Assassin's Creed: Syndicate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagykispeter
Sziasztok!
A mentéseket hol találom?Valószínű újra kell rakni a gépem rövidesen.Eredetim van.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Prince23
Vonaton indíthatod el a kövi szekvenciát. Szal jól csináltad,

grebber
E-boltot nem néztem majd holnap megcsekkolom akkor! Köszönöm

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Helix pontokért lehet megvenni a maradék 2 térképet az e-boltból. Ha van season pass-od akkor a játék végére ~1800 pontod lehet, így már csak 20 helix-et kell felfedezned és megveheted mind a kettőt ingyen.

[merlinw.org]

Most kezdtem csak el-eddig nem volt jó a gépem- a játékmenettel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Az úgymond főküldetések, vagy sztori küldetések eltűntek a térképről( miután Bellnek segítettem) és a vonatban van egy ilyen rész, ahol ki lehet választani hogy 4. szekvencia. Ha azt kiválasztom akkor megy tovább a sztori, jól gondolom?

Jó, lehet ez hülye kérdés, de nem akartam csak úgy rányomni. A mellék küldetések szempontjából számít, úgy értem ha tovább megyek a sztorival nem tűnnek el amiket még nem csináltam meg?
CroftManor
Az unityben a játék elején volt egy olyan menü amiben küldetéseket lehetett megcsinálni. Jacque de Moley küldetéssel kezdődött. A Syndicateben ez nem folytatódik?

Nothing is True, Everything is Permitted

grebber
Minden térképet megvettem nem jelzi a maradékot nekem!

Ez esetben, gratulálok a 94%-hoz!

Nekem összejött több, mint 2000 Helix kredit és 1-1 hiányzó titok és Helix hiba miatt, megvettem a térképeket. Pláne, hogy megnéztem hol vannak és módszeresen végigjártam a kerület helyeit, de csak nem lettek meg.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

grebber
Én is mentem a 100%-ra de miután észleltem hogy a maradék pár "titok" dobozt + a helix hibákat nem jelzi a térkép csak ha arra járok meguntam a mászkálást és 94%-on game over.
Így is ginisz rekorder AC mert soha egyikkel se játszottam ennyit és vittem el ilyen magas %-ig!

Nah, én is végigvittem. 100%, csak két achievement hiányzik. Az 5000 tárgy leamortizálása kocsival és a vonatról rugdosás. Pedig, elég sok vonatrablást játszottam végig és nem adta be.
Akinek sikerült, legyen szíves oktasson, hogy van valami extra benne? Én jobbára, csak Evie-vel másztam vonatra, mert ő valóban rúg! 😊
Vagy tényleg csak az első epizód, vonaton menekülős jelenetében számolna? Akkor, Jacob mondja is, hogy kéri a jegyeket! 😊

A sok püfölés csak akkor jelentkezik, ha észrevesz a célpontod. Egyébként, a hármas, négyes ölés sajátságok teljesítéséhez kell, hogy ne egy ütésből feküdjenek.

Nekem a válasz (vagy védekező??? nem emléxem) lövés (counter shoot) és az 50 rendőrkocsi eltérítés lett meg nehezen.
addig, míg...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...rá nem jöttem, hogy addig csak sima lövöldözés van, míg Evie vagy Jacob elő nem veszi a kézifegyverét. Ekkor az ellenfél fehér kontúrt kap és lassabban fogja elsütni a lőfegyverét. Mivel az utcán a Bástyák folyamatosan beavatkoztak a mókába, kellett egy tőlük mentes helyszín. A Buckingham Palota tetejét, mintha pont erre találták volna ki, négy magányos őr! A leggyengébb pisztollyal egy őrre négyszer rá tudtam lőni. Fontos, hogy még a játék végigvitele előtt érdemes letudni, mert utána már nem támadnak az őrök. Gondolom, a város épületeinek tetején lévő lövészek is jók erre.

