Assassin's Creed: Syndicate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom vannak itt nagy ac fanok akik ismerik az össszes játékot.
Namost én imádtam a elsőt a másodikat a brotherhoodot meg a revelationt. A 3 már nem nagyon tetszik. 4 et kis sem próbáltam de a unity meg a syndicate nagyon érdekel.
Az lenne a kérdésem hogy ezek (első 4) mennyire kapcsolódnak majd a unitihez illetve a közelgő Syndicate-hez?
Szóval a Desmond os storyline nálam brotherhood végén abbamaradt.
Mennyire előfeltétel a ac4,4 ezekhez?
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Next PC upgrade: 2022
A csúszás oka a szokásos most szénné optimalizáljuk a cuccot ez a top über legfontosabb bla bla...
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
-A két főszereplő között a menüben egy gombnyomással válthatunk
-Mind Evie, mind Jacob felszerelése testre szabható lesz
-A mellékküldetések és egyéb melléktevékenységek elvégezhetők mind a két szereplővel, de ugye nem biztos, hogy a képességeik illenek az adott szituációhoz
-A Shroud of Eden egy nagy része lesz a játéknak
-A város az Assassin's Creed játékok történetében a legnagyobb. Nem csak, mint méretileg, hanem a bejárható és felfedezhető területek terén is
Én egy Crysis vagy Far Cry-t 9-edszerre is végig tudom vinni.
Én ezeket nem unom meg meg.Az más kérdés , hogy amíg nincs meg az új gép nem kezdek bele,mert akkor már maxon akarom tolni őket és már a 3-tól rohadt nagy a gépigény.Pihenni nem akarok közöttük úgy a frankó amíg emlékszem is a történetre.Mert akár 1-2 hét kihagyás azt már a játék címére se emlékszem.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
És nem, még mindig nem az unalomról (rossz volt az előző hsz-ben a szóhasználat ezen a téren) beszélek. Hanem túladagolod egy életre, utána rá se fogsz tudni nézni többet egy AC-re se. 2 részenként rá kell azért pihenni az a biztos.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.07.21. 11:26:33
Ezeket nem lehet megunni.Jó az 1-et igen abból örök életre elég volt az az egy kinkeserves végigjátszás.
Aztán végre takarodhatnak a gépemről lefelé<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.07.19. 15:01:22
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
AC1, AC2, AC3,AC4 kivégezve
Revolution ,Brootherhood, HD Liberation, Assassin's Creed Rogue,Assassin's Creed Unity még várat magára
Majd ha egyszer meglesz az új gépem a kettővel kezdődően csinálok egy AC maratont.
Kíváncsi vagyok a Syndicate után mi lesz a következő 😄
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.07.19. 14:51:28
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Lol hová süllyedt a pc.Az már hír hogy nem *****ák el megint.
Kb mintha a gyártósorról legördülő kész autóra azt mondják el fog indulni...
[merlinw.org]
[merlinw.org]
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ránézésre van 5 féle ember kinézet azt csókolom.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elnézést nem tudtam ,hogy én határozom meg a világszínvonalat. Ennyi erővel minek gyártanak a cégek autókat mikor én egyáltalán nem is akarok soha kocsit vezetni? A szemétládák ihaj...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.16. 09:34:28
1. Ennél akár egy 20 másodperces gameplay is többet ért volna.
2. Bárcsak már grafikailag is ilyen game-ek lennének mint ebben a trailerben
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus