3813
  • Rhonin7
    Sziasztok! már lehet tölteni?
  • szabii98
    Egyébként néha borzasztóan unbalanced tud lenni a játék, ha fognak 3 bastiont és az utolsó 5 méterre(!) lekempelnek vele Payloadnál, defenderként.
    Azzal semmit nem tudsz tenni... persze utána mi védtünk, úgyhogy mi meg tele raktuk turetekkel és bastionnal az előterüket. Még a checkpointot sem tudták elfoglalni. és sajnos elkerülhetetlen hogy ilyen legyen a játék, pedig szerintem ezzel el lehet rontani más játékélményét:(
  • szabii98
    Widow nekem is nagyon bejön :D bár a leftshift skillje kicsit talán túl hosszú ideig tölt, főleg ha elrontod az ugrást :D:D előfordult már
    Tracer nagyon op kis dög tud lenni, csak forgolódnak az emberek utána ő meg ugrál mindenfelé, nem szeretek ellene harcolni. Mondjuk az mindig jó érzés, amikor Roadhog-gal hook-olom, aztán fejbe lövöm és meghal.
    Amin meglepődtem, az Reaper. Nagyon gyorsan tud flankelni és a repülökésnemsebződök skillje is erős. Simán kicsinál egy Roadhog-t két tárból.
    ja és protip: Reinhardt shieldje megfogja a legtöbb ultit.....
  • TBTPumpa
    Én egyből Widowmakerrel mentem. Mondjuk annyira nem voltam jó vele, viszont pár mérkőzés után egész jól elvoltam vele. Lett is egy-két szép killstreak-em vele. Tracerrel szintúgy, bár ő kicsit papír, egy jó Widowmaker egyetlen lövésből leszedi. Ellenfélnél volt egy Widowmaker (Noire skin), na az olyan helyre campelt be, hogy alig tudtuk kiszedni. Ráadásul azt sem értem, hogy jutott olyan magasra, mert utána én sehogy sem tudtam oda felmenni (és út sem vezetett oda az épületből). Bezzeg ő 1 lövéssel elintézte a csapattársaimat. Bumm hedshát, bumm hedshát.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.05. 12:38:46
  • szabii98
    Kezdésnek Soldier:76, Pharah, Junkrat, Reaper, Roadhog esetleg Lúcio jó hero lehet.
    De egyáltalán nem nehéz beletanulni karakterekbe, persze vannak nehezek ahol rá kell jönni hogy mire is lehet igazán használni (mióta olvastam egy két dolgot Mei-ről, nagyon élvezem vele a játékot)
  • CalebJoe
    nekem is ez a véleményem mondhatni szokásos Blizzard minőség
  • TBTPumpa
    Nekem is nagyon bejön. Már harmadik napja játszom (CE előrendelés miatt kaptam korai hozzáférést a bétához). Nagyon pörgős, vicces és jól optimalizált. Ultra beállításokkal megvan a folyamatos 60FPS, FullHD felbontásban, ellenben a Heroes of the Storm-ot és StarCraft II-t nem tudom Ultra beállítással játszani FullHD-n, mert ott nagyon szép FPS csökkenés van a teamfight-ok közben. Élvezetes és nagyon aprólékosan kidolgozott játék. Minden egyes részéről sugárzik, hogy foglalkoztak vele, emellett számos Easter Egg és kikacsintás van a játékban, illetve kismilliónyi utalás az eddigi Overwatch videókban és képregényekben látottakra. Nagyon várom már május 24-ét!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.05. 11:40:25
  • McHaals
    hát ez eddig elég jó
    Team Fortress 2-t tolom egy jó ideje, de ez egy megfelelő alternatívának tűnik.
    Cdkeysen csak 30 euró, gondoltam szólok mielőtt duplájáért veszi valaki bneten.
  • Daermon
    Open beta van, nem kell kulcs :D
  • Slee
    Most kaptam az emailt végre eljutottam odáig, hogy kapjak BETA kulcsot. :)
  • oneal1
    én is ránéztem már, eddig nem volt alkalmam kipróbálni, elég bejövős!

De a karakterek teljes ismerete nélkül kicsit el vagyok veszve :)
  • Daermon
    Sziasztok!

Open bétát én is kipróbáltam ma reggel. Egész jónak tűnik eddg, majd holnap meg hétvégén jobban belemélyülök, hogy megéri-e. :)
  • oneal1
    kicsit több mint egy óra és indul az open?
  • TBTPumpa
    Dat Widowmaker:
  • böröczk
    Aki nem battlenetrol rendelte elo, annak a kulcs megjelenes napjan erkezik, igaz?
    Viszont open betat majus 5-9-ig jatszhat mindenki.
    Nem erzem majd magam elveszve, lesz sok kezdo szerencsetlenkedo, akik ellen van esely nyerni! :D
  • szabii98
    Na aztán közben éjjel rájöttem, hogy akinek van friend key-e, az is játszhat az early open betában, szóval már fél 9 óta függöm a játékot :D :D kikúrt jó
  • LeWyTy
    Az early access key mellé jár egy friend key is. Legalább is én kaptam. (van gazdája) Csak gondoltam mondok én is valami okosat.
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.05.02. 20:48:42
  • TBTPumpa
  • Overburner
    Igen. Egészen jövhét hétfőig azt hiszem.
  • szabii98
    Elnézést, tényleg, nem tudtam.
    De..akkor csak kóddal lehet bejutni, vagy akinek kódja van, az már holnap játszhat? Csak mert kaptam egyet :D
  • FalseHeLL
    De. Emailben jönnek a codok a preorderes open betara.
  • Overburner
    Yap csak hétvégén nem leszek otthon. :( Na mindegy.
  • szabii98
    Nincsenek kódok, flag-elés van, de csütörtök éjjeltől Open Beta, mindenkinek. :)
  • Overburner
    Valakinek nincs felesbe kódja? Azt elfogadnám. Nekem nem járt. :(
  • TBTPumpa
    Az már semmiség. Én már 2014 novembere óta várom, hogy játszhassak vele, ez a pár nap már nem számít.

Örli Ekszessz Béta indulása:
  • LeWyTy
    Végre mi? Kár hogy várni kell még 4 napot.
  • TBTPumpa
    Végre!
  • WhiteStar
    Süti! Köszi szépen
  • Panzeradler #272
    3.-tól ha van early acces-ed, 5-töl mindenkinek.
  • WhiteStar
    Május 5 től van nyílt béta? Jól ertelmezem az alábbi hszeket?
  • Pio
    Egyetértek, ha az ár fontos, akkor jobban jártál így, oké, nem lehetsz ott a bétánál, ami rossz, de úgyis annyit játszol vele megjelenés után, amennyit akarsz.
    Sőt, igazából bétázni is tudsz majd, ha akarsz csak ugye nem a legelejétől...
  • Overburner
    iPon-nál rendeltem elő az origin-t de sajnos náluk nincs béta early kód. :( Viszont az ára miatt megérte szerintem.
  • TBTPumpa
    The Story of Overwatch: The Fall of Titan
  • TBTPumpa
    A löncsig tartó út:

Április 25-én véget ér a Zárt bétateszt.

Asszondja a megjelenésig a bugfixen és balanszon van a hangsúly, utána pedig új térképekre és karakterekre fognak ráfeküdni (a dev team jelentős része), amiket ingyen adnak. Skinek is lesznek szép számmal, persze azok már nem ingyen.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.04.18. 19:30:58
  • TBTPumpa
    Meg is érkezett az Early Access kódom az Overwatch májusi bétájához.

Akkor még két hét...
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.04.18. 19:15:23
  • LeWyTy
    Hát én csak a battlenetet tudom ajánlani. ott kb 17k.
    Viszont lövöldözős játékot PC-n kontrollerrel játszani elég nagy mazochizmus.
    Akkor már játssz konzolon ott egyenlőek az esélyek mert más is kontrollerrel nyomja.
  • Rafanir
    Öhm... én csak játszani szeretnék vele.
    Sosem rajongtam a multis lövöldékért, (életemben nem játszottam Team Fortress-Counter Strike féle dolgokkal) de ez nagyon hangulatosnak tűnik. Tetszik a játék stílusa, a karakterei, meg az egész világ.
    De most, hogy így felveteted, akár még videó is lehet belőle :D
    Utoljára szerkesztette: Rafanir, 2016.04.18. 17:03:41
  • LeWyTy
    Rafi vazzeg.. Én többet néztem ki belőled.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Gameplay videó lesz?
  • Rafanir
    Köszönöm a válaszokat!
  • FalseHeLL
    Ja de ha gamepaddal akarsz jatszani KB+M ellen akkor keszulj fel ra hogy elpicsaznak.