432
assassin-s-creed-syndicate-ubisoft-zeigt
  • tfrecc
    Sziasztok!

A Jack the ripper után szerintetek lesz egyáltalán még + DLC? Csak mert az Ubinál nagy csend van erről, ugyanúgy mint az Anno 2205 kiegészítéseiről.

Üdv
    T.
  • grebber
    A játékban nem is fogod megtalálni. Ubisoft club honlapjára be kell lépni és ott látod majd.
  • zool1981
    Hello!Meg lehet valahogy nézni a játékban,hogy hány órát öltem bele?Sehol sem találom...
  • MerlinW
    Ezt most úgy mondod, mintha évekkel ezelőtt nem ugyanezt csináltad volna:) Nincs ezzel semmi gond. Pont erre van kitalálva a fórum.
  • TopGun
    Igenis utana neztem Youtube-n! Csak azt nem talaltam, hogy hanyas szinttol lehet jatszani! :( mivel meg csak Sequence 4-et csinalom.
    MerlinW: koszi a valaszod.
  • MerlinW
    Gondolom YT-zna, ha akarna de spoiler/felfedezés öröme miatt nem teszi. Én sem szoktam.
  • grebber
    Itt

Gondolom YT-zna, ha akarna: Nem ez nem így működik. A kérdezést szimplán egyszerűbbnek tarják mint ugyanannyi melóval maguknak megkeresni.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.13. 20:13:48
  • MerlinW
    A Temze északi végén középen van egy portál egy tutajon. Sequence 6 után érhető el.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.13. 20:11:17
  • TopGun
    Sziasztok! Nekem az a kerdesem, olvastam, hogy van valami titkos, I VH.-s palya a jatekban, de sehol nem talalom, lehetseges, hogy szinthez van kotve? ha nem, valaki elarulja, merre talalom meg a palyat?
  • Orkodo
    Üdv mindenkinek!

Ma 98%-on befejeztem a játékot. A sajátságok közül még pár feloldásra vár... Majd unalmas óráimban lehet feloldom őket.
    Egy kis összefoglalót, és tanácsokat szeretnék írni azoknak az embereknek, akik még nem játszottak a játékkal, de tervezik, hogy fognak, vagy még az elején vannak:
    Alapvetően azt kell mondanom, hogy a Black Flag és a Rogue után ez az a rész, ami a legnagyobb élvezetet nyújtotta ismét (legalább is számomra).
    A fő cselekmény száll mellett érdemes a felszabadításokkal, templomos vadászatokkal, mellék küldetésekkel stb. arányosan haladni, hiszen a fejlődéshez (tárgykészítés, bandafejlesztések, karakter képességek) ez elengedhetetlen! Azt ki kell emelnem, hogy a nyersanyagokból sosem volt hiányom, a pénzből annál inkább, de igyekeztem a ládákkal, és a mellék küldetésekkel minél több pénzhez jutni. A végére természetesen gyarapodott a pénz rendesen a vonat széfében. A rakományrablásokkal megint csak szép összegekre tudtam szert tenni, tehát a vége felé azért már könnyebben mentek a fejlesztések (hozzáteszem, minél komolyabb fejlesztést vásárolsz, annál drágább, de ez evidens), beleértve a képességeket is, mert adja az XP-t rendesen. Ha újra kezdeném sem hiszem, hogy másképp csinálnám. A bandafejlesztéseknél el kell dönteni mi a fontosabb a játék adott szakaszában. Lehet úgy is csinálni, hogy eleinte az összes pénzt arra fordítjátok, hogy a vonat széfet fejlesztitek, és akkor talán kicsit könnyebb lehet, de ebben sem vagyok olyan biztos. A játék végére összegyűlt a 2000 helix kredit, így a maradék két térképet is fel tudtam oldani (london titkai, rejtett hélix hibák). Az ellenfelek szintjei nem feltétlen okoztak problémát, kivétel akkor - amit Merlin is említ - amikor face to face pár szinttel magasabb ellenfelekkel találkoztam, és többen voltak. De ha ilyenbe csúszna bárki is, dobjon egy szép füstöt közéjük, és tipli. Ettől függetlenül én azt mondom, hogy érdemes a területi szinteket betartani ha valaki nem gyakorlott játékos.
    A fő küldetések megkezdése előtt érdemes felkeresni egy boltot, és betárazni. Szerintem ennyi füstgránátot, meg dobókést egyik AC résznél sem használtam, de számomra elengedhetetlen volt némelyik nehezebb küldetésnél, hogy 100%-os legyen.
    Röviden tömören ennyit szerettem volna megosztani veletek. Nekem nagyon bejött ez a rész!

Jó játékot mindenkinek!
    Utoljára szerkesztette: Orkodo, 2016.01.10. 17:14:37
  • MerlinW
    Lopakodva késdobálással, stb bárhova mehetsz. Szemtől szembe viszont nagyon el tudnak kalapálni ha 4-5 szinttel magasabbak az ellenfelek és többen vannak.
  • grebber
    Én le se szartam a szinteket Assassins Creed-ek soha az életbe nem voltak nehezek.
    Az előző részben is amikor betették a boltokat fejlesztéseket meg is jegyeztem minek amikor az alap kis rejtett bugyli bicskával is végig lehet vinni a játékot.

Annyi hogy pl ha csira vagy 1-2 dolog nem hat a magas szintű népekre szóval ezzel érdemes vigyázni.
  • hawkie22
    Egyébként érdemes betartani a területek által javasolt szinthatárt vagy lehet kóricálni össze-vissza, annyival nem erösebbek a bérencek? Például most 4-es szintü vagyok mind a két ikerrel, közül hasonlóan építettem a skilljeiket is, de nem vagyok benne biztos, hogy mondjuk egy 8-as szintü területre bemenjek-e vagy Sem. Pedig az lenne közelebb, a 3-as meg 4-es szintü területre át kéne vonatoznom egész Londonon. :)
    A játék maga viszont nagyon bejön, de lehet, hogy elötte a Unity-t kéne végigjátszanom most, hogy van új kártya a gépben.
  • xido
  • hawkie22
    Meguntam, hogy nem megy, úgyhogy ma beruháztam egy GTX 960 4GB OC-s kártyára. :) Most már mindem rendben, fut minden, ahogy kell.
  • Shep
    Nem, a patchek után már az is jól futott, többnyire.
  • Metontour
    Köszönöm a válaszokat!Ez így megnyugtatott kicsit!Akkor ennyit számít hogy fordítottak egy kis időt az optimalizációra.Az Unity gondolom tényleg low-on menne.
    Utoljára szerkesztette: Metontour, 2016.01.08. 20:08:50
  • Shep
    Nem. Felbontástól függően akár maxon is szépen fut 30 fps-el.
  • grebber
    Youtube a barátod neked is Csek thisz áut
  • Metontour
    Intel i5 3570 3,4Gh, 8Gb RAM és GTX 750ti 2Gb csak low-ra elég?
  • xido
    most ez forog jobban,sajátja nincs,úgyhogy ide rakom:

ACCIndia
  • hawkie22
    A hardverösszeállítással nincs akkora gond, az Assassins Creed-eken kívül minden más jól fut rajta, még az Arkham Knight is futott anno medium beállításokon gond nélkül.

#xido: igen, 1 GB-s, de mint mondottam, néha elindul rendesen és akkor mediumon simán fut gond nélkül. Aztán kilépek, csinálok valami mást, esetleg kikapcsolom a gépet és amikor újra akarnám indítani, akkor jön elö ez a probléma.
    Amúgy tervbe van véve még 4GB vétele, valamint egy ATI R9 290x. Bár addig még 1-2 hónap eltelik, év elején még nem tudok rászánni pénzt ilyen dolgokra. :)

P.S.: a gép amúgy gyári ASUS asztali gép, egyben lett véve. Eddig az egyetlen csere, ami történt, az a hangkártya volt.
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.01.08. 06:48:37
  • xido
    ráadásul 560ti az nem 1 gigás?..és kevés is ennyi ramhoz meg ilyen procihoz?...a játék eszi a vga ramot,még 2 gigával is csak minimumon fut..
  • MerlinW
    Passz, de amelyik Inteles PC-ben 12GB memória van ott okkal gyanakodhatnék a hardverösszeállítás hibájában is.
  • hawkie22
    Valakinek van valamilyen ötlete? Megvettem a Syndicate-t. Az a problémám, hogy indításkor hol elindul rendesen a játék, hol meg csak fekete képernyö fogad, majd kikerülök az asztalra. A háttérben fut tovább a játék, de amikor megint rákattintok, akkor jön megint a fekete képernyö és az asztal. A Batman Arkham Knight-nál is újabban ez a hiba, holott korábban azzal tudtam rendesen játszani (igaz, közben letöröltem és most megint felraktam).
    Az elsö területet elfoglaltam, de már azzal is szenvedtem, mert hol elindult a játék rendesen, hol meg nem.
    Win7 64bit, 12GB, i7 Proci, NVidia Geforce GTX 560ti a legújabb driverrel.

Ötlet?
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.01.07. 08:06:58
  • Prince23
    Tavasszal jönnie kell a Sherlock Holmes DLC-nek de psszt :))
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.01.05. 16:56:47
  • tfrecc
    Sziasztok!

