3813
  • FalseHeLL
    1,Igen.
    2,eu.battle.net
  • Rafanir
    Két kérdésem lenne.

1. PC-n lehet majd játszani bármiféle gamepadal?
    2. Elektronikusan meg lehet majd venni valahol?
  • benkitteh
    Sziasztok!
    Én bejutottam a hétvégére ha van akinek lenne kedve játszani az vegyen fel!
    benkitteh#2121
  • FalseHeLL
    Megy a dráma megint. Úgy néz ki ugyanakkor kezdték az EU és a NA behivását a hétvégére (@overwatchEU).

Aztán kiderült hogy EU-ról kb 5 ember jelentette, hogy tényleg bejutott utána pedig törölték a postot és már nincs kint twitteren.

Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2016.04.15. 15:26:50
  • ChipHazard
    Értam, kösszi. Akkór 5.-ke lessz az nekem. Videók alapján szórakoztató kis játéknak tünik, de elöbb tesztelném hogy gyakorlatban is megfelelő e, vagy hamar unalomba fullad.
  • Malakai
    Harmadikán, hogyha előrendelted, vagy ötödikén, ha nem, kilencedikéig tart a nyílt béta.
    Ez a hétvége még zárt, csak ha behívtak.
  • ChipHazard
    Az átlag ember mikór próbálhatja majd ezt ki ? Ez a teszt hétvége ez mehet mindenkinek, vagy még nem ?
  • FalseHeLL
    Tracer Cosplay
  • FalseHeLL
    Test hétvége 15-16-ig.
  • TBTPumpa
    Moar Alive:
  • xido
    Tudatlanságomnak is köszönhető,valamint annak is,hogy sose érdekeltek a multi only lövöldés team match akármik,régimódi single player tps rajongónak tartom magam..így előre is nézze el nekem minden játékos....
    Most néztem meg a hosszabb animációs kisfilmeket..és megint fáj a szivem,hogy ilyen bitang jó pörgős és hangulatos mozikat gyártanak..aztán a játék meg egy ilyen ötlettelen nulla kaptafa és semmi extra - az én szememben..
    Bocs a hangulat gyilkosságért,de már annak idején is haragudtam az ilyenért a videójátékok világában :)
  • Panzeradler #249
    Na elörendeltem, nagyon remélem bejön a tipp, hogy fizetős így kevesebb lesz a toxic játékos, egy laza de competitve játékot várok.
  • FalseHeLL
    Dev update: Competitive play

• FalseHeLL
    Uj tracer pose. Meg kell hagyni eleg jol megoldottak a ket fel kozotti vitat.

• FalseHeLL
    Dev Update - Net code

• TBTPumpa
    A Recall animáció némileg később játszódik időrendben (legalábbis ezt mondják), és ott Winston hívja össze a csapatot Reaper támadása után.
    5 kisfilmet írtak a Facebookon múltkor, szóval még 3 lesz.

BlizzCon rajzok alapján:
    Soldier 76
    Hanzo
    Genji
    + Tracer is fel fog még tűnni valamelyikben, ahogy Reaper is.
  • Pio
    Tartok tőle, hogy ez csak karakterdizájn-újrahasznosítás, mivel úgy tudom már csak 2 rész van hátra a minisorozatból és eddig egyetlen egy We are Overwatch trailer jelenetet se láttunk viszont.
    Na persze lehet, hogy a merénylet hatására beindulnak a lázongások London utcáin, aminek hatására újra összehívják az Overwatch-t és erről fognak szólni a következő részek, akkor simán passzolna a két kép.
  • TBTPumpa
    Igen valami ilyesmit jelent, redditen is írták.
    Adieu, Cherie.
    Goodbye, "dear/darling".

Illetve a sapkás csajszi már szerepelt egy másik Overwatch videóban is !

Plusz a kislány is:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.04.03. 21:59:17
  • Pio
    Semmi extra, Adieu cherie (viszlát, kedves). Én se tanulok/tanultam franciául, de ez még ment. :D Mondjuk hallgatok pár francia együttest.

Annó a Meet the spy-os "ma petite choufleur" mondjuk rajtam is kifogott. :D
  • Zickler
    Lehet tudni hogy a vége felé mit mond Widowmaker, mielőtt hazzávágja Tracert a falhoz? Sajnos sose tanultam franciát.
    Ha pedig valamit angolul mond, akkor elmegyek és veszek magamnak egy új fület.
  • Pio
    A robot-ember szerelmespár bevállalósabb és provokatívabb, mint a fenekek, kíváncsi vagyok lesz-e belőle valami. :)

Amúgy igen, eddig nekem is csak egy sima lövölde volt a játék és úgy tudtam, van ez az overwatch, ami valami katonai cucc volt és feloszlott és most valami szórakoztató lövöldözős műsort csinálnak jobb híján. Ez a videó miatt most elkezdtem belemerülni a sztoriba és.... OMG.... holtbiztos, hogy ez lett volna a Titan MMO, teljesen indokolatlan ez a kidolgozottság egy szimpla lövöldözős játékhoz.

Amúgy lőttem gyorsan egy képet.
    Mindig is érdekelt, hogy ez mégis mit keres King's Rowon, kit gyászolnak.
    Most már tudjuk a választ...

• TBTPumpa
    Widowmaker vs Tracer. Pont úgy, ahogy a BlizzCon-on mutatták. Zseniális! Tracer de aranyos volt + mutogatták mindkét karakter popsiját eléggé, szóval remélem törölni fogja ezt is a Blizzard.

Chris Metzen mindig azt szokta mondani, hogy ők nem játékot készítenek, hanem világot. És ez most is bebizonyosodott! Fantasztikus! Legyen már május!

Dat Ass, Blizzard delete pls:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.04.03. 21:26:38
  • Pio
  • LeWyTy
  • Overburner
    Ez nekem már túl sexuális vegyék ki a játékból én így nem tudok játszani.
  • TBTPumpa
    Blizzard teaseli Widowmaker videóját.

Azok a lábak!
  • TBTPumpa
    Widowmaker kisfilmje most vasárnap!
  • TBTPumpa
    Másrészt pedig ott a korhatár. Azt hittem 16-os besorolású a játék, mert akkor nem érteném a szőrszálhasogatást, de azért egy 12 éves (és ettől felfele, ahogy a korhatár jelzés is szól) se nagyon akadjon ki egy női fenéken, főleg úgy, hogy azt nem is tolja az arcodba a játék állandóan.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.03.29. 19:49:14
  • Pio
    Van abban valami bájos, amikor valaki azon pörög, hogy a kislánya jellemfejlődésének rosszat tesz, ha lát egy női feneket.... egy olyan játékban, amiben az a cél, hogy kitömd ólommal az ellenséget... :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Arról nem is beszélve, hogy mindenki tudja, hogy Genjinek van a legjobb s*gge a játékban! :D
  • TBTPumpa
    Nem kap, azzal speciel nincs baja. Ez sem látott StarCraft 2-t (Kerrigan, Nova) vagy Rise of the Tomb Raider. Amilyen popsija Larának van, meg ahogyan pucsít, na azért tuti kiverné a balhét a Square Enixnél/Crystalnál.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.03.29. 19:39:38
  • FalseHeLL
    OP:

So I wanted to start off by saying, I think the development team has done a pretty great job with the cast of female hero's in Overwatch. They are diverse, interesting, and compelling. From Mei to Zarya to Widowmaker the female cast reflects a large spectrum of personalities and player fantasies.

With that being said, lets talk about Tracer. From a marketing standpoint, she's the star of the show. She's a great hero. When we look at the way she's portrayed in promotional media, lore, and art in game we know a few things about her..

She's Fast.
    She's Silly.
    She's Kind.
    She's a good Friend.
    Her body seems to be comprised of about 95% spunk.

Almost all of her art reflects this. She's got cool skins: http://static.mnium.org/images/contenu/actus/Overwatch/Heros/overwatch_skin-tracer_11_hd.jpg

She's got fun poses:
    http://cdn.blizzardwatch.com/wp-content/uploads/2016/03/Tracer_waving_header.jpg

She's got amazing victory animations:
    https://youtu.be/MFbXd3KIvhQ?t=224

All of this art reinforces the great character you've built around tracer.

Then out of seemingly no where we have this pose:
    http://overwatch.blizzplanet.com/wp-content/uploads/2016/02/tracer-victory-pose-2-over-the-shoulder.png

WHAT? What about this pose has anything to do with the character you're building in tracer? It's not fun, its not silly, it has nothing to do with being a fast elite killer. It just reduces tracer to another bland female sex symbol.

We aren't looking at a widowmaker pose here, this isn't a character who is in part defined by flaunting her sexuality. This pose says to the player base, oh we've got all these cool diverse characters, but at any moment we are willing to reduce them to sex symbols to help boost our investment game.

Getting art into a triple A game isn't a small task, it has to go through an implementer, a team lead, an art director, and a creative director. This is a team effort. And I believe the team is responsible for upholding the great example overwatch can set to the rest of the industry for creating strong female characters.

I have a young daughter that everyday when I wake up wants to watch the recall trailer again. She knows who tracer is, and as she grows up, she can grow up alongside these characters.

What I'm asking is that as you continue to add to the overwatch cast and investment elements, you double down on your commitment to create strong female characters. You've been doing a good job so far, but shipping with a tracer pose like this undermines so much of the good you've already done.

Jeff Kaplan:

Well, that escalated quickly…
    While I stand by my previous comment, I realize I should have been more clear. As the game director, I have final creative say over what does or does not go into the game. With this particular decision, it was an easy one to make—not just for me, but for the art team as well. We actually already have an alternate pose that we love and we feel speaks more to the character of Tracer. We weren’t entirely happy with the original pose, it was always one that we wrestled with creatively. That the pose had been called into question from an appropriateness standpoint by players in our community did help influence our decision—getting that kind of feedback is part of the reason we’re holding a closed beta test—but it wasn’t the only factor. We made the decision to go with a different pose in part because we shared some of the same concerns, but also because we wanted to create something better.
    We wouldn’t do anything to sacrifice our creative vision for Overwatch, and we’re not going to remove something solely because someone may take issue with it. Our goal isn’t to water down or homogenize the world, or the diverse cast of heroes we’ve built within it. We have poured so much of our heart and souls into this game that it would be a travesty for us to do so.
    We understand that not everyone will agree with our decision, and that’s okay. That’s what these kinds of public tests are for. This wasn’t pandering or caving, though. This was the right call from our perspective, and we think the game will be just as fun the next time you play it.
    If it isn’t, feel free to continue sharing your concerns, thoughts, and feedback about this and other issues you may have with the game, please just keep the discussion respectful.
    Thanks,
    jeffrey
  • Morinad
    Túl pici a szöveg, nem tudom elolvasni. Az a baj, hogy a kislánya lát egy női feneket? Dobják otthonról a tükröket is?
  • FalseHeLL
    Hatalmas dráma blizz forumon. Úgy néz ki kiveszik Tracer egyik Victory pose-át, mert volt egy SJW-femi nazi a fórumon, akinek a kislánya nem láthatja ezt a teljesen túlszexualizált pózt. (ezek alapján várhato hogy widowmaker kap egy shift-delete-et)

pose in question:

OP on blizz forum + Jeff válasza röviden.

Relevant totalbiscuit video:

Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2016.03.29. 11:12:33
  • TBTPumpa
    A Collector's Edition tényleges tartalma az Amazon szerint:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.03.25. 12:29:40
  • jazzy
    Tudomásom szerint még csak a battle.neten lehet fix áron előrendelni, a többi helyen csak placeholder az ár.
  • LeWyTy
    Hol lehet legolcsóbban hozzájutni?
  • TBTPumpa
    Ez nagyon szuper lett!
  • Pio
  • Pio
    50 perc és itt az első epizód, addig egy kis ráhangolódó muzsika:
  • TBTPumpa
    Ahogy már a BlizzCon-on bejelentették, érkezik a filmsorozat (az első rész még ebben a hónapban) és a képregény!