A rendőrkocsi eltérítés, talán a játék elején könnyebb, mert később, nekem alig mutatkoztak. Akkor is párosával ültek a kocsin és ha megláttak, hogy pl. késsel ledobtam az egyiket, a másik pisztolyt rántott és ekkor már nem tudtam eltéríteni a kocsit.
Legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy kell egy rendőrkocsi és egy fölfogadott Bástya! Fölülsz a kocsira, a társad fölmászik. Te leugrasz a kocsiról és gyorsan fölkapaszkodsz a tetejére. Ekkorra a társad már átül a bakon a vezető helyére. Neked csak át kell venned gyeplőt és ugrik egyet a számláló. Ezt ismételni a sajátság teljesítéséig! 😊
Remélem, tudtam segíteni valakinek!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

grebber
Fejleszd fel maxra az embert .... akkor meg k**va unalmas lesz hogy kb 1 szúrás azt meghal nem lesz kihívás semmi. Így meg amíg egyet püfölsz rád tud támadni legalább más is.

CroftManor
Hát ez a harcrendszer nekem valahogy nem tetszik, ott a videóban 07:00 perckor, hányszor kell megvágni/szúrni azt az ellent, hogy meghaljon?... Nem bántam meg, hogy nem vettem meg ezt a részt. 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

MerlinW
Jövőhéten kiderül😊 Az alapjáték valóban jó volt, bár az irányítás és a harcrendszer az AC-k történelmének legrosszabja lett sajnos.

[merlinw.org]

Myselor
úgy is mondhatjuk 😊 de kíváncsi vagyok mit szóltok ti is hozzá.nem azt hozza egyáltalán amit várna az ember szerintem.az alapjáték tetszett pedig 😊
MerlinW
Akkor megint jó vétel volt 10k-ért a season pass 😄

[merlinw.org]

Myselor
borzasztó gyenge lett ez a hasfelmetsző jackes dlc .szart se ér szószerint
grebber
Ja naná ,hogy nem látom sehol mivel pc-re 22-én jelenik csak meg!

grebber
Akkor bolyongok tovább az üres térképen hátha történik valami.
Máshol azt mondták főmenüből kell kiválasztani. Nekem az a rész "nem aktív" hiába kattintok rá.

Nem nagyon kell majd keresgélni. Nekem az előzetesekből inkább az jön át, hogy majd inkább a Hasfelmetsző fogja hajkurászni Evie-t.

Everything is true, nothing is permitted.

JaSoN HuNTeR

Kenway is kapott benne egy kis szerepet.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

grebber
Hogy kell előcsalni a hasfelmetsző dlc-t?

Nah végre kereshetjük a Hasfelmetszőt

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

Prince23
GTX 660 van

és nagyon magas-ra van beállítva az opcio. HBAO+ ill. FXAA-vel. nálam. és minden ok.

Nekem is 750ti-m van akkor ergó low-on életképes?
MerlinW
Próbálkozz tovább, talán egyszer továbbenged. Nálam is volt ilyen egyszer 3-4 próbálkozás után megjavult.

[merlinw.org]

Fókameister
Na most néztem be kegyetlenül... Evie első küldetése amit a vonaton vettem fel töltő képernyőn kifagyott. Na sebaj újra elindítom de most már a fehér szobában még a töltés előtt exe hiba és kifagy. Nincs valami save game vagy bármi amivel ezt át tudnám ugrani? Mert így mehet az egész a kukába :/

grebber
Alapanyagokhoz:

Vedd meg az összes térképet (ha gyorsan meg akarod találni a cuccokat) és nyitogasd a ládákat
Illetve csinálj sok mellékküldetés mert ot adnak mindenféle jóságot.

Sztivi05
Valaki tudja hogy a hol lehet beszerezni a Granulit alapanyagot. Az kellene az egyik tárgy elkészítéséhez.
Prince23
Na végigvittem, nagyon jó kis rész lett ez. Megszereztem az Aegis ruhát is, nagyon királyul néz ki, csak kárhogy úgy vibrál a ruhaköpenye, mint Juno a képernyőkön 😄

Adventi akció a cdgalaxisnál,most 12.000 helyett csak 9.000 az alapjáték!!
utóbbi bizony....csak egy helyről vett alapjáték és season pass kompatibilis egymással..minden,saját cégének kliensével működő játéknál..ubi-nál főleg..
Prince23
Steames alapjátékkal, uplayes Season Pass aktiváló kulcs működne a játékkal? Vagy ha már akarok idény bérlést, akkor csak Steames SP-t lehet venni?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.12.11. 03:52:23

Köszi.
De sajna mentés nélkül buktam az eddigi játékot....
Az kéne nagyon...
Shep
De jó, akkor rakhatom vissza 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Kilépsz a menübe és C gombbal vált. Használd a sasszemet és akkor meglátod a ház melletti kis aknát amin keresztül le lehet mászni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.12.10. 22:14:48

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Azt tudom ,hogy nem az a küldetés, a módszer a lényeg.

Fókameister
Nos akármennyire is hülye megoldás, de! Elmentem egész Westminsterig és a legutolsó hídon keltem át a folyón és láss csodát tovább ment. Most Evie első piece of Eden küldetése hal meg töltés közben 😄

Sziasztok!

Elszállt a gépem és valami miatt mindíg előről kezdi a játék, pedig beletoltam már 10 óra játékidőt...Annál a résznél tartottam, amikor az álarcos bikaszarv maszkos figura után nyomozok és eljutottam egy kis házhoz ahová be kéne jutnom egy titkos bejárathoz. Nincs valakinek egy mentése ennél a résznél??? Nagyon hálás lennék.
Illetve kérdezném hogyan lehet a Jacob és az Evvie karaktereket cserélgetni?
Köszönöm szíves segítségedet előre is!
grebber
Dec 15-én jön a jack the ripper kieg.
Addigra megpróbálom 100%-ra megcsinálni. Már törölném nagyon azt jöhetne a többi.

Fókameister
Nem hiszem, hogy miniszter asszony lenne, csak Dickenssel megvizsgálok egy elhagyott kocsit pár levelet meg lefekszik Jacob, aztán üldözni kell a kocsit, átugrani rá és leütni a sofőrt aztán kb 400 méterre lenne a cél a Temze fölötti híd közepénél. Összesen talán 4 sort beszélnek annyi idő alatt pedig lehetetlen eljutni odáig. De érdekes mert minden felé mehetek, de amint kb 130 méterre lennék a céltól, a híd elején-közepén exe hiba és ennyi. Max azt próbálom meg hogy jóval arrébb másik hídon megyek át a folyón.

Shep
Abban a küldetésben mikor a miniszter asszonyt kell kocsival menekíteni és hazavinni, szintén fagyott és ott az volt a megoldás, hogy mikro felindul a kocsi, gyorsan térkép behoz és egy az eredeti célhoz közeli helyet megjelölni és arra fele menni de gyorsan, hogy addigra mire befejeződik a párbeszéd névtelen legyél, különben kifagy. Próbáld ki hátha ennél is segít.

Fókameister
Sajnos nem segít 1024x768 és minden low meg offon is kifagy ugyanúgy a hídon... Bármerre mehetek semmi baja, de ha át akarok kelni a Temzén (mivel arra vinne a feladat) azonnali hatállyal kifagy exe hibával.

grebber
Nekem pl a WW1-be egy küldinél fagyott ki mindig ugyanott.
VGA Drivert cseréltem (frissitettem legújabbra) + mindent csutka lowra tettem. Utána érdekes továbbment!

Fókameister
Abban tudna-e valaki segíteni, hogy a Dickens memory Dead Letters küldetését csinálnám, elkapom a kocsit majd mondja a nő, hogy vigyem haza, de ezután exe hibával kifagy a játék. Volt már ilyen a sequence 4-ben a spoonful of syrupnál, hogy ha beléptem az épületbe kifagyott. Azt steam oldalon is láttam, rengeteg embernek volt problémája, és se azt se ezt nem oldotta meg a legutóbbi patch. Valakinek valami ötlete?

Köszi az infót. A többivel valószínűleg nem lesz nagy gond, a leggyengébb most már a kártya.
750ti-n nekem a leggyengébbre tette be magát,de nem röccent..igaz függ a mellé társuló egyéb részektől is...
Segítsetek! GTX-560-as kártyával érdemes próbálkozni vagy meg sem fog moccanni vele?
Na, megint ki tolta végig 100%-ra legelőször? :Đ <#worship>
Grat! <#taps>

Amiga
Igen, megér annyit, csodálatos játék szuper sztorival és nagyszerű hangulattal. Engem nagyon leköt.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.