Bloodborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
De. Annyira vesz mindent, hogy kettő bb video van a hdd-men, mindkettő 23-i. Ezen állapot megváltoztatásához a duplashare sem volt elegendő.
Fater: néztem a töltőképernyőt, és az egyetlen dologra tudtam gondolni: hogy mennyire kikúrt módon a hátam közepére nem hiányzik a bosshoz vezető darálda. Nyomtam egy closeappot, kivettem a lemezt, nyomtam egy deletet a bb ikonra, írtam egy privit Kongynak, hogy 14-ért elviheti, és lefeküdtem aludni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.29. 11:01:09

Adversus solem ne loquitor

miert manualisan? vesz mindig. nem? en ranyomok share-re, ott video mentese. kesobb feldolgozom, ennyike.

na. visszajott a kedv? johet father? 😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Akartam videót csinálni, elindítottam manuálisan, a végén kiléptem, ott kettő videó volt, mindkettő 23-i...vannak dolgok, amik sosem változnak.
Felvétel közben leöltem, ezt a barmot, szóval csak úgy tudnám megpróbálni megint, ha csinálnék új karit, de ahhoz má nincs kedvem.

gibson9
Tegnap este értem én is az erdőbe. Tényleg nagyon hangulatos 😊 de igazából annyira jó helyszìnek vannak, hogy szinte mindenhol bámészkodok egy kicsit.

n000rbi
Volt egy rúnám, valami vizes és eltűnt. Fasza. <#falbav>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

megvettem en is ezt a beethoven pengét, de semmivel se jobb, mint a fejsze. söt, a fejszenek ugye jobb a charge-os areal attack-ja.
mindkettö +3-ig van tolva, kb. egy szinten sebeznek.
lephettem volna 2 szintet. mehh...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Jézusom ez az erdős rész de telibevert jól néz ki. Legszívesebben másodpercenként fotóznék. Fülessel toltam, hangoktól kb beszartam 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Na kipróbáltam coopot, Amelia előtt. Be is rakott valakit, az meg elvezetett bosshoz és le is vertük. Ment az emoteolgatás ezerrel 😊

Ja és mai egyik "élményem"...

<#idiota>

gibson9
Ebben a játékban mindenki meg tud ölni, ha egy pillanatra is lankad a figyelmed 😄

azt tudom. de nem tud megolni.

AntiHero
Varázslás közben megöl aza bizonyos ellenfél akkor automatikus börtönbe ébredsz.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

azt hogy? szandekosan haltal? nalam eselye sincs a csiranak.

TDC Geronimo
Na elvitt engem is a mumus a börtönbe lol

gibson9
Kipróbáltam, de nem érzek semmi különlegeset. Eddig a hunter axe-om jobban bejön.

gibson9
Csak mert most pont megvan rá az echo. Lehet akkor beruházok rá, ha annyira durva 😄

TDC Geronimo
R2es charge attackja állítólag nagyon durva. Most veszem meg majd tesztelem.

TDC Geronimo

1-2 alkalommal azért necces volt, főleg amikor kamera miatt megint sarokba szorultam...

gibson9
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy most meglett a két boszorkány. Eddig ez volt a legegyszerűbb boss. Mondjuk egyszer sikerült meghalnom.

gibson9
Dicsérik? Mert sebzésre semmi extra. Jobb a nálam lévő fejlesztett axe. Mit hallottál róla?

TDC Geronimo
Nem tudsz? Kehely kell hozzá 1000 blood echo meg 2 vér. Ha nincs vér vehetsz a kútnál.

Most veszem meg ludwig apánk kardját. Azt nagyon dicsérték 😊

Kandurex
Az zsír.

Amúgy a chalic dungeon -ba, hogy lehet lejutni? Meg van a 3. Boss, van ritual blood, kehely, de nem nagyon tudok áldozgatni a dreambe 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
25

gibson9
Mifélék ezek a fegyverkenések? Remélem jól fejlesztem magam, nem akarom elrontani a fejlődésemet, de én eddig jóformán csak az első három tulajdonságomra tettem(strenght, vitality, endurance) 47-es vagyok már. Másik kettőre már tettem 1-2 pontot azért, de arcane-ra pontosan tudom, hogy egyetlen pontot se költöttem még.

