9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Kongy
    Nem baj, úgysincs sok játék, amivel tolhatnám, el leszek én ezzel :) Bár mindjárt itt a Mortal X
  • darkSectorxxx #1468
    Stream-elsz?
  • darkSectorxxx #1467
    Higy a többieknek, meg már nekem, én nehezen kezdtem utána jól éreztem magam, mikor eljutottam a központba....ward, na onnantól egy rémálom, és vannak olyan észek ahol egy nyamvadt civil ellenfél 90%-os ütéseket nyom be, sokszor úgy hoyg nem is látod az ellenfelet....szopás lesz a javából. :D Majd a vgén megbeszéljük. :D

Nálam a Boss-ok feét csak szerencsével tudtam legyőzni.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.06. 23:52:12
  • Kongy
    Azt nem kétlem, de én úgy álltam neki, hogy NAGYON sokat fogok szopni, ehhez képest eddig nem is :D De várom majd mikor fogok :D Valahol írták, hogy a central yharnam direkt ilyen szopatós, elrettentő rész, azzal a sok ellenséggel ott a tűz körül, de közben nem is :D Ellenben a rohadt csatornákban a patkányok megöltek, meg a 2 túlméretezett farkasszerű valami odáig üldözött, míg együtt leestünk a patkányok közé XD Nem kérdés, hogy szétszedtek 5 mp alatt :DD
  • darkSectorxxx #1465
    Ja baszod az eleje igen.....az könynebb. :D
    Összefosod te még magad. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.06. 23:38:31
  • Kongy
    Amúgy az a durva, hogy azt hittem nehezebb lesz a játék. Mármint, hogy én kb casual játékos labdába se fogok rúgni már az elején. De tévedtem. Nem könnyű, de fair, szóval nem volt olyan halálom eddig (pedig haltam párszor :D), amikor azt mondtam volna, hogy 'basszameg de gyökér egy játék ez, hogy direkt így szopat meg', mert direkt arra vezet rá, hogy tanulj a hibáidból. :) Ja, és nem fogja a kezed, csak akkor ha szükséged van rá (note-ok ugye, oda lehet menni elolvasni, de nem kötelező) Bejövős.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.04.06. 23:37:38
  • darkSectorxxx #1463
    aha akkor nekem még hiányos a tárgylista. :D

Amúgy a strenght és skill ability melyik mire jó? mi fejlődik vele? a strenght csak simán hogy milyen nehéz fegyókat birsz el?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.06. 23:36:51
  • AntiHero
    30
  • darkSectorxxx #1461
    Nekem a Call Beyon hiányzik....ezt gondolom a végefelé kapom meg. :D
  • darkSectorxxx #1460
    Mennyi a max? mert nekem van 21 az loszar.
  • darkSectorxxx #1459
    Sajna. De bossoknál igen jól jöhet ha hadonászik, pl a csintinál.
  • darkSectorxxx #1458
    Old Hunter Bone 6
    Tiny Tonitrus 6
    Empty Phantasm Shell 3
    Augar of Ebrietas 1
    Call Beyon 8
    Beast Roar 2
    Exetutioner's Gloves 1
  • SlickAdam
    runaval lehet tobb is.
  • AntiHero
    Hát a füstös 6 bullet\alkalom.
  • darkSectorxxx #1455
    JAAAAAAAAAAAAAAA....:S az gáz mert csak 20 töltény van nálad....
  • darkSectorxxx #1454
    :D
    Ez kurvanagy...:D
    nekem a füstös tetszik.
  • AntiHero
    Silver bullet.
  • darkSectorxxx #1452
    De semmit nem fogyaszt a használata? mert ezzel kicsit könnyebbé válnak a harcok nem? :D
  • AntiHero
    Mind megvan. Csak mondom Arcanet nem fejlesztettem. Jelenleg 14 pont van rajta. Következő 6 szintet beáldozom és csak arcane-ra rakok. Úgy 20 pontosig tudom használni őket.
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.06. 23:12:20
  • TDC Geronimo
    Megvan egy csomó belőle, de 8 pont van arcanen így felejtősek :y
  • SlickAdam
    ezust golyokat fogyasztanak.
  • darkSectorxxx #1448
    Ez kuvajó, mennyi extra dolog van amiről még nem tudunk? :)
    Neked mennyi van meg ebből?
  • AntiHero
    Igen végtelen.
  • darkSectorxxx #1446
    EDzek a tárgyak végtelenek? Mert az első nekem is megvan....bazze dej nem tudnak megsebezni gondolom ha eltünsz. :D

De miaz hogy 15 arcane pont meg ilyenek?
    Fejleszteni kell az Arcane statot?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.06. 23:09:54
  • AntiHero
    Van külön fegyverbe is ilyen karom, de ezek mind varázs tárgyak. :)
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.06. 23:08:55
  • darkSectorxxx #1444
    Na ezt kérdeztem énis tegnap vagy mikor egy videóban a srác igy köddé vált, na ezeket hogy lehet. :D

Blood Roar-ról olvastam az egy furcsa fegyver egy karom....érdekes.
  • AntiHero
    Na ezeket varázslatokat vágjátok?

