9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Kongy
    azt írja nincs elég gemem.. :/
  • darkSectorxxx #1509
    Te ez a bb rossz hatással van ránk.
    Már nem is vitatkozunk. :D
  • darkSectorxxx #1508
    Bázison a fegyverpadnál 3 menüpont
  • darkSectorxxx #1506
    Te én főboss előtt vagyok 82vel. Neked is menni fog igaz 10-es vajazókésem van áramos meg tüzes gem-el is

Moby-vval próbáltuk, de veled is megnézném, a coop behívást és mennék segíteni. Ha érdekel.

Majd ha hazaértem és érdekel , meg tudjuk beszélni a twitch-en. :) de elég nehezek, főleg az Amygadala, amihez nem is egyszerű eljutni minden elhalálozást követően.
  • Kongy
    Gemeket hogy lehet a fegyverbe tenni? Leöltem a fejszés nagydarab állatot, és dobott egy tropy-t érő gemet :D
  • gibson9
    áhh nagyon szar vagyok, kezd elveszni a türelmem és a motivációm. 96os szintű vagyok és még nem vagyok a végén, de 3 opcionális bossal szarakodok. Egyiket se sikerült megölnöm még és pedig legalább 50x próbálkoztam fejenként... áhhh (kastélyos király, galaktikus ocsmányság és amidala)
  • darkSectorxxx #1503
    Jaj sorry telóról vagyok azt elfelejtettem.:)
  • SlickAdam
  • SlickAdam
    az ilyet lecci szpojler tag-be!
  • darkSectorxxx #1500
    NG+ ban mi marad meg? Csak a nálad lévő itemek vagy a store is??? !
  • darkSectorxxx #1499
    Ráérsz mert addig kicsit körbe akarok nézeldni, pl az arany kapuhoz nincs pl kulcs. Van egy 4. Cord is tudtommal.
    Meg kitudja nem e hagytam el miniboss-t. A nagy boss-ok elvileg halottak, bár nem számoltam mennyit öltem meg.

Insight-ból van 79 meg koponyálból 44 sima és 4 dupla, igaz költöttem kb 2-3at. Vagyis most 131 lenne ha ellőném a koponyákat. :)
  • Moby
    Sőt, több az...8 boss fekszik.
  • Moby
    Baze az nekem még vagy két nap HA tudom tartani ezt a tempót, de már olyan vagyok így is, mint egy zombi :)
  • darkSectorxxx #1496
    Te, főellenségnél vagyok még nem lépek NG+ ba, megvárlak :)
  • Moby
    igen, pontosan ott :)
  • darkSectorxxx #1494
    Kandurex leírta gyönyörűen. Az csoda hogy így bírtad. Kontrollerrel sokkal könnyebb, pláne még pluszban a Blood-nak a harcrendszere, az irányítás is jobb, dinamikusabb. Érezhető nesz az eltérés.
  • Kandurex
    Eleve hibásan kezdted a játékot, minden DeS, DaS játék KIFEJEZETTEN kontrollerrel élvezhető. Még ha játszható is...

Szóval ha átállsz gamepad -ra pár óra után azon fogsz csodálkozni, hogy bírtad ezt egérrel és billentyűvel....
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.04.07. 09:40:25
  • Mozes
    Sziasztok!

Egy nagyon "hülye" kérdésem lenne. Nagyon gondolkozom, hogy veszek egy PS4-et csak ez a játék miatt, de nagyon félek az irányítástól. DS-t és DS2-t nyomtam nagyon sokat PC-n, de ott teljesen megszoktam az egér+bill kombót. Gamepad esetében meg nagyon tartok a nézet irányításával. Egérrel jól ment harc közben a forgás meg minden, mennyire nehéz átállni gamepad-re?! Valaki volt hasonló cipőben mint én?!

Köszönöm
  • darkSectorxxx #1491
    Kösz meglesem. :)Ha hazaértem megnézem van-e vissza valami ha nem akkor lehet már csak főboszi. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.07. 08:38:09
  • n000rbi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha jól emlékszem a malomnál, ahol az ágyút találtad, ha nem mész le a kígyós faszihoz, hanem fent kimész és leesel, majd fel a létrán, lépcsőn, majd ki a tetőre :)
  • darkSectorxxx #1489
    Ami érdekes hogy szinte mindenhol voltam de agyelszívókkal nem találkoztam, ami insight-ot levett volna.

Elvileg már csak a 2 főboss van vissza.
  • darkSectorxxx #1488
    Kb merre van ez a tag? :)
  • n000rbi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na most akkor esetemben ki a tököm nyírta ki nagymamit? Merthogy én a beastfaszit leöltem a forbidden woodsban, a mammert mégis holtan találtam az udvaron nem sokkal utána
  • darkSectorxxx #1486
    gáz ha lángol a főhadi szálás? :)
  • darkSectorxxx #1485
    Hát gratula. :D
    Én sem tétlenkedtem, nekem is 3 boss. :D
  • Moby
    Mai termés:
    Shadow of Yharnam
    Rom a kis gecibuzi
    Darkbeastté avanzsált homeless

61-es szint.
  • darkSectorxxx #1483
    hogy lehet a játékban sprintelni? :D
  • darkSectorxxx #1482
    Oks gyere irj rám. :D
    gyere. :D
  • Moby
    gondoltam kipróbáljuk ma is, hátha...:D
  • darkSectorxxx #1480
    Persze azért ne alap 10-es szinten menjen. :)

A titkos bugot használva milyen vicces lenne ha átmenne az új területre ilyen gyengén. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.07. 00:23:03
  • SlickAdam
    told fel magad 16-17-re.
  • darkSectorxxx #1478
    Hát nem tudom, van kísértés, nyomjam be érdekel kicsit? :)
    Végülis Michalost kéne kinyírnom csak nem tudom hogyan 1x levettem a fél életét azt eltünt egy kaput lezárt és nem találtam meg utána. :D De nem nehéz. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.07. 00:22:01
  • darkSectorxxx #1477
    LOOOOOL

A Beast Roar pont arra jó amire számítottam. :D ez a legdurvább.
    Mégpedig. Ha elnyomod, és csak mindössze 1-et fogyaszt.

SÉRTHETETLEN LESZEL TŐLE, ahogy az Old Hunter Bone-tól....vagyis 20 tölténnyel 20x lehetsz gyorsan sérthetetlen, pl végzetes támadások elől menedéket ad!!!!!!!

Ejha. :D
  • Moby
    azthittem nyomod még:)
  • Kongy
    Jó, de 10-es szinten szarra se megyek a cleric ellen...
  • darkSectorxxx #1474
    :)
    Szerintem ne farmolj meg lehet nyugiba csinálni és később farmolj majd, amikor farkasok lesznek. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.07. 00:15:11
  • Kongy
    Ezek a scriptelt előurgó emberkék olyan viccesek, mert amikor 20adjára megyek végig farmolni már előre arrébb megyek, had fusson ki a drága :D
  • darkSectorxxx #1472
    Kinek van meg a fehér ruha közületek???????? :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.07. 00:07:12
  • darkSectorxxx #1471
    Ja ez kellett nekünk mint egérnek a falat sajt....ez a játék brutális, legalább 60óra a NG+ ha nem siet valaki, és utána még hol a vége. :D
  • TDC Geronimo
    you ain't see nothing son...
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.07. 00:01:00