Kandurex
Az kemény, ha elsőre...hányas szinten? kb. olyan mumus, mint a Capra anno....igaz Caprát elsőre levágtam én is 😊

megvolt az elsö randevum ezzel az Eszmeraldaval (vagy mi). feleig levittem elsöre, de aztan elfogyott a gyogyito esszencia, neki meg megjott a kedve a gyogyitashoz, szal...

mehetek a boot camp-be megint.<#violent>

TDC Geronimo
Na blood starved beast lement elsőre, oly annyira örültem és a videót akartam menteni hogy közben megölt a poison 😄DD

Tatyla
most hogy túl vagyok a hetedik bosson most már visszavonom hogy könnyebb mint a DS játékok,igaz feltápoltam magam 75-re fegyvert axeot lecseréltem saw spearre mert gyorsabb,és azt hiszem durva dolgok lesznek még itt eljutottam a forsaken kastélyba is titkos mellék küldivel...
arcanet szerintem 15-re húzzátok fel hogy a fegyver kenéseket tudjátok használni

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
nolifer állat,az ilyet nem nézem semmibe...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

gibson9
Amúgy nagyon tetszik a játék. Én is remélem jön folytatás majd (bár még hol vagyok ennek a végétől 😄) És nagyon örülök, hogy CE kiadást vettem belőle 😊

TDC Geronimo
Gafon van egy beteg állat, aki NG++t is már letolta. Most indul neki negyedjére 😄

TDC Geronimo
Hát remélem shu meggyőzi őket meg sonyt, hogy folytatást akar a nép 😊

Kandurex
Inkább legyen 2. rész! Ilyen eladásokkal vétek lenne kihagyni!

TDC Geronimo
Gyönyörű

SweeneyTodd
Gondolkozás nélkül meg veszem az összeset vagy season passt ha lesz <#finom>

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

TDC Geronimo
BBhez lesz vajon DLC? DS2höz is elég tartalmasak jöttek ki ha jól tudom kettő is. Bár biztos lesz ehhez is. Day 1! 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.28. 20:02:54

TDC Geronimo
Nyugodtan használd fel

gibson9
Ezeket a Coldblood Dew-eket és Thick Coldblood-okat lehet másra is használni, mint, hogy elfogyasztom és ad blood echot? Csak, hogy tudjam érdemes e megtartanom őket 😄

TDC Geronimo
Amúgy ma olvastam olyat, hogy minél több insightod van annál nehezebb a játék és még az enemy placement is változik. Varjúk helyett pl ilyen nagy troll volt az egyik helyen.

Moby
Kb 2 óra, jön a felvétel, aztán várom a megfejtéseket. Ha nálam ez történne ami itt a videóban, telibaszhatták volna mapot csak ilyen barommal is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.28. 19:56:21

Moby
Nem. Fekszik. Le. Be van lockolva. Ellövök a fejére 40 sb-t. Ütés előtt, ütés közben, ütés után. BÁRMIKOR.
Semmit nem csinál.
Mondom, felveszem.

TDC Geronimo
Ha mögötte állsz nálam is lassabb volt, általában tartottam a távolságot és csapkodott össze vissza, mint a félőrült

TDC Geronimo
Parryt egyszer se adja be neki. Az hogy a fejét lövi az nem parry, ez a boss gyengesége. Testét meg fejét lehet lockonolni, fejébe kell pár golyó és lefekszik, nem kell támadnia se közben. Ezeket jó lett volna tudni mikor én is szenvedtem vele 😄

Moby
Te...meg sem nézem ami a felvételen történik. Kb négyszer gyorsabban mozog nálam ez a gyökér ELEVE!

Moby
Mostmá felveszem hogy néz ki ez az egész nálam...

TDC Geronimo
Ha ezzel se megy akkor tényleg add fel 😄

Moby
Ez valami vicc? Mostmár veszem a fáradságot, nekimegyek mégegyszer, csak hogy fel tudjam venni. Itt a videóban nem is mozog ez a barom, áll mint egy szobor<#wow1> Úgy adogatja be neki a parryt, mint a géppuska. Ha épp meg is mozdul, olyan sebbeséggel, mintha le lenne lassítva a yt felvétel.
Miagecivanitt????
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.28. 19:51:30

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Állítsd át a keresést localrol worldwidera, akkor fog találni embert.

Kandurex
Ugye ezek után nem azzal akarsz viccelődni, hogy a DaS a nehéz.... egyébként úgy mentem, mint forró kés a vajba...noszensz mi egyszerű, csak be a pajzs mögé és mission complette...most ugorjak le a katakombákba? Mi változna? Ugyanúgy tápolnám a karit...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.28. 19:39:58

AntiHero
Azt. Én sem vágom micsda. Én is belefutottam.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun