9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#1349 83as szinten kezdtem NG+t -
#1348 Belegondolok mikor először voltam itt mit szenvedtem, azért az ember is fejlődik nem keveset mire végér ér a játéknak -
#1347 huh na NG+ cleric elsőre. Azért remegek most is még, mint amikor elsőre vertem le :D
Észnél kell lenni nagyon mert jó hosszú harc, sok a hp
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.06. 17:26:35 -
#1346 YouTubera írd be hogy blood rock -
SlickAdam #1345 ejjj de beszopattam Micolash-t, te jo eg! LOL
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ugye az az alap forgatokonyv, hogy uldozni kell.
van egy resz, ahol leugrik egy szinttel lejjebb. na ha ott te is leugrasz, atszalad egy kapun, ami bezarodik mogotte. tehat fel kell menni es beugrani hozza.
NA!
ez nem jott be, mert a kis szobaban Arkan fenysugarakkal instant halalt halok.
TEHAT:
amikor leugrik, hogy torbe csaljon, NEM szabad utana ugrani. szepen vissza folyosora es lepcsosoron megkozeliteni. na ilyenkor nem szalad at a kapun, hanem a masik iranyba indul. be egy szobaba, ahol megfordul es visszafele akar rohanni, na de ugye mi mogotte vagyunk, ugyhogy fordulaskor pont ra lehet kurni egy oriasit. ekkor eltunik. vissza fel, ahonnan leugrott korabban, de latszik, hogy ujra lent all. tehat vissza korbe utana, uldoz, fordul, kombo. es nem tamad vissza sose. LOL
REPEAT UNTIL
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.06. 16:46:02 -
#1344 Najó megvettem fel is toltam +9re. Legfeljebb rakok most skillre, mert a movesetje jónak tűnik. A +10es upgradehez hol lehetett volna megtalálni az itemet, mert az nekem kimaradt? -
#1343 Ejj nagy a dilemma. Itt a kasza végre megvehető, de ahogy nézem skillből skálázik jobban és arra én meg nem raktam. Nem tudom érdemes-e megvennem, mert nem hinném hogy jobb lesz axenál :( -
#1342 Aha gondolom ha SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!visszautasítod az a rossz vég és van még egy harmadik. Story elég kusza mondjuk -
SlickAdam #1341 true -
#1340 Najó :DDDD
Utolsó boss. Levittem 20%ra hpját, utána beszorult kövek közé és kiesett a világból... PREY SLAUGHTERED :DD
Kérdésem véggel kapcsolatban
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez most wtf? Elutasítottam ajánlatát, meghalt Gherman aztán jött a moon presence és így ennyi. Tolószékbe voltam és kezdődik a hunt elölről. Elfoglaltam Gherman helyét? Ez melyik végnek számít? -
SlickAdam #1339 na ez is erdekes volt:
Hunter's Mark-ra ranyomtam, hogy ebresszen fel a lampanal -> semmi. proba ujra -> semmi.
visszarohanok lampahoz, hogy visszamenjek Hunter's Dream-be -> semmi.
mondom kilepek fömenübe -> felebredek Hunter's Dream-ben.
vissza Menszesz-be -> amint betöltödött, lampa animacio -> vissza Hunter's Dream-be.
lehet ujrainditom.:D -
#1338 Na wet nurse is lement elsőre. Akkor van 2 opcionális bossom még azokat most kell megcsinálni igaz? -
#1337 Nightmare of mensisben is milyen a level designe... félelmetes. Ennél jobbat játékban még nem láttam, mint ami BBbe van
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.06. 15:17:38 -
#1336 Én most lvl 3an szopok egy olyan bossal ami eddig nem volt :) -
#1335 Nagy nehezen feloldottam a depth 4-es dungeon-t (Ailing Loran), de azt hiszem még kevés vagyok hozzá. (105-ös szinten) Majd NG+-ban magasabb szinten folytatom. Jó lenne, ha nem kellene újra összeszedni hozzá az összes anyagot. -
#1334 Rengeteg itemem van amit nem értek mire jo -
#1333 D9
Nekiugrok a 9.alaklomnak is. :D -
#1332 One reborn meg micolash egyszerű boss volt, logarius meg daughter még él oda majd később azok elég kemények. -
#1331 ez a beast pellet mire való rájött már valaki? -
#1330 Ha egy dungeon-t teljesítek, az NG+-ban is fel lesz oldva? Úgy értem, nem kell hozzá újra összeszedni az anyagokat? -
#1329 Hát nem de basszus. :D -
#1328 Ja. :D -
#1327 Tán Call of Souls -ni szeretnél? -
#1326 Az nem, változnak az ellenfelek tőle, saját bőröm tapasztaltam. -
#1325 baszki nem mondtátok hogy az ágyúval csak 2x lehet lőni.:D -
#1324 Látom van olyan fegyver ami puska és kard is egyben. :D -
#1323 Akkor az is kamu volt, hogy számít a mennyisége. -
SlickAdam #1322 pont annyim van. semmi valtozas. -
#1321 A videóban látom 19.percnél kb megy lefelé ahol nekem egy vaddisznó volt neki ilyen rovarok vannak érdekes. :D -
#1320 Aha...:) -
#1319 az nem fogaskerék hanem egy szekér kerék és annyira nem nagy szám,meg lehet venni bizonyos feladat után -
#1318 A nagy best fogaskerék fegyvert összeszedtétek már? :D -
#1317 Lol a póknak el kellett volna teleportálodnia, ezt nem értem hogy, lehet a kis pókokat ki kell nyirni ehhez? :D
Azt hittem azok végtelenek. :D -
#1316 Egy kis chalicezés. :) -
#1315 Még az sem tiszta hogy 99 insight-al mi az eltérés a pályákon. -
#1314 LOL 3:30 környéke!!!!!!!! :D -
#1313 Hol tudok venni? A 2. dungeonba aprítok éppen! Vagy ahhoz multiba kell menni?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.04.06. 13:46:24 -
#1312 Semmi. Majd ha chalicezel akkor tudsz venni páncélt belőlük. De azok is olcsók. -
#1311 :D -
#1310 Semmi lószar, ruha is gyengusz, szerintem annyi hogy a coop-hoz kell vagy az elementál papirra a fegyverekhez, de életembe nem használtam még....ugyis csa egy ideig tart.