Assassin's Creed: Syndicate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most ez forog jobban,sajátja nincs,úgyhogy ide rakom:

ACCIndia
A hardverösszeállítással nincs akkora gond, az Assassins Creed-eken kívül minden más jól fut rajta, még az Arkham Knight is futott anno medium beállításokon gond nélkül.

#xido: igen, 1 GB-s, de mint mondottam, néha elindul rendesen és akkor mediumon simán fut gond nélkül. Aztán kilépek, csinálok valami mást, esetleg kikapcsolom a gépet és amikor újra akarnám indítani, akkor jön elö ez a probléma.
Amúgy tervbe van véve még 4GB vétele, valamint egy ATI R9 290x. Bár addig még 1-2 hónap eltelik, év elején még nem tudok rászánni pénzt ilyen dolgokra. :)

P.S.: a gép amúgy gyári ASUS asztali gép, egyben lett véve. Eddig az egyetlen csere, ami történt, az a hangkártya volt.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.01.08. 06:48:37

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

ráadásul 560ti az nem 1 gigás?..és kevés is ennyi ramhoz meg ilyen procihoz?...a játék eszi a vga ramot,még 2 gigával is csak minimumon fut..
MerlinW
Passz, de amelyik Inteles PC-ben 12GB memória van ott okkal gyanakodhatnék a hardverösszeállítás hibájában is.

[merlinw.org]

Valakinek van valamilyen ötlete? Megvettem a Syndicate-t. Az a problémám, hogy indításkor hol elindul rendesen a játék, hol meg csak fekete képernyö fogad, majd kikerülök az asztalra. A háttérben fut tovább a játék, de amikor megint rákattintok, akkor jön megint a fekete képernyö és az asztal. A Batman Arkham Knight-nál is újabban ez a hiba, holott korábban azzal tudtam rendesen játszani (igaz, közben letöröltem és most megint felraktam).
Az elsö területet elfoglaltam, de már azzal is szenvedtem, mert hol elindult a játék rendesen, hol meg nem.
Win7 64bit, 12GB, i7 Proci, NVidia Geforce GTX 560ti a legújabb driverrel.

Ötlet?
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.01.07. 08:06:58

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Prince23
Tavasszal jönnie kell a Sherlock Holmes DLC-nek de psszt :))
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.01.05. 16:56:47

Sziasztok!

Én is játszottam mindegyik résszel és van igazság abban amit írtok. Nekem most a Syndicate+DLC után jött a Unity és tényleg sokkal szebb, eléggé meglepődtem. Szerintem a Syndicate-ben kicsit túlzásba vitték a füstös, kormos, ködös iparosodó környezetet, egy ideig érdekes, de végig kicsit monoton volt. Viszont a gameplay szerintem tök jó, nekem az volt a bajom egy kicsit hogy túl könnyű. Főleg a parkour. Nyomom a W-t meg futást és gyakorlatilag ész nélkül mindenhová felmásznak a karakterek, nincs az az átgondolt épületre mászkálás, mint pl a 2-ben volt. A Unity nekem nagyon bugos, pedig vettem, uplay, utolsó patch, stb. Amúgy valaki tudja, hogy a második DLC mikor jön? Vettem season pass-t, és most ott ül az SSD-men a Syndicate a hasfelmetszővel együtt a maga 60 gigájával és foglalja a helyet. :)

Gigabyte GA-Z97M-DS3H, Intel i7 4790 @ 3,6 Ghz, Samsung SSD 850 EVO 250 Gb, Kingston 8 Gb DDR3/1600, Asus GTX970 4Gb GDDR5 DCII OC

MerlinW
AC könyvtáron belül dlc_21. Gondolom a már meglévő dolgokat, mint térkép, texturák stb az alaptelepítés is tartalmazta és a dlc csak az új dolgokat és a "logikát" töltötte le.

[merlinw.org]

lwb
Egyetértek.

grebber
Huncut ez a Syndicate. AZ informatika igazi rejtélyei ezek nem mások. Felfoghatatlan hogy hova a vérbe töltött le 16GB-ot a ripper dlc-hez mikor egyik HDD-n / SSD-n se fogyott 1 kb hely se<#banplz> Mindegy ennek csak örülök mert csutkára betelt volna az SSD de így maradt a 17GB hely rajta.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.02. 07:46:28

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok! Nem bugos már konzolokon a játék? Csak mert úgy halottam hogy kiadáskor voltak vele gondok...

