Assassin's Creed: Syndicate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Jó lett ez a rész is, akárcsak az előző. Nagyon jók a karakterek, a küldetések is rendben vannak. Jól is fut, igaz a sokadik patch után a Unityvel sem volt gond. Van képesség fa, fejlesztések, szintek, úgyhogy végre van értelme új cuccokat venni, mert az ellenfelek is egyre keményednek. Ami negatívum, hogy a mászás továbbra is marhára problémás billel, nem igazán értem ,hogy az ami a Unityig jól működött miért kellett erre a freerun hülyeségre lecserélni? Annyira freerun, hogy sosem tudom egy egy ugrást, kapaszkodást követően ,hol is lesz a végállomás, valamint nagy kedvencem a hiába nyomom az ugrást, ő nem akar ugrani, csak áll bambán és néz is megmaradt.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.11.19. 22:32:35

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

2g 750ti a kártya...automata sajnos ezt dobta be..ahogy viszem feljebb,úgy enne többet

pedig a Unity az összes eddigi patchel erős médiumon jár
Utoljára szerkesztette: xido, 2015.11.19. 22:29:52
grebber
Nem volt nehéz mivel a grafika "jócskán" elmarad a Unity-től!

Next PC upgrade: 2022

NEOreg3
legalább stabilabb, mint a Unity volt, de 970-en az ultra beállításokat mindenki felejtse el szépen

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

grebber
Hm azt hogyan csinálod? Én FHD minden csutka maxon 3,x GB vramnál soha nem jelzett még többet a game. Pedig nézegettem különféle élsimításokat is.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.11.19. 22:16:36

AnuluWork
Fent. Nem is értem.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

update 1 fent van?😊
AnuluWork
Ez mennyire bugos, uramatyám! 😄

Láthatatlan gépek, építmények.

EDT: Mondjuk feltettem az új NVIDIA drivert. Lehet azért? 😄

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.11.19. 21:17:03

oó kérem..ha 1680*1050en ultrán akarnék játszani,sőt már nagyon magason is elzabálna 4 gigát...
2 gigásoknak marad a gyenge..teszem hozzá úgy se olyan csúnya játékban semmi,de nem is merem elképzelni mennyivel szebb lehet
AnuluWork
Az viszont nem, hogy 2715x1527es felbontáshoz maxon 6GB kártya kell, mert 4,3-4,6GBt simán "megeszik". 😊 (Ha minden max ...)

AnuluWork
Nice.

MerlinW
18990, ingyenes szállítással.

[merlinw.org]

AnuluWork
Tök jó. Uannyi volt, mint máshol?

Én nem ott rendeltem, de ez van, csak kérdezem.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.11.19. 20:11:53

MerlinW
AC logós bőrkötésű jegyzettömb, a konzolok szervize csapta hozzá valamiért, nem volt feltüntetve a weboldalon😊

[merlinw.org]

AnuluWork
Mi az a tasak? Mármint ez volt a rookshoz?

MerlinW
Megjött az új családtag😊

[merlinw.org]

TBTPumpa
Hazai PC-s reklám:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Majd ha megjelent pc-re megtudom.

AnuluWork
Nem a szépség a lényeg. Milyen lett, mint játék?

TBTPumpa
Majd a TressFX 3.0! <#idiota>

AMD nem szokta túlzásba vinni a támogatást. Meg csúnya lenne ha nem futnának jól ezek a játékok egy 970-en....:-P

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Köszi! Jövő héten megveszem így is-úgy is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A főszál végigjátszása után hogyan tudok karaktert váltani?

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

TBTPumpa
Hmm ha belegondolok, hogy az új Deus Ex, a Hitman, a Rise of the Tomb Raider és a Mirror's Edge Catalyst az AMD támogatottságát fogja élvezni, akkor már kevésbé bánom. <#buck>

MerlinW
6k-ért. Ha lesz még szólok, de már nem nagyon számítok rá.

[merlinw.org]

Napok óta nem látok 1 hirdetést sem (legközelebb megtennéd, hogy megemlíted eredeti topikban? Engem spec érdekelt volna....Mennyiért adtad egyébként?).

Shep
Nagyszerű, hogy minden évben csinálnak ugyanarról a 3-4 effektről egy videot 😊 TXAA meg marha jól hangzik papíron ,csak tök homályos lesz tőle a kép, persze így tényleg filmszerű 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Hardverapro-t figyeld rendszeresen, szokott lenni. Én is eladtam ott kettőt múlt héten.

[merlinw.org]

Úgy értem, hogy külön vga nélkül.

grebber
Dehogynem. Aqua (én is itt vettem VGA-t) + már iponnál is van!

Amúgy nem nagyon lehet kapni itthon ilyen kupont....Pedig pl. Metal Gear Solidból azért volt rendesen.

grebber
(Ismerős most vett külföldön 970-et és neki két kupont adtak. Mondtam is neki akkor rohadjon meg 😄 )

Én pont ezért cseréltem le többek között.

TBTPumpa
Ilyenkor sajnálom, hogy AMD kártyám van. <#szomoru1>

grebber
hmm a helyszínre spoileres

tudjátok mi a ciki?
azt érzem most is,mint az ac 3 esetében...hogy a mellékszereplővel szivesebben játszanék..ott Haytham...itt az indiai srác a HQ-n..
Utoljára szerkesztette: xido, 2015.11.06. 03:10:43
TBTPumpa
PC-s változat gépigénye:
Minimális
Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10(64bit verziók)
Processzor: Intel Core i5 2400s 2.5 GHz vagy AMD FX 6350 3.9 GHz
RAM: 6GB
Grafikus kártya: NVIDIA GeForce GTX 660 vagy AMD Radeon R9 270 (2GB VRAM Shader Model 5.0-val)

Ajánlott
Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (csak a 64bit-es verziók)
Processzor: Intel Core i7-3770 3.5 GHz vagy AMD FX-8350 4.0 GHz
RAM: 8GB
Grafikus kártya: NVIDIA GeForce GTX 760 (4G😎 vagy az újabb GTX 970 (4G😎 vagy AMD Radeon R9 280X (3G😎
50 GB szabad hely a merevlemezen
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.05. 18:54:12

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

keringj egy irodában...derüljön ki,hogy a vezetőség melyik oldalon áll..hát hol szarom le? 😊
Shep
Ráadásul Desmond történetének befejeztével nagyon beleelőszakolt votl az egész ezzel az Abstergo, vagy Abstrego tudja a fene marhasággal.

azt a stílust én már a Revelation-ba beleraktam..azt reméltem szinkronban mehetünk Altairral is Isztambulban,majd váltogatunk a korok között...deneeeem..kurvanagy ziccereket így kell kihagyni
Dying Light kapcsán nekem csak a zombikkal van bajom. Amúgy a hegylakós ötleted tetszik! <#eljen> Ez így leírva nagyon szuperül hangzik.

ráadásul..dying light-ban már olyan látványos egy modern városban parkour stílusban...nem értem meddig várnak vele...
amúgy is..egy ilyen játéknak már nagyon illene egy "hegylakó" stílus..különböző idősíkokban játszani,eldugnak valamit valahova,500 évvel később hogy változik a helyszín,hogy jutsz hozzá..stb...
Kicsit azért elkeserítesz. Reménykedtem benne, hogy ez a kétszereplős dolog jót tesz majd a sorozatnak, illetve a viktoriánus London is érdekel. Eddig úgy volt megjelenéskor veszem, de most nem tudom mitévő legyek...

Félelmetes dolog ez Shep...Teljesen egyetértek...Utáltam a jelenkori részeket. Megszakították a jó kis történelmi vandálkodást.

Overburner
Unity-t sajnos én pl ki se nagyon tudtam próbálni mert még a menüben is akadozott. Na mondom okéska akkor viszontlátás 😄 Így nehéz pótólni a dolgokat sajnos. Remélem ez azért jobban sikerül ilyen szempontból is.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

pótolnod kellene,mert a jelenkori szereplőket nem fogod megérteni,hogy kik és miért...
Voltan
Megint egyetértünk 😊

Mindennek ellenére borítékolható, hogy kb. egy szűk hónappal a pc-s megjelenés után már "véletlenül" ki is szivárognak a hírek a következő AC részről, ami a vadnyugaton, a Holdon, Indiában, vagy a tököm tudja hol és mikor fog játszódni 😊

A Unity megjelenése után is ez volt, a júzer még fel sem telepítette, már be is volt jelentve ez a mostani. Facepalmoztam is rendesen.

A Unity-t kihagytam, ennek most majd lehet, hogy adok egy esélyt, ha másért nem, hát mert imádom Londont, de félek, hogy ebben a sorozatban már nincs több szufla.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber