432
-
#392 Előbb úgy is második világháborús AC jön. vagy egy Japán epizód -
#391 hajaj:) -
#390 A római birodalmat nagyon is el tudom képzelni, amúgy is kedvencem, de Egyiptom? Voltak ott jól megmászható épületek? :D -
#389 Pedig ha szépen összekötik egyiptomot a római birodalommal, komoly kis alkotás sülhetne ki belőle:) -
#388 Ebbe a részbe amúgy nagy munka lett volna beletenni a többi rész szereplőinek ruháját? Nekem eléggé hiányzik Shay meg Connor, de Arno mester asszaszin öltözéke is
A játék is valahogy nekem fura kinézetre, minden olyan homályos rajta. Az elején nem is tudtam vele hosszabb ideig játszani, mert iszonyatosan bántotta a szemem. Mintha egy homályos Unityvel játszanék, ami már jobban fut. De hogy valami jót is írjak, a történet és a szereplők viszont tetszettek, a színészek is jó munkát végeztek.
Sajnos nem egy AC 2 vagy Rogue, de 1 kijátszást azért megér a sorozat rajongóinak. Kár, hogy nem ezek a részek vagy éppen a BF készültek ezzel a nextgen motorral a Unity és Syndicate helyett.
Na mindegy is, kíváncsi leszek az új részre. Elvileg több idejük lesz fejleszteni, de nem tudom szabad-e bizakodnunk velük kapcsolatban. Egyiptom is nekem első hallásra fura helyszínként, nehezen tudok egy AC-t elképzelni abban a korban, ha valóban ott játszódik majd. -
Czobi #387 Sziasztok!
Kulcsos oldalról vettem meg a játékot, most a küldetések magyarul vannak, de a menü és az adatbázis nem. Meg lehet valahogy oldani, hogy minden magyar legyen? Be kell állítani valamit hozzá, vagy ez mindenképp ilyen? -
Probatbicol #386 Miért, nekem is a 3. rész a kedvencem... -
#385 50FPS az átlag, de a 270x után ez a 380 nagyot dobot ezen a történeten.
A mindig legújabb driverrel játszom, szóval a 16.2.1 van most fent.Ű
Szerintem nincs fura ízlésem, a többi rész nem fogott meg, de szerintem ezeket nagyon eltalálták, nem akarom most kivesézni h miért jutottam erre a döntésre, de az is benne van hogy évente jelentek meg és már untam őket, ebbe meg nagyon tetszik ez a fajta szabadság és a london filing.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.03.09. 19:30:09 -
#384 Furcsa ízlésed van (szvsz ez és a harmadik rész - kivéve a modern kori szálat és a DLC-t - a leggyengébb a sorozatban), de elfogadom:) -
#383 Hát ez az új DLC elég gyenge lett, semmi új nem volt benne amit az eddigiekben ne láttunk volna, ráadásul a történet sem ért semmit. A Hasfelmetszős nagyságrendekkel jobb ennél. -
#382 Így fut. Hogy így? Frapsot tolhattál volna rá. -
#381 Melyik driver van fent? -
Nekem így fút a játék. Nálatok hogy megy? Minden Ultrán van, 1-2 dolgot nem kapcsoltam be, de szerintem ez nem is annyira lényeges.
Szerintem ez az eddigi legjobb AC, mindegyiket kipróbáltam de eddig csak ez és a harmadik rész fogott meg.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.03.08. 22:00:27 -
#379 Játék adatlapján bal oldalt Properties menü (DLC alatt), majd Verify files. -
tfrecc #378 Hali!
Hát érdekes, mert minden DLC-re azt mondja, hogy telepítve, ez meg csak megvásárolva. Szerintem le se töltötte... -
#377 A Buckingham palotától északra kezdődik. A térkép bal felső csücske. Ha a játék adatlapján a DLC-k listájában ott a cucc, akkor meg kell lennie. -
tfrecc #376 Sziasztok!
Van Season Passom, viszont csak egy 450 mb-s frissítést töltött le a uplay, és nem találom a Last Maharaja küldit. Az egyik walkthrough azt írta, hogy a Westminster apátságnál kell keresni, és egy "S"-sel meg van jelölve az új karakter, akinél tudom kezdeni a küldetést. Viszont nekem gyanús hogy semmit nem töltött le... Mi lehet vajon?
