Assassin's Creed: Syndicate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+1 az ubisoftnak
Next PC upgrade: 2022
Ami még nem tetszik, hogy bunyónál brutálisan gyorsan mozog a karakter, mintha valami gyorsított felvételt néznék.
az meg még jól is elsülhet,hogy használhatunk járműveket 😊
Utoljára szerkesztette: xido, 2015.05.12. 20:20:39
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Topik átnevezés szagot érzek<#idiota>#idiota>
xido: Engem nem túlzottan érint ez, mert ami eleve magyarul jön ki azt sem játszom úgy. Az angolhoz szoktam, és így legalább gyakorlok is közben. Biztos megadatott volna sok más játékhoz is, de nem is nézek utána az előbb említett okokból.
I want to be a mighty pirate ever!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Régen nagyon szerettem a sorozatot, de aztán valahogy ellaposodott. A Black Flaggel még rengeteget játszottam, de már ott is a tengeri harcokat élveztem igazán, a kalózkodást, a szokásos AC-s küldetéseket untam.
Kicsit lassítaniuk kéne, mert lassan éves FIFA szintű lehúzássá alakítják szegény AC-t 😞
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2014.12.03. 11:54:55

Kiszivárgott információk szerint jövőre jelenik meg az újabb Assassin's Creed játék ami Victory kódnéven fut!
A szivárogtatásra az Ubisoft is reagált, miszerint nagyon sajnálják, hogy idő előtt szivárgott ki a dolog, hiszen a fejlesztő csapat már egy éve dolgozik a szoftveren, de hamarosan szeretnék hivatalosan is bejelenteni az új epizódot.
Az Assassin's Creed: Victory a viktoriánus kori Londonba kalauzolja el az érdeklődőket, azaz a korábbi alkotásokhoz képest kicsi ugrás lesz az időben, és a 19. században lehet kalandozni majd. A fejlesztés a Ubisoft Quebec végzi, ők korábban a 3. és 4. rész kiegészítőin is dolgoztak.