Assassin's Creed: Syndicate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mentéseket hol találom?Valószínű újra kell rakni a gépem rövidesen.Eredetim van.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
[merlinw.org]
Jó, lehet ez hülye kérdés, de nem akartam csak úgy rányomni. A mellék küldetések szempontjából számít, úgy értem ha tovább megyek a sztorival nem tűnnek el amiket még nem csináltam meg?
Nothing is True, Everything is Permitted
Nekem összejött több, mint 2000 Helix kredit és 1-1 hiányzó titok és Helix hiba miatt, megvettem a térképeket. Pláne, hogy megnéztem hol vannak és módszeresen végigjártam a kerület helyeit, de csak nem lettek meg.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Így is ginisz rekorder AC mert soha egyikkel se játszottam ennyit és vittem el ilyen magas %-ig!
Next PC upgrade: 2022
Akinek sikerült, legyen szíves oktasson, hogy van valami extra benne? Én jobbára, csak Evie-vel másztam vonatra, mert ő valóban rúg! :)
Vagy tényleg csak az első epizód, vonaton menekülős jelenetében számolna? Akkor, Jacob mondja is, hogy kéri a jegyeket! :)
A sok püfölés csak akkor jelentkezik, ha észrevesz a célpontod. Egyébként, a hármas, négyes ölés sajátságok teljesítéséhez kell, hogy ne egy ütésből feküdjenek.
Nekem a válasz (vagy védekező??? nem emléxem) lövés (counter shoot) és az 50 rendőrkocsi eltérítés lett meg nehezen.
addig, míg...
A rendőrkocsi eltérítés, talán a játék elején könnyebb, mert később, nekem alig mutatkoztak. Akkor is párosával ültek a kocsin és ha megláttak, hogy pl. késsel ledobtam az egyiket, a másik pisztolyt rántott és ekkor már nem tudtam eltéríteni a kocsit.
Legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy kell egy rendőrkocsi és egy fölfogadott Bástya! Fölülsz a kocsira, a társad fölmászik. Te leugrasz a kocsiról és gyorsan fölkapaszkodsz a tetejére. Ekkorra a társad már átül a bakon a vezető helyére. Neked csak át kell venned gyeplőt és ugrik egyet a számláló. Ezt ismételni a sajátság teljesítéséig! :)
Remélem, tudtam segíteni valakinek!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Nothing is True, Everything is Permitted
[merlinw.org]
Máshol azt mondták főmenüből kell kiválasztani. Nekem az a rész "nem aktív" hiába kattintok rá.
Everything is true, nothing is permitted.
Kenway is kapott benne egy kis szerepet.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
és nagyon magas-ra van beállítva az opcio. HBAO+ ill. FXAA-vel. nálam. és minden ok.
[merlinw.org]
Vedd meg az összes térképet (ha gyorsan meg akarod találni a cuccokat) és nyitogasd a ládákat
Illetve csinálj sok mellékküldetés mert ot adnak mindenféle jóságot.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.12.11. 03:52:23
De sajna mentés nélkül buktam az eddigi játékot....
Az kéne nagyon...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.12.10. 22:14:48
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elszállt a gépem és valami miatt mindíg előről kezdi a játék, pedig beletoltam már 10 óra játékidőt...Annál a résznél tartottam, amikor az álarcos bikaszarv maszkos figura után nyomozok és eljutottam egy kis házhoz ahová be kéne jutnom egy titkos bejárathoz. Nincs valakinek egy mentése ennél a résznél??? Nagyon hálás lennék.
Illetve kérdezném hogyan lehet a Jacob és az Evvie karaktereket cserélgetni?
Köszönöm szíves segítségedet előre is!
Addigra megpróbálom 100%-ra megcsinálni. Már törölném nagyon azt jöhetne a többi.
VGA Drivert cseréltem (frissitettem legújabbra) + mindent csutka lowra tettem. Utána érdekes továbbment!
Grat! <#taps>#taps>
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.