Old Hunter Bone (15 arcane pontos) Gyorsabb mozgás és köddé válsz mikor dodgezol.

Tiny Tonitrus (25 arcane pontos) Villámot lősz ki.

Empty Phantasm Shell (15 arcane pontos) +Arcane sebzés

Augar of Ebrietas (18 arcane pontos) Micolash-t aki látta tudja mivel támadott mikor a közelébe értél ;)

A Call Beyon (40 arcane pontos) Szintén Micolash csinálta ezt a varázslatot. Fincsi nagyon :P

Beast Roar (15 arcane pontos) Nagyon hatásos!!! ellöki az ellenfeleket körülötted!

Exetutioner's Gloves (20 arcane pontos) (összetöri az ellenséget. Vagy valami ilyesmi. :D

Nekem 14 arcane pontom van. Így a "15.-ösöket" kipróbálom szerintem még ma. :)

De 6 szintet beáldozok és 20-ra feltornászom az arcanet. mert tetszik még a többi varázslat is. Tiny Tonitrus + A Call Beyon-t viszont nem fogom használni annyi pontot nem ér.

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.06. 23:09:27
  • darkSectorxxx #1442
    Fuck. :D

Itt van egy listaféle. :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.06. 23:06:16
  • darkSectorxxx #1441
    Hőőőőő. :D Én is ezt írtam, a Blood könynebb de azért mert jobb a harcrendszer, nem annyira szenvedős, de azért ne mond hogy itt nem kellően nehéz néhány rész. :D

Ot tmás volt varázslat stb itt csak közelharc, más stílusban kell harcolni.

És azt írtam hogy a DS2 állítólag könnyebb mint a DS1 az nem a BB-ra értettem. :D
  • SlickAdam
    papir + ceruza
  • balee4
    Dehogy is, ugyan sokkal nehezebb (szerintem) mint a Bloodborne, de nem kevésbé zseniális. Nekem megvan PS3-ra is, 2x is végigtoltam DLC-stül, most beszereztem PS4-re is. Végigtolom újra. Mondjuk a DS2 nehézségben és sok minden másban is, elmarad az első résztől. Az első rész kegyetlen durva játék, sajnálom hogy már nincs lehetőségem vele játszani (odaadtam tesómnak a PS3-at. :()
  • darkSectorxxx #1438
    Uh csak azt tanácsolom 10-15 dollárnál nehogy többet kiadj érte, grafika ocsmány, főleg ehhez képest, sokkal monotonabb.
    Meg az irányítás lol. :D DSzerintem nem jó, lehet a fanoknak tetszett de én inkább 2x venném meg ezt.

Én a helyedben PC-n megnézném előtte. :)
    Bár könnyebb állítólag mint a DS1
  • AntiHero
    Nem ismerem. Meg lassabb is a harc mint BB-be. De megtetszett ez stílus. .)
  • darkSectorxxx #1436
    Chalice-oknál hogy jegyzem meg hogy melyik fajtában voltam már és melyikben nem ha ki kell törölni amikor megcsináltam? :D
  • darkSectorxxx #1435
    Jah figy még ha tetszene, de pc-n kipróbáltam nekem gáz, annyi hogy 1080p 60fps. :)
    Még 15/15 dollárnál is huznám a fogam kicsit. :D

Ti szerintem nem ismeritek azt a játékot, azért kivánkoztok megvenni. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.06. 22:42:37
  • darkSectorxxx #1434
    Uh nekem az annyira nem jön be az a lovagos téma, meg irányítás, full más, max akcióban ha addig másvalakivel nem veszi meg Anti. :)
  • darkSectorxxx #1433
    Hol találtad ezt? :D
  • AntiHero
    Én mondtam neki, de nem akarja mert drága. :D

Ja őt én is megöltem. Amúgy én senkit, de tényleg senkit nem küldtem a cathedralba. Mert npc-ket is megöltem. xD
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.06. 22:41:39
  • TDC Geronimo
    DS2őt megveszed PS4re? Én szerintem ezek után mindenképp, de megvárom nyarat most úgyis van bőven játék meg addigra hátha lesz akcióba
  • TDC Geronimo
    :y