432
-
#72 GC2015: Evie is akcióba lendül -
#71 Mondom én ne te vagyok.
Én egy Crysis vagy Far Cry-t 9-edszerre is végig tudom vinni.
Én ezeket nem unom meg meg.Az más kérdés , hogy amíg nincs meg az új gép nem kezdek bele,mert akkor már maxon akarom tolni őket és már a 3-tól rohadt nagy a gépigény.Pihenni nem akarok közöttük úgy a frankó amíg emlékszem is a történetre.Mert akár 1-2 hét kihagyás azt már a játék címére se emlékszem. -
#70 Lassan ott tartunk ,hogy már nem tudsz eleget rápihenni, hogy ne und az új részeket. -
ratgab #69 3x 20 óra AC után majd térjünk vissza erre a kérdésre. Még ha végigrohansz is a főszálon akkor is a 4. AC-nél már hányingered lesz indításkor. 7 ugyanolyan játékot végigjátszani egymás után nem éri meg. Megutálod az egész sorozatot úgy ahogy van.
És nem, még mindig nem az unalomról (rossz volt az előző hsz-ben a szóhasználat ezen a téren) beszélek. Hanem túladagolod egy életre, utána rá se fogsz tudni nézni többet egy AC-re se. 2 részenként rá kell azért pihenni az a biztos. -
#68 Mennyi újdonságot hoz az idei Assassin's Creed?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.07.21. 11:26:33 -
#67 Na vajon miért akarok maratont tartani? Mert már lassan mindhez lesz magyarítás....... -
#66 Ha BH és Rev előtt játszottál AC3-al, akkor sokat érthettél belőle:) -
#65 Szerencsére én nem ti vagyok. Tőletek (itt sg-n) olyat olvasok hogy 3-4 órás játékokra mondjátok hogy unalmas.
Ezeket nem lehet megunni.Jó az 1-et igen abból örök életre elég volt az az egy kinkeserves végigjátszás.
Aztán végre takarodhatnak a gépemről lefelé
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.07.19. 15:01:22 -
ratgab #64 3. résznél szénné fogod unni a sorozatot. Nem szabad túladagolni az AC-t sem. 1 max 2 rész aztán érdemes kicsit inkább rápihenni. Szerintem. -
#63 Én nagyon elvagyok maradva AC téren.
AC1, AC2, AC3,AC4 kivégezve
Revolution ,Brootherhood, HD Liberation, Assassin's Creed Rogue,Assassin's Creed Unity még várat magára
Majd ha egyszer meglesz az új gépem a kettővel kezdődően csinálok egy AC maratont.
Kíváncsi vagyok a Syndicate után mi lesz a következő :D
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.07.19. 14:51:28 -
kishubi #62 Valamiért egyáltalán nem vonz ez a rész, tudom hogy amikor a Unityt reklámozták, már akkor tudtam hogy számomra jó lesz, és szerintem jó is lett leszámítva az első pár hónapot, de ez valahogy egyáltalán nem mozgat meg..... -
#61 ratyi lesz.. sajnos pedig nagy AC-s vagyok.. :( -
#60 csak addig?utána leáll? -
#59 45 percig mozog az AC Syndicate -
#58 Jobb lesz az irányítás -
#57 AC: Syndicate - zajlik az élet Londonban -
#56 E3 2015: Optimalizált lesz a PC-s AC: Syndicate
Lol hová süllyedt a pc.Az már hír hogy nem *****ák el megint.
Kb mintha a gyártósorról legördülő kész autóra azt mondják el fog indulni... -
#55 E3 2015: Tíz perc az új Assassin's Creeddel -
#54 Hivatkozva az előző hsz-emre, miért fizetne az Ubi ennyi embert, ha azok nem termelnek?:) -
#53 CDP csapata 230 alkalmazottal dolgozik, Ubisoft ~10ezer emberrel, 13 fejlesztőcsapattal és 30+ stúdióval. CDP egy kis cég, Ubisoft pedig a világ harmadik legnagyobb kiadója :) -
xido #52 ámde lassan beérik a kérdés,modern fegyverek ellen meddig nem ciki és hatástalan a rejtett tőr és társai,főleg ha megkötik a kezünket és az igazi hitman-es lesből támadás és stratégia felesleges,mert egy ponton fura mód mindig megszökik az ellen és üldözni kell,meg a minibossokat kerülgetni :) -
#51 valszeg jó így nekik és megéri évekig csámszogni egy gamen és többre is tartják őket mint az uborkát. -
#50 Igen ám csak amig a cd projekt egy game-en csámcsog évekig addig Ubisoft ömleszt és tömi a zsebét bármilyen szarok is a játékaik.
-
#49 Ezt szerintem eltolhatták volna. Annyi minden jön az Ubitól egyszerre - Division, Ghost Recon, stb. - , hogy csak kapkodom a fejem, miközben a Witcher ultramagasra tette a lécet. -
#48 Azt a kérdést azért feltenném az Ubinak hogy ez az engine nem képes több embert megjeleníteni?
Ránézésre van 5 féle ember kinézet azt csókolom. -
#47 Akkor itt van a gameplay és nem is 20mp. Igen durván néz ki és hangulatos is, nem úgy, mint anno a Unity-s E3-as video.
-
#46 Jézus isten.
Elnézést nem tudtam ,hogy én határozom meg a világszínvonalat. Ennyi erővel minek gyártanak a cégek autókat mikor én egyáltalán nem is akarok soha kocsit vezetni? A szemétládák ihaj...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.16. 09:34:28 -
#45 Minek neked olyan grafika? Úgy se menne el a kenyérpirítódon. -
#44 Erre szoktam mondani:
1. Ennél akár egy 20 másodperces gameplay is többet ért volna.
2. Bárcsak már grafikailag is ilyen game-ek lennének mint ebben a trailerben -
xido #43 még senki? vagy már meg is untuk? :)
-
ratgab #42 Annyira nem is vészes....XD -
#41 140 euro a uplay shop-ban :DD -
#40 Ezt csak uplay shopból lehet megvenni, biztos jó drága lesz.. uplay shopból lehet venni Mo-ról? -
ratgab #39 Na ez a szobor nagyon tetszik! -
xido #38 egyre durvábbak :) -
#37 -
#36 -
#35 -
DantesHUN #34 Igen, jól néz ki, és pre-alfa, de a karakterek, az házak szerintem marha jól néznek ki, és igen hangulatosnak tűnik. London, XIX század második fele, egyébként is remek kor. Csak ez a egy, hogy valami nagyobb tömeg, mint a Untiy-ban, esetleg valami jókora munkáslázadás, sztájk, ilyesmi. Mert az az igazság a Unity óra nekem minden város kihaltnak tűnik, ahol nincs akkora forgalom mozgás az utcán mint ott. -
DantesHUN #33 Nem feltétlenül hülyeség, egy ló, vagy elég gyorsan száguldó lovaskocsi, ki döntheti, csak ott a hülyeség, egy ilyen ütközést nincs az a ló ami túl élné. Meg a fából készült szekér se bírná ki. De hát...de hát a GTA V-ben, ma egy nyitott kocsival zuhantam sok sok métert, hatszor átpördült a kocsi, és semmi baja se lett a karakternek. Ez is van annyira reális, mint a oszlopot kidöntő ló