9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #1429
    Én folytatást követelek, és ne sok módosítással. :D
  • SlickAdam
    szpojjjjjler
  • SlickAdam
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

jol tetted, hogy levagtad. en rendi voltam es elkuldtem a katedralisba. a geci meg lemeszarolt ott mindenkit.
    mar tudod miert.

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.06. 22:36:44
  • darkSectorxxx #1426
    :D
  • TDC Geronimo
    Nem, elküldhetted volna chatedralba is akár, de ott lemészárolta volna titokban a nagymamót :D

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.06. 22:36:27
  • Moby
    Ez a frobidden woods akkora, hogy csak kóválygok benne, mint a fing a gatyában :)
    Felmentem valami tetőre, ott volt valami homeless, aki matatott a hulláknál. Egy darabig dumcsiztam vele, de gyanús volt az ürge nagyon, szóval gondoltam levágom...
    Erre ilyen darkbeast szerű genny lett belőle. Levágtam, deee most valami opcionális kissboss volt, vagy mi?
  • balee4
    Igazad van: http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Great+Pthumeru+Ihyll+Chalice
  • SlickAdam
    egyik mod, hogy kinyirod, ja. aztan meg kell venni jopízir.
  • balee4
    A Blade of Mercy megszerzéséhez ugye elég kinyírni a csajt?
  • SlickAdam
    en ugy tudom az uccso Pthumeru Chalice vegen van az a boss.
  • balee4
    Több szintje van a dungeonoknak, a depth 4-es és 5-ös dungeonok nehezek,a többi nem vészes. Illetve mindegyiknek van egy nehezebb, ún. root szintje, na azokból már a depth 3-as is nehéz. Az uccsó, a Great Isz Chalice Dungeon, 4-es Layer-jén van a dungeonok főboss-a, a platinához az ő legyőzése is kell. El sem tudom képzelni, milyen nehéz lehet.
  • SlickAdam
    vuhu! hunter's essence trophy zsakolva (összes fegyver)!

helyzetjelentes:
    NG+ -ban minden kotelezö boss kinyirva, mar "csak" Ö hianyzik.
    57 ora, Level 144.
  • TDC Geronimo
    Ez volt nekem is első souls játékom. Többit próbáltam, de 1-2 óránál tovább egyikkel se foglalkoztam. BB nagyon tetszett/tetszik, DLCt akarok hozzá most! :D

Remélem hamarosan jön a performance/loading time patch is és NG+ba megyünk tovább. Online részen is csiszolhatnának még, de amúgy 1-2 dologtól eltekintve tökéletes a játék. Pure gameplay és 0 bullshit
  • SlickAdam
    jaja, ma letoltam NG+ -ban ujra. pont gondolkodtam rajta, hogy egyik kedvencem.
  • darkSectorxxx #1415
    Nem tudom ezekben a Dungeonokban érdemes bóklászni?
    Vagy igazából a pálya végi láda meg boss dob csak érdekes cuccot?

Melyik az a boss ami erőset sebez? :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.06. 21:53:10
  • darkSectorxxx #1414
    Igen akartam mondani először érdemes takarítani.
  • balee4
    Szerintem könnyebb, mint a játékbeli bossharc, először le kell nyomni a kis pókokat, aztán jöhet a boss. Ailing Loran Layer 3 viszont kegyetlen nehéz, olyan sebzése van a bossnak..., a 111-es szintű karimmal esélyem sincs.
  • TDC Geronimo
    Elég beteg volt ennél a "zene" :D

Amúgy egyik legjobb boss volt nekem tetszett.

szerk: Nem erre a videóra akart menni, hanem a wet nursesre :)
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.06. 21:38:28
  • darkSectorxxx #1411
    Igen én sem tudtam hol a klinika, ha kell szólj akkor segítek. :) Nehéz megtalálni az utat.
    Ha nem menne:

Van a F. Woods-ban egy kis faluszerűség, egy kis fa kapuval a kaputól balra van egy ház ami mögött kutyaketrecek vannak a ketrecek közt van egy barlang, na az visz a klínikára. :D Vagyis a klínika azon lezárt részére, ahol a levél is van többekközt. :)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.06. 21:13:59
  • Bartn73
    Ó köszöntem , akkor irány a klinika.
  • TDC Geronimo
    Az, ott a levél ami kell az átkeléshez
  • Bartn73
    Sziasztok Lenne egy nagy problémám ,a story-ba meddig kell eljutni hogy a hintó elvigyen a Cainhurst Castle-be?Az előbb legyaktam a nyolcadik főszörnyemet,64es szintű vagyok de hiába állok a szoborhoz nem jön a videó a hintóval.(a Iosefka klinikán még nem voltam talán ez lehet a baja?) Szóval aki tudna valami okosat azt megkösznném.
  • SlickAdam
    masodjara összejött, de az elsö menet nem tartott sokaig.:) kezd nehezedni ez a chalice dolog.
  • darkSectorxxx #1406
    Hú kösz....na ez jó hír. :D
    Pókokkal elbírtam mert rájöttem apránként kell kicsalni őket.

Azok a kotonfelyű kis lények veszélyesek?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.06. 20:53:59
  • Tatyla
    Pókosnál átrohansz huntert kikerülöd lerohansz a lépcsőn jobbra lift és rövidítés innen könnyebb hátba kapni a huntert
  • darkSectorxxx #1404
    :D
  • AntiHero
    Áháháhá :D nekem is xD ott szopok vele :)

Addig nem is lenne nehéz amíg nem varázsolgat...na de mikor azt elkezdi...
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.06. 20:48:33
  • darkSectorxxx #1402
    Ja a fejét, az nem lesz egyszerű, mindegy azt már csak holnap
    :)

Meg a pókosnál van egy Hunter illetve nem tudtam még továbbmenni a kastélyban ez a 3 ponton kell aktivizálódnom. :D
  • Tatyla
    Ott ha megtalálod a shortcutot már nem kell semmi de előbb poison res majd frenzy ahogy geronimo írja de találd meg a röviditést én ott átszaladtam de ha amygdala megvan szemből támadj és a kezeit csépeld
  • Kongy
    Ja most már értem. Nem gond amúgy, nem voltam hülye 200 echoval mentem oda, az meg nem baj, hogy elveszett, majd szedek össze többet :)

Eddig nagyon tetszik a játék, pedig a souls-játékok rendre felbasztak.. O_O
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.04.06. 20:46:59
  • Kandurex
    Nem igazán, olyan mint a homeward bone.
  • TDC Geronimo
    Nem, feléledsz a lámpánál az összes echoddal együtt. Ezt beastnél kellett volna eltolnod, ahogy írtam is és akkor megmaradt volna az echod
  • Kongy
    Na, van hunter's markom, de ez mire is jó pontosan? Újraéleszt ott, ahol meghaltam legutóbb?
  • SlickAdam
    Lower Pthumeru Layer 3 Boss: Rom... 2 negyzetmeteres szobaban. csillio pokicaval.
    gyilkos.
  • Kongy
    na megtaláltam a clreicet, gyorsan el is kente a számat, sokat nem sebeztem bele :DD na de legalább feléledt a doll. A nagy melákok ellenszere meg az erős támadás, fejbekólintom, aztán hátrahőköl egyből :DD Körülvették a varjak, odadobtam közéjük egy molotovot, úgy szétziláltam a társaságot, hogy öröm volt nézni. :D kezdek ráérezni a játékra.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.04.06. 20:38:36
  • TDC Geronimo
    addigra már találhattál hunters markot, portolj ki vele és kész.
  • TDC Geronimo
    fejét üssed, nem tudom milyen fegyvered van, de biztos van olyan támadása, amivel lehet csapni fejét
  • darkSectorxxx #1392
    Abygadala ellen valami taktika? :D
    Megütöm de meg sem mozdul a csikja, mintha a milliméter töredékét venném le neki...érdekes.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.06. 20:30:38
  • Kongy
    Hát megint csak beestem a csatornákba és meghaltam :DD Megvan a shortcut, csak amerre látok nagy melákok, meg túlméretezett fekete farkasok.. :D

találtam egy liftet ami nem működik :(
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.04.06. 20:33:12
  • Kandurex
    Nincs eldugva :)