3813
Overwatch 2 hivatalos weboldal
Legutóbb érkezett hős: Juno
Overwatch tematikájú merchandise cuccok
A 11. szezon időtartama: 2024. június 20. - augusztus 20.
-
#180 Megmondták, hogy a storynak nem sok köze a játékban zajló csatákhoz, az csak háttérsztori. Nincs kapcsolat a csetepaték és a történet közt. -
#179 Ez a videó így logikailag teljesen szar. Ha ők a "Justice League" akkor miért is harcolnak egymással? Vagy csak én maradtam le a magyarázatról? -
#178 Első kommentem besírtam xD
"We are blizzard fans. We are patient. We are non-streamers. We are Onlywatch." -
Morinad #177 Nekem a play is megjelent :) -
#176 We Are Overwatch!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.18. 18:22:37 -
#175 Nem, semmire nem jogosít fel a preorder bétákkal kapcsolatban. (egyelőre de valószínűleg így is marad) -
#174 Feltehetoleg hulye kerdes, de gondolom az elorendeloknek nem jar closed beta hozzaferes, igaz?
-
#173 Csak a Play gomb nem jelenik meg senkinek. -
#172 A launcherben mindenkinek megjelent még augusztusban. -
Morinad #171 Érdekes, nekem magától megjelent a launcherben anélkül, hogy jelentkeztem volna. -
#169 Nincs open béta csak closed béta, ahova csak a streamereket meg familyt hívták meg szóval az majdnem tuti, hogy nem kerülsz bele, mivel már megvan a tömeg ott. -
#168 Én csak Tracert és Widowmakert próbálnám ki. Boobs play inc. -
#167 Jó lenne belekerülni. Ki kellene próbálni vétel megfontolás céljából :D -
Pio #166 A minap olvastam, hogy nem biztosak benne, hogy lesz még stressz teszt és még 1 béta behívási hullámot terveznek a megjelenés előtt. -
#165 Csak Januarban de akkor is a closed betazokat hivjak vissza. Stress test fene tudja mikor lesz. -
#164 Lesz még valami béta? ezt ki kell próbálni -
#162 Ez de jól néz ki! Jöhetne már!
Noire Widowmaker
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.08. 11:43:32 -
#161 Magyarul:
Hősök & Térképek
A fejlesztők úgy érzik, hogy a jelenlegi 21 hős a játékban jól teljesít.
A jelenlegi hősválasztó balanszolt, mókás és egyedi.
Több ötletük is van a jövőbeli pályákra és hősökre.
Az új hősök és térképek ingyenes frissítésekként fognak érkezni a játékhoz, DLC-k helyett.
Nincs pontos ütemterv az új hősök és térképek bevezetésére.
Felhasználói interfész változások
Egy zene hangerejének megváltoztatása menüpont kerül a játékba. Ezt már implementálták a belső tesztben.
A zene lejátszása a háttérben menüpont, fog bekerülni a játékba.
Egy csomó információ elérhető a kill cam alatt, de megértik a játékosokat, akik át akarják ezt ugrani. Be fog kerülni egy opció, amivel kikapcsolható a kill cam.
További információk lesznek elérhetőek arról, hogy ki él és ki halott bármiféle gomb megnyomása nélkül, de még dolgoznak ennek a megvalósításában a Játékban.
Pontozás & Objektívák
A kör végén megjelenő kártya rendszer menő, de nem az igazi. A kártyák megjelenése kiegyensúlyozásra fog kerülni.
Az egyik elkövetkező frissítésben, a védekező oldal kap egy "obejctive score" számlálót majd.
Egyelőre nem terveznek szignifikáns változtatásokat az eredményjelzőn.
Az "on fire" (Amikor lángol a karakter képe), nem túl megbízható. Nem tudod megállapítani mindig, hogy az a legnagyobb veszély aki lánggol, vagy valaki más, dolgoznak ennek a javításán.
Forrás - Blizzfeed.hu
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.07. 19:48:25 -
#160 Jeff is megerősítette ezt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Már csak a borotváját kellene megtalálnia! -
#159 Azért annyi pénzért megveszi valaki szerintem elvárható hogy ne DLC legyen hanem free content update. :D De szép kis infók amúgy. -
Pio #158 Némi új infó, ennyit emelnék ki: "New maps and heroes will be free content updates rather than DLC."
Heroes & Maps
They feel like the 21 heroes currently in the game are playing really well right now.
The current hero set is well balanced, fun, and unique.
There are more ideas in place for new maps and heroes.
New maps and heroes will be free content updates rather than DLC.
There's no exact timeline for new heroes being added to the game.
Interface Options
A music volume slider will be added to the game. It's implemented internally.
A play sound in background option will be added to the game.
There's a lot of information available on the kill cams, but they understand people want to be able to skip the kill cam. An option will be available to disable the kill cam.
More information on who is alive and dead will be available without pressing tab. They're working on solidifying how a kill feed will work in Overwatch.
Scoring & Objectives
End of round cards are a cool system, but it isn't fully fleshed out. Cards appearances are being more balanced out.
An upcoming update will add objective scores to defending teams.
