432
-
#112 -
#111 Üzlet. Lassan 15 éve bevált lépés, ez van. Valamint azt se felejtsük el, hogy PC-re több idő fejleszteni/optimalizálni. A portolás pedig csak egy bizonyos állapot után kezdhető el. Természetesen sokszor csak üzleti logika van a háttérben, de van amikor valóban később készül el a PC-s kiadás.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.10.21. 19:41:27 -
#110 3 óra gameplay -
Newfronter #109 Lassan minden kiadó játékával így van... -
#108 Bocs, de az Ubi megint eljátszotta, hogy ps4 és xbox korábban jelenik meg? :D -
xido #107 -
#106 Remélem Shay, Altair, Connor, Edward és Arno Master Assassin ruhája is benne lesz, habár a videóból nem derül ki... A menü mondjuk nem jön be, a Unity-é volt eddig a legjobb.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.10.14. 13:32:51 -
#105 TV reklám:
És a karakterek:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.13. 19:43:21 -
#104 -
#103 Ja értem köszi -
#102 Nem is , az akciót kell kifogni ha valaki eladja belőle!
De még nem láttam VGA-t ami mellé adják :( -
#101 Oké, csak ezzel az a gond kártyát nem akarok venni -
#100 Én is arra várok. Annyi pénzt megér az alapjáték. -
#99 Ki kell várni nv káryák mellé adják majd hátha lesz 5k körül -
#98 Az Unitynél a minimum és ajánlott közt volt a gépem,volt amikor akadás nélkül ment volt amikor játszhatatlan volt,amúgy se volt magyar így hagytam a fenébe.Remélem ez másképp lesz,tervezem megrendelni,de egyenlőre nem merem -
#97 Mivel hogy így meg úgy akarnak optimalizálni meg nem elkövetni a Unity hibáit annál illene kisebb és vagy egyenlőnek lenni! -
#96 Gépigényről lehet már hallani valamit?
-
xido #95 DM odabasz..és érdekes alatta :)
Utoljára szerkesztette: xido, 2015.10.08. 23:25:21 -
#94 Nos nem meglepő módon ez is jár majd NV kártyákhoz!
Az NVIDIA előkészítette az ünnepi játékdömpingjét -
#93 Unity-ben is volt. Más dolog, hogy a kutya sem használta. -
#92 Assassin's Creed: Syndicate - lesz mikrotranzakció -
#91 Nagyon szép lesz ez is
Az első képen a templomos főmufti lehet vajon? A háttérben meg talán egy kincsesláda. -
#90 Képek:
-
#89 Sztoritraileren az Assassin’s Creed: Syndicate -
#88 Tudom, hogy nem Unity topik, de oda xido-n kívül szerintem más nem néz be :D A kérdésem: mielőtt belépnék a játékba, ki kell törölnöm az ACU.ini-t, aztán akkor sikeresen be tudja tölteni a menüt, aztán újra be kell állítanom a grafikát és így végre a játékba is betölt. Nem tudom, miért csinálja ezt. Másnál is volt ilyen gond eredetivel? Nem zavar annyira igazából, de mikor felraktam és folyton kilépett(ekkor még nem ismertem a fenti módszert), kicsit ideges lettem :D
Akkor valami a Syndicate-ről is:
Vajon ebben melyik szereplővel játszhatunk az elején? Mert szerintem ebben is lesz ilyen az elején, akkor még marad 10 szereplő, ezekkel talán a további 10 AC játékban játszhatunk? -
#87 TGS 2015 - Hasfelmetsző Jack az első Assassin's Creed Syndicate DLC-ben -
xido #86 https://council.assassinscreed.com/#!/home -
xido #85 mivel ez a legélőbb topic a sorozatban,azt hiszem ez illik ide :)
-
xido #84 de azért benne volt Shaun meg a csaj is...
vagy csak a színészek és más volt a nevük a játékban? -
#83 Semennyire. Unity gyakorlatilag reboot volt. Az Animus-t is Helix-nek nevezik. -
nasr #82 Halihó.
Gondolom vannak itt nagy ac fanok akik ismerik az össszes játékot.
Namost én imádtam a elsőt a másodikat a brotherhoodot meg a revelationt. A 3 már nem nagyon tetszik. 4 et kis sem próbáltam de a unity meg a syndicate nagyon érdekel.
Az lenne a kérdésem hogy ezek (első 4) mennyire kapcsolódnak majd a unitihez illetve a közelgő Syndicate-hez?
Szóval a Desmond os storyline nálam brotherhood végén abbamaradt.
Mennyire előfeltétel a ac4,4 ezekhez?
-
#81 Nagyon szép, akárcsak a Unity. Az viszont 100%, hogy ezzel is gebasz lesz majd, szóval csak óvatosan az előrendeléssel :) -
#80 Assassin's Creed: Syndicate - londoni séta -
#79 Assassin's Creed Syndicate PC - megjelenési dátumot kaptunk (November 19)
A csúszás oka a szokásos most szénné optimalizáljuk a cuccot ez a top über legfontosabb bla bla...
-
R0GUE #78 Valamivel nyalni kell a seggeket nálunk is hogy ne tünjön fel a konzolok miatti (hogy ne legyen ismét 10-20 közti frém) grafbutítóka a Unityhez képest.:) -
#77 Assassin's Creed - Dickens és Darwin is beköszön -
xido #76 Akkora hírt csinálnak most ebből minden oldalon,mintha legalább 1 hónapja nem került volna fel a steam-re meg a cdgalaxisra,az adatlapján kiírva,hogy feliratos lesz..döbbenet.. :) -
#75 Magyar felirattal jön az Assassin's Creed: Syndicate és a Might & Magic Heroes 7 -
#74 A Ubisoft a tegnapi napon tartott Twitter-en egy Q&A-t melynek köszönhetően néhány új információt tudhattunk meg:
-A két főszereplő között a menüben egy gombnyomással válthatunk
-Mind Evie, mind Jacob felszerelése testre szabható lesz
-A mellékküldetések és egyéb melléktevékenységek elvégezhetők mind a két szereplővel, de ugye nem biztos, hogy a képességeik illenek az adott szituációhoz
-A Shroud of Eden egy nagy része lesz a játéknak
-A város az Assassin's Creed játékok történetében a legnagyobb. Nem csak, mint méretileg, hanem a bejárható és felfedezhető területek terén is -
#73 Nyammmmi.