9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#1510 azt írja nincs elég gemem.. :/ -
#1509 Te ez a bb rossz hatással van ránk.
Már nem is vitatkozunk. :D -
#1508 Bázison a fegyverpadnál 3 menüpont -
#1506 Te én főboss előtt vagyok 82vel. Neked is menni fog igaz 10-es vajazókésem van áramos meg tüzes gem-el is
Moby-vval próbáltuk, de veled is megnézném, a coop behívást és mennék segíteni. Ha érdekel.
Majd ha hazaértem és érdekel , meg tudjuk beszélni a twitch-en. :) de elég nehezek, főleg az Amygadala, amihez nem is egyszerű eljutni minden elhalálozást követően. -
#1505 Gemeket hogy lehet a fegyverbe tenni? Leöltem a fejszés nagydarab állatot, és dobott egy tropy-t érő gemet :D -
#1504 áhh nagyon szar vagyok, kezd elveszni a türelmem és a motivációm. 96os szintű vagyok és még nem vagyok a végén, de 3 opcionális bossal szarakodok. Egyiket se sikerült megölnöm még és pedig legalább 50x próbálkoztam fejenként... áhhh (kastélyos király, galaktikus ocsmányság és amidala) -
#1503 Jaj sorry telóról vagyok azt elfelejtettem.:) -
SlickAdam #1502 -
SlickAdam #1501 az ilyet lecci szpojler tag-be! -
#1500 NG+ ban mi marad meg? Csak a nálad lévő itemek vagy a store is??? ! -
#1499 Ráérsz mert addig kicsit körbe akarok nézeldni, pl az arany kapuhoz nincs pl kulcs. Van egy 4. Cord is tudtommal.
Meg kitudja nem e hagytam el miniboss-t. A nagy boss-ok elvileg halottak, bár nem számoltam mennyit öltem meg.
Insight-ból van 79 meg koponyálból 44 sima és 4 dupla, igaz költöttem kb 2-3at. Vagyis most 131 lenne ha ellőném a koponyákat. :) -
#1498 Sőt, több az...8 boss fekszik. -
#1497 Baze az nekem még vagy két nap HA tudom tartani ezt a tempót, de már olyan vagyok így is, mint egy zombi :) -
#1496 Te, főellenségnél vagyok még nem lépek NG+ ba, megvárlak :) -
#1495 igen, pontosan ott :) -
#1494 Kandurex leírta gyönyörűen. Az csoda hogy így bírtad. Kontrollerrel sokkal könnyebb, pláne még pluszban a Blood-nak a harcrendszere, az irányítás is jobb, dinamikusabb. Érezhető nesz az eltérés. -
#1493 Eleve hibásan kezdted a játékot, minden DeS, DaS játék KIFEJEZETTEN kontrollerrel élvezhető. Még ha játszható is...
Szóval ha átállsz gamepad -ra pár óra után azon fogsz csodálkozni, hogy bírtad ezt egérrel és billentyűvel....
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.04.07. 09:40:25 -
Mozes #1492 Sziasztok!
Egy nagyon "hülye" kérdésem lenne. Nagyon gondolkozom, hogy veszek egy PS4-et csak ez a játék miatt, de nagyon félek az irányítástól. DS-t és DS2-t nyomtam nagyon sokat PC-n, de ott teljesen megszoktam az egér+bill kombót. Gamepad esetében meg nagyon tartok a nézet irányításával. Egérrel jól ment harc közben a forgás meg minden, mennyire nehéz átállni gamepad-re?! Valaki volt hasonló cipőben mint én?!
Köszönöm -
#1491 Kösz meglesem. :)Ha hazaértem megnézem van-e vissza valami ha nem akkor lehet már csak főboszi. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.07. 08:38:09 -
#1490 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól emlékszem a malomnál, ahol az ágyút találtad, ha nem mész le a kígyós faszihoz, hanem fent kimész és leesel, majd fel a létrán, lépcsőn, majd ki a tetőre :) -
#1489 Ami érdekes hogy szinte mindenhol voltam de agyelszívókkal nem találkoztam, ami insight-ot levett volna.
Elvileg már csak a 2 főboss van vissza. -
#1488 Kb merre van ez a tag? :) -
#1487 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na most akkor esetemben ki a tököm nyírta ki nagymamit? Merthogy én a beastfaszit leöltem a forbidden woodsban, a mammert mégis holtan találtam az udvaron nem sokkal utána -
#1486 gáz ha lángol a főhadi szálás? :) -
#1485 Hát gratula. :D
Én sem tétlenkedtem, nekem is 3 boss. :D -
#1484 Mai termés:
Shadow of Yharnam
Rom a kis gecibuzi
Darkbeastté avanzsált homeless
61-es szint. -
#1483 hogy lehet a játékban sprintelni? :D -
#1482 Oks gyere irj rám. :D
gyere. :D -
#1481 gondoltam kipróbáljuk ma is, hátha...:D -
#1480 Persze azért ne alap 10-es szinten menjen. :)
A titkos bugot használva milyen vicces lenne ha átmenne az új területre ilyen gyengén. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.07. 00:23:03 -
SlickAdam #1479 told fel magad 16-17-re. -
#1478 Hát nem tudom, van kísértés, nyomjam be érdekel kicsit? :)
Végülis Michalost kéne kinyírnom csak nem tudom hogyan 1x levettem a fél életét azt eltünt egy kaput lezárt és nem találtam meg utána. :D De nem nehéz. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.07. 00:22:01 -
#1477 LOOOOOL
A Beast Roar pont arra jó amire számítottam. :D ez a legdurvább.
Mégpedig. Ha elnyomod, és csak mindössze 1-et fogyaszt.
SÉRTHETETLEN LESZEL TŐLE, ahogy az Old Hunter Bone-tól....vagyis 20 tölténnyel 20x lehetsz gyorsan sérthetetlen, pl végzetes támadások elől menedéket ad!!!!!!!
Ejha. :D -
#1476 azthittem nyomod még:)
-
#1475 Jó, de 10-es szinten szarra se megyek a cleric ellen... -
#1474 :)
Szerintem ne farmolj meg lehet nyugiba csinálni és később farmolj majd, amikor farkasok lesznek. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.07. 00:15:11 -
#1473 Ezek a scriptelt előurgó emberkék olyan viccesek, mert amikor 20adjára megyek végig farmolni már előre arrébb megyek, had fusson ki a drága :D -
#1472 Kinek van meg a fehér ruha közületek???????? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.07. 00:07:12 -
#1471 Ja ez kellett nekünk mint egérnek a falat sajt....ez a játék brutális, legalább 60óra a NG+ ha nem siet valaki, és utána még hol a vége. :D -
#1470 you ain't see nothing son...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.07. 00:01:00