Assassin's Creed: Syndicate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagykispeter
Sziasztok!
A mentéseket hol találom?Valószínű újra kell rakni a gépem rövidesen.Eredetim van.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Prince23
Vonaton indíthatod el a kövi szekvenciát. Szal jól csináltad,

grebber
E-boltot nem néztem majd holnap megcsekkolom akkor! Köszönöm

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Helix pontokért lehet megvenni a maradék 2 térképet az e-boltból. Ha van season pass-od akkor a játék végére ~1800 pontod lehet, így már csak 20 helix-et kell felfedezned és megveheted mind a kettőt ingyen.

[merlinw.org]

Most kezdtem csak el-eddig nem volt jó a gépem- a játékmenettel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Az úgymond főküldetések, vagy sztori küldetések eltűntek a térképről( miután Bellnek segítettem) és a vonatban van egy ilyen rész, ahol ki lehet választani hogy 4. szekvencia. Ha azt kiválasztom akkor megy tovább a sztori, jól gondolom?

Jó, lehet ez hülye kérdés, de nem akartam csak úgy rányomni. A mellék küldetések szempontjából számít, úgy értem ha tovább megyek a sztorival nem tűnnek el amiket még nem csináltam meg?
CroftManor
Az unityben a játék elején volt egy olyan menü amiben küldetéseket lehetett megcsinálni. Jacque de Moley küldetéssel kezdődött. A Syndicateben ez nem folytatódik?

Nothing is True, Everything is Permitted

grebber
Minden térképet megvettem nem jelzi a maradékot nekem!

Ez esetben, gratulálok a 94%-hoz!

Nekem összejött több, mint 2000 Helix kredit és 1-1 hiányzó titok és Helix hiba miatt, megvettem a térképeket. Pláne, hogy megnéztem hol vannak és módszeresen végigjártam a kerület helyeit, de csak nem lettek meg.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

grebber
Én is mentem a 100%-ra de miután észleltem hogy a maradék pár "titok" dobozt + a helix hibákat nem jelzi a térkép csak ha arra járok meguntam a mászkálást és 94%-on game over.
Így is ginisz rekorder AC mert soha egyikkel se játszottam ennyit és vittem el ilyen magas %-ig!

Nah, én is végigvittem. 100%, csak két achievement hiányzik. Az 5000 tárgy leamortizálása kocsival és a vonatról rugdosás. Pedig, elég sok vonatrablást játszottam végig és nem adta be.
Akinek sikerült, legyen szíves oktasson, hogy van valami extra benne? Én jobbára, csak Evie-vel másztam vonatra, mert ő valóban rúg! :)
Vagy tényleg csak az első epizód, vonaton menekülős jelenetében számolna? Akkor, Jacob mondja is, hogy kéri a jegyeket! :)

A sok püfölés csak akkor jelentkezik, ha észrevesz a célpontod. Egyébként, a hármas, négyes ölés sajátságok teljesítéséhez kell, hogy ne egy ütésből feküdjenek.

Nekem a válasz (vagy védekező??? nem emléxem) lövés (counter shoot) és az 50 rendőrkocsi eltérítés lett meg nehezen.
addig, míg...
...rá nem jöttem, hogy addig csak sima lövöldözés van, míg Evie vagy Jacob elő nem veszi a kézifegyverét. Ekkor az ellenfél fehér kontúrt kap és lassabban fogja elsütni a lőfegyverét. Mivel az utcán a Bástyák folyamatosan beavatkoztak a mókába, kellett egy tőlük mentes helyszín. A Buckingham Palota tetejét, mintha pont erre találták volna ki, négy magányos őr! A leggyengébb pisztollyal egy őrre négyszer rá tudtam lőni. Fontos, hogy még a játék végigvitele előtt érdemes letudni, mert utána már nem támadnak az őrök. Gondolom, a város épületeinek tetején lévő lövészek is jók erre.

A rendőrkocsi eltérítés, talán a játék elején könnyebb, mert később, nekem alig mutatkoztak. Akkor is párosával ültek a kocsin és ha megláttak, hogy pl. késsel ledobtam az egyiket, a másik pisztolyt rántott és ekkor már nem tudtam eltéríteni a kocsit.
Legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy kell egy rendőrkocsi és egy fölfogadott Bástya! Fölülsz a kocsira, a társad fölmászik. Te leugrasz a kocsiról és gyorsan fölkapaszkodsz a tetejére. Ekkorra a társad már átül a bakon a vezető helyére. Neked csak át kell venned gyeplőt és ugrik egyet a számláló. Ezt ismételni a sajátság teljesítéséig! :)
Remélem, tudtam segíteni valakinek!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

grebber
Fejleszd fel maxra az embert .... akkor meg k**va unalmas lesz hogy kb 1 szúrás azt meghal nem lesz kihívás semmi. Így meg amíg egyet püfölsz rád tud támadni legalább más is.

CroftManor
Hát ez a harcrendszer nekem valahogy nem tetszik, ott a videóban 07:00 perckor, hányszor kell megvágni/szúrni azt az ellent, hogy meghaljon?... Nem bántam meg, hogy nem vettem meg ezt a részt. :)

Nothing is True, Everything is Permitted

MerlinW
Jövőhéten kiderül:) Az alapjáték valóban jó volt, bár az irányítás és a harcrendszer az AC-k történelmének legrosszabja lett sajnos.

[merlinw.org]

Myselor
úgy is mondhatjuk :) de kíváncsi vagyok mit szóltok ti is hozzá.nem azt hozza egyáltalán amit várna az ember szerintem.az alapjáték tetszett pedig :)
MerlinW
Akkor megint jó vétel volt 10k-ért a season pass :D

[merlinw.org]

Myselor
borzasztó gyenge lett ez a hasfelmetsző jackes dlc .szart se ér szószerint
grebber
Ja naná ,hogy nem látom sehol mivel pc-re 22-én jelenik csak meg!

grebber
Akkor bolyongok tovább az üres térképen hátha történik valami.
Máshol azt mondták főmenüből kell kiválasztani. Nekem az a rész "nem aktív" hiába kattintok rá.

Nem nagyon kell majd keresgélni. Nekem az előzetesekből inkább az jön át, hogy majd inkább a Hasfelmetsző fogja hajkurászni Evie-t.

Everything is true, nothing is permitted.

JaSoN HuNTeR
//www.youtube.com/embed/zJdqNeEqznQ

Kenway is kapott benne egy kis szerepet.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

grebber
Hogy kell előcsalni a hasfelmetsző dlc-t?

Nah végre kereshetjük a Hasfelmetszőt

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

Prince23
GTX 660 van

és nagyon magas-ra van beállítva az opcio. HBAO+ ill. FXAA-vel. nálam. és minden ok.

Nekem is 750ti-m van akkor ergó low-on életképes?
MerlinW
Próbálkozz tovább, talán egyszer továbbenged. Nálam is volt ilyen egyszer 3-4 próbálkozás után megjavult.

[merlinw.org]

Fókameister
Na most néztem be kegyetlenül... Evie első küldetése amit a vonaton vettem fel töltő képernyőn kifagyott. Na sebaj újra elindítom de most már a fehér szobában még a töltés előtt exe hiba és kifagy. Nincs valami save game vagy bármi amivel ezt át tudnám ugrani? Mert így mehet az egész a kukába :/

grebber
Alapanyagokhoz:

Vedd meg az összes térképet (ha gyorsan meg akarod találni a cuccokat) és nyitogasd a ládákat
Illetve csinálj sok mellékküldetés mert ot adnak mindenféle jóságot.

Sztivi05
Valaki tudja hogy a hol lehet beszerezni a Granulit alapanyagot. Az kellene az egyik tárgy elkészítéséhez.
Prince23
Na végigvittem, nagyon jó kis rész lett ez. Megszereztem az Aegis ruhát is, nagyon királyul néz ki, csak kárhogy úgy vibrál a ruhaköpenye, mint Juno a képernyőkön :D

Adventi akció a cdgalaxisnál,most 12.000 helyett csak 9.000 az alapjáték!!
utóbbi bizony....csak egy helyről vett alapjáték és season pass kompatibilis egymással..minden,saját cégének kliensével működő játéknál..ubi-nál főleg..
Prince23
Steames alapjátékkal, uplayes Season Pass aktiváló kulcs működne a játékkal? Vagy ha már akarok idény bérlést, akkor csak Steames SP-t lehet venni?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.12.11. 03:52:23

Köszi.
De sajna mentés nélkül buktam az eddigi játékot....
Az kéne nagyon...
Shep
De jó, akkor rakhatom vissza :D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Kilépsz a menübe és C gombbal vált. Használd a sasszemet és akkor meglátod a ház melletti kis aknát amin keresztül le lehet mászni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.12.10. 22:14:48

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Azt tudom ,hogy nem az a küldetés, a módszer a lényeg.

