432
assassin-s-creed-syndicate-ubisoft-zeigt
  • TBTPumpa
  • MerlinW
    Üzlet. Lassan 15 éve bevált lépés, ez van. Valamint azt se felejtsük el, hogy PC-re több idő fejleszteni/optimalizálni. A portolás pedig csak egy bizonyos állapot után kezdhető el. Természetesen sokszor csak üzleti logika van a háttérben, de van amikor valóban később készül el a PC-s kiadás.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.10.21. 19:41:27
  • grebber
    3 óra gameplay
  • Newfronter
    Lassan minden kiadó játékával így van...
  • AnuluWork #108
    Bocs, de az Ubi megint eljátszotta, hogy ps4 és xbox korábban jelenik meg? :D
  • xido
  • Zegi Norbi HUN
    Remélem Shay, Altair, Connor, Edward és Arno Master Assassin ruhája is benne lesz, habár a videóból nem derül ki... A menü mondjuk nem jön be, a Unity-é volt eddig a legjobb.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.10.14. 13:32:51
  • TBTPumpa
    TV reklám:

És a karakterek:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.13. 19:43:21
  • TBTPumpa
  • nagykispeter
    Ja értem köszi
  • grebber
    Nem is , az akciót kell kifogni ha valaki eladja belőle!
    De még nem láttam VGA-t ami mellé adják :(
  • nagykispeter
    Oké, csak ezzel az a gond kártyát nem akarok venni
  • TBTPumpa
    Én is arra várok. Annyi pénzt megér az alapjáték.
  • grebber
    Ki kell várni nv káryák mellé adják majd hátha lesz 5k körül
  • nagykispeter
    Az Unitynél a minimum és ajánlott közt volt a gépem,volt amikor akadás nélkül ment volt amikor játszhatatlan volt,amúgy se volt magyar így hagytam a fenébe.Remélem ez másképp lesz,tervezem megrendelni,de egyenlőre nem merem
  • grebber
    Mivel hogy így meg úgy akarnak optimalizálni meg nem elkövetni a Unity hibáit annál illene kisebb és vagy egyenlőnek lenni!
  • nagykispeter
    Gépigényről lehet már hallani valamit?
  • xido
    DM odabasz..és érdekes alatta :)

Utoljára szerkesztette: xido, 2015.10.08. 23:25:21
  • grebber
    Nos nem meglepő módon ez is jár majd NV kártyákhoz!

Az NVIDIA előkészítette az ünnepi játékdömpingjét
  • MerlinW
    Unity-ben is volt. Más dolog, hogy a kutya sem használta.
  • grebber
    Assassin's Creed: Syndicate - lesz mikrotranzakció
  • Zegi Norbi HUN
    Nagyon szép lesz ez is

Az első képen a templomos főmufti lehet vajon? A háttérben meg talán egy kincsesláda.
  • TBTPumpa
    Képek:

• grebber
    Sztoritraileren az Assassin’s Creed: Syndicate
  • Zegi Norbi HUN
    Tudom, hogy nem Unity topik, de oda xido-n kívül szerintem más nem néz be :D A kérdésem: mielőtt belépnék a játékba, ki kell törölnöm az ACU.ini-t, aztán akkor sikeresen be tudja tölteni a menüt, aztán újra be kell állítanom a grafikát és így végre a játékba is betölt. Nem tudom, miért csinálja ezt. Másnál is volt ilyen gond eredetivel? Nem zavar annyira igazából, de mikor felraktam és folyton kilépett(ekkor még nem ismertem a fenti módszert), kicsit ideges lettem :D

Akkor valami a Syndicate-ről is:

Vajon ebben melyik szereplővel játszhatunk az elején? Mert szerintem ebben is lesz ilyen az elején, akkor még marad 10 szereplő, ezekkel talán a további 10 AC játékban játszhatunk?
  • grebber
    TGS 2015 - Hasfelmetsző Jack az első Assassin's Creed Syndicate DLC-ben
  • xido
    https://council.assassinscreed.com/#!/home
  • xido
    mivel ez a legélőbb topic a sorozatban,azt hiszem ez illik ide :)

• xido
    de azért benne volt Shaun meg a csaj is...
    vagy csak a színészek és más volt a nevük a játékban?
  • MerlinW
    Semennyire. Unity gyakorlatilag reboot volt. Az Animus-t is Helix-nek nevezik.
  • nasr
    Halihó.

Gondolom vannak itt nagy ac fanok akik ismerik az össszes játékot.

Namost én imádtam a elsőt a másodikat a brotherhoodot meg a revelationt. A 3 már nem nagyon tetszik. 4 et kis sem próbáltam de a unity meg a syndicate nagyon érdekel.

Az lenne a kérdésem hogy ezek (első 4) mennyire kapcsolódnak majd a unitihez illetve a közelgő Syndicate-hez?

Szóval a Desmond os storyline nálam brotherhood végén abbamaradt.

Mennyire előfeltétel a ac4,4 ezekhez?
  • Zegi Norbi HUN
    Nagyon szép, akárcsak a Unity. Az viszont 100%, hogy ezzel is gebasz lesz majd, szóval csak óvatosan az előrendeléssel :)
  • grebber
    Assassin's Creed: Syndicate - londoni séta
  • grebber
    Assassin's Creed Syndicate PC - megjelenési dátumot kaptunk (November 19)

A csúszás oka a szokásos most szénné optimalizáljuk a cuccot ez a top über legfontosabb bla bla...

• R0GUE
    Valamivel nyalni kell a seggeket nálunk is hogy ne tünjön fel a konzolok miatti (hogy ne legyen ismét 10-20 közti frém) grafbutítóka a Unityhez képest.:)
  • grebber
    Assassin's Creed - Dickens és Darwin is beköszön
  • xido
    Akkora hírt csinálnak most ebből minden oldalon,mintha legalább 1 hónapja nem került volna fel a steam-re meg a cdgalaxisra,az adatlapján kiírva,hogy feliratos lesz..döbbenet.. :)
  • grebber
    Magyar felirattal jön az Assassin's Creed: Syndicate és a Might & Magic Heroes 7
  • grebber
    A Ubisoft a tegnapi napon tartott Twitter-en egy Q&A-t melynek köszönhetően néhány új információt tudhattunk meg:

-A két főszereplő között a menüben egy gombnyomással válthatunk
    -Mind Evie, mind Jacob felszerelése testre szabható lesz
    -A mellékküldetések és egyéb melléktevékenységek elvégezhetők mind a két szereplővel, de ugye nem biztos, hogy a képességeik illenek az adott szituációhoz
    -A Shroud of Eden egy nagy része lesz a játéknak
    -A város az Assassin's Creed játékok történetében a legnagyobb. Nem csak, mint méretileg, hanem a bejárható és felfedezhető területek terén is
  • MerlinW
    Nyammmmi.