Üdv -
#375 Az alapjáték folytatásaként kell elindítani a királyi palota körül.Nem külön menüpontból,először én is megijedtem hogy sehol nincs,pedig letőltötte -
#374 -
#373 Elérhető a DLC akit érdekel -
#372 Csütörtökön lesz livestream (Twitch) bemutató, feltételezhetően a hónap végéig megkapjuk mi is. Egyébként legkésőbb március vége volt az ígért megjelenés, tehát időben vannak.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.22. 11:13:02 -
tfrecc #371 Detto. Engem is érdekelne a kérdés, nagyon nagy a csend. -
#370 Erről a The Last Maharaja DLC-ről van valami hír újabban?Uplayen se találok rolla infót(lehet rossz helyen keresem).Keresaőbe is beírtam ott se adja ki mikor jelenik meg. -
youtubeGM #369 -
#368 Már van reset-elő a játékban. Simán fogod és rákattintasz a menü opciókból. -
#367 A mentések itt vannak
Uplay:
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\USER_ID\1875\
Steam:
Steam\userdata\USER_ID\368500\remote.
Letörlöd/elmozgatod, majd Uplay-ben kikapcsolod a felhőt (Settings/General/Enable Cloud Save...). Miután végeztél a játékkal, ha akarod visszakapcsolhatod a felhőt és elvileg az új mentéseket szinkronizálja fel - de a biztonság kedvéért csinálj biztonsági mentést róla előtte:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.07. 13:27:25 -
Kanett990 #366 Sziasztok!
Hogyan tudom újra kezdeni a játékot, ha a felhőba mentette le az fél éves játékomat. És én újra 0%-ról akarnám elkezdeni?
Lehet ilyet csinálni egyáltalán, hogy törlöm a felhői mentésemet, csak ennél az Assassin-nál? -
Metontour #365 Köszönöm!Azért kérdeztem mert az utolsó magyarított AC-m a 3-om abban meg nem voltak angol menük és hud de itt akkor van! -
#364 Minden van benne (teljes EU). -
Metontour #363 A boltokba kapható verzióban van teljesen angol verzió tehát menük és a duma vagy a menük lengyel,cseh, magyar? -
Czobi #362 Sziasztok!
A grafikai beállításoknál a videókártya memóriás jelzés szerintetek jó? Egy GTX 760-am van, 2 giga memóriával, és full hd felbontásban, mindent teljesen levéve (minden low vagy off) is meghaladja a szabad memóriát (2064 mega az 1985 szabadból), a játék viszont tökéletesen fut így is (eddig legalábbis nem volt semmi gond). Van jelentősége annak ha meghaladja? Lehet baja attól a kártyámnak, ha meghaladja? Maxra nem tenném, de pl az árnyékot azért feljebb venném, mert az most low-on iszonyatosan ronda. A másik, amiért nem értem azt a jelzést, az az, hogy a Unity gyakorlatilag maxon futott (az akadások csak néha jöttek elő benne, össze-vissza, az független volt a beállításoktól), és ha jól tudom, akkor a syndicate jól optimalizált, nem is olyan szép mint a unity és kevesebb ember is van az utcákon. -
#361 Köszi ,bocs látom miről van szó.1000 Helix -ért lehet megvenni.Eddig a Story miatt nem nagyon foglalkoztam vele.
Utoljára szerkesztette: nagykispeter, 2016.01.30. 08:36:41 -
#360 Köszi,megvenni megvettem már szerintem mert csak a kincses ládákat tudom már megvenni,de akkor se mutat fényképező ikont -
Orkodo #359 London titkai térképet meg tudod vásárolni a térképeknél, mert az összeset nem mutatja, csak ha feloldod. Egyébként egy fényképezőgép ikon jelzi helyét a térképen. -
#358 Azokat a kőlapokat vagy miket amit bele lehet tenni a gépbe a föld alatti folyosón egy építkezés mellett,hol vagy milyen jel alatt lehet megtalálni a térképen?Már csak azért ,hogy meglegyen mind... -
#357 Igazából nem tudom, az eredeti verzió nekem 2 helyen crash-elt a végigjátszás alatt, de mindkét esetben egy újratöltés megoldotta a problémát. -
tomika810613 #356 Megoldottam.
Persze attól még igen komoly bug.... -
tomika810613 #355 Sziasztok!
Nagyon idegesítő dolog történt velem.
Játszom az alapjátékkal.
Sequence 7. Mrs. Disraelit kísérgetem, védelmezem akinek kiskutyáját elrabolják de sikeresen visszaszerzem.
Vissza kéne vinnem lovaskocsival a Downing Street 10 szám alá, de 100-200 méterrel a cél előtt elindul a töltés és nem jön be semmi.
Újraindítom a játékot újra elfurikázom és ugyanez a probléma.
Baromi jó játék és tök idegesítő, hogy nem tudok tovább menni.
Kérlek segítsetek mit csinálok rosszul.
Előre is köszönöm!!!
Utoljára szerkesztette: tomika810613, 2016.01.28. 19:56:12 -
tfrecc #354 Köszi, én is így emlékeztem, hogy még lógnak egy DLC-vel. :) -
#353 Lesz még egy utolsó, a The Last Maharaja. Amolyan Ripper méretű nagyobb cucc. Valamikor az első negyedévre ígérik, tehát márciusig.