Fókameister
Nos akármennyire is hülye megoldás, de! Elmentem egész Westminsterig és a legutolsó hídon keltem át a folyón és láss csodát tovább ment. Most Evie első piece of Eden küldetése hal meg töltés közben :D

Sziasztok!

Elszállt a gépem és valami miatt mindíg előről kezdi a játék, pedig beletoltam már 10 óra játékidőt...Annál a résznél tartottam, amikor az álarcos bikaszarv maszkos figura után nyomozok és eljutottam egy kis házhoz ahová be kéne jutnom egy titkos bejárathoz. Nincs valakinek egy mentése ennél a résznél??? Nagyon hálás lennék.
Illetve kérdezném hogyan lehet a Jacob és az Evvie karaktereket cserélgetni?
Köszönöm szíves segítségedet előre is!
grebber
Dec 15-én jön a jack the ripper kieg.
Addigra megpróbálom 100%-ra megcsinálni. Már törölném nagyon azt jöhetne a többi.

Fókameister
Nem hiszem, hogy miniszter asszony lenne, csak Dickenssel megvizsgálok egy elhagyott kocsit pár levelet meg lefekszik Jacob, aztán üldözni kell a kocsit, átugrani rá és leütni a sofőrt aztán kb 400 méterre lenne a cél a Temze fölötti híd közepénél. Összesen talán 4 sort beszélnek annyi idő alatt pedig lehetetlen eljutni odáig. De érdekes mert minden felé mehetek, de amint kb 130 méterre lennék a céltól, a híd elején-közepén exe hiba és ennyi. Max azt próbálom meg hogy jóval arrébb másik hídon megyek át a folyón.

Shep
Abban a küldetésben mikor a miniszter asszonyt kell kocsival menekíteni és hazavinni, szintén fagyott és ott az volt a megoldás, hogy mikro felindul a kocsi, gyorsan térkép behoz és egy az eredeti célhoz közeli helyet megjelölni és arra fele menni de gyorsan, hogy addigra mire befejeződik a párbeszéd névtelen legyél, különben kifagy. Próbáld ki hátha ennél is segít.

Fókameister
Sajnos nem segít 1024x768 és minden low meg offon is kifagy ugyanúgy a hídon... Bármerre mehetek semmi baja, de ha át akarok kelni a Temzén (mivel arra vinne a feladat) azonnali hatállyal kifagy exe hibával.

grebber
Nekem pl a WW1-be egy küldinél fagyott ki mindig ugyanott.
VGA Drivert cseréltem (frissitettem legújabbra) + mindent csutka lowra tettem. Utána érdekes továbbment!

Fókameister
Abban tudna-e valaki segíteni, hogy a Dickens memory Dead Letters küldetését csinálnám, elkapom a kocsit majd mondja a nő, hogy vigyem haza, de ezután exe hibával kifagy a játék. Volt már ilyen a sequence 4-ben a spoonful of syrupnál, hogy ha beléptem az épületbe kifagyott. Azt steam oldalon is láttam, rengeteg embernek volt problémája, és se azt se ezt nem oldotta meg a legutóbbi patch. Valakinek valami ötlete?

Köszi az infót. A többivel valószínűleg nem lesz nagy gond, a leggyengébb most már a kártya.
750ti-n nekem a leggyengébbre tette be magát,de nem röccent..igaz függ a mellé társuló egyéb részektől is...
Segítsetek! GTX-560-as kártyával érdemes próbálkozni vagy meg sem fog moccanni vele?
Na, megint ki tolta végig 100%-ra legelőször? :Đ <#worship>
Grat! <#taps>

Amiga
Igen, megér annyit, csodálatos játék szuper sztorival és nagyszerű hangulattal. Engem nagyon leköt.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.