9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#2070 gyűlölöm -
-
#2068 Random boss behavior. Ez a legnagyobb probléma a játékkal -
SlickAdam #2067 itt az enyem. nem olyan, mint a csavokaen... :D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.10. 18:02:12 -
SlickAdam #2066 hat Gehrman-nak 3-szor futottam neki, de utana lement egyböl a masik is. -
#2065 A nálam lévő örjöngő-vergődő ebrietasról viszont nem találok videót, szóval nem leszek okosabb.
/este csinálok videót mit művel nálam. Jó lesz a komperzsön, igérem! :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.10. 17:54:34 -
#2064 Milyen nehéz bossokat? Egy van, ami nem megy: ebrietas. Mindenki más fekszik, akivel eddig találkoztam. Csak ez nem, de ez nagyon nem.
De most nézem ezt a videót, és nem hiszem el amit látok. Nálam vergődik mint a kurvaélet 2x gyorsabban, és okádja a tüzijátok feszt. Itt meg vánszorog csak, mint egy mamlasz barom egy táblával a fején: üss agyon! Egyetlen tüzijátok sem eresztett el.
Ez kész...ja és ugyanúgy kb 80-as a gamer aki tolja. Őrület az egész komolyan mondom.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.10. 17:50:45 -
#2063 Nekem harmadszorra lett meg Gehrman, de a Moon Presence elsőre sikerült, holott alig maradt blood vial-om. -
#2062 Hali ha gépnél leszek megmutatod a nehéz boss-okat hogy miket csinálnak? -
#2061 Van közületek aki első alkalommal leverte a 2 főboszt egymás után? -
#2060 Tegnap nekem is, 2 mm élete maradt, sajnos elkapkodtam a végét. -
SlickAdam #2059 annyira rafüggtem erre a non-casual boss gyilkolaszosdira, hogy elgondolkodtam, hogy meg kene venni a ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
nem, nem a Dark Souls 2-t (bar azt is).
van hasonlosag szerintem MH es Souls jatekok kozott. MH gyakorlatilag csak boss-okbol all (többi allat inkabb disznek van + anyagbeszerzesre). csak felek töle, mert nincs benne fix lock-on (csak rafokuszalas a boss-ra), ill az i-frame se olyan megengedö. tapasztalat valaki?
sorry az off-ert.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.10. 17:20:00 -
#2058 Defiled Chalice layer 1 yeaah boss majdnem megvolt. :D Amúgy rohadt nehéz így. -
#2057 Most lőttem ki a gépet, asszem 90-es , de sajna kb. mostantól egész hétvégén nem leszek gépközelben :/ -
#2056 Ú vazz egy lépéssel vagy mögöttem. Hanyas szintű vagy? Nem jössze be este segíteni a tetű ebrietas ellen?:D (hátha veled megy) -
#2055 Megfeküdt végre ez a rohadék Logaritmus. Rom, Amygdala, One Reborn még tegnap megvoltak, most ez a Nightmare of Mensis akaszt ki. -
SlickAdam #2054 na kikerestem, hogy ne beszeljek hulyeseget:
Yharnam, Blood Queen of the Old Labyrinth is the layer three boss of the fifth Pthumeru chalice dungeon. In theory, this means that you "only" have to complete five chalice dungeons, for a total of sixteen layers (and sixteen bosses!) to earn this trophy. In practice, however, you will have to re-play some of the dungeons multiple times in order to farm the items that are needed to create the higher-level chalice dungeons. The chalices that you absolutely have to use to create the dungeons are (in order):
- Pthumeru Chalice (3 layers)
- Central Pthumeru Chalice (3 layers)
- Lower Pthumeru Chalice (4 layers)
- Ailing Loren Chalice (you need to find two "Bastard or Loran" items, needed to create the next dungeon - you could find these as early as the first layer, or much later, but play at least until you find the Beast Claw weapon in Layer 2)
- Defiled Chalice (3 layers - you have half HP throughout this dungeon, which makes the bosses *brutal*)
- Pthumeru Ihyll Chalice (3 layers, Yharnam, Blood Queen of the Old Labyrinth is at the bottom)
Note that you do not have to use any "Root" chalices that you find. Some of the rare items that you will need to create the later chalice dungeons are:
- Coldblood Flowerbud: Buy from the insight vendor in Hunter's Dream (you must have at least 10 insight to see the vendor).
- Bastard of Loran: Found in a chest on Layer 3 of the Ailing Loran chalice dungeon. Also (rarely) dropped by enemies on all layers of this dungeon.
- Living String: After pulling the lever that drops the large brain by the Micolash boss area (this lever is described in the Weapon Master trophy), go to the room in Mergo's Loft with lots of tiny shadow midgets. There is a cage elevator here that you can ride down into a black abyss. Do so, and kill the big (harmless) brain in this new area.
- Red Jelly: 2 are in a chest on the first floor of the Lecture Building, on your way to meet Amygdala. More can be found in the Lower Loran chalice dungeon (complete the Ailing Loran chalice dungeon first).
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.10. 16:59:26 -
SlickAdam #2053 en azt se tudom mit kapsz veluk. pedig tag voltam a szöszi csavonal es logaritmus lotyojanal is.:) -
#2052 Jut is eszembe: milyen hátrány ér, ha egyik covenanthoz sem csatlakozom? Merhogy máig szabadúszok. A hunter of huntershez akartam, de valamit elbasztam, későn mentem a crowhoz, és már nem volt ott (central yharnamban). A többi meg leírás alapján nem fogott meg, csak érdekel, hogy mit bukok el így. -
#2051 Avval futok mióta megvan, mer itten már mindenki csak a frenzyt nyomja...A hunternek a rom előtt vagy 10x futottam neki, mer legalább 5x be se értem a házba, a kibaszottkurva légygeci miatt. Ott megtanultam: itt, ebben a részben már csak a a frenzy RES számít. -
SlickAdam #2050 nemtom mar mikor "kell", de ha tudsz, akkor menj! elvezd ki a full HP csikot defiled pthumerian elött! :)
szerk.: vagyis most jon a lower? akkor elöször azt.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.10. 16:48:17 -
SlickAdam #2049 aha -
#2048 pöcsöm rom másodikra lement a chalice dungeonban pedig sokkal szűkebb helyen van. Bloodletting beast se volt annyira vészes. Én szeretek beast bossok ellen harcolni. Hogy jutok a queenhez amúgy? most meglett a 3as depthes lower pthumerian, most kell menni a 4es ailing loran chaliceba? -
#2047 A +200-as? Megvan...430 az ellenállásom, és avval tudok ennyit... -
SlickAdam #2046 kene neked egy faszanyos Arkan ellenallast novelö Runa az arcodba. nekem van egy pimpes, de nem tudom megmondani hol talaltam.:(
a vege tenyleg hirtelen halal, mindegy mit csinalsz. kurva nagy szerencse kell, hogy levagd gyorsan. -
#2045 Pontosan ezt csinálom. Ezzel két baj van mindössze: leginkább a fején sérül, 2: miután elkezdi okádni a tüzijátékot, már mindegy hol vagyok. Olyan gyorsan pandelok meg nála, hogy kettő percnél többet sosem töltöttem el ott. -
#2044 Ebrietasnál folyamatosan mozogni kell a hátába na oda tényleg nem ártana egy segítő -
#2043 Ok, de miért nem változik? Első pár boss után volt újabb páncél, akármi. -
SlickAdam #2042 99-esen is ugyanaz a kinalat. -
#2041 Az miért lehet, hogy nekem már vagy 5 boss leölése óta nem változott a kínálat az insight-os kútnál? Most éppen 21 az insightom, toljak be a raktárból párat? -
#2040 Megdöglött . layer 3 -
SlickAdam #2039 -
#2038 Loran Dungeon Layer 2. bossnak..persze, hogy blood starvedet kapom... már 3x :) Szopat a játék szerintem -
#2037 Akkor max ti tudnátok coop. :( -
#2036 81_asszem. -
#2035 Hanyas vagy? -
#2034 -
#2033 Illetve miközben ott sétafikáltam (faszt, menekültem mint egy nyúl) összefutottam egy hunterrel, akit nem is jelez a térkép. A csulámat is sajnáltam tőle, majd egyszer visszanézek hozzá (meg a három retekhez is).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.10. 14:02:21 -
#2032 A gyerek déli alvóidejében gondoltam kicsit benézek játszani. Elmentem Mergo's Loft: Base-be, mer más már nincs, megnyitottam a rövidítéseket a bosshoz, és ha már ott jártam, el is küldtem aludni a mikulásbácsit :)
Viszont ez az ebrietas a sírba tesz...ma megnézek pár videót, mi az istent csinálok ennyire rosszul. -
TomStorm #2031 Az úgy jó lesz nekem eleinte idegenekkel is.
Be is fizettem,köszi.