They're currently not planning a lot of changes for the scoreboard.
Being on fire isn't very reliable. You can't always tell who is always the biggest threat, and they're working on tuning that.
-
Pio #157 Csak akkor vegyél ilyet, ha kellenek a plussz skinek, az alap verzió ennél olcsóbb.
Szerintem amúgy kell még bele pár pálya/játékmód, hogy azt lehessen mondani, hogy jó deal lesz, egyelőre nem érzem úgy, hogy 40 eurónyi tartalom lenne benne.
Persze egy online játéknál ez nagyon nehezen becsülhető, hisz aki rákap akár többszáz/többezer órát is beleöl és simán megéri ár/értékben. -
#156 De az alap edition ami elvileg csak kulcs és nincs benne semmi extra elvileg olcsóbb. Ez a dobozos verzió már egy ráadás ami egy rakás skin-t meg mit tudom én mit tartalmaz. :D Ennél eggyel jobb a CE ami meg ugye mindenes. Szóval akit nem érdekel a doboz meg a skin olcsóbban is hozzá juthat majd. De amúgy igaz kicsit drága egy ilyen játékért sajnos :( -
#155 A dobozos verzió várhatóan ennyi lesz, hisz az Origins Edition 60 eurót kóstál Battlenet-en (18 000 Ft alsó hangon).
A sima kiadás valamennyivel olcsóbb, a Collector's Edition pedig a 40 000 Ft-os árkategóriát súrolja majd. Kicsit elszaladt a paci a Blizzarddal. -
Predaking666 #154 http://cdgalaxis.hu/PC/22732/overwatch-origins-edition.html
Ugyan az ár becsült ár de ritkán szokott változni a kiadás napján. Kicsit erősnek találom a game értékét. Akik betáztak azoktól kérdem, hogy megéri 16k-t kidobni?
Van egy olyan félelmem, hogy DLC-k se lesznek az olcsók. Erősen látszódik, hogy Kotick beleszól a blizzard dolgaiba. -
Pio #153 -
#152 -
Pio #151 A top komment elég releváns: "This video should be called "Top 10 things we hate about beta games" .." -
#150 Heroes of the Storm 2.0 -
#149 -
#148 Ezt muszáj vagyok ide belinkelnem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pio #147 -
Pio #146 TotalBiscuit nagyjából tökéletesen összefoglalja a véleményemet a játékról:
-
Pio #145 Nekem rettentően tetszett a játék. Minden classal mentem legalább 1-2 meccset, némelyikkel sokkal többet is. Azért is lepett meg a dolog, mert szinte biztos voltam benne, hogy nem fog lekötni és már "kiöregedtem" az online lövöldékből, mégis megvolt az a feeling, mint ami legutóbb a TF2 első free weekendjén (akkor ismertem mega játékot és rögtön utána meg is vettem :) ).
Különösen tetszik, hogy minden class teljesen egyedi, ötletes és hogy nagyon erős a kő-papír-olló rendszer, adja magát, hogy mindig a helyzethez idomulva meccs közben cserélgess karaktereket, megvan, kit ki counterel, satöbbi...
Nagyon jó még, hogy csillagozza a játék nehézség szerint a classokat, csak sajnos ezt nagyon sokan nem nézik és láthatóan teljesen újként játszanak a legnehezebb classokkal és természetesen semmit nem tudnak kezdeni velük, ami sokat ront az élményen, de ez nyilván csak akkor van így, ha olyan sok emberrel bővül a közösség. Tipikus példa erre Hanzo, Zenyatta és Genji, nagyon népszerűek az újak körében, de mindkettőnek hatalmas a skillcapje és kezdők kezében haszontalanok.
Azt is jelzi a játék, hogy miből van hiány a csapatban, illetve, hogy milyen szerepből van esetleg túl sok, ez szintén nagyon hasznos.
Van még néhány hiányossága a játéknak, ezeket remélhetőleg orvosolni fogják, illetve egy picit növelik a contentet (nekem free content is oké, egy animációs ministorozat például nagyon elférne a karakterek bemutatására) 40 dollárért és akkor tuti megy a preorder rá.
Ami nagyon fura, hogy a játék semmilyen visszajelzést nem a csapattagok teljesítményéről és nem írja ki azt se, hogy mikor épp ki kit öl meg, de ezekre sokan panaszkodnak, biztos nem maradnak majd így.
A személyes kedvenc amúgy Lúcio lett. -
#144 Valami nagyon azt súgja, hogy 3 percnél többet nem igazán szántál 1-1 karakter megismerésére, és a karakter rosteren se mentél végig...
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.11.22. 11:53:04 -
#143 Ahogy sejtettem, sajnos nagyon hamar unható játék. Ma már be sem fogok lépni... -
#142 Yep. Újabb arcokat hívtak be, viszont csak hétvégére (hétfő este véget ér a móka). -
Pio #141 Sokakat hívtak most be vagy csak én vagyok szerencsés? -
#140 Nem az enyém vki postolta online gondolom adding insult to injury. :\ -
#139 Hogyan sikerült bannoltatnod magad 2 játékból is?