Én is játszottam mindegyik résszel és van igazság abban amit írtok. Nekem most a Syndicate+DLC után jött a Unity és tényleg sokkal szebb, eléggé meglepődtem. Szerintem a Syndicate-ben kicsit túlzásba vitték a füstös, kormos, ködös iparosodó környezetet, egy ideig érdekes, de végig kicsit monoton volt. Viszont a gameplay szerintem tök jó, nekem az volt a bajom egy kicsit hogy túl könnyű. Főleg a parkour. Nyomom a W-t meg futást és gyakorlatilag ész nélkül mindenhová felmásznak a karakterek, nincs az az átgondolt épületre mászkálás, mint pl a 2-ben volt. A Unity nekem nagyon bugos, pedig vettem, uplay, utolsó patch, stb. Amúgy valaki tudja, hogy a második DLC mikor jön? Vettem season pass-t, és most ott ül az SSD-men a Syndicate a hasfelmetszővel együtt a maga 60 gigájával és foglalja a helyet. :)
  • MerlinW
    AC könyvtáron belül dlc_21. Gondolom a már meglévő dolgokat, mint térkép, texturák stb az alaptelepítés is tartalmazta és a dlc csak az új dolgokat és a "logikát" töltötte le.
  • lwb
    Egyetértek.
  • grebber
    Huncut ez a Syndicate. AZ informatika igazi rejtélyei ezek nem mások. Felfoghatatlan hogy hova a vérbe töltött le 16GB-ot a ripper dlc-hez mikor egyik HDD-n / SSD-n se fogyott 1 kb hely se Mindegy ennek csak örülök mert csutkára betelt volna az SSD de így maradt a 17GB hely rajta.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.02. 07:46:28
  • Roccio
    Sziasztok! Nem bugos már konzolokon a játék? Csak mert úgy halottam hogy kiadáskor voltak vele gondok...
  • xido
    Jómagam a Unity-t védeném meg...sőt..átfogalmazom...Közelebb állnak hozzám azok a főszereplők,akiknél bemutatják a gyerekkortól kezdve a sorsát,miként válik a testvériség tagjává...mivel a londoni epizódnak csak az elejét próbáltam ki,
    meglehet egy flashback keretében megkapjuk a szereplők hátterét is,de jelen ismereteim tekintetében jobb szeretem a felvezetős történetet,ezért jön be jobban Ezio,Arno,de még Connor is...A visszabutítás pluszban fájdalmas az alant felsoroltak listájában,plusz fáj már,hogy nincs egy random karakter generálójuk és minden utcasarkon ugyanazt az 5 csicskást látod viszont,még a ruhájuk se változik...
  • LoSA
    Én nem játszottam az Unity-vel, így arról nem nyilatkozom. Abban igazad van, hogy kicsit idegesítő, hogy 36szor kell beleütni valakibe, mire meghal...
  • kishubi
    Én személy szerint sok mindent nem értek, Szerintem ez a rész nem lett valami jó, egy dologban jobb a Unity-nél, hogy gördülékenyebben indult a játék, és kevesebb bug van benne. De a 2 szereplőből egyik sem érdekel, full sablonosak, ellenben a Unity-ben Elise izgalmasabb volt mint itt bármelyik szereplő... A grafika szerintem rosszabb a Unity-hez képest, nem tudsz bemenni házakba, ráadásul nincs tömeg, és ez elég sokat ront a hangulaton, számomra kínszenvedés volt végigjátszani, és a végéről ne is beszéljünk, borzasztó gyenge kivitelezés, komolyan felváltva röhögtem mert sírtam rajta, a harc rendszer szintén egy rakás sz.r 46 ütés vágás kell hogy végre megpusztuljon az ellen??.... Van benne 1-2 jó gondolat, de látszik hogy nem volt idő tovább gondolni. A Unity-re visszatérve ne felejtsük el hogy teljesen új graf motort hoztak össze, ami mint említettem szebb a mostaninál is, és sajnos ez több hibát generált, de javították, sőt ingyen dlct kaptunk, nem úgy mint a batman esetében. Szerintem a Unity-nek a története is sokkal jobban van adagolva, ott vannak a nyomozások amiket külön nagyon élveztem, szóval látom mindenhol hogy ez a mostani assassins creed milyen király, és nem értem, szerintem sehol sincsen a Unytihez képest.... Hozzáteszem mindegyik assassins creed-el játszottam, és szeretem őket, de ez a mostani egy rakás semmi volt számomra. Bocs hogy ilyen hosszúra sikeredett, ez csak az én véleményem.....
    Utoljára szerkesztette: kishubi, 2016.01.01. 12:28:50
  • LoSA
    Nagyon rendben van ez a Assasin's rész. Végre nem az a hajós baromság megy egész végig. Tetszik, élvezem a küldetéseket, nagyon rendben van!
  • MerlinW
    Mert pre-order DLC volt.
  • cRusa1deR
    Ha Season Pass-om van én miért nem játszhatom le ezt a küldetést?
    https://www.youtube.com/watch?v=0R-gPp6P42w
  • ATi0021
    Köszönöm a válaszokat. Windows 10et visszaléptettem korábbi buildre, MFAA-t kikapcsoltam, bár NV Vezérlőpult amúgy fel se ismerte hogy van ACS is, plusz Uplaybe kikapcsoltam a felhőbe mentést és rendszergazdaként indított Uplayből indítottam a játékot. Lekopogjam most London City elfoglalásnál rendbe volt és 8as szekvencia kezdő videó is végig ment, szóval bízok benne jó lesz. Beállításokat tekintve a játék ajánlottján van. Olvastam még hogy van WW1-es rész is amin sokaknak fagyot, (ott ragadtak?) na annak neki se merek állni.
  • Béluska74
    esetleg megpróbálhatod ezt is.
  • Prince23
    A grafikai beállítások maxon vannak? ha igen, próbáld levinni mondjuk High-ra (magasra)