9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • TDC Geronimo
    83as szinten kezdtem NG+t
  • TDC Geronimo
    Belegondolok mikor először voltam itt mit szenvedtem, azért az ember is fejlődik nem keveset mire végér ér a játéknak
  • TDC Geronimo
    huh na NG+ cleric elsőre. Azért remegek most is még, mint amikor elsőre vertem le :D

Észnél kell lenni nagyon mert jó hosszú harc, sok a hp
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.06. 17:26:35
  • Tatyla
    YouTubera írd be hogy blood rock
  • SlickAdam
    ejjj de beszopattam Micolash-t, te jo eg! LOL
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

ugye az az alap forgatokonyv, hogy uldozni kell.
    van egy resz, ahol leugrik egy szinttel lejjebb. na ha ott te is leugrasz, atszalad egy kapun, ami bezarodik mogotte. tehat fel kell menni es beugrani hozza.
    NA!
    ez nem jott be, mert a kis szobaban Arkan fenysugarakkal instant halalt halok.

TEHAT:
    amikor leugrik, hogy torbe csaljon, NEM szabad utana ugrani. szepen vissza folyosora es lepcsosoron megkozeliteni. na ilyenkor nem szalad at a kapun, hanem a masik iranyba indul. be egy szobaba, ahol megfordul es visszafele akar rohanni, na de ugye mi mogotte vagyunk, ugyhogy fordulaskor pont ra lehet kurni egy oriasit. ekkor eltunik. vissza fel, ahonnan leugrott korabban, de latszik, hogy ujra lent all. tehat vissza korbe utana, uldoz, fordul, kombo. es nem tamad vissza sose. LOL
    REPEAT UNTIL

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.06. 16:46:02
  • TDC Geronimo
    Najó megvettem fel is toltam +9re. Legfeljebb rakok most skillre, mert a movesetje jónak tűnik. A +10es upgradehez hol lehetett volna megtalálni az itemet, mert az nekem kimaradt?
  • TDC Geronimo
    Ejj nagy a dilemma. Itt a kasza végre megvehető, de ahogy nézem skillből skálázik jobban és arra én meg nem raktam. Nem tudom érdemes-e megvennem, mert nem hinném hogy jobb lesz axenál :(
  • TDC Geronimo
    Aha gondolom ha
    visszautasítod az a rossz vég és van még egy harmadik. Story elég kusza mondjuk
  • SlickAdam
    true
  • TDC Geronimo
    Najó :DDDD

Utolsó boss. Levittem 20%ra hpját, utána beszorult kövek közé és kiesett a világból... PREY SLAUGHTERED :DD

Kérdésem véggel kapcsolatban

Ez most wtf? Elutasítottam ajánlatát, meghalt Gherman aztán jött a moon presence és így ennyi. Tolószékbe voltam és kezdődik a hunt elölről. Elfoglaltam Gherman helyét? Ez melyik végnek számít?
  • SlickAdam
    na ez is erdekes volt:
    Hunter's Mark-ra ranyomtam, hogy ebresszen fel a lampanal -> semmi. proba ujra -> semmi.
    visszarohanok lampahoz, hogy visszamenjek Hunter's Dream-be -> semmi.
    mondom kilepek fömenübe -> felebredek Hunter's Dream-ben.
    vissza Menszesz-be -> amint betöltödött, lampa animacio -> vissza Hunter's Dream-be.

lehet ujrainditom.:D
  • TDC Geronimo
    Na wet nurse is lement elsőre. Akkor van 2 opcionális bossom még azokat most kell megcsinálni igaz?
  • TDC Geronimo
    Nightmare of mensisben is milyen a level designe... félelmetes. Ennél jobbat játékban még nem láttam, mint ami BBbe van
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.06. 15:17:38
  • AntiHero
    Én most lvl 3an szopok egy olyan bossal ami eddig nem volt :)
  • balee4
    Nagy nehezen feloldottam a depth 4-es dungeon-t (Ailing Loran), de azt hiszem még kevés vagyok hozzá. (105-ös szinten) Majd NG+-ban magasabb szinten folytatom. Jó lenne, ha nem kellene újra összeszedni hozzá az összes anyagot.
  • darkSectorxxx #1334
    Rengeteg itemem van amit nem értek mire jo
  • darkSectorxxx #1333
    D9
    Nekiugrok a 9.alaklomnak is. :D
  • TDC Geronimo
    One reborn meg micolash egyszerű boss volt, logarius meg daughter még él oda majd később azok elég kemények.
  • TDC Geronimo
    ez a beast pellet mire való rájött már valaki?
  • balee4
    Ha egy dungeon-t teljesítek, az NG+-ban is fel lesz oldva? Úgy értem, nem kell hozzá újra összeszedni az anyagokat?
  • darkSectorxxx #1329
    Hát nem de basszus. :D
  • darkSectorxxx #1328
    Ja. :D
  • Kandurex
    Tán Call of Souls -ni szeretnél?
  • Kandurex
    Az nem, változnak az ellenfelek tőle, saját bőröm tapasztaltam.
  • darkSectorxxx #1325
    baszki nem mondtátok hogy az ágyúval csak 2x lehet lőni.:D
  • darkSectorxxx #1324
    Látom van olyan fegyver ami puska és kard is egyben. :D
  • darkSectorxxx #1323
    Akkor az is kamu volt, hogy számít a mennyisége.
  • SlickAdam
    pont annyim van. semmi valtozas.
  • darkSectorxxx #1321
    A videóban látom 19.percnél kb megy lefelé ahol nekem egy vaddisznó volt neki ilyen rovarok vannak érdekes. :D
  • darkSectorxxx #1320
    Aha...:)
  • Tatyla
    az nem fogaskerék hanem egy szekér kerék és annyira nem nagy szám,meg lehet venni bizonyos feladat után
  • darkSectorxxx #1318
    A nagy best fogaskerék fegyvert összeszedtétek már? :D
  • darkSectorxxx #1317
    Lol a póknak el kellett volna teleportálodnia, ezt nem értem hogy, lehet a kis pókokat ki kell nyirni ehhez? :D
    Azt hittem azok végtelenek. :D
  • AntiHero
    Egy kis chalicezés. :)
  • darkSectorxxx #1315
    Még az sem tiszta hogy 99 insight-al mi az eltérés a pályákon.
  • darkSectorxxx #1314
    LOL 3:30 környéke!!!!!!!! :D
  • Kandurex
    Hol tudok venni? A 2. dungeonba aprítok éppen! Vagy ahhoz multiba kell menni?
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.04.06. 13:46:24
  • AntiHero
    Semmi. Majd ha chalicezel akkor tudsz venni páncélt belőlük. De azok is olcsók.
  • darkSectorxxx #1311
    :D
  • darkSectorxxx #1310
    Semmi lószar, ruha is gyengusz, szerintem annyi hogy a coop-hoz kell vagy az elementál papirra a fegyverekhez, de életembe nem használtam még....ugyis csa egy ideig tart.