Assassin's Creed: Syndicate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Halihó.

Gondolom vannak itt nagy ac fanok akik ismerik az össszes játékot.

Namost én imádtam a elsőt a másodikat a brotherhoodot meg a revelationt. A 3 már nem nagyon tetszik. 4 et kis sem próbáltam de a unity meg a syndicate nagyon érdekel.

Az lenne a kérdésem hogy ezek (első 4) mennyire kapcsolódnak majd a unitihez illetve a közelgő Syndicate-hez?

Szóval a Desmond os storyline nálam brotherhood végén abbamaradt.

Mennyire előfeltétel a ac4,4 ezekhez?
Zegi Norbi HUN
Nagyon szép, akárcsak a Unity. Az viszont 100%, hogy ezzel is gebasz lesz majd, szóval csak óvatosan az előrendeléssel 😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

grebber
grebber
Assassin's Creed Syndicate PC - megjelenési dátumot kaptunk (November 19)

A csúszás oka a szokásos most szénné optimalizáljuk a cuccot ez a top über legfontosabb bla bla...

Next PC upgrade: 2022

Valamivel nyalni kell a seggeket nálunk is hogy ne tünjön fel a konzolok miatti (hogy ne legyen ismét 10-20 közti frém) grafbutítóka a Unityhez képest.😊

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

grebber
Akkora hírt csinálnak most ebből minden oldalon,mintha legalább 1 hónapja nem került volna fel a steam-re meg a cdgalaxisra,az adatlapján kiírva,hogy feliratos lesz..döbbenet.. 😊
grebber
A Ubisoft a tegnapi napon tartott Twitter-en egy Q&A-t melynek köszönhetően néhány új információt tudhattunk meg:

-A két főszereplő között a menüben egy gombnyomással válthatunk
-Mind Evie, mind Jacob felszerelése testre szabható lesz
-A mellékküldetések és egyéb melléktevékenységek elvégezhetők mind a két szereplővel, de ugye nem biztos, hogy a képességeik illenek az adott szituációhoz
-A Shroud of Eden egy nagy része lesz a játéknak
-A város az Assassin's Creed játékok történetében a legnagyobb. Nem csak, mint méretileg, hanem a bejárható és felfedezhető területek terén is

MerlinW
Nyammmmi.

[merlinw.org]

grebber
grebber
Mondom én ne te vagyok.
Én egy Crysis vagy Far Cry-t 9-edszerre is végig tudom vinni.

Én ezeket nem unom meg meg.Az más kérdés , hogy amíg nincs meg az új gép nem kezdek bele,mert akkor már maxon akarom tolni őket és már a 3-tól rohadt nagy a gépigény.Pihenni nem akarok közöttük úgy a frankó amíg emlékszem is a történetre.Mert akár 1-2 hét kihagyás azt már a játék címére se emlékszem.

Shep
Lassan ott tartunk ,hogy már nem tudsz eleget rápihenni, hogy ne und az új részeket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

3x 20 óra AC után majd térjünk vissza erre a kérdésre. Még ha végigrohansz is a főszálon akkor is a 4. AC-nél már hányingered lesz indításkor. 7 ugyanolyan játékot végigjátszani egymás után nem éri meg. Megutálod az egész sorozatot úgy ahogy van.

És nem, még mindig nem az unalomról (rossz volt az előző hsz-ben a szóhasználat ezen a téren) beszélek. Hanem túladagolod egy életre, utána rá se fogsz tudni nézni többet egy AC-re se. 2 részenként rá kell azért pihenni az a biztos.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Mennyi újdonságot hoz az idei Assassin's Creed?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.07.21. 11:26:33

grebber
Na vajon miért akarok maratont tartani? Mert már lassan mindhez lesz magyarítás.......

MerlinW
Ha BH és Rev előtt játszottál AC3-al, akkor sokat érthettél belőle😊

[merlinw.org]

grebber
Szerencsére én nem ti vagyok. Tőletek (itt sg-n) olyat olvasok hogy 3-4 órás játékokra mondjátok hogy unalmas.
Ezeket nem lehet megunni.Jó az 1-et igen abból örök életre elég volt az az egy kinkeserves végigjátszás.

Aztán végre takarodhatnak a gépemről lefelé<#idiota>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.07.19. 15:01:22

3. résznél szénné fogod unni a sorozatot. Nem szabad túladagolni az AC-t sem. 1 max 2 rész aztán érdemes kicsit inkább rápihenni. Szerintem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Én nagyon elvagyok maradva AC téren.

AC1, AC2, AC3,AC4 kivégezve

Revolution ,Brootherhood, HD Liberation, Assassin's Creed Rogue,Assassin's Creed Unity még várat magára

Majd ha egyszer meglesz az új gépem a kettővel kezdődően csinálok egy AC maratont.

Kíváncsi vagyok a Syndicate után mi lesz a következő 😄
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.07.19. 14:51:28

Valamiért egyáltalán nem vonz ez a rész, tudom hogy amikor a Unityt reklámozták, már akkor tudtam hogy számomra jó lesz, és szerintem jó is lett leszámítva az első pár hónapot, de ez valahogy egyáltalán nem mozgat meg.....
Krisztiam
ratyi lesz.. sajnos pedig nagy AC-s vagyok.. 😞

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Myselor
csak addig?utána leáll?<#gonosz1>
grebber

grebber

grebber
grebber
E3 2015: Optimalizált lesz a PC-s AC: Syndicate

Lol hová süllyedt a pc.Az már hír hogy nem *****ák el megint.
Kb mintha a gyártósorról legördülő kész autóra azt mondják el fog indulni...

grebber
MerlinW
Hivatkozva az előző hsz-emre, miért fizetne az Ubi ennyi embert, ha azok nem termelnek?😊

[merlinw.org]

MerlinW
CDP csapata 230 alkalmazottal dolgozik, Ubisoft ~10ezer emberrel, 13 fejlesztőcsapattal és 30+ stúdióval. CDP egy kis cég, Ubisoft pedig a világ harmadik legnagyobb kiadója 😊

[merlinw.org]

ámde lassan beérik a kérdés,modern fegyverek ellen meddig nem ciki és hatástalan a rejtett tőr és társai,főleg ha megkötik a kezünket és az igazi hitman-es lesből támadás és stratégia felesleges,mert egy ponton fura mód mindig megszökik az ellen és üldözni kell,meg a minibossokat kerülgetni 😊
Myselor
valszeg jó így nekik és megéri évekig csámszogni egy gamen és többre is tartják őket mint az uborkát.
grebber
Igen ám csak amig a cd projekt egy game-en csámcsog évekig addig Ubisoft ömleszt és tömi a zsebét bármilyen szarok is a játékaik.

AnuluWork
Ezt szerintem eltolhatták volna. Annyi minden jön az Ubitól egyszerre - Division, Ghost Recon, stb. - , hogy csak kapkodom a fejem, miközben a Witcher ultramagasra tette a lécet.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

grebber
Azt a kérdést azért feltenném az Ubinak hogy ez az engine nem képes több embert megjeleníteni?
Ránézésre van 5 féle ember kinézet azt csókolom.

Shep
Akkor itt van a gameplay és nem is 20mp. Igen durván néz ki és hangulatos is, nem úgy, mint anno a Unity-s E3-as video.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Jézus isten. <#falbav><#falbav>

Elnézést nem tudtam ,hogy én határozom meg a világszínvonalat. Ennyi erővel minek gyártanak a cégek autókat mikor én egyáltalán nem is akarok soha kocsit vezetni? A szemétládák ihaj...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.16. 09:34:28

BoneDragon
Minek neked olyan grafika? Úgy se menne el a kenyérpirítódon.

grebber
Erre szoktam mondani:

1. Ennél akár egy 20 másodperces gameplay is többet ért volna.
2. Bárcsak már grafikailag is ilyen game-ek lennének mint ebben a trailerben

még senki? vagy már meg is untuk? 😊

Annyira nem is vészes....XD

Krisztiam
140 euro a uplay shop-ban 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
Ezt csak uplay shopból lehet megvenni, biztos jó drága lesz.. uplay shopból lehet venni Mo-ról?

Na ez a szobor nagyon tetszik!

egyre durvábbak 😊
AnuluWork

AnuluWork

AnuluWork

Igen, jól néz ki, és pre-alfa, de a karakterek, az házak szerintem marha jól néznek ki, és igen hangulatosnak tűnik. London, XIX század második fele, egyébként is remek kor. Csak ez a egy, hogy valami nagyobb tömeg, mint a Untiy-ban, esetleg valami jókora munkáslázadás, sztájk, ilyesmi. Mert az az igazság a Unity óra nekem minden város kihaltnak tűnik, ahol nincs akkora forgalom mozgás az utcán mint ott.
Nem feltétlenül hülyeség, egy ló, vagy elég gyorsan száguldó lovaskocsi, ki döntheti, csak ott a hülyeség, egy ilyen ütközést nincs az a ló ami túl élné. Meg a fából készült szekér se bírná ki. De hát...de hát a GTA V-ben, ma egy nyitott kocsival zuhantam sok sok métert, hatszor átpördült a kocsi, és semmi baja se lett a karakternek. Ez is van annyira reális, mint a oszlopot kidöntő ló