432
assassin-s-creed-syndicate-ubisoft-zeigt
  • Prince23
    Előbb úgy is második világháborús AC jön. vagy egy Japán epizód
  • MerlinW
    hajaj:)
  • Zegi Norbi HUN
    A római birodalmat nagyon is el tudom képzelni, amúgy is kedvencem, de Egyiptom? Voltak ott jól megmászható épületek? :D
  • MerlinW
    Pedig ha szépen összekötik egyiptomot a római birodalommal, komoly kis alkotás sülhetne ki belőle:)
  • Zegi Norbi HUN
    Ebbe a részbe amúgy nagy munka lett volna beletenni a többi rész szereplőinek ruháját? Nekem eléggé hiányzik Shay meg Connor, de Arno mester asszaszin öltözéke is
    A játék is valahogy nekem fura kinézetre, minden olyan homályos rajta. Az elején nem is tudtam vele hosszabb ideig játszani, mert iszonyatosan bántotta a szemem. Mintha egy homályos Unityvel játszanék, ami már jobban fut. De hogy valami jót is írjak, a történet és a szereplők viszont tetszettek, a színészek is jó munkát végeztek.
    Sajnos nem egy AC 2 vagy Rogue, de 1 kijátszást azért megér a sorozat rajongóinak. Kár, hogy nem ezek a részek vagy éppen a BF készültek ezzel a nextgen motorral a Unity és Syndicate helyett.

Na mindegy is, kíváncsi leszek az új részre. Elvileg több idejük lesz fejleszteni, de nem tudom szabad-e bizakodnunk velük kapcsolatban. Egyiptom is nekem első hallásra fura helyszínként, nehezen tudok egy AC-t elképzelni abban a korban, ha valóban ott játszódik majd.
  • Czobi
    Sziasztok!
    Kulcsos oldalról vettem meg a játékot, most a küldetések magyarul vannak, de a menü és az adatbázis nem. Meg lehet valahogy oldani, hogy minden magyar legyen? Be kell állítani valamit hozzá, vagy ez mindenképp ilyen?
  • Probatbicol
    Miért, nekem is a 3. rész a kedvencem...
  • JaSoN HuNTeR #385
    50FPS az átlag, de a 270x után ez a 380 nagyot dobot ezen a történeten.

A mindig legújabb driverrel játszom, szóval a 16.2.1 van most fent.Ű

Szerintem nincs fura ízlésem, a többi rész nem fogott meg, de szerintem ezeket nagyon eltalálták, nem akarom most kivesézni h miért jutottam erre a döntésre, de az is benne van hogy évente jelentek meg és már untam őket, ebbe meg nagyon tetszik ez a fajta szabadság és a london filing.
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.03.09. 19:30:09
  • MerlinW
    Furcsa ízlésed van (szvsz ez és a harmadik rész - kivéve a modern kori szálat és a DLC-t - a leggyengébb a sorozatban), de elfogadom:)
  • Shep
    Hát ez az új DLC elég gyenge lett, semmi új nem volt benne amit az eddigiekben ne láttunk volna, ráadásul a történet sem ért semmit. A Hasfelmetszős nagyságrendekkel jobb ennél.
  • grebber
    Így fut. Hogy így? Frapsot tolhattál volna rá.
  • Prince23
    Melyik driver van fent?
  • JaSoN HuNTeR #380

Nekem így fút a játék. Nálatok hogy megy? Minden Ultrán van, 1-2 dolgot nem kapcsoltam be, de szerintem ez nem is annyira lényeges.

Szerintem ez az eddigi legjobb AC, mindegyiket kipróbáltam de eddig csak ez és a harmadik rész fogott meg.
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.03.08. 22:00:27
  • MerlinW
    Játék adatlapján bal oldalt Properties menü (DLC alatt), majd Verify files.
  • tfrecc
    Hali!

Hát érdekes, mert minden DLC-re azt mondja, hogy telepítve, ez meg csak megvásárolva. Szerintem le se töltötte...
  • MerlinW
    A Buckingham palotától északra kezdődik. A térkép bal felső csücske. Ha a játék adatlapján a DLC-k listájában ott a cucc, akkor meg kell lennie.
  • tfrecc
    Sziasztok!

Van Season Passom, viszont csak egy 450 mb-s frissítést töltött le a uplay, és nem találom a Last Maharaja küldit. Az egyik walkthrough azt írta, hogy a Westminster apátságnál kell keresni, és egy "S"-sel meg van jelölve az új karakter, akinél tudom kezdeni a küldetést. Viszont nekem gyanús hogy semmit nem töltött le... Mi lehet vajon?
    Üdv
  • nagykispeter
    Az alapjáték folytatásaként kell elindítani a királyi palota körül.Nem külön menüpontból,először én is megijedtem hogy sehol nincs,pedig letőltötte
  • MerlinW
  • nagykispeter
    Elérhető a DLC akit érdekel
  • MerlinW
    Csütörtökön lesz livestream (Twitch) bemutató, feltételezhetően a hónap végéig megkapjuk mi is. Egyébként legkésőbb március vége volt az ígért megjelenés, tehát időben vannak.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.22. 11:13:02
  • tfrecc
    Detto. Engem is érdekelne a kérdés, nagyon nagy a csend.
  • nagykispeter
    Erről a The Last Maharaja DLC-ről van valami hír újabban?Uplayen se találok rolla infót(lehet rossz helyen keresem).Keresaőbe is beírtam ott se adja ki mikor jelenik meg.
  • youtubeGM
  • Prince23
    Már van reset-elő a játékban. Simán fogod és rákattintasz a menü opciókból.
  • MerlinW
    A mentések itt vannak

Uplay:
    C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\USER_ID\1875\

Steam:
    Steam\userdata\USER_ID\368500\remote.

Letörlöd/elmozgatod, majd Uplay-ben kikapcsolod a felhőt (Settings/General/Enable Cloud Save...). Miután végeztél a játékkal, ha akarod visszakapcsolhatod a felhőt és elvileg az új mentéseket szinkronizálja fel - de a biztonság kedvéért csinálj biztonsági mentést róla előtte:)

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.07. 13:27:25
  • Kanett990
    Sziasztok!
    Hogyan tudom újra kezdeni a játékot, ha a felhőba mentette le az fél éves játékomat. És én újra 0%-ról akarnám elkezdeni?
    Lehet ilyet csinálni egyáltalán, hogy törlöm a felhői mentésemet, csak ennél az Assassin-nál?
  • Metontour
    Köszönöm!Azért kérdeztem mert az utolsó magyarított AC-m a 3-om abban meg nem voltak angol menük és hud de itt akkor van!
  • MerlinW
    Minden van benne (teljes EU).
  • Metontour
    A boltokba kapható verzióban van teljesen angol verzió tehát menük és a duma vagy a menük lengyel,cseh, magyar?
  • Czobi
    Sziasztok!
    A grafikai beállításoknál a videókártya memóriás jelzés szerintetek jó? Egy GTX 760-am van, 2 giga memóriával, és full hd felbontásban, mindent teljesen levéve (minden low vagy off) is meghaladja a szabad memóriát (2064 mega az 1985 szabadból), a játék viszont tökéletesen fut így is (eddig legalábbis nem volt semmi gond). Van jelentősége annak ha meghaladja? Lehet baja attól a kártyámnak, ha meghaladja? Maxra nem tenném, de pl az árnyékot azért feljebb venném, mert az most low-on iszonyatosan ronda. A másik, amiért nem értem azt a jelzést, az az, hogy a Unity gyakorlatilag maxon futott (az akadások csak néha jöttek elő benne, össze-vissza, az független volt a beállításoktól), és ha jól tudom, akkor a syndicate jól optimalizált, nem is olyan szép mint a unity és kevesebb ember is van az utcákon.
  • nagykispeter
    Köszi ,bocs látom miről van szó.1000 Helix -ért lehet megvenni.Eddig a Story miatt nem nagyon foglalkoztam vele.
    Utoljára szerkesztette: nagykispeter, 2016.01.30. 08:36:41
  • nagykispeter
    Köszi,megvenni megvettem már szerintem mert csak a kincses ládákat tudom már megvenni,de akkor se mutat fényképező ikont
  • Orkodo
    London titkai térképet meg tudod vásárolni a térképeknél, mert az összeset nem mutatja, csak ha feloldod. Egyébként egy fényképezőgép ikon jelzi helyét a térképen.
  • nagykispeter
    Azokat a kőlapokat vagy miket amit bele lehet tenni a gépbe a föld alatti folyosón egy építkezés mellett,hol vagy milyen jel alatt lehet megtalálni a térképen?Már csak azért ,hogy meglegyen mind...
  • MerlinW
    Igazából nem tudom, az eredeti verzió nekem 2 helyen crash-elt a végigjátszás alatt, de mindkét esetben egy újratöltés megoldotta a problémát.
  • tomika810613
    Megoldottam.
    Persze attól még igen komoly bug....
  • tomika810613
    Sziasztok!

Nagyon idegesítő dolog történt velem.
    Játszom az alapjátékkal.
    Sequence 7. Mrs. Disraelit kísérgetem, védelmezem akinek kiskutyáját elrabolják de sikeresen visszaszerzem.
    Vissza kéne vinnem lovaskocsival a Downing Street 10 szám alá, de 100-200 méterrel a cél előtt elindul a töltés és nem jön be semmi.
    Újraindítom a játékot újra elfurikázom és ugyanez a probléma.
    Baromi jó játék és tök idegesítő, hogy nem tudok tovább menni.
    Kérlek segítsetek mit csinálok rosszul.
    Előre is köszönöm!!!
    Utoljára szerkesztette: tomika810613, 2016.01.28. 19:56:12
  • tfrecc
    Köszi, én is így emlékeztem, hogy még lógnak egy DLC-vel. :)
  • MerlinW
    Lesz még egy utolsó, a The Last Maharaja. Amolyan Ripper méretű nagyobb cucc. Valamikor az első negyedévre ígérik, tehát márciusig.