Jómagam a Unity-t védeném meg...sőt..átfogalmazom...Közelebb állnak hozzám azok a főszereplők,akiknél bemutatják a gyerekkortól kezdve a sorsát,miként válik a testvériség tagjává...mivel a londoni epizódnak csak az elejét próbáltam ki,
meglehet egy flashback keretében megkapjuk a szereplők hátterét is,de jelen ismereteim tekintetében jobb szeretem a felvezetős történetet,ezért jön be jobban Ezio,Arno,de még Connor is...A visszabutítás pluszban fájdalmas az alant felsoroltak listájában,plusz fáj már,hogy nincs egy random karakter generálójuk és minden utcasarkon ugyanazt az 5 csicskást látod viszont,még a ruhájuk se változik...
LoSA
Én nem játszottam az Unity-vel, így arról nem nyilatkozom. Abban igazad van, hogy kicsit idegesítő, hogy 36szor kell beleütni valakibe, mire meghal... <#wow3>

Én személy szerint sok mindent nem értek, Szerintem ez a rész nem lett valami jó, egy dologban jobb a Unity-nél, hogy gördülékenyebben indult a játék, és kevesebb bug van benne. De a 2 szereplőből egyik sem érdekel, full sablonosak, ellenben a Unity-ben Elise izgalmasabb volt mint itt bármelyik szereplő... A grafika szerintem rosszabb a Unity-hez képest, nem tudsz bemenni házakba, ráadásul nincs tömeg, és ez elég sokat ront a hangulaton, számomra kínszenvedés volt végigjátszani, és a végéről ne is beszéljünk, borzasztó gyenge kivitelezés, komolyan felváltva röhögtem mert sírtam rajta, a harc rendszer szintén egy rakás sz.r 46 ütés vágás kell hogy végre megpusztuljon az ellen??.... Van benne 1-2 jó gondolat, de látszik hogy nem volt idő tovább gondolni. A Unity-re visszatérve ne felejtsük el hogy teljesen új graf motort hoztak össze, ami mint említettem szebb a mostaninál is, és sajnos ez több hibát generált, de javították, sőt ingyen dlct kaptunk, nem úgy mint a batman esetében. Szerintem a Unity-nek a története is sokkal jobban van adagolva, ott vannak a nyomozások amiket külön nagyon élveztem, szóval látom mindenhol hogy ez a mostani assassins creed milyen király, és nem értem, szerintem sehol sincsen a Unytihez képest.... Hozzáteszem mindegyik assassins creed-el játszottam, és szeretem őket, de ez a mostani egy rakás semmi volt számomra. Bocs hogy ilyen hosszúra sikeredett, ez csak az én véleményem.....
Utoljára szerkesztette: kishubi, 2016.01.01. 12:28:50
LoSA
Nagyon rendben van ez a Assasin's rész. Végre nem az a hajós baromság megy egész végig. Tetszik, élvezem a küldetéseket, nagyon rendben van! <#nezze>

MerlinW
Mert pre-order DLC volt.

[merlinw.org]

Ha Season Pass-om van én miért nem játszhatom le ezt a küldetést?
https://www.youtube.com/watch?v=0R-gPp6P42w

Everything is true, nothing is permitted.

Köszönöm a válaszokat. Windows 10et visszaléptettem korábbi buildre, MFAA-t kikapcsoltam, bár NV Vezérlőpult amúgy fel se ismerte hogy van ACS is, plusz Uplaybe kikapcsoltam a felhőbe mentést és rendszergazdaként indított Uplayből indítottam a játékot. Lekopogjam most London City elfoglalásnál rendbe volt és 8as szekvencia kezdő videó is végig ment, szóval bízok benne jó lesz. Beállításokat tekintve a játék ajánlottján van. Olvastam még hogy van WW1-es rész is amin sokaknak fagyot, (ott ragadtak?) na annak neki se merek állni.
Béluska74
esetleg megpróbálhatod ezt is.

If you give a little love you can get a little love of your own

Prince23
A grafikai beállítások maxon vannak? ha igen, próbáld levinni mondjuk High-ra (magasra)

Szia feltettem őket én is (meg az Uplay is minden verify után). i5 4570, 8GB ram, GTX 960-am van és a legutolsó driver van fent. Másnak is van vele ilyen baja, hogy fehér ablak és az acs.exe hibát észlelet vagy egyedi csak Nekem?
Prince23
keresd meg a support mappát a játékon belül és mindent telepíts fel. Driverekből a legfrissebbet, gondolom AMD-s vagy...?

Sziasztok! Kb 2 hete vettem meg a játékot. De sajnos átvezető videók után, vagy amikor elfoglalok egy városrészt az egész megfagy és kapom hogy acs.exe hibát észlelt ezért megállt. Windows 7et újra tettem, most Windows 10em van. Szórakoztam különféle driverekkel, fájlok ellenőriztetésével, mentés törlésével stb. A röhej az egészben a warez verzióval nem volt bajom. Szerintetek mi lehet a baj? :(
uplay pontokat biztosan nem,ez olyan,mint a steam acsi..akárhányszor játszod újra,csak egyszer kapod meg..
Prince23
Egyébként akinek sikerült resetelni a mentést, és már végigjátszotta egyszer. Azoktól kérdezném, hogy az uplay pontokat és a Helix pontokat ugyanúgy szórja a játék szüzmentéssel (második nekifutással) is?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.12.27. 02:26:33

MerlinW

[merlinw.org]

Prince23
Egyszer vegyél egy jó VGA-t és jó lesz sokáig. Én legutóbb 2012-ben vettem a mostani karit, és szinte minden fut rajta High, illetve full beállítás alatt. Nem kell ott havonta, meg évente újítani.

Pl. az AC Syn nálam Nagyon magas beállítás alatt fut, FXAA-val + HBAO+-szal. Nekem ennyi tökéletes.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.12.24. 14:59:20

Bocs, de miért ilyet vettél? Én régóta nem követem ,hogy melyik milyen, hardver elemet kell venni, de amikor a gépemet vettem, utánaérdeklődtem, hogy olyan kell ami sokáig kitart.

Amit te vettél...nos, az kissé régi és elavult. Vagy átvertek vele, vagy nem tudom minek vetted meg, de kidobott pénz volt. Az ilyen dolgoknál nem akkor jársz jól ha veszel egy viszonylag olcsóbbat, hanem veszel egy viszonylag drágábbat, olyat ami a következő évekre elég lesz, és akkor jó darabig nem kell másik.
MerlinW
Az informatika ilyen. Drága hobbi. Az pedig, hogy 2 hónapja vettél egy 4 éves technológiát (a 6670 már akkor is az AMD alsó-középkategóriáját erősítette), sajnos egyáltalán nem jelenti azt, hogy tudsz játszani 2015-2016-os játékokkal. Az érték/teljesítményálló VGA-k ~60e Ft körül indulnak. A mainstream játékok az esetek nagy részében elvárják az 1 évnél nem régebbi technológiát. Ez bizonyos értelemben probléma lehet, viszont az érme másik oldala, hogy ha nem így lenne nem fejlődne a piac/technológia.

Dióhéjban, igen. 2011-ben gyártott VGA-val nem futnak jól a 2015 végi grafikai zászlóshajó játékok. Logikusan:)

[merlinw.org]

TopGun
Hogy vennek mar egy s**r jatek miatt uj VGA-t? most vettem par honapja ezt a 2GB-s VGA-t, nem fogok havonta uj meregdraga kartyakat venni, csak azert mert uj jatekok jonnek ki uj kartya igenyekkel. Ezen a jatekon kivul minden tokeletesen fut ezzel a kartyaval :(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

grebber
Minimum rendszerkövetelmény:

NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon R9 270 (2GB VRAM with Shader Model 5.0)

Venni kell másik VGA-t akkor menni fog.

Bár mondjuk elindul vele ,de láthatóan akad.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.23. 23:33:01

TopGun
Ott irtam, hogy ATI Radeon, a tipusa HD6670 2GB es a legfrisebb az augusztusi, az van fent es azzal nem indul el a "legujabb" driver ez a Crimson fel sem telepul a gepemre :(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

grebber
A legfrissebbet nyilván.

De milyen VGA-d van? Az hogy amd az kevés nekünk.

TopGun
Sziasztok! En meg csak most kezdenem a jatekot, de sajnos nem indul el, azt irja, hogy a video kartya out of date, csak nem tudom melyik driverrel indulna el? ATI Radeon VGA-m van. Akinek ilyen VGA-ja van, megmondana, melyik drivert kell letolteni, hogy elinduljon a game?

Mint írtam is, 15 GB a DLC! Uplay elkezdi letölteni, de közben el is indítja a játékot! Ekkor még nincs menüpont, csak akkor, ha minden letöltődött! Kicsit akad a játék, de a korábbi sztori folytatható!
Jack csak akkor lesz, ha végzett a letöltéssel! Akkor is, a főmenüből lesz indítható, nem a térképről! Olyan, mint egy új játék! Bejön megint a fogaskerekes kezdőkép, ahol egy gombot kell megnyomnod, utána lesz főmenü, ahol a beállításokat éred el és indítod vagy folytatod Jack-et!
Tehát, akkor is a második menüpontot kell választanod ha már elkezdted a DLC-t!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Prince23
Van egy tippem: Szerintem a térképet nyisd meg és jelöld ki magadnak a küldetés ikonját.

Sziasztok!

Help pls, nálam valami gebasz van a dlc-vel. Megvettem a season passt, a +helix krediteket meg a plusz eszközöket meg is kaptam, viszont a hasfelmetsző jack menüpont nincs. Mi lehet itt vajon?

Gigabyte GA-Z97M-DS3H, Intel i7 4790 @ 3,6 Ghz, Samsung SSD 850 EVO 250 Gb, Kingston 8 Gb DDR3/1600, Asus GTX970 4Gb GDDR5 DCII OC

Gondolom, előkészítette a letöltést, mert mikor töltött, akkor nem csökkent a hely!
A játék könyvtárában megjelent, a mostani dátummal, a dlc_21 mappa, ami nekem 15,7 GB (16 959 955 893 bájt)
A befejezett letöltés után kiléptem a főmenübe, és ott a második sorba bekerült a Hasfelmetsző Jack menüpont.
Na, nézzük! :)

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

grebber
Pff akkor idén már nem indítom el a game-et pont ennyi hely van csak az SSD-n :(
(Amit rendeltem nem hozták meg)

Elindítottam a játékot, hogy megnézzem Jack-et, erre 14,50 GB letöltéssel fogadott!
Hopp, elindult a játék letöltés közben...
Meglehetősen akadtak a fogaskerekek! :)

Én a Black Flage-t megcsináltam 100%-ra. Illetve 99%-ra csak, mert egy bug miatt nem változik át 100%-ra. :) Az volt az első olyan széria, ahol még a faleveleket is összeszedtem! :)) Egyébként gratulálok a 94%-hoz a Syndicate-ben. :)

Config: ASUS P8Z77-V LX, Intel Core i7-3770K CPU @ 3.50GHz, 2 x Kingston 8GB 1600MHz DDR3, Radeon R9 285 Dual-X 2GB

nagykispeter
Igen nekem is ott volt

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Köszönöm szépen!

Config: ASUS P8Z77-V LX, Intel Core i7-3770K CPU @ 3.50GHz, 2 x Kingston 8GB 1600MHz DDR3, Radeon R9 285 Dual-X 2GB

grebber
Árusoktól meg kell venni az összes térképet + az E-boltban hélix pontokért a maradék térképet ami mutatja a maradékot!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.21. 19:10:47

Sziasztok! Még az elején vagyok a játékban, most végeztem Whitechapel-el. A kérdésem az lenne, hogy a Helix hibák, a Préselt virágok, Illusztrációk, London titkai miért nem jelennek meg a térképen? Pontosan miért csak pár darab jelenik meg? Néztem videókat a YouTube-on, és ott más játékosoknak mutatja. Valamit én nem csinálok jól? Mert körbejártam a kerületet, rábukkantam többre is, amit a térkép nem jelzett. Vagy ez így normális? Hogy végig kell kutatni az egészet?

Prince23
Ezt is néztem, üres hely. +Minden mappát megnéztem, amiket írt a google.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.12.21. 17:53:21

dobozos Unity eredetiben el tudom mondani nálam hogy van
program files/ubisoft/ubisoft game launcher/savegames/sokbetűszám/720
Prince23
Ez kezd nevetséges lenni számomra. Még a Steames mappában sem találom a mentést. És persze hogy sehol sem, egyszerűen nincs meg sehol a Unity és a Synddicate mentés. Rejtett mappákat is előhívtam ofc. Akkor hol mégis hol tárolódik a mentésem...? az oké hogy felhő....? A gépem elnyelte vagy mi a wtf van?
Régen meg volt a mentésem, de mióta újra raktam a Windowst, azóta semmi mentés Unity és sny ügyben...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.12.21. 15:36:53

nagykispeter
Köszi!Az Uplay Program fájlos volt a megfelelő.Ezt csak elmentem és utánna bemásolom az újnál.Elvileg alaplap-processzor cseréről lesz szó nem biztos hogy újra kell telepíteni de lehet.Azért még azt megkérdezem,mikor kilépek a játékból akkor azt írja ki ,hogy mentett állás szinkronizálása a felhővel.Ez akkor miért van?A Black Flaggal szívtam meg mert ott is kiírta és újrarakás után nem volt meg a mentésem.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

MerlinW
UPlay (valamelyik a kettő közül):
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\<somenumbers>\
vagy
C:\Users\<username>\appdata\local\ubisoft game launcher\savegame_storage

Steam:

...\Steam\userdata\(your_user_ID)\368500\remote.

[merlinw.org]