11997
12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games

• Ironman2
    Lesz majd egy növényevő eszközünk is,(az hogy ez állat,vagy mi lesz,nem tudom),fából ki lehet szívni majd a nedvességet is egy eszköz segitségével (ezt se tudom mire jó!),jönnek az összecsukható kötél létrák,jönnek a fára szerelhető platformok,lásd a lentebbi képen,fából,és fémből is lesz! (kérdés ha ki lehet vágni azt a fát,akkor mi értelme lesz neki,de látom ott zászlóval is megvan jelölve,ezek szerint valami védelme lesz annak a fának!).Lesznek ilyen földre feszithető zsínórok,amik riasztásként szolgálnak,egyedileg kialakithatóak,ez nagyon hasznos dolog,főleg éjjel!!!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.06.18. 12:06:25
  • Ironman2
    Ez nagyon király!!! Vajon ki lehet vágni ezeket a fákat?? Tisztára mint a The Forestben.Redwood Forestből egy E3-as kép,még 4 nap a gigapatchig!!

• Skynet85
    Megnéztem egyszerűen nem értem, a számok alapján jónak kell lennie...
  • Toni85
    Skynet a szorzok még mindig ugyan olyanok.
  • drop
    szia nincs még bene sajnos hiába

A Little Further Out
    - New Item: Fishing Rod. It's finally a-happening!
    - Procedurally Generated ARKs!
    - More Creatures, Gear, Armors, Weapons, & Structures!
    - Underwater Dungeons, Tek Caves, "Ascension" Game Progression, "Boss Wars"
    - Aquatic and Amphibious Mating/Lifecycles
    - DirectX12 Mode for Windows 10! Approximate +20% perf
    - Specific Representative "on-ground" meshes for all dropped items
    - Random GPU Driver crash fix: TrueSky
    [MORE NOTES TO COME]
  • DevLupius
    Én úgy tudom, hogy nem kell állítani semmit sem.
    A játék nemrég megkapta a DX12 Patch-et és automatikusan használja win10 alatt ha a kártya támogatja.
    Lehet, hogy én tudom rosszul?
  • bladex
    Megy már a DirectX 12 hivatalos szerveren? Ha igen kell valamit állítani?
  • Joob81
    Köszönöm szépen, továbbítottam a kérést a tulaj irányába!
  • DevLupius
    DirectX 12
  • Ironman2
    Beraktam a szerverlistába felülre.Tehetnéd publikusra is hogy a trackerek lássák
  • Ironman2
    Szerintem úgy lesz mint idáig,csak egy állat bőrébe lehet bújni egy szerveren,bár ki tudja.Total Conversion az azt jelenti hogy egy különálló játék lesz,de az ARK-ból inditható,úgy mint a Fittest,szóval ahhoz olyan szerver kell amin ez fog futni majd,kérdés melyik mapot fogja használni.
  • Ironman2
    XD12???
  • DevLupius
    Feldobtam a windows 10-et, Epic felbontás minden felhúzva, XD12, 35-45 FPS és megszűntek az akadások is.
    Jobban fut így mint win8-on.
  • Dagohun74
    A kérdés már csak az, hogy mindezt a rendes szerveren? Mármint amin épp játszunk. Ma úgy döntök hogy hangya leszek, holnap meg ember? Mert a videoban a majmok dobálták az embert ..... azzal.
  • Joob81
    Sziasztok!

Szeretnék ajánlani egy megbízható PVPVE szervert Veritas Evolved [HU] néven.
    A Center map található a szerveren, megbízható addolásmentes adminokkal.
    Jelenleg 4 tribe játszik rajta, így bőven van még szabad hely a jobbik fajtából :)

Pár adat:

Taming Speed Multiplier=4.500000
    Harvest Amount Multiplier=4.500000
    XP Multiplier=4.000000
    Mating Interval Multiplier=8.0
    Egg Hatch Speed Multiplier=10.0
    Baby Mature Speed Multiplier=8.0

Ha megtetszett vagy csak kipróbálnád ezen az IP címen éred el:
    37.187.132.29:27045
  • Ironman2
    JUJ.Ez még a Gigát is übereli!!!! Kis házaknak esélyük se lesz a fennmaradásra!!

szerk:gondolom a tamelése se lesz olyan könnyű dolog,épitkezni meg nem a földön kell ezek után :)

leirás,képek,és a videók megtekinthető ek itt:

http://steamcommunity.com/games/346110/announcements/detail/813278488674677340
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.06.15. 19:23:43
  • Ironman2
    Egy újabb E3-as videó a Redwood biomeről,és az előbb említett Titanosaurusról:

• Ironman2
    Rohadjak meg,átmegyek farkasba,ehhez képest a Wolf simulator gyerekjáték lesz,pedig van olyan is steamen
  • Ironman2
    Hohohoho,ez a nagy dög a Titanosaurus ami jön 22-én,simán eltaposhat egy házat,és egy hatalmas bejelentés az E3 kiállításon,készül a Az ARK:Primal Survival total conversion mod,amiben az állatok bőrével érezzük meg milyen a túlélés.Legyünk raptorok,bogarak,medvék,giganotok,minden állat bőrébe belebújhatunk a születése!!! óta,végigélhetjük a teljes életciklusát!! De jól hangzik!! Videó a kép alatt!! Ti már várjátok ezt a módot?

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.06.15. 19:17:08
  • Ironman2
  • Skynet85
    Hosting problémával küzdünk, amint javul a helyzet megyünk tovább!
  • Ironman2
    Elég összetett szövegek tényleg,ebben sajnos nem tudok én se segíteni
  • DevLupius
    Lassan megjelenik a játék.
    Fordítókat keresek a A nagy dinó könyv szövegének a fordításához.
    Én elkezdtem már, de elég sok szöveg van még benne ami jobb angol szövegértést kíván mint ami nekem van. (20 oldalból már csak 7 van)
    A többi 21 ország már megcsinálta, csináljuk meg mi is!
    Csak egy rövid regisztráció kell az oldalra és már pofon egyszerűen szerkeszthető a szöveg.
    ARK DINO DOSSIERS
    Köszönet mindenkinek a munkáért!
    (mindenki bekerül a magyarítást készítők névsorába akinek látom a nevét a fordítok között, kiadás előtt ha valaki kéri átírom bármire amire szeretné, az is jelezze aki esetleg kimaradt)
    A fenti [Hibabejelentő] működik, most javítottam az eddigi bejegyzéseket, ha találkoztok hibával írjátok be.
    Utoljára szerkesztette: DevLupius, 2016.06.11. 21:04:50
  • bladex
    Az volna a kérdésem, hogy lehet készíteni egy szülinapi tortát (sör,gyertya,tojás). Ha megeszi az ember a bal alsó sarokban elkezd visszaszámolni egy számláló ami egy felfelé mutató nyílon van. Az micsoda? Mit számol vissza? Mire jó?
  • Bal0924
    Hogyan lehet beállítani a helyi játéknál hogy
    -lehessen látni a térképen hol vagyok. jelezze.
    -célkereszt bekapcsolva.
    ?
  • Bal0924
    2-3napnál tovább nem tudok életben maradni.
    Hol lehet kényelmesen fejlődni, legalább az 5.szintig had jussak el, 1 halál nélkül.
  • Ironman2
    Csak a mappamásolás marad
  • Bal0924
    Köszi.
    És elmenteni nem lehet?
    Ha meghalok, ne keljen már újra összegyűjteni mindent.
  • Ironman2
    Töröld a Localprofiles mappát a játék Shootergame/Saved mappában,aztán majd meglátod,de előtte csinálj azért másolatot róla!!
  • Bal0924
    A helyi játék-nál csak 1 karaktert lehet csinálni?
    Vagy hogy lehet új karaktert csinálni?
  • Ironman2

én meg hajnal 1-ig melózom
  • Skynet85
    Vas ahogy idézted jelenleg, ha nem akartok nem kell harcolnotok! Majd megvitatjuk bent hogy ki is mit akar csak ma is meg holnap is éjfélig rohadok bent sajnos...
  • Dagohun74
    Szerintem az idézettel meg is válaszoltad a kérdésedet. Gondolom a "öregebbek" bővebb válasszal tudnak szolgálni.
  • Ironman2
    Kaptunk egy verset zászlón,ami felér egy hadüzenettel.Kérdésem az hogy mi nem akarunk résztvenni harcban,a huntersark szabályzet kimondja hogy pvp esetén ha az egyik fél nem kiván résztvenni a harcban akkor nem engedélyezett:

"A PVP szabályai:
    békeidőben(békeidőnek számít, amikor a tribeod nem áll warban senkivel) a pvp csak abban az esetben engedélyezett ha mindenki, aki az adott PVP-ben részt vesz hajlandóságot mutat a harcra.
    békeidőben TILOS a PK (player kill: a pvp egyik résztvevője a pvp egész ideje alatt passzív vagy menekül, illetve nem mutat hajlandóságot a harcra).
    war-ban engedélyezett a PK!"

már pedig mi nem akarunk résztvenni semmilyen harcban,akkor ilyenkor mi van?

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.06.07. 13:11:06
  • BarneyK
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nekem tökre a hegyi kecskék ugrottak be a center mapról

• bladex
    Nálam is vannak gondok. A Bronto úgy átsétál a fémtüskével körülvett három szintes falon mintha ott sem lenne. Ha az ember belép egy másik szerverbe a régi karaktere megmarad? Nem törlődik ha visszamegyek?
  • Dagohun74
    A minap a vulkán szigeten tame-tük a rex-et. tutajjal kellet haza hozni. Tök nyugis volt. De tényleg tele van és csak ragadózókkal a vulkán sziget. Lehet lejjebb kellene venni az állatok limitjét. Mert nagyon sok van.
    Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2016.06.06. 15:20:37
  • UglyGee
    Itt a sziklán giga is spawnolhat. Ma megtapasztalhattam :D
    "Ebbe az új center mapba mi a pláne egyáltalán? " - a kérdést nem értem, de néhány irányvonal:
    Más, mint a The Island, nagyobb, nehezebb (szerintem). Több a giganotosaurus, a quetzal, meg úgy általában minden, a wild dinók max szintje lvl 150, nagyon szépek a cave-ek, a lebegő sziget is önmagáért beszél, de ha megnézed a map-et (játszol rajta pár napot), ráérzel az ízére, szerintem.
  • Ironman2
    Sok érdekes helyszín van,hatalmas barlangok,üregek vannak,le lehet menni a föld alá (azt a helyet még nem találtam meg),óriási vízesés,vulkán teli veszélyes fajokkal (ott amúgy életveszélyes még leszállni is).Hatalmas sziklatömbök aminek a tetejére épitkezni is lehet,sok-sok víz,gyönyörű lagúnák,csak egy dolog ami negatívum hogy sok az állat,és a spawnrendszer se tökéletes még a pályán.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.06.06. 14:34:42
  • bladex
    Ebbe az új center mapba mi a pláne egyáltalán?