevert egyvelege lesz, semmint EREDETI NFS FEELING (1994-2000). Ha mai generációnak ez az igénytelen, Fast&Furious hót gagyi akciófilmeken nevelkedett utcai versenyzés kell, hát akkor ez kell. Az NFS 15 éve halott, és sosem fogják feltámasztani. Pont. A 2000 utáni részek csak nevükben egyeznek a régi játékokkal. Ennek fényében a játék neve is vérlázító, hogy merik ezt az első részhez (1994) hasonlóan elnevezni?
Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2015.05.22. 11:16:55 -
#58 a flipper effektus a játékélmény miatt van, elég rövid lenne a játékmenet ha valósághű lenne a fákkal való találkozás :D -
Bullitt #57 "az autó olyan mintha autót vezetnél" :D Azt még egy hardcore szimulátor se tudja vissza adni. Értem mit mondasz, de a The Crewnak sincs túl jó fizikája, sőt. Lepattansz a fákról mintha flippereznél...
Jó a tréler, beszabehu egyből, csakhogy ez van 3-4 éve, jók az előzetesek, de a játékból mindig hiányzik valami, mintha elvesztett volna egy sebességet a váltó...
Tavaly visszahozták a Ferrarit x év után, most meg megint UG-znak és tuti nem lesz vörös ágaskodó paci :(
Leginkább ezektől tartok a tréler alapján:
- bedriftelsz minden kanyart mint a HP-ban, MW-ben, Rivalsban...
- ... és Burnout szintű roncsderbi lesz versenyzés helyett, idióta "fegyverekkel" (komolyan a Rivalsban már nagyon elrugaszkodtak, HP-ban még épp olyan dolgok voltak ami úgy-ahogy elfogadható.)
- csak éjszaka lesz (2015-ben ez már... gáz)
- megint nedves lesz minden egy csepp eső nélkül (szintén gáz 2015-ben, de már anno 2003-ban is az volt)
- EA... ˇˇ 'Nuff said -
#56 Bő 15 óra alatt több mint másfél milliós nézettség jutubon..ez kenterbe veri az elmúlt évek trailereit. :D Remélem nem hypeolják szét, és kapunk egy Watchdogs féle bukást. -
#55 Hakosuka.. :D -
#54 nissan skyline c10 gtr
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#53 nos, ha már rendőrök vannak benne és elvileg tuning is lesz a játékban akkor ez Carbon utánzat lesz. Ha így van remélem azt a csapattársasdi dolgot kiszedik belőle, mert nekem kurva idegesítő volt.
A másik amiben még bízok, hogy részletes tuninglehetőségek lesznek benne na és persze sok. -
#52 Nem voltak a toppon mostanába, de mégis csak nagy névről van szó, és mindenki bízik benne, hogy jobb lesz az előzőnél....Blackbox faktor már nem játszik, ezt elbaszni már nem tudják. 2 évet kaptak rá. -
#51 Azért így egy teaser után nyilatkozni nem kellene. NFS ok de mostanában nem voltak a toppon. Potencia megvan benne a látottak alapján és óriási reményeket fűzök hozzá hátha végre hallgatnak a communityra. Majd kiderül. :D -
Rev Hard #50 -
Rev Hard #49 Nem a játék vált unalmassá, hanem az a sok hülyeség amit a fejlesztők elkövetnek, egy lépést előre, kettőt hátra. Továbbá függetlenül attól hogy ezt a játékot részben a korábban az Eden Games -ből kilépett tagok csinálták ugyanazt lehet felfedezni The Crew-nál is mint a TDU2 -nél. Hatalmas potenciállal bír a játék, lehetőségek tárházát lehetne beletenni, ám semmit nem tesznek annak érdekében hogy jobb legyen a játék és még több embert arra sarkaljon hogy megvegye, még annak ellenére sem hogy az Ubisoft elvileg szabad kezet adott a fejlesztéshez, és még a kiadási dátumot sem szabta meg.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.05.21. 20:20:57 -
#48 akkor gondolom az is újdonság hogy a zöld Porschénak ANAKAI a rendszáma, a Rauh Welt szakijánaka neve, meg Akira Nakai San :)
imádom Nakai-San-t és amit kihoz a járgányokból.. bakancslistán rajta van a meglátogatása, majd egy saját autóval távozni tőle :D
a járgány pedig a Rauh Welt Pandora One
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.21. 21:00:38 -
#47 Szerintem a Crewnak nincs esélye ellene...mégis csak egy NFSről van szó, amit rebootolni akarnak. Crewnak ez akkor lenne jó, ha az Ubi most megnyomná ezt a pár hónapot, hogy ne kelljen az NFS előtt kukába dobnia az egész játékot.
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.05.21. 20:05:33 -
Rev Hard #46 Nincs vége annak a korszaknak csak átalakult. A tuning a teljesítmény fokozásán kívül az egyediségre is törekszik, mindig is lesznek olyan emberek akik ki akarnak tűnni a társadalomból, és egyedi módon akarnak megjelenni. Ráadásul az akkoriban ismertté vált tuning márkák jó része köszöni szépen jól van.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.05.21. 20:05:06 -
#45 Szerintem, egyetlen fejlesztőnek sem az a célja, hogy "legyőzze" a The Crew-t [ami, sokak szerint uncsivá vált] - ha ez a NFS mondjuk koppintani szeretné a Legénységet, akkor mondjuk elég lenne teljes California bejárhatósága. Bőven. -
#44 Nem vettem észre... :) -
Rev Hard #43 Az nem lenne rossz ha kapna egy riválist a The Crew, ám ehhez le kéne gyártani egy hatalmas bejárható területet. Ehhez szerintem az eddig kiadott Need for Speed részek területeit együttvéve is sovány. Ráadásul a The Crew-ban az autóknak van egy viszonylag élvezhető fizikája, nem is annyira árkád, nem is annyira szimulátor, az autó olyan mintha autót vezetnél. Ez szerintem egy fontos kritérium egy autós játéknál.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.05.